αυτο με τους σκόρπιονς μου το ειπαν πριν λιγες ώρες. έλιωσα. παιζει η πηγή μου να το άκουσε σε τετ-α-τετ με χαρχαρτ
Printable View
αυτο με τους σκόρπιονς μου το ειπαν πριν λιγες ώρες. έλιωσα. παιζει η πηγή μου να το άκουσε σε τετ-α-τετ με χαρχαρτ
γω δε το καταλαβα με τους σκορπιονς πάντως...
Einai o kwstakhs sthn akrh tou dromou kai paizei. skaei o mpatsos k tou leei:
-ti kaneis kwstakh?
-ftiaxnw mpatsous
-pws ftiaxneis mpatsous?
-lasph, nero k skata.
-kwstakh se parakalaw auta pou les prosvaloun to swma kai mena.
Thn allh mera o kwstakhs arazei pali k skaei o mpatsos:
-ti kaneis shmera kwstakh?
-ftiaxnw mpatsous
-pws ftiaxneis mpatsous?
-lasph, nero k skata.
- kwstakh 3ekola tha ginei ths poutanas , eipame den thelw na 3anakousw tetoies malakies.
thn allh mera paizei o kwstakhs , erxetai o mpatsos.
-ti kaneis shmera kwstakh ?
-purosvestes ftiaxnw kurie astunome
-a!! pws ftiaxneis purosvestes
-Lasph kai nero
-Skata giati den vazeis??
- E an valw k skata tha ginei mpatsos.
Καταρχας δεν το "ειπε" καλα....Στο γραπτο λογο πολλα ανεκδοτα χανουν...
Στο φιναλε το σωστο ειναι : "ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ...ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝΕ ΜΠΑΤΣΟΙ...??"
Oταν το ειχα ακουσει απο συγκεκριμμενο ατομο με μια καθυστερηση στο βλεμμα και στην εκφραση, μια χαρα ειχα γελασει...
Ενα ανεκδοτο για να εχει ανταποκριση χρειαζεται και το καταλληλο περφορμανς απο τον αφηγητη..Αλλιως παει απατο και τρωει και Παναγιες απο πανω.
Edit: Γελασα παντως στην πρωτη παραγραφο..
"-pws ftiaxneis mpatsous?
-lasph, nero k skata.
-kwstakh se parakalaw auta pou les prosvaloun to swma kai mena."
Οποιος το πιασε, το πιασε...
Ενας παπας και μια παπαδια ζουσαν σε ενα μικρο σπιτακι , ειχαν και πεντε παιδια...
Και ειχαν προβλημα οταν ειχαν τις φυσιολογικες τους ορεξεις.
Θελησαν λοιπον να βρουν ενα τροπο να το καταλαβαινουν και οι δυο για να πηγαινουν στη αποθηκη να κανουν τη δουλεια τους.
Ο παπας που ηταν και ψιλοαλανι - επαιζε και χαρτακια προτεινει να χρησιμοποιησουν εκφρασεις που χρησιμοποιουν και στην ποκα.
Οποτε λεει την επομενη μερα :Πρωτα - απανταει η παπαδια - μεσα!
Και πανε στην αποθηκη.
Μετα απο 1 βδομαδα λεει η παπαδια στον παπα : Πρωτα - λεει ο παπας - Πασο!
Και δε παν...προς μεγαλη εκπληξη της παπαδιας.
Το βραδυ στο κρεβατι , η παπαδια βαζει χερι στον παπα του ποιανει το πεος και τον βρισκει ντουρο!
Και του λεει: Με τετοιο φυλο και πας πασο?
Και απανταει ο παπας : Δε παιζω γιατι μου βλεπεις τα φυλα!
Πρώτα λέμε στην πρέφα, όχι στην πόκα!
btw ψήνεται κανείς για πρέφα;
anyway :P
Παρτε κι αλλο ενα , γτ οι μουτζες απ το πρωτο δεν αρκουν
Ενας αλβανος , ενας Γερμανος και ενας Ελληνας , μετα θανατον πανε στον Αγιο Πετρο.
Τι δουλεια εκανες εσυ? ρωταει ο Αγιος τον Αλβανο. - Ελαιοχρωματιστης απανταει εκεινος
Εσυ τι δουλεια εκανες? ξαναρωταει ο Αγιος το Γερμανο - Κι εγω ελαιοχρωματιστης ημουν λεει κι ο Γερμανος.
Εσυ? ρωταει τον Ελληνα - Κι εγω το ιδιο απανταει κι Ελληνας.
Εκπλησετε ο Αγιος που ετυχε κατι τετοιο ταυτοχρονα και τους λεει.
Εχω ενα μεγαλο τοιχο που θελει βαψιμο (και τους τον δειχνει) , καντε μου προσφορες να δω σε ποιον θα δωσω τη δουλεια.
Λεει ο Αλβανος - εγω θελω 400 ευρω - 300 τα χρωματα και 100 τα εργατικα.
(Ο Ελληνας χαμογελουσε)
Λεει ο Γερμανος - εγω θελω 600 ευρω - 300 τα χρωματα - 200 τα εργατικα και 100 για την εφορια.
(ο Ελληνας να χασκογελαει φανερα)
Γιατι γελας Ελληνα τον ρωταει ο Αγιος?
Κοιτα Αγιε - λεει ο Ελληνας - εγω θα την παρω τη δουλεια.
Θελω τρια χιλιαρικα!
Πας καλα ανθρωπε μου του λεει ο Αγιος? - εσυ εισαι ο πιο ακριβος.
Και λεει ο Ελληνας
Κοιτα να δεις
Τα χιλια ευρω δικα μου , τα αλλα χιλια δικα σου , 600 θα δωσουμε στο Γερμανο για να μη μιλησει , και 400 στον αλβανο για να βαψει τον τοιχο.
Narzul για την πόκα πείρες πινκ αλλά στο άλλο και τα 5 δάχτυλα δικά σου
Δυο παλιά και κάπως διασκεδαστικά:
Ήταν ένας Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας και είχαν ένα σπαθί και μια μύγα. Χτυπάει ο Ιταλός τη μύγα με το σπαθί και την κόβει στα 4. Τη χτυπάει και ο Γερμανός και την κόβει στα 8. Την χτυπάει και ο Έλληνας και δεν παθαίνει τίποτα, συνεχίζει να πετάει. Τον ρωτάει ο Ιταλός :
- Δεν την χτύπησες! Δεν έπαθε τίποτα η μύγα!! Πετάει ακόμα!!
Και απαντάει ο Έλληνας:
- Πετάει αλλά δεν γαμάει!!
Πήγε ο Κωστίκας με τον Γιωρίκα για κυνήγι και ξαφνικά βλέπει ο Κωστίκας μια αρκούδα.
Στοχεύει και αστοχεί.
Η αρκούδα τον παίρνει στο κυνήγι και ο Κωστίκας ανεβαίνει σε ένα δέντρο και φωνάζει:
- Γιωρίκα, βοήθεια! Πυροβόλα την στο κεφάλι.
Οπλίζει ο Γιωρίκας, στοχεύει και μπάμ, βαράει την αρκούδα στο δεξί αρχίδι.
- Στο κεφάλι, Γιωρίκα! Στο κεφάλι! φωνάζει ο Κωστίκας.
Ξαναοπλίζει ο Γιωρίκας, στοχεύει και μπαμ, βαράει την αρκούδα στο αριστερό αρχίδι.
- Στο κεφάλι, ρε μαλάκα! Να με φάει θέλει, όχι να με γαμήσει!
Εμένα μου άρεσε που ήταν μία η μύγα.
(διαβάζεται και λέγεται γρήγορα)
Σκάει πολλά βαρύς τύπος σε μαγαζί:
- ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ, ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ; ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
Σκάει ένας τύπος
- Εγώ
- ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
κλαίω
nauagoune ellinas germanos italos k iapwnas. leei o gamatos ellinas "loipon afou tha pethanoume lew na kanoume ena gamato parti k na figoume ap auto to gkozmo diaskedazontas". oloi enthousiazontai k simfwnoun.
o ellinas analamvanei apo monos tou to rolo tou organwti k leei sto germano me epitaktiko ifos: "giou frent, miouzik". "gies sartzent" leei o germanos k feugei na vrei fagita. girnaei o ellinas ston italo k leei "giou italian frent, ntrinks". ok leei o italos k feugei k autos trexontas. girnaei telos ston iapwna k leei "ent giou tzapaniz frent, saplaiz". o iapwnas kanei mia vathia ipoklisi k feugei k autos.
pernane kapoies wres k arxizoune na mazeuontai sto simeio opou tha elamvane xwra to parti. skaei o germanos me trelo ixosistima ntolmpi saraount k apeira sinti, ellinika, ksena, kiriws ellinika, klamp miks, programma karaoke, mplouz, sidiropoulo tripes ksilina spathia, to tears of the dragon, oti mporei na xreiastei ena kalo parti se mousiki (ola auta ipirxan me kapoio tropo sto nisi)
skaei o italos sta kapakia me deka kasonia mpires, kokteil mesa se tsoflia karidas, sfinakia karpouzi, tzin, ouiskia, ouza, rakies, diakosmitikes omprelitses, ta panta
pernaei i wra k o iapwnas de fainetai pouthena, opote psilotsantizontai kiolas k lene gamise ton as ksekinisoume meis k tha rthei k autos se kapoia fasi. ksekinane loipon k arxizoune k pinoune, vazoun k kati mousikares k kei pou exei anapsei to kefi k goustaroun oloi, petagetai o iapwnas pisw apo kati thamnous k kanei: "SAPLAIZ!!!"
Το γάμησες..
Λοιπον τωρα τελευταια εχω μαζεψει πολλα πινκς και αρχιζω να ανησυχω, οποτε κατι πρεπει να κανω για αυτο.
Ειναι μια μηλια σε ενα λιβαδι. Οποτε σε καποια φαση πεφτει ενα μηλο. Αρχιζουν ολα τα μηλα που ειναι ακομα πανω στη μηλια και γαμιουνται στα γελια.
Οποτε γυριζει η μηλια και τους κανει:
- Τι γελατε ρε ανωριμα?
Poio einai to pio duskolo mousiko organo ston kosmo ?????????????????
- h Flogera
Spoiler
germanos, italos kai ellhnas pethainoun. tous pianei o agios petros pou kathotan mprosta se mia limnh kai tous leei:
opoios peta3ei kati mesa sth limnh kai den to vrw tha mpei ston paradeiso, alliws Los Poulos.
Petaei thn wra pou milouse o petros, o germanos ena koumpi apo to poukamiso. voutaei o petros , psaxnei, psaxnei, meta apo 1 lepto bgainei me to koumpi sto xeri.
petaei o italos sthn poustia mia trixa apo ta malia tou. voutaei o petros 1', 5', 10' kai bgainei me thn trixa.
petaei k o ellhnas ena antikeimeno, voutaei o petros, psaxnei, psaxnei 3anapsaxnei , bgainei meta apo kamia wra komatia me tipota sta xeria.
tou leei : filos nikhses, eisai gia paradeiso. tha mou peis omws ti peta3es??
Spoiler
φτάνει τώρα, άντε να διαβάσεις ...
gios candi?
ε, τι άλλο?
Τι λέει το ένα ρουθούνι του κοκάκια στο άλλο?
Κλείσε έχω γραμμή!
Πώς λέγεται το κρέας γύρω από το μουνί;
Spoiler
Ρε μαλακες πειτε και κανα καινουριο...
Ήταν ο Γιαννης ο οποίος δεν είχε γαμησει ποτές.
Κάποια μέρα κανόνισε ραντεβού με την Βούλα, γνωστή παρτόλα νυμφομανή, και έτσι ήταν σίγουρος πως το ίδιο βράδυ επιτέλους θα γαμούσε.
Πριν το ραντεβού βρέθηκε με έναν φίλο του περπατημενο για να του δώσει μερικα tips, για να μην της δώσει την εικόνα του παρθένου.
- Λοιπόν Γιαννάκη τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κανείς ότι κάνει και αυτή και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
Έτσι και ο Γιαννης με πολύ σιγουριά πήγε στο ραντεβου.
Αφού έφαγαν και ήπιαν τα ποτά τους βρέθηκαν επιτέλους στο σπίτι της Βούλας και συνέχισαν με αλκοόλ.
Με την απαλή μουσική τα πράγματα πήγαιναν προς την κρεβατοκάμαρα. Και αρχισε το μπαλαμουτι.
Αρχισαν να τρίβονται, να χουφτωνονται και να φιλιούνται παθιασμένα.
Η Βούλα έβγαλε την μπλούζα της και αμέσως ο Γιάννης έβγαλε το πουκάμισο του. Συνέχισε η Βούλα και έβγαλε την φούστα και αμέσως ο Γιάννης έβγαλε το παντελόνι. Βγάζει το σουτιέν και το κιλοτάκι η Βούλα και ο Γιάννης το σωβρακο.
Αφού έμειναν γυμνοί η Βούλα πάει στο κρεβάτι και στήνεται στα τέσσερα. Ανετος ο Γιάννης πάει και στήνεται δίπλα της και αυτός στα τέσσερα.
Την κοιτάει στα μάτια και περιμένει την επόμενη κίνηση της. Και τότε γυρνάει η Βούλα και του λέει:
Spoiler
Ρε κασερινε ποσων ετων εισαι; Για να δω αν εισαι μικροτερος απο το ανεκδοτο που ποσταρες.
Standar exei mouxliasei.
Παππούδι μου το 'πε και ειπα να δωκω μια ευκαιρια στην τριτη ηλικια να ρεφαρει..
Ο Καντιρου απ'την αλλη, καιει τις ευκαιριες που του δινονται την μια μετα την αλλη...
Εντιτ: Αυτο με τον Οφερικουε και τον Λεοναρντο ντι Καπριο αξιζει να ειπωθει ή ειστε δυσκολο κοινο και για δαυτο?
δοκιμασε αυτο με τον Μαρκο Νε και τον Φρεντ Αστερ.