Quote:
Originally Posted by Bullet
Printable View
Quote:
Originally Posted by Bullet
Αντίο υδρόψυξη, γουέλκαμ αθόρυβα ανεμιστήρια.
Όποιος αγοράζει σύστημα υδρόψυξης χωρίς αντλία ας επικοινωνήσει.
Καινούρια αντλία κοστίζει κοντά 50άρι, μπορείτε να πάρτε και από πετ σοπ όμως (για ενυδρεία) με 20άρι.
Για τι επεξεργαστή και πόσο?
Επίσης πόσο σου πήγε το αθόρυβο? Θέρμαλ Τέϊκ είναι? Κάτι άλλο? Με πόσο πήρες το Λόουερ, απο που κλάνει το μπαρμπούνι, κλπ κλπ.
Στον επεξεργαστή έχω άρτικ κούληνγκ 3,2 ghz pentium4. Έβαλα και ένα σύστημα στην κάρτα γραφικών το οποίο δεν έχει ανεμιστήρι. Σύνολο και τα δύο σύν την εργασία για να βγάλει και να βάλει υδρόψυξη κόστισε κοντά κατοστάρι. Φυσικά μπορούσα να τα αγοράσω απλά, αλλά τελευταία φορά έκαψα τα κέρατά μου οπότε καλύτερα είπα ας πληρώσω παρά να ξαναπληρώνω μητρικές.
Η υδρόψυξη πού χα ήτο thermaltake.
Θέλω να βάλω κάτι αθόρυβο ρε γαμώτο (βασικά σκεύτομαι να πάρω κάνα σοβαρό κουτί γιατί αυτό που έχω είναι ένα τενεκέδι των 70 Ε) και να βάλω μέσα κάνα καλό συστηματάκι. Πώς και αποφάσισες να βγάλεις την υδρόψυξη?
Χάλασε η αντλία. Δεν δίνει ροη στο νερό. Μπορούσα να αλλάξω, μα με λίγα λεφτά παραπάνω από την αντλία διόρθωσα και το πρόβλημα του θορύβου της κάρτας. Πάντως γενικότερα η υδρόψυξη είναι περισσότερο και για άλλες δουλειές παρά για την έλλειψη θορύβου. Είχα πάρει και στο παρελθόν μια ψύκτρα η οποία όμως δεν έκανε διαφορά. Μέχρι στιγμής είμαι αθόρυβος πάντως.
2 words:Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Scythe Mine :-)
ξερουμε ποτε βγαινει το Company of Heroes: Opposing Fronts;
δειτε αυτο εναντια στην υπερθερμανση
http://www.coollaboratory.com/en/
αν ενδιαφερεται καποιος, εχω δειγματα στι σπιτι να φερω
Ποιο καλό παιδί έχει προσκλήσεις για το δε γκρήκζ;
Το gta ποτε σκαει μυτη για πισι, ξερεις κανεις?
Άντε γαμήσου μωρή προβληματικιά ψυχανώμαλη!
Όντως ?Quote:
Originally Posted by enitharmon
Καλα σε γαμαει ο χαβοκ.Quote:
Originally Posted by Not_saved
Απαντα τωρα, γκαφαλι.
ρομπέρτο;