Κοιλιά ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ και τους άλλους για τη βοήθεια, με λίγο ακόμα ψάξιμο κατέληξα ότι θα χτυπηθεί north face - surge.
Printable View
Κοιλιά ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ και τους άλλους για τη βοήθεια, με λίγο ακόμα ψάξιμο κατέληξα ότι θα χτυπηθεί north face - surge.
εγώ, για την ιστορία, έχω μια Sumdex καμιά 4ετία-5ετία, που δεν ξέρω πόσα λίτρα είναι γιατί την είχα πάρει βάση του λάπτοπ (17") κ χωράει τη μάνα της κ τον πατέρα της μέσα.
Spoiler
μια χαρά στέκεται στην πλάτη, τι εννοείς ?
Πρεπει να ναι παλια η φωτο σαμπρελινο, τωρα εχει φλωρεψει
τις προάλλες ήμουν στη στάση κ έρχεται μια κοπελιά με τα τσιγάρα στο χέρι κ μου λέει:
-χίλια συγνώμη, αλλά έχω βάψει τα νύχια κ δεν μπορώ να βγάλω ένα τσιγάρο. Αν μπορείς... έχω χαρμανιάσει.
Της βγάζω τσιγάρο, της το δίνω κ μου ανοίγει την τσάντα της
-Κ κάπου εδώ μέσα έχω έναν αναπτήρα αν μπορείς να τον ψάξεις.
Εκεί κατάλαβα πόσο φλώρεψα. Λίγα χρόνια πριν θα προτιμούσε να χαρμανιάσει.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΟΥΦΙΞΞΕΡ
Οτι επιθυμεις! :)
Πολύχρωμος και εντοιχισμένος Φιψψψψερρρρ <3 <3 <3
Για πείτε ρε παίδες, από σταθμό λαρίσης πως πάμε κτελ κηφισού; (πόδια, αστικό, βάλτε και κανένα googlemaps για τα πόδια και ώρα περπατίματος) thannks:))
http://i.imgur.com/alg1CYO.jpg
:?: :?: :?: :?: :?: γιατί να μην το κάνεις μόνος σου =p
Γιατί δεν πας πεδίο που είναι κοντά;
θα παρεις μετρουλι κ θα κατεβεις ομονοια.
Θα βγεις στην εξοδο Αγ. Κωνσταντίνου, θα παρεις την Αγ. Κωνσταντινου και θα κανεις αριστερά στη Μενανδρου που ειναι η αφετηρια του 051.
Φευγει συχνα και σε 15' περιπου εισαι κτελ κηφισου.
Πίξιζ σταμάτα να μας θυμίζεις ότι είσαι πια στην Αθήνα πλιζκθνξ.
εχουν περασει 8 χρονια, παρτο αποφαση
Ήθελα να μιλήσω σχετικώς... Λοιπόν, στο πήγαινε δεν προλαβαίνω, γιατί 7 μιση φεύγει κτελ για τρίπολη, αλλά στο γύρνα (κάπου 14 του μήνα) θα ήθελα πολύ να δω τις γλυκιές σας τις φατσούλες. Δυστυχώς, όμως, δεν έχω κινητό με internet για να κάμω τα κουμάντα από κάτω, οπότε όποιος/α ψήνει, ας στείλει pm και τα βρίσκουμε με κινητά :)
Και πώς θα τον μεταφέρεις χωρίς να τον δεις, με μαντίλι στα μάτια;
Η μεγάλη σις είναι έγκυος και μου ζήτησε να της φτιάξω κάτι για το παιδικό δωμάτιο.
Περιμένοντας χρόνια αυτή τη στιγμή, λέω -με ενθουσιασμό- επιτέλους την πρότασή μου
Spoiler
Δεν δέχτηκε.
Νιώθω απογοητευμένη σαν καλλιτέχνης, σαν άνθρωπος, και σαν φαν της σειράς.
ξερει κανεις αν δουλευουν τα pins εκτος ελλαδας για paysafe σε ελληνικο account?
κάποιος φίλος είχε αγοράσει από εδώ για Ελλάδα. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω.
Ειχα στειλει σε μια φιλη Λονδινο ελληνικο κωδικο paysafe περυσι, και οταν πηγε να το χρησιμοποιησει κλειδωσε και μετα επρεπε να τους στειλω σε e-mail το PIN και κατι φωτογραφιες τραπεζικων εγγραφων, ταυοτητας κτλ για να μου μεταφερουν τα χρηματα στον λογαριασμο μου και να μην χαθουν. Δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι απο τοτε.
EDIT: Επειδη αν θυμαμαι καλα μου ειχαν πει οτι αυτο συνεβη γιατι ο κωδικος πηγε να γινει redeemed απο διαφορετικη χωρα απο εκεινη στην οποια ειχε εκδοθει ισως να γινεται αν μπεις πισω απο proxy?
gnorizei kaneis afto to melos - xristis Azzz - na tou pei na mou steilei ena pm ine epeigon
Τι δουλειά έχεις εσύ μ'αυτόν;
Από bitcoin κατέχει κανείς; δεν νομίζω να έχει υπάρξει ποστ. Θέλω να κάνω λογαριασμό κλπ. Τι κάνω;
κάνεις λογαριασμό
Λοιπόν, έχει βρεθεί λύση για χρήση Paypal για αγορές από εξωτερικό. Το έχει κάνει φίλος και λειτουργεί:
1. Μπαίνεις PayPal --> My PayPal
2. Πας "Request Money"
3. Στο σχετικό πεδίο, βάζεις ένα email στο οποίο έχεις πρόσβαση (όχι αυτό του PayPal λογαριασμού σου, κάποιο άλλο)
4. Τσεκάρεις την επιλογή "goods" και το ποσό που θέλεις
5. Μπαίνεις στο παραπάνω email και ανοίγεις το μήνυμα που σου έχει έρθει
6. Δίνεις ό,τι στοιχεία σου ζητάει (και ότιναναι)
7. Βάζεις τον αριθμό της κάρτας στην οποία θα γίνει η χρέωση
8. Πατάς "pay"
9. Τα χρήματα έχουν μπει στο PayPal balance σου
10. Χρησιμοποιώντας το PayPal balance μπορείς να αγοράσεις από οπουδήποτε, ως γνωστόν.
Προφανώς κρατάει fee 3,4%+0,35€ αφού Paypal ε.
http://luben.tv/web/www/61154
Όπα μάγκες, τι γίνεται εδώ; Insomnia what?
φαντάσου ότι 15 Αυγούστου το είχε βρει κάποιος εδώ από αλλού
Ναι αλλά δεν το βάζετε κι εδώ να το δούμε, μόνο την πάρτη σας κοιτάτε. Φταίω γω που σας σκέφτομαι κωλόπαιδα.
δούλεψε άψογα....
Η κάρτα από την οποία θα βάλεις τα λεφτά, δεν μπορεί να είναι η ίδια με αυτή που έχω στο λογαριασμό μου στο paypal, σωστά;
Πολυς μπελας, ο απλος δρομος ειναι ο καλυτερος. Μπορεις να στειλεις τα λεφτα σε καποιο φιλο σα πληρωμη και να τα στειλει μετα πισω ως gift (οχι refund προφανως, απλα να σου στειλει το ιδιο ποσο ως gift). Κρατα τα ιδια fees χωρις να χρειαζεται να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια.
Ποιό καλόπαιδο από δω μέσα έχει σχέση με το μόνο θρας; έχουμε κοινούς γνωστούς έμαθα κατα την τελευταία μου επίσκεψη στην Αθήνα
Και σε ρωτάει λέει ο άλλος "ποιος είναι ο Αθανασίου;" κι εσύ του απαντάς "αυτός 1-0"