Γι'αυτό ουρλιάζει το καημένο ρε... :rofl:
ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΛΤΕ ΝΕΤ..ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΤΥΠΟΙ... :rofl: :rofl: :rofl:
Printable View
Γι'αυτό ουρλιάζει το καημένο ρε... :rofl:
ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΛΤΕ ΝΕΤ..ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΤΥΠΟΙ... :rofl: :rofl: :rofl:
Entaksei, molis pire to mati mou, oti sto plaisio pou oi kammenoi stelnoun minimata sto dream show, kapoios egrapse
Quote:
OPETH+MY DYING BRIDE RULES!\m/
mou r8e se mail
http://www.humanupgrades.com/
go to...
Human Upgrades > The Team > Anesthesiologists > click on the 4th picture and
see the text under it
:rofl: :rofl: :rofl:
:pipa:
Όπως έλεγα, όντως δεν εμπίμπτει στην ύλη του λυκείου. Θα ήθελα πολύ να ξέρω ποιά βιβλιογραφία είναι έγκυρη και ποιά όχι, γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον το θέμα, όμως απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένω να τελειώσουν οι εξετάσεις.Quote:
Originally Posted by enitharmon
η Βίβλος του χημικού: Holleman - Wiberg, Anorganic Chemistry
για τον αγγλικό τίτλο δεν είμαι σίγουρη, καθ'ότι το αυθεντικό είναι στα γερμανικά (Holleman και Wiberg Γερμανοί δηλαδή). Βιβλίο 2000 σελίδων, πυκνογραμμένο και με αναλυτική αναφορά σε όλα τα στοιχεία (ενώσεις, ιδιότητες κλπ).
Το θέμα είναι ότι με Λανθανίδες και Ακτινοΐδες ασχολούνται λίγοι χημικοί στον κόσμο, η χρήση τους και η σημασία τους δεν είναι τόσο σημαντική (κυρίως οι Λανθανίδες βρίσκουν χρήση) οπότε δεν ξέρω αν θα βρεις ικανοποιητικότερες απαντήσεις από αυτή που έδωσα παραπάνω. "Συμφέρει ενεργειακά" τελεία. Αν θες να μάθεις γιατί συμφέρει, φτάνεις σε επίπεδο κβαντομηχανικής.
Κοίτα.
Αν μιλάς για του καθηγητές μου όχι, κανένας δεν έχει ιδέα τι παίζει με αυτά.
Αν μιλάς για το πόσο είναι εντός ύλης, μπορούν χαλαρά στις πανελλήνιες να σου πουν "κάνε την ηλεκτρονιακή δομή του Λανθανίου με ατομικό αριθμό τόσο". Και μετά να πάθει το 60% της θετικής έμφραγμα μόλις αντιληφθεί ότι ανακάλυψε στοιχείο μετάπτωσης με υποστιβάδα f ;ρ
το τελευταίο με το "ανακάλυψε" δεν το κατάλαβα.
Από την άλλη, αν θέλουνε να βγάλουνε 5 20αρια σε όλη την Ελλάδα, μπορούν να σου πούνε και για το Θόριο, ξέρω γω;
Για να κοιμάστε πιο ήσυχα τα βράδια, σημειώστε ότι οι ηλεκτρονικές δομές χρωμίου και χαλκού είναι μη ομαλές (οι οποίες είναι πιο ΣΟΣ από τις λανθανίδες) και μάθετε και για Λανθάνιο, Cerium, Gadolinium, Lutetium, Protactinium, Uran και Neptunium. Από τα 94-103 είναι τεχνητές ακτινοΐδες, δεν είναι δυνατόν να τα βάλουνε.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να το βάλουν. Η χημεία του λυκείου δεν είναι το μάθημα εξαιρετικής δυσκολίας ή τίποτα τέτοιο. Στο κάτω-κάτω ήδη δυσκολεύονται με την βαθμολόγηση γιατί στις λεπτομέρειες οι απόψεις διίστανται, δεν πρόκειται να το διακινδυνεύσουν. Αλλά και πέρα απ' αυτό, phantom duck, αν ρίξεις μια ματιά στα μέχρι τώρα θέματα, δεν έχει ζητηθεί ηλεκτρονιακή δόμηση στοιχείου με περισσότερων των 21 ηλεκτρονίων. Διάβασε λοιπόν την σαπωνοποίηση για τρίτο-τέταρτο και άσ’ το πρώτο κεφάλαιο ήσυχο. Καμιά θεωριούλα θα πέσει από κει.
Γατί συγκεκριμένα σαπωνοποίηση; Είσαι του Γ' Ράιχ;
Αυτό με τη δυσκολία στη βαθμολόγηση δε νομίζω να το σκεφτούν διότι
α) άλλοι τα διορθώνουν
β) πρώτη φορά θα είναι;
Ναι. Είναι η αδερφή μου.
Κοίτα κόλλημα. Είναι πανεπιστημιακού επιπέδου και αμφιλεγόμενο, με τι προσδοκίες θα το βάλουν? Και τέλος πάντων τι σκας, αν πέσει εσυ πλέον θα το γράψεις, και μπορείς να σημειώσεις και την βιβλιογραφία, όχου ;p
Όσο για τα προσωπικά μου φετίχ, δεν σου έχω δώσει το θάρρος να τα σχολιάζεις ;p
Αν τα φετίχ σου περιέχουν εστέρες, ελπίζω να μη ζεις στην ίδια πόλη με εμένα =ρ
Βασικά θα πέσουν αλκοόλες, πολλές αλκοόλες γιατί σας έχουν οι αλκοόλες.
Αλκοόλες ρε.
Μάντεψε πως λέγεται η αντίδραση που δίνει αλκοόλη απο εστέρα ;p
ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΠΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΑΞΕΙ;