kantirou kana alternativ erkontision exeis na protineis?
Printable View
kantirou kana alternativ erkontision exeis na protineis?
astona re kai 8a mou pei na balw kana spanaki me mprokola panw sto fan tou cpu kai na to gyrisw 345 moires aristera(panta) pros to meros pou koimamai afou prwta aplwsw mia strwsh traxana ta sentonia kai den exw oreksh
:weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :!:
Moλις ειδα στο cosmos κυκλοφορησε ο καιροc γαρ εγγυc 2.
Τρεχτε να προλαβετε :rofl:
to site ths olympiakhs einia gia ton poutso
hell-o :D
twwwwwwwwwwwwwwwwwra? exei vgei edw kai kana xrono to epos.Quote:
Originally Posted by HAVOC
Geia sou Raven Lord
σορρυ ρε φρικ, εγω πριν ενα χρονο δεν ζουσα στη μπανανια, τωρα πηρα χρονο οτι παιζει sequel.
kai pou zouses? stas eurwpas?Quote:
Λονδινακι-απειρα πινκς
kalo einai .. alla protimw athhna toulaxiston to vrady den fovasai na kukloforhseis :PQuote:
Αχαχαχαχαχαχα ελεος ρε συ, σαν μαμα κανεις. Παντου μπορει να γινει στραβη, αν δεν ξερεις ειδικα καποιο μερος και πχ σκασεις μυτη σε κανα γκετο γιατι πχο ταδε ειπε οτι εχει καλη μουσικη, δεν σου φταιει η πολη, αλλα η μαλακια σου.
mmm mpaaa apla to londino einai apo tis poleis me thn megalyterh egklhmatikothta sthn eurwph.Quote:
φρικ, σαν παιδακι κανς!
μιλας για μια πολη 11εκ ανθρωπων μινιμουμ.
εζησα 8 χρονια εκει, και δε μπορω να πω οτι ξερω καθε σημειο της.[και believe u me, εκτος απο τον φυσικο μου ακατασιγαστο, ειδα πολλες περιοχες λογω σπουδων και δουλειας]
ξερω ομως οτι μπορεις καλλιστα να κυκλοφορησεις σε σημεια της που δεν κινδυνευεις[οπου σημεια,μιλαμε για αστικες ζωνες, ουχι πανωκατω γειτονιτσα], και το να λες το βραδυ κινδυνευεις εκει, μου κανει σε 666 μη κακα δεν κανει τζιζ, εκει καλε σκοτωνουνε, λες και στο οποιοδηποτε μερος δε μπορει να κατσει στραβη. Προσωπικα, το ιδιο "φοβαμαι" οπουδηποτε, και πολυ περισσοτερο τον εγκληματια οδηγο το βραδυ.