αυτός που σε γαμούσε στην τρίτη γυμνασίου ....
Printable View
No shit:!:
Ναι το ξέρω ότι το χιούμορ μου είναι meta, αλλά τόσο πολύ ώστε να μην το πιάνει κανείς; :-P
Εμένα λες;
Έχω 50 δολάρια Αυστραλίας. Θέλω να έχω το αντίτιμο σε ευρώ. Έχει κάνει κανείς πρόσφατα συνάλλαγμα; Έκτος από τράπεζες ξέρουμε αν μπορώ να πάω και σε Western Union κι αντίστοιχια φάση; Θενκιου μπιτσιζ.
νομίζω ότι η western union "κλέβει" πιο πολύ στις ισοτιμίες από οποιονδήποτε άλλο.
σόρι, είμαι λίγο βλάχος, το paypal δεν δουλεύει ακομα, ε; έχω συνδεδεμένη μια προπληρωμένη γιουρομπανκ.
όχι, δεν δουλεύει. αλλά δουλεύει αυτό το κόλπο. συγκεκριμένα δοκίμασα μια παραλλαγή του γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι το paypal δέχεται να βάλεις την ίδια κάρτα σε άλλο λογαριασμό, οπότε ίσως χρειάζεσαι δεύτερη κάρτα.
συνεπώς:
- βρίσκεις ένα φίλο με paypal.
- σου στέλνει request money (επιλέγει Goods) το ποσό που θες (+ τα fees του paypal).
- του στέλνεις το ποσό το οποίο πάει στο balance του.
- σου επιστρέφει με send money το ποσό (επιλέγει friend or family για να μην χρεωθείς fee).
- έχεις στο balance σου φρέσκα λεφτουλέτα για ξόδεμα.
όποιος χρειαζεται κάτι τέτοιο μου λέει. τιμές φιλικές
Σωτε thanx για το tip σχετικα με την Western Union.
Σχετικα με το "κολπο" με το paypal που γραφει o Ghoul:
Δοκιμασα να παρω κατι απο online shop εξωτερικου (αξιας 30 γιουρα περιπου) και εφαγα ακυρον και απο paypal και απο καρτα.
Πηγα λοιπον στο site του paypal και "ζητησα χρηματα" απο ενα δευτερο προσωπικο μου email (οχι αυτο που κανω login στο paypal).
Επειτα ακολουθησα τον συνδεσμο και τις οδηγιες που εστειλε το paypal στον εν λογω email account και πιστωσα στο paypal balance μου τα 30 γιουρα (χρεωθηκα 0.50 παγιο και 3.4% προμηθεια του paypal). Τα γροσια τα χρεωσα στην πιστωτικη μου - το τραγικο ειναι οτι προκειται για την ιδια καρτα που χρησιμοποιω και χρεωνω για το paypal...
Με το πιστωμενο θετικο υπολοιπο, γυρισα και εκανα κανονικα την αγορα μου μεσω paypal.
Με λιγα λογια, η "τρυπα" υπαρχει, μπορεις να πιστωσεις στον εαυτο σου χρηματα μεσω καρτας στο paypal και μετα να το χρησιμοποιησεις για συναλλαγες εξωτερικου που δεχονται paypal.
Αρνητικο σε αυτη την μεθοδο ειναι η προμηθεια για την μεταφορα. Τελος επισης δεν ξερω αν υπαρχει ...πλαφον στο ποσο που μπορεις να μεταφερεις.
με σκλαβώνετε, κύριοι, ευχαριστώ.
Update. Προσπαθώντας να κάνω το ίδιο πρόσφατα, έτρωγα άκυρο, δεν μπορούσα να χρεώσω την πιστωτική μου. Το (προφανές) hint μου το έδωσε η ίδια η σελίδα του paypal: Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω μία κοινή κάρτα για δύο λογαρισμούς... Η λύση: Αποδέσμευσα/αφαίρεσα την κάρτα από το PayPal account μου και ξαναδοκίμασα να με "χρεώσω" μέσω του ...alter ego μου. Worked like a charm και πίστωσα κανονικότατα το ποσό που επιθυμούσα στο PayPal balance μου. Με χρήματα πιστωμένα στο Paypal μπορείς έπειτα να κάνεις συναλλαγές με οποιονδήποτε στον κόσμο - χρεώνεις το υπόλοιπό σου, όχι χρήματα σε Ελληνικιά τράπεζα.
Όλα τα παραπάνω φυσικά τα έβγαλα από το μυαλό μου, τίποτε δεν ισχύει στην πραγματικότητα, όλα είναι προϊόν μυθοπλασίας και δεν σας παροτρύνω να τα δοκιμάσετε. Γκεγκε;
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...7c3fb426db.jpg
εγω παντως μολις εκανα αγορα με μια καρτα και με ενα λογαριασμο, οπως ακριβως και πριν τα καπιταλ κοντρολς και το δεχτηκε.
οποτε μπορειτε να δοκιμασετε κ αυτο.
Δωσε αριθμο καρτας και κωδικο ασφαλειας να το δοκιμασουμε.
έχω ένα TP-Link TD-W8951ND και ένα TD-W8961ND
όποιος θέλει κάποιο απ'τα δυο (η και τα δύο) με των τζάμπα, να τα ζητήσει
Καυτη επικαιροτητα:
http://i60.tinypic.com/295emvn.png
ΟΣΚΑΡ ΠΟΥΣΤΙΑΣ στο ER.
4 ατομα δεν ακουσαν καν αυτο που ποσταρα στο τσατ. ΠΣΑΡΟΥΚΛΕΕΕΣ........
και γω αυτά τα ποστ κοίταζα...τα πρώτα ποπ οκ, αλλά εκεί που γίνεται συνθ κλπ κακογουστιές ξανανοιξα την εφημερίδα για να διαβάσω για την νέα κυβέρνηση..
Επισης παμε να κανουμε μια πλακα, μη γινεστε μερικοι καραφασισταρια. Δεν αντεξα να μη το πω Γκουλη, το χεις παραχεσει με τις μπηχτες που καθε αλλο παρα αστειες ειναι.
Μερικα ειναι λιγο εκτος κλιματος Ατομ, η Austra πχ εκτος κι αν καταλαβα εγω λαθος τι ψαχνει. Κανονικα θα καθομουν να γραψω μερικες προτασεις αλλα σαμπως θα τ ακουσει και κανεις.
Που να δεις κλίμα που φτιαχνουν σε κανα δυο χιπστερομερη εδώ πάνω τα πρώτα χιτ και αντίστοιχά τους στον γυναικείο πληθυσμό. Να χαζεύεις
Με σενα μιλαω. Σταματα να γινεσαι φασιστας και μαλακας, εγω ειμαι παντα ευγενεστατος μαζι σου. Απ οταν ειπα οτι δε με κοφτει τι αποψεις εχουν οι δημιουργοι της μουσικης κοντευεις να με βγαλεις νοσταλγο του Χιτλερ.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
https://www.youtube.com/watch?v=9AfcHT3MRtA
ΠΑΝΩ Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ
Join date 2003 και με κραζεις απο ενα αστειο που υπαρχει απ οταν ιδρυθηκε το ER. Τουλαχιστον εχε το θαρρος να παραδεχθεις οτι εισαι κομπλεξικος και ηταν αφορμη να με συγκρινεις με εναν (ολως τυχαιως) ακροδεξιο πολιτικο.
Οταν λες φασιστα καποιον που σε κατηγορει για ομοφοβισμο (σικ), δεν μπορεις στη συνεχεια να απαιτεις σοβαρη συζητηση.
Ο οποιος τυγχανει να ειναι και λιγο ακροδεξιος. Και δεν εχω καμια διαθεση να κανω σοβαρη συζητηση με ατομα του λογου σου, μονο και μονο που παιρνεις μια πλακα σαν αφορμη να κραξεις φαινεται ποιος ειναι ο ακροδεξιος εδω περα.
File odhge, an eisai toso euais8htos sta xwsimata mhn mpaineis ER. De 8eloume pare3hghsiarhdes, exoume arketa tetoia skhnika sthn ypoloiph zwh mas. Filika panta.
μην τσουραμηδετε και τις κωλοτριχες σας,ειστε ολοι μεγαλοι αναρχες
ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ SLUDGE
ΠΟΥ ΣΑΙ ΓΑΜΩΤΟ
προς το παρον εντος πειραικης δημοκρατιας σε νυχτερινο πολιτισμικο καταστημα γενικου ενδιαφεροντος
αλλα σας διαβαζω και σας καμαρωνω συχνα:pink:
Ενημερώνουμε τους εκλεκτούς μας πελάτες πως από την περασμένη Πέμπτη, στο κατάστημά μας και ΜΟΝΟ, έχουν τη δυνατότηα να προμηθευτούν τις τόσο λησμονηθείσες κάρτες PaySafe. Τους ευχόμαστε καλές αγορές και μόνο κουβά, γιατί έτσι κινείται το χρήμα και ρολάρουν τα γρανάζια του καπιταλισμού.
Η ανακοίνωση ήταν μια χορηγεία του καταστήματος "Κοτόπουλα Σούβλας - Θανάσης και Υιοί", Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 133. Κοντά σας από το 1976.
Spoiler
Kapoios tips gia sevasta headphones se oxi ypsili timi?
http://www.ebay.com/itm/Panasonic-RP...item1c4c58787f
πολυ ευχαριστημενη
σε μια κοινωνία που δεν διαχωρίζουμε χρώμα φυλή σεξουαλικό προσανατολισμό ναι , χρησιμοποιώντας την λέξη φυσικά "κραγμένες" δεν μπορώ να μην τονίσω το φάουλ.