γάμησε ξερά και ασάλιωτα το επεισόδιο.
Printable View
γάμησε ξερά και ασάλιωτα το επεισόδιο.
Links gia ola ta gousta gia na min psaxneste :
Spoiler
Gamise e.Kalitero episodio tis season.Epitelous apantiseis :D
Βασικά παίζει και καλύτερο επεισόδιο ως τώρα ε; Τι κόνσταντ και μαλακίες.
χωρίς να έχω δεί το επεισόδιο, θα ήθελα να πώ οτι το κόλπο έπιασε, μας δείξαν 8 επεισόδια μαλακίες, ρίχνουν τώρα ένα (φαντάζομαι) αρκετά καλό επεισόδιο, και τσουπ όλοι BEST EPISODE EVAR@!!@!~!~!@
Δεν είναι θέμα μαλακίας ή όχι, μια χαρά γούσταρα όλη τη σεζόν ως τώρα.
Απλά αυτό έχει ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. +χίστορυ μπακγκράουντ.
μπορεί, είπαμε δεν το έχω δει, απλά σε σχέση με ότι μας έχουν δείξει φέτος μιλάω.
Θα επανέλθω αργά το βράδυ
Μόνο με το Constant συγκρίνεται και αν, για μένα το σημερινό είναι μια σκάλα ανώτερο. Δηλαδή οκ, τι να πεις μετά από τέτοιο πράγμα. Ένα σωρό απαντήσεις, σκηνοθεσία Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α, Carbonell για Emmy κατευθείαν.
Spoiler
ακομα δε το εχω δει αλλα περιμενω να το δω να επιβεβαιωθω και να σας πω"σας τα λεγα"
ειμαι πεπεισμενος
ξεφυγε το επεισοδιο.δεν ξεπερνουσε βεβαια σκηνοθεσια κοσταντ,αλλα μονο επιc στιγμες.
Spoiler
τρελό επεισόδιο! σήμερα είδαμε το μέχρι στιγμής peak της ιστορίας όπως έχει διαμορφωθεί πέρυσι και φέτος. θυμάμαι τι σκέψεις κάναμε για την σειρά όταν βλέπαμε την πρώτη σεζόν και συγκρίνω με την πλοκή που έχει πάρει η σειρά ως τώρα και τρελένομαι. τι έχουν φτιάξει οι πουστηδες; το καλοκαίρι άνετα ξεκινάω μέγα-κάψιμο απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο στη σειρά.
lol, δε σχολιάζω τίποτα, μένει να λύσουν τα του ντέσμοντ και πάμε γι' άλλα.
btw η σκηνοθεσία καμμία σχέση με τις άλλες σεζόν πλέον, ειδικά το πρώτο δεκάλεπτο είναι σχεδόν action.
mpest episont δεν είναι, γιατί είμαι σκληρός κριτικός .
Επιτέλους επεισόδιο που εξηγεί γαμώ την πουτάνα μου, που έχει αρχή μέση και τέλος.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ