Δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί, γι' αυτό δεν ανοίγω νέο τόπικ.
Οι ψηφοφόροι της Αιτωλοακαρνανίας οφείλουν να τιμήσουν τον παρακάτω κύριο.
http://img62.imageshack.us/img62/3750/nomarxis3no.jpg
Προσέξτε το "1" στο πρόγραμμά του. :P
Printable View
Δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί, γι' αυτό δεν ανοίγω νέο τόπικ.
Οι ψηφοφόροι της Αιτωλοακαρνανίας οφείλουν να τιμήσουν τον παρακάτω κύριο.
http://img62.imageshack.us/img62/3750/nomarxis3no.jpg
Προσέξτε το "1" στο πρόγραμμά του. :P
τι είναι εκεί?Quote:
Originally Posted by Veinsaw
Μια μικροπαντρεμένη κόρη ξανθή.
ti malakia na exeis geitones.....
.- poulaw kai paw na meinw 3ana se monokatoikia
μέσα στη μοίρα? :shock:Quote:
Originally Posted by Veinsaw
:P
Ναι, ο μπαμπάς είναι πτέραρχος.
θα είναι μαζί με το θείο μου τότε... :D
thelw ena gamimeno tsigaro :evil: :rangry:
Παίζει να μου βγάλεις ένα πάσο μούφα? ;pQuote:
Originally Posted by Raven Lord
Erwtasssssssssssssssss
xaxaxa Veinsaw
:pink:
μεγάλε, αυτό είναι αίτημα και όνειρο πολλών νέων αγάμητων σε ορεινά χωριά στον ορεινό όγκο από Γράμμο μέχρι και αιτολωακαρνανία. Τραγική κατάσταση, όλες οι νέες γυναίκες την έχουν κάνει για πόλεις και καλά κάναν, αλλά ξεμείναν πολλά αρσενικά και σέρνονται σαν ζόμπι σούρα από καφενείο σε καφενείο της πλατείας. Δεν ξέρω αν προχώρησε με αγαθά κίνητρα, όμως ελοχεύει ο κίνδυνος για εντατικοποίηση του δουλεμπόριου πορνείαςQuote:
Originally Posted by eleventh guardian
Λίγα για το νομάρχη αιτωλοακαρνανίας.
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ&ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΜ..
ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑΞΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ..
Σήμερα έκανα ποδαράτο τις διαδρομές Μεταξουργείο-Εξάρχεια,Εξάρχεια-Βικτώρια,Βικτώρια-Περιστέρι,Περιστέρι-Μεταξουργείο...
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...
ΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΓΚΓΚΓΚΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:gun: :behead: :rangry: :blaser: :bang: :evil: :dyell: :rangry:
Χαχα. Βικτώρια-Περιστέρι.
Νομίζω πως θα έπρεπε να πεθαίνει πολύς αγαπημένος κόσμος για να περπατήσω τόσο. Πόσο σου πήρε?
Καμιά ώρα.. :(
Και καμιά 30αριά μάταιες προσπάθειες να βρω ταξί..επί της Πατησίων..επί της Μάρνης..επί της Λένορμαν.. :gun: :rangry: