Επος το μαυρισμα, μαζι με το τατου ειναι κατι σαν εκλειψη ηλιου και σεληνης ταυτοχρονα [/καμμενος]
Printable View
Επος το μαυρισμα, μαζι με το τατου ειναι κατι σαν εκλειψη ηλιου και σεληνης ταυτοχρονα [/καμμενος]
:/
se fytwrio eisai?
Σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο, κοντά έπεσες.
amerikaniko====>kalo
ναι , δοκιμασε να εχεις μαυρισμα ταριφα και να φορας αμανικο
Quote:
Αν θα σε βρω και δεν σε βρω, πάντως θα σ' ανταμώσω.
έπαιζαν χτες οι violent femmes στην Αθήνα, δε το ήξερα και ήμουν κάτω για δουλειά...
υπόθετα να τα κάνουν όσοι μπινέδες εισπράττουν :D
αχαχαχαχα
Αγορασα ηλεκτρονικο πιεσομετρο για τον πατερα μου που εχει πιεση , μετρηθηκα για πλακα και ειχα περισσοτερη πιεση απ τον πατερα μου (18,5 μεγαλη , 12,4 μικρη )
simera mou epese i mpyra mou
κι αν είναι πιεσόμετρο καρπού disregard that shit, αν είναι βραχίονα μέτρα την κάποια στιγμή που είσαι χαλαρός χωρίς καφέ και τσιγάρο.
Πώς θα χαλαρώσει χωρίς καφέ και τσιγάρο;!
είναι γνωστό, λίγο πολύ, πως δεν είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος του κόσμου και έτσι δεν ειμαι και ο λεγόμενος "συναυλιακός τύπος".
σε δυο συναυλίες ήθελα να πάω φέτος.
μία deftones που έπαιζε και εισητηριάκι τσάμπα και πήγαιν' έλα με αμαξάκι και όλα τα κομφόρ αλλά το προηγούμενο σου/κου ειχαμε το 2ημερο φεστ οπότε τη Δευτέρα σηκώθηκα δυο φορές από το κρεβάτι μία να κατουρήσω και μία για να γυρίσω σπίτι μου το απόγευμα και να πέσω στον καναπέ.
η δεύτερη ήταν/είναι οι Bad Trip που ανακοίνωσαν 5 ιούλη αθήνα και χαίρομαι και το λέω σε κόσμο και κανονίζω μπλα μπλα μπλα και τσουπ (!) θυμάμαι πως δουλεύω.
αν δε σε θέλει, παιδί μου, η μοίρα να κοινονικοποιηθείς...
τι σκατά διάβαζες 1,5 ώρα στην τουαλέτα;
syntages mageirikhs
aurio paizoun black sabbath/soundgarden/faith no more/motorhead.
simera eimai spiti me pafsipona gia tin plati.
stin kalyteri 8a paw na tous dw apo ta 500 metra gia na mi me skountane...
Ηρθα να ποσταρω αυτο....
https://scontent-b-mad.xx.fbcdn.net/...48717964_n.jpg
...και διαβασα και το ποστ του wraithgr. FML που η αγαπημενη μου μπαντα τωρα κουναει τα σωβρακα χιλιαδων Αγγλων κλπ ...και εγω ειμαι στα Λιοσσα, στο κομπιουτερ, και δεν εχω διαθεση ουτε για μια μπυρα να βγω.
:(
δύο φορές τους είδες ρε πλεονέκτη, πάρε μια τουμπανόπιτα από κοκορίκο και απόλαυσε ένα live στο youtube.
στα λιοσα στηριζουμε μονο γευστικο.
ΦΑΝΤΟΜΝΤΑΚ έβαλες χαμόγελο στην μούρη μου... το 80% από το πουρί στο κυκλοφορικό μου, με το Κοκορίκο το' χω φτίαξει! :touched:
Faith No More... και τις δύο φορές που είχαν έρθει έχει σκάσει με πανό διαστάσεων ΠΑΜΕ/ΚΚΕ και άλλα τέτοια γραφικά αν αυτό λέει κάτι... :)
δεν είμαι στο παλιό pc που έχω τις φωτό από ερ meating στα δυτικά, δεν ξέραμε τότε και είχαμε φάει κοτοπουλάδες (αυθεντικόν) όταν ακόμα ήταν φτηνά.
Καμιά φορά δεν πάνε τα πράγματα όπως τα θες.
Κάποιες φορές έρχονται άσχημα νέα τα ακολουθούν ανέλπιστα ευχάριστα και μετά ακόμα πιο άσχημα.
Σήμερα έφυγε ένας φίλος , όχι χαμένος από την γαμωαρρώστια αλλά επειδή των πρόδωσαν οι δυνάμεις του.
Δεν ήταν κολλητός, δεν ήταν "αδερφός", αλλά ήταν ένα άνθρωπος που τον αγαπούσα και τον σεβόμουν. Έμαθα τα νέα και ανέβηκα στην μηχανή να γυρίσω σπίτι, και στο δρόμο δεν μπορούσα να δω από τα δάκρυα. Ασυναίσθητα κάνεις συνειρμούς βλέπεις πράγματα που δεν θα πρέπει. Κάνεις μυθοπλασίες , και στο τέλος γυρίζεις στο ίδιο σημείο.
Κάποια φευγιά δεν μπορώ να τα διαχειριστώ , όσο και αν είμαι εξοικειωμένος.
Να αγαπάτε τους ανθρώπους σαν να είναι η τελευταία φορά που τους βλέπεται, εγώ δεν πήγα στο νοσοκομείο να τον δω , αλλά ούτε και αυτός ήθελε να τον δούμε στην κατάστασή του.
Κρατάω μόνο την ανάμνηση από τις καθαρές μαγνητικές, και τα άλλα ας χαθούν στον χρόνο.
http://i.imgur.com/7rlCBEJ.jpg
Όλοι κλαίνε απο το πρωί. Δεν τον ήξερα προσωπικά τον Παναγιώτη, τον Καίσαρα. Ήταν σαν να συνέβαινε όμως, τόσο καιρό που τον διάβαζα στα γραφτά του και που και που άκουγα καμία από τις εκπομπές του. Όπου ξεχώριζε γιατί ήταν από την πάστα των συντρόφων που έχουν μαζί τέσσερα πράγματα: άπλετο χιούμορ, καταρτισμένος, ποίηση στη γλώσσα, μαγκιά στη ζωή. Το τελευταίο ήταν και φανερό στον τρόπο που αντιμετώπισε την αρρώστια. Πολύ κρίμα.
Μετά από 2 βδομάδες γεμάτες διακοπές, επιστροφή καλαμπάκα. Η πόλη πιο_σάπια_πεθαίνεις, τα γνωστά μέρη είτε γιομάτα κόσμο λες και βγαίνεις βόλτα σε νηπιαγωγείο, είτε μυρίζουν θάνατο, ο κόσμος όξω γενικότερα για λύπηση. Από τις μιάμιση μέσα, παρέα με ένα rum & lime ληγμένο από το 2009. Υπάρχουν και χειρότερα, αλλά.
δε φτανει που θα σου ερθουν οι vic
αχρειε
Εγω αν βγω μετα τις 2 καποια μερα πλεον το θεωρω τρελο ξενυχτι :touched:
μικρό παιδί είναι, θα πήξει και αυτό σύντομα.