τι να καταλαβω ρε χουρχουμπα?
1+1 κανουν 11
σταματα να αναφερεις ην Τουμπα σαν ζομπι τηλεθεατης
αυτο λεω
Printable View
δε θελω να πω κατι αλλο, βγαινω και κλασσικα γραφικος, οποτε ας τ αφησουμε να ναι ετσι.
Οσον αφορα την ομαδα μου, το πρωτο ποστ που κανα μετα το ματς αρκει. Απο κει και περα γινεται το πανηγυρι της καθε αρκουδας, αλλα αυτα ειναι αναμενομενα.
καλά, άκυρο, απλά έτσι όπως έγραψες το πρώτο ποστ κατάλαβα ότι δε σε ενόχλησε αυτό που έγινε σήμερα. γράψε χ.
(επίσης, τρελή ξεφτίλα και τα μπουκάλια στο 1-0, βρήκε και τον άλλο στην πλάτη, καλά που δεν είχαμε άλλα)
Μιτς, πες ρε τι εννοούσες, σοβαρά δεν καταλαβα, είμαι και λίγο βλακάκος...:oops:
ρωτα τον αλλο που καταλαβε.
I'm playing along:
00i00, πες ρε τι εννοούσε ο Μιτσμανν.
Πόσους μήνες κουοτσάρει την ομάδα ο κολλητός του Ρόνι?
Σε πόσα ματς είχε την πολυτέλεια να επιλέξει ματαξύ δύο(2) παιχτώνε για μια(1) θέση, οποιαδήποτε θέση της ενδεκάδας?
Τι παραπάνω θα μπορούσε να προσφέρει σε μια ομάδα που αναγκάζεται να κατεβαίνει με βασικό τον Κορδονούρη της Ισπανίας, τον κολλητό του Κορδονούρη της Ισπανίας, τον Κορδονούρη της Αλγερίας και το ξώγαμο του Ρουμενίγκε της Ελλάδας(οι οποίοι υπήρξαν μάλιστα συγκινητικοί μέσα στην αμπαλοσύνη τους), ο κολλητός του Φάμπρεγας ας πούμε???
Δεν θέλω να υποστηρίξω το Ζήκο, ακόμα και αν ήταν να πάρουμε τον Χίντιγκ θα ήμουν αντίθετος στην απομάκρυνση του Χ Τιμούρ μέσα σε τρείς μήνες ξέρωγω, αλλά με αναγκάζετε με τις τρέλες σας =Ρ
Σας τρώει ο κώλος σας για παλαίμαχους υπηρεσιακούς μαθητευόμενους μάγους που τη μπονάνε τη φανέλα, θαρρώ :!:
Το υπόλοιπο ποστ θίγει νηφάλια γνωστές πληγές, δεν κοουτάρω άλλο.
Μπορειτε να μου κανετε μια χαρα και να μη γινεστε γραφικοι επειδη κερδισατε/ανε το Θρυλο? Φιλε μου wino, καλα κανεις και χαιρεσαι τη νικη της ομαδας σου, αλλα ρε ανθρωπε πρεπει να εισαι ο μονος στην Ελλαδα που ειδες το Μητρογλου να ακουμπαει τη μπαλα στη φαση του γκολ. Δηλαδη δε λεω οτι μετρησε σωστα, εγω θα το ακυρωνα το πιθανοτερο, αλλα τη μπαλα δεν την ακουμπησε γαμω το σπιτι μου, δε θα σιγουρεψει την αδικια κατα της ΑΕΚ το να πεις οτι την ακουμπησε.
Δευτερον, κοιλιασαμπρελα, στο πρωτο ματς πρωταθληματος, ο Ολυμπιακος δεν ηταν καλος, αλλα ηταν καλυτερος απο την ΑΕΚ και την κερδισε 1-2 με τις γκολαρες του Τοροσιδη. Στο δευτερο ματς το σημερινο η ΑΕΚ δεν ηταν καλη (σκατα ηταν αν θελεις να το αναλυσουμε) αλλα κερδισε πανδικαια γιατι πολυ απλα ηταν 10 φορες καλυτερη απο τον Ολυμπιακο. Για μενα προσωπικα ειναι ΝΤΡΟΠΗ να εχει η ομαδα σου αυτην την αμυνα και να μη μπορει να βαλει ο Ολυμπιακος (και ο Λεβαδειακος να ηταν εδω που τα λεμε) δυο γκολ. Εβλεπα τις τρυπες ΠΑΝΤΟΥ και τσαντιζομουν που παντα εκαναν τη λαθος πασα και τη λαθος τριπλα. Ο δε Γκαλετι πρεπει να εβγαλε περιπου 100 σεντρες με στοχο να βρηκαν οι 3 απο αυτες.
Τριτον, ειμαι 1000% με ναθινμαν σε οτι γραφει και σε τετοια ματς δε νοειται κανεις να μιλαει για διαιτησια, ειναι απλα γραφικο και γι αυτο δε θα ριξω ουτε 1% της ηττας στη διαιτησια, αυτο ελειπε. Και υπο κανονικες συνθηκες δε θα μιλουσα ουτε στο ελαχιστο, αλλα πεταγονται κατι βιρουσχια :pink: και wino και μου ερχονται αποριες στο μυαλο. Δε θα πω για το αν επρεπε να εχει φαει κοκκινη ο Γιαχιτς απο το πρωτο ημιχρονο (μετρησα περιπου 3 καρτες που επρεπε να εχει φαει) και ο Καραμπελας στο δευτερο ημιχρονο, απλα μια ερωτηση θα κανω ρε κιοφτεδες. Αν ηταν ο Ανατολακης ή ο Αβρααμ στη θεση του Γιαχιτς και του Καραμπελα, θα του ειχατε ριξει γαμωσταυριδια και μανες επι 2 ωρες μετα το ματς ή οχι?? Θα ειχατε βγαλει διαγγελμα για παραγκες και κατεστημενα με ειρωνικα σχολια για τη μεθοδο που κερδιζει ο γαυρος ή οχι? Καλα, για το ακυρωθεν γκολ του Τοροσιδη γελαει ο κοσμος, αλλα καλυτερα που το ακυρωσε γιατι το πρωτο ηταν μουφα. Παρολα αυτα, αν ειχε γινει αναποδα και παλι δε θα αρχιζατε σταυροφοριες του στυλ "ναι ναι εκανε ενα λαθος και μετα το διορθωσε κανοντας τα πιο σκατα"?? Απλα ρωταω...
mi kanete toso megala post gamw to mouni
gia mpala milame
megala gkol o stoko
megalo gol o ΗΒΗ
megalos paok , mikro kai kolofardo skouliki
daffy ston asso tis kavalas exasa 88eyrakia kerdo\
ayta ginane
Καταρχήν να πω πως δεν είδα τα πρώτα 6-7 λεπτά(άρα δεν ξέρω για Γιάχιτς).
Δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ. Έπρεπε να μετρήσει το δεύτερο.
Καράμπελας έπρεπε να αποβληθεί. Επίσης έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κι αυτός(ντιόγκο?) που τον χτύπησε μετά από μαρκάρισμά του(αλλά δε βλέπω κανέναν να μιλάει γι'αυτή τη φάση).
Φυσικά αν υπήρχε ξύπνιος θεός και δεν κοιμόταν χτες, με βάση τις ευκαιρίες, η αεκ έπρεπε να νικήσει με κάπου 4-2 στην χειρότερη περίπτωση. Ας ήταν καλά ο κηπουρός που έσωσε ότι μπορούσε από τον γαύρο με εξαίρεση την ηλίθια έξοδο στο 2ο γκολ του σκόκο.
είναι ολοφάνερο ότι το κλίμα στον ΠΑΟ βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. σε ματς που ξεκινάει νωθρά κ με την πλάτη στον τοίχο, όχι μόνο το γυρνάει, αλλά πετάει κ τέσσερα μπαλλάκια, βλέπουμε κ μπαλλίτσα μετά το μισάωρο. επίσης, μη βιάζεστε να απαξιώνετε παίκτες από 1-2 μέτριες εμφανίσεις. ο κάρα και ο κατσουρ (σημειώνω ότι ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με βάση τη στατιστική!) έχουν πάρει παιχνίδια μόνοι τους όταν η ομάδα έπαιζε σα να έχει 100κιλα βαρίδια στα πόδια της με το πρηγούμενο "καθεστώς". οι επόμενες αγωνιστικές είναι καθοριστικές.
για το ντέρμπυ, δεν έχω να σχολιάσω πολλά. η αεκ έκανε το καλύτερο παιχνίδι της φέτος κ κέρδισε δίκαια. ο κόρακας ήταν κάκιστος, οι επίμαχες φάσεις νομίζω δε χωράνε αμφισβήτηση. ο gay, ήταν ο αναμμενόμενος με τις γνωστές ελλείψεις κ την ακόμη χειρότερη διαχείριση από τον πάγκο. νομίζω το θείο μετά το χτεσινό δεν θα τον τσούξει τόσο η ήττα, ούτε οι -5, αλλά η επιτακτική απαίτηση για μεταγραφές που θα προκύψει μετά από αυτό το αποτέλεσμα. προσωπική μου άποψη, ότι να βάλει το χέρι στην τσέπη σχεδόν απίθανο. ή θα φέρει κάποιον σε στυλ λούα λούα στο τσάμπα ή θα αλλάξει προπονητή.
ΥΓ. τι γραφικοί που είμαστε ρε πούστημ... γιατί δεν παίρνουμε το παράδειγμα από τους gayρους που είναι υπεράνω κ ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους? άκου να χαιρόμαστε για την 1η θέση!!!!
ΥΓ2. χτες εκεί που παρακολουθούσα το ματς, είχαν μαζευτεί πολλοί οπαδοί του εργοτέλη.... στα 3καλα... μάλιστα... :roll:
lefteria ston stoiximatiko irakli!