Ουστ ρε μλκ που βάζει δίπλα δίπλα τον τάπερ από το πέραμα με τον ΑΡΡΩΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ να ουμ.
Printable View
Ουστ ρε μλκ που βάζει δίπλα δίπλα τον τάπερ από το πέραμα με τον ΑΡΡΩΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ να ουμ.
Deniz είδες τον κλιντ με εφπι μπλούζα;
Όχι εγώ, αλλά φιλαράκι μου στα Εξάρχεια (την πιθανότητα μούφας/μπερδέματος/ψέμματος ξέχνα την)..
Πόσο μηδέν γαμώ την κόκα που σνιφάρει? :roll:
Τρελός.
Έλα να κάνουμε έρωτα. Μαλάκα, δες το chasing the dragon του necro, και αν μου πεις ότι δεν μοιάζει με τον ill bill ο Μιχαλάρας είσαι τυφλός.Quote:
Originally Posted by Deniz
Όσο για το tribal Νικίτα, ήμουν μπροστά και μου 'χε πέσει το σαγόνι στο πάτωμα ξέρογο.
Είπε κάτι του τύπου ''Γιατί τους αγαπάμε" και σηκώνει την πάνω μπλούζα και φορούσε το τιμημένο.
αυτος δε το εχει σχεδιασει το tribal btw;
αχαχαχαχα, το σοκολοβάκι ξέρει αγγλικά τουλάχιστο;
αμέ, πολύ καλά. μόνο που είναι απασχολημένο να κάνει τον καραγκιόζη συνέχεια και δεν του μένει πολύς καιρός να μιλάει.
χαχαχαχαχ.Quote:
Originally Posted by carheart
"69" είναι πάντως.
Χαχαχαχα! :rofl:
Στο πιο άνιμε όμως :)
Τρίβια: εγώ (και όλος ο κόσμος γύρω μου), μικρός πίστευα ότι ο Μάικλ Τζάκσον είχε κάνει εγχείριση για να γίνει λευκός, επειδή του κάβλωσε. Αλλά πριν λίγο καιρό βρήκα ότι είχε δερματικά και αποχρωματιζόταν ούτως ή άλλως σε μεγάλες περιοχές, και έκανε την εγχείριση για να είναι τουλάχιστον ομοιόμορφος. Δεν ξέρω ποιο από τα δύο θα σας εκπλήξει.