Παρε να χορτασεις τοτε. Μακραν ο πιο εντυπωσιακος παικτης συνολικα που εχω δει τα τελευταια 10 χρονια
https://www.youtube.com/watch?v=l1LjtXGjK3g
Printable View
Παρε να χορτασεις τοτε. Μακραν ο πιο εντυπωσιακος παικτης συνολικα που εχω δει τα τελευταια 10 χρονια
https://www.youtube.com/watch?v=l1LjtXGjK3g
http://i.imgur.com/5fbSg4F.jpg
:touched:
Φοβερό trade ο Butler :lol:
Δώσανε Βυτλερ για Dunn ( ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΡΟΥΚΙ ΣΙΖΟΝ) για Lavine ( μετά απο τορν ACL) και για τον ΦΙΝΛΑΝΔΟ ΑΣΣΟ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΙΚ ΚΑΙ Ο BUTLER ΕΙΧΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. Αδιανοιτα πράγματα ενώ παράλληλα απλά πουλήσαν το τελευταίο τους πικ για 3μύρια στους μισητούς. Διώχτε τον GM.
Εδωσαν οι Bulls pick σε Cavaliers?
το ξέρω ότι δεν πρόκειται για νέο, αλλά υπάρχει πολύ χαζός κόσμος
Ο ονιμπότσας είναι; Βλέπω βερμούδα Σικάγο. Δε μπορεί να υπάρχει άλλος οπαδός.
Ενταξει ο συγκεκριμενος τυπος που εκανε το τατουαζ ειναι τερμα βλαμμενος προφανως, αλλα τον αγαπω ταυτοχρονα λιγακι :pink:
Προφανώς και δεν είμαι εγώ, έχω περίπου τριπλάσια γάμπα, δεν έχω οτιδήποτε Bulls (είπαμε ότι είμαι Sonics και είχα παραγγείλει τη φανέλλα του Payton το '97 απευθείας από το Seattle, δε θυμάμαι πόσα είχαμε δώσει στα τηλέφωνα, ΛΩΛ) και οκ, χαζός ο τύπος, αλλά ΤΙΜΙΟΣ ΓΑΜΩΤΗΜΠΑΝΑΓΙΑ.
λενε Paul trade σε Rockets :?
The Houston Rockets receive Chris Paul.
The L.A. Clippers receive Pat Beverley, Sam Decker, Lou Williams and 2018 first rounder.
Spoiler
θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι σόι χρονιά θα κάνει ο μούσιας, με έναν καθαρόαιμο άσσο δίπλα του. Γιατί όλο το παιχνίδι που έστησε ο Mr. Pringles πέρσι, ήταν με τον Harden ουσιαστικά point guard.
George σε Thunder για Ολαντιπο και γιο Σαμπονις οτιναναι
ο μλκας ο Ειnge τι περιμενει γιακανα trade της προκοπης εχασε ηδη Butler George
εχει σιγουρο τον Hayward;
και Griffin μενει LAC
Αν αποτύχει και του Hayward, μάλλον τον Ainge θα τον έχει φάει η ίδια του η επιτυχία. Όλη η φάση "περιμένε περίμενε ξαναπερίμενε για το χρυσό trade" από τη μία, από την άλλη οι κυριολεκτικά ΠΑΠΑΔΕΣ που ζητάνε οι άλλοι επειδή ακριβώς ξέρουν ότι έχει πολλά να δώσει, παίζει να τον καταστρέψει.
Λαθος ποστ, το μονο που ηθελα να πω ειναι οτι το ΝΒΑ ειναι ανεκδοτο αυτη τη στιγμη.
Οχι μονο ειχαμε Harden, Paul, Leonard, Aldridge, Griffin, Westbrook, Curry, Thompson, Green, Durant, Lillard και ποσους αλλους ΗΔΗ στη Δυση, τωρα εχουμε και τον Jimmy Butler αλλα και τον Paul George.
Και στην Ανατολη εχει μεινει ο υπερεκτιμημενος με τη βοηθεια της δικης του Super Team, να πρεπει να "ανταγωνιστει" με τους Celtics που ειναι εν μερει σε φαση χτισιματος ομαδας, και αλλες 13 ομαδες που ειναι 100% σε rebuilding mode (μερικες εκ των οποιων πραγματικα γελοιες).
inb4 τον Μαιο 2018 "Λεμπροναρας 8 συνεχομενους τελικους απιστευτο φαντασμαγορικο μοναδικο" απο bronsexuals
Ε, αύριο μεθαύριο που κλείνει και το ξέπλυμα που ονομάζεται Τεόντοσιτς στο Σικάγο, η Ανατολή θα πάρει τα πάνω της. :touched:
https://ixryshaylh.com/eidhseis/μι...οκαλού/
μεγάλο upgrade ο σέρβος αρτίστας σε σχέση με cp3.clippers για μεγάλα πράγματα του χρόνου
Ο Ainge άργησε, αλλά τον έκλεισε τελικά. Για την ακρίβεια, ο Stevens τον έκλεισε, αλλά η Βοστώνη πλέον κλείδωσε έναν πολύ ωραίο και ταιριαστό στο παιχνίδι της παίχτη στο 2/3. Πολύ ιδιαίτερη και η ανακοίνωση του ίδιου, ως προς τα 7 χρόνια που πέρασε στη Utah.
Έφυγε ο αγαπημένος μου παίκτης στη Βοστώνη όλα αυτά τα χρόνια για να έρθει ένας βλαξ
Bradley ανταλλαγή για Marcus Morris. Ainge παραιτήσου
Κι όλα αυτά για να αδειάσει μόνο 3Μ στο salary cap
morris καλός παίκτης με competitive mentality αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να ανταλλάζαν έναν εκ των crowder,smart από τον παικταρά brandley.εκτός βέβαια και αν κρατάνε κάβα για gasol οπότε πάσο..
1 χρονο ειχε ακομα συμβολαιο
και πρεπει να πληρωσει Thomas του χρονου δεν υπηρχε χρημα να πληρωθει και ο Bradley
ναι μωρέ αλλά τον κοντό ποιός θα τον κρύβει τώρα στην άμυνα?τον οποίο κοντό στη θέση του ainge θα τον αντάλλαζα στην ψύχρα.καλός, χρυσός, συγκινητική η ιστορία του αλλά παντελώς ακατάλληλος για ομάδα πρωταθλητισμού.
Λοιπόν αυτός ο Λόνζο Μπολ φαίνεται μεγάλη παιχτούρα, μακάρι να τον αφήσει ο πατέρας του να παίξει μπάσκετ.
Όχι στα σιχάματα, μωρή παιχτούρα...
https://thenypost.files.wordpress.com/2015/09/rose2.jpg
δυστυχώς δεν υφίσταται παίκτης rose μετά από κείνο το καταραμένο παιχνίδι με τη φιλαδέλφεια.το βλεπα και live από τις πιο δύσκολες στιγμές
που θυμάμαι όσο βλέπω, τεράστια μαλακία και του thibodeau που δεν το είχε αποσύρει σε ματς κοντά στους 20 πόντους
Τι να πω... Και μετά από έναν χρόνο κοντά στον αδιάφορο προς το μπάσκετ, αλλά καθαρό επιχειρηματία Anthony, δε νομίζω η διάθεσή του να είναι η ίδια. Έβλεπα κι αυτά τα βίντεο "attention to detail" που αναλύουν πόσο λάθος ήταν ο τρόπος που πατούσε μετά από προσπάθειες στον αέρα και μ' έπιανε μαύρη στεναχώρια γι' αυτό το παιδί. Ίσως ο μόνο MVP στην ιστορία που δε θα καταφέρει να γίνει Hall of Famer. :( :(
Αν και δε διαφωνω πολυ με τη βασικη λογικη σου.... τα νουμερα του Rose ηταν παρα πολυ καλα στη χρονια του με τους Knicks, κι ας μην ηταν MVP νουμερα. Οχι μονο τα νουμερα ομως. Σε καποιες προσπαθειες εμοιαζε σαν τον παλιο καλο Derrick Rose που ειχε βγει MVP εκεινη τη χρονια. Απλα το θεμα ειναι πως δυστυχως παλιοτερα το εκανε αυτο 5 φορες σε καθε αγωνα, τωρα το κανει 1 φορα ανα 2-3 αγωνες. Και εχουν πεσει και λιγο τα ποσοστα του στο μακρινο σουτ, το οποιο για μενα ειναι 100% θεμα αυτοπεποιθησης. Δεν πιστευω οτι δεν εχει το potential, απλα πιστευω πως αυτος ο τραυματισμος τον κατεστρεψε περισσοτερο ψυχολογικα, παρα σωματικα.
Δεν ήταν ένας τραυματισμός. Ήταν πολλοί. Κι αν ξέρεις ότι έχεις τόσο γυάλινα γόνατα δεν πρόκειται να τα ξαναπατήσεις ποτέ δυνατά. Γι' αυτό το λόγο θεωρώ αδύνατον να ξαναδούμε τον "παλιό Rose" που ήταν βασισμένος 100% στην εκρηκτικότητα. Παρ' όλα αυτά ναι, συμφωνώ με Φίξερ, μπορεί να μην είναι all star αλλά μια χαρά decent είναι για βασικός PG στη λίγκα
σε Celtics τελικα ο Irving
για Thomas, το πικ απο Βrooklyn και κανα 2 αλλους
και εχει πρεμιερα Κλιβελαντ -Σελτικς 17/10