εύχομαι να είναι "καλή" γιατί σίγουρα όταν λείπεις πάει και μυρίζει τα σώβρακά σου !
Printable View
sth thess/nikh thn prwth fora pou ksexasa ta kleidia mou ema8e o geitonas na anoigw thn porta me taftotites/kartes klp. Sxesh empistosynhs !
εμένα ένας παπάρας μου είχε ζητήσει πάνω από κατοστάρικο λέγοντας ότι θα χρειαστώ και αλλαγή κλειδαριάς(ή κάτι). 5 το πρωϊ βέβαια αλλά και πάλι λολολολ.
πανε χρονια αλλα:
κυριακη μεσημερι στην πολη των χανιων μετα απο βραδια αλκοολισμου η πρωτη μου σκεψη αφου ξυπνησα με τον πονοκεφαλο για παρεα, ηταν να παω να παρω το δελτιο του στοιχηματος που ειχα στο αυτοκινητο να δω αν πλερωνομαι.με το που κλεινω την εξωπορτα συνειδητοποιω οτι εχω μαζι μου μονο τα κλειδια του αυτοκινητου.επισης ο αδερφος ελειπε στην αθηνα.επειτα απο ωρα ανεπιτυχων προσπαθειων να την ανοιξω με καρτα απο βιντεοκλαμπ(λολ) ηρθε ο επαγγελματιας διαρρηκτης της περιοχης να μου ανοιξει με το εξωφρενικο αντιτιμο των 25 ευρω.
και εννοειται οτι εχασα και το στοιχημα
δύο απανωτά χτυπήματα σε κάτι λιγότερο από 24 ώρες.
η ιστορία αρχίζει συγκινησιακά με μια παλιά φίλη που είχα να δω/μάθω νέα της καμιά 10ετία και την πετυχαίνω πριν λίγο καιρό.
τα λέμε όλα ωραία και καλά, βλέπει μια καπνοθήκη της τη δίνω την ανεβάζει στο φβ και δυο μέρες μετά μου στέλνει έναν τύπο ο οποίος έχει μια εταιρία με ρούχα φάση και θέλει συνεργασία.
περνάνε μερικές μέρες την ξαναβλέπω με ρωτάει αν μιλήσαμε τι φάση κλπ και μου πετάει στο τέλος: "ααα, και δε θα φανταστείς τι δουλειά κάνει. Μπάτσος".
περάσαμε το επόμενο 20λεπτο να προσπαθώ να της εξηγήσω αλλά τελικά έκανα πίσω και το άφησα να το πάρει το ποτάμι γιατί δεν έβγαινε άκρη.
την ακριβώς επόμενη ώρα έχω βρει ένα γαμώ τα μπαζάρ μεσ' στο πάσχα, πολύ καλή τιμή, καλός χώρος με κόσμο κλπ.
αφού ήμαστε σε φάση να στείλυομε μέιλ να το κλείσουμε (μαζί με μια φίλη) όταν τελειώσουμε τη δουλειά το συζητάμε στα γρήγορα και με μια τρίτη εκθέτρια και μας απαντάει πως οι διοργανωτές του συγκεκριμένου έχουν σχέση με χα και τον χώρο από κάτω τον φυλάνε οι Δίας.
μπάτσοι δεξιά/μπάτσοι αριστερά
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Μπαζάρ για μαζικό πέσιμο πάντως, α; :p
ρε Σοφουλα....λιγο ακομα να αντεχες...
Μια φορά είχα κλειδωθεί έξω από το αυτοκίνητο (το αμάξι δεν έχει κεντρικό κλείδωμα, έχει τις παλιές χειροκίνητες ασφάλειες και είχα αφήσει το κλειδί στη μίζα και κλείδωσα με το χέρι). Λέω κι εγώ αμάξι είναι, στο βαρδάρη είμαι, κάποιος θα ξέρει να ανοίγει αμάξια. Παπάρια... 60 ευρώ μου πήρε ο επαγγελματίας που το άνοιξε με κάτι σαν μπρατσάκια που φουσκώνανε. 20 δεύτερα δουλειά.
oλοι εχετε κλειδωθει εξω , τι να πουμε και μεις που χουμε κλειδωθει ΜΕΣΑ .
Ενώ συνήθως μου εμφανίζεται προς τα τέλη Απρίλη-αρχές Μάη, η εποχική ανοιξιάτικη αλλεργία με έχει ήδη πιάσει φέτος. Βγήκα το πρωί με τον πιτσιρικά να παίξει σ'αυτή την ωραία μέρα, και έχω γαμηθεί στο φτέρνισμα και στη συνεχή καταρροή από ρουθούνια-μάτια. Κλεισμένος σπίτι τώρα τέτοια γαμάτη μέρα. Ασταδιαλα
Για ζιρτέκ είσαι.
http://farm4.staticflickr.com/3562/3...d2794e15_z.jpg
Και Noxzema ?!
Δε βρήκα άλλη φώτο, ας πάρει και noxzema, δε γαμιέται.
αν σνιφάρει noxzema θα έχει και δροσερή αναπνοή ναούμ
Σωστός. Αν και εμένα ο πνευμονολόγος για αντισταμινικό μου γράφει κάθε χρόνο το Singulair, κι αυτό αρκετά αποτελεσματικό. Πνευμονολόγος γιατί μαζί με την αλλεργία κάθε χρόνο με πιάνει και άσθμα. Γενικά ρουφάω και χαπακώνομαι μια χαρά κάθε χρόνο τέτοια εποχή, απλά φέτος εμφανίστηκε πιο νωρίς και με έπιασε απροετοίμαστο.
fuckmylifeception.
αλλεργια εδω ξεκινησε και κανα 10ημερο (ερχεται η ανοιξη νωριτερα εδω χαμω)
πεσμενος οργανισμος, εδω και 5 μερες κανονικα ΞΟΖΑΛ υπνηλια φουλ και ντεξα ρινασπρέυ
σημερα νοτιαδες τση κρητη, γαμησε μας κι αλλο.
καλα οχι και ΦΜΛ εχουμε μαθει εδω και τοοοσα χρονια, αλλα μιας και πιασαμε αλλεργιες.
ελα νταλαρες να μιλαμε ολοι απο τη βουλωμενη μυτη
fml γιατί ήρθε πιο νωρίς φέτος και δεν το περίμενα βρε, είναι καλύτερα να έχεις αρχίσει το χαπάκωμα για να σου έρθει πιο ήπια, παρά να σε βαρέσει πρώτα και να το κυνηγάς μετά.
fml γιατι εχω χτυπησει τον ωμο μου(γερο αποτομο τραβηγμα) εδω και τρια χρονια και δε λεει να περασει εντελως.
μετα για καποιο λογο μεταφερεται ο πονος και στον αλλο ωμο(!?!??!) και απο αποψη γυμναστικης νιωθω αναπηρος.
Αυτό που πάει ο πόνος στον άλλο ώμο, κάτι προς αυχένα μεριά μου φέρνει...
oxi...kai gw de kserw giati
apla ekana gia kapoia periodo kati askiseis kai kalytereve...oxi omws kati to stathero...
ο τραυματισμος εγινε ενω συγκρατουσα ολο μου το σωμα με το ενα χερι για να μη πεσω, ενας βαρβαρος επεσε με ολη του τη δυναμη και το σωμα του πανω στην κλειδωση(ενω ολο το χερι απο τον ωμο ηταν τεντωμενο) και για μισο λεπτο ειχε λυσει το χερι...
σε μος πιτ ολη η φαση...
πλεον οταν κοιμαμαι πανω στους ωμους μου πονανε λιγο
έχω πάθει κ εγώ σε πιο light φάση και με βασάνισε κανα 6μηνο. μου έφυγε με συντηρητική γυμναστική και ξεκούραση.
ένας κολλητός έπαθε ζημιά στον πάγκο, εκεί που έπαιρνε την επανάληψη πήγε ένα καθυστερημένος και πείραξε την μπάρα με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία. τον πονούσε χρόνια, μέχρι που πήγε σε ένα φίλο μας ορθοπεδικό. κάτι του έκανε σε στυλ φυσιοθεραπείας + του έδωσε κάτι φάρμακα και έγινε καλά μέσα σε λίγες μέρες.
μπλεξιμο...
θα βρω κανα εμπιστευτικο ορθοπεδικο να δοκιμασω την τυχη μου
Δεν θες ορθοπεδικό... θες τον Sand Merchant σου. Στείλτου pm, σε λίγα σεσσιονς θα είσαι καινούριος.
Μου χει βγει ο ωμος 4 φορες σε διαστημα 4 χρονων... την τελευταια τον εβαλα μονος πισω δεν ετρεξα καν σε γιατρους
πλεον μπορω να πω οτι ειναι καλυτερα απο ποτε, παιζουν διαφορες ασκησεις, ιδιαιτερα σημαντικες ειναι καποιες εξειδικευμενες για να δυναμωνουν οι στροφεις κλπ... οταν ο ωμος εχει φτασει σε ενα καλο επιπεδο ανακαμψης και ενδυναμωσης, πολυ μεγαλη διαφορα κανουν ασκησεις με κονταρι... ειτε η κλασσικη για ελεγχομενε μετακινηση του ωμου (πιανεις το κονταρι με το χερια τεντωμενα - οσο πιο μεγαλη η απσοταση μεταξυ των χεριων τοσο πιο ευκολο- και πρεπει να καταληξει πισω απο τη μεση, μια κινηση 360 μοιρων συνολικα δηλαδη πρεπει να κανει το κονταρι. Οσο πιο πολυ καιρο και καλα κανει καποιος αυτη την ασκηση (εκτος του οτι ισιωνει ο κορμος) αποκτα ο ωμος μεγαλυτερο ευρος ασφαλους απομακρυνσης, με αλλα λογια βγαινει δυσκολοτερα. Αν δεν μπορεις αρχικα το κανεις μεχρι εκει που φτανεις και παιζεις εκει, οπως οταν κανεις μια διαταση ...
Κινησεις που γυρνας το κονταρι (διαφορα juggling σκηνικα με κονταρι δηλαδη στην ουσια) ειναι πολυ καλη ασκηση για τον ωμο και πολυ καλη γυμναστικη για τα χερια ουτως η αλλως
Προφανως η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και το μονο σιγουρο κανεις δεν θελει αν του χει βγει ο ωμος να του ξαναβγει... ειναι μια απο τα ιδια μετα και πισωγυρισμα καποιων μηνων.... τα επιπεδα ασκησεων πρεπει να τα ανεβει κανεις σιγα σιγα και με αρκετη αυτοπεποιθηση αλλα παντα με επιγνωση οτι ζορικες ασκησεις (μονοζυγο πχ με χερια πολυ ανοιχτα κ ποδια στον αερα) μπορει να ειναι επικινδυνες εκει που δεν το περιμενεις
εκανα αυτο ακριβως που λες με το κονταρι
μου το εδειξε ο πατερας μου και δε πιστευα οτι θα 'χει αποτελεσμα....
σε 2-3 μερες απο ασκησεις ανοιγματα,διατασεις ειχε ηδη βελτιωθει....
καντε μου κονε για σαλονικη
fml γιατι μου τρελαθηκε η πεταλιερα μια μερα πριν απο το λαιβ...
εχω μια boss gt 8 και για καποιο λογο ολα οι ηχοι εκτος απο αυτους που δε μπορεις να σβησεις, εχουν για ονομα κατι ακαταλαβιστικα τυπου "aga<46>25kxwipkie"
και επισης ολοι ηχοι ακομη και τα preset που διατηρησαν το ονομα τους, εχουν φουλ gain...
δε ξερω κατι παιχτηκε με το gain γενικα...πατησα factory reset και εστρωσε εκτος απο τους ηχους που περιεχουν βρωμια...και επισης δε λειτουργει το on/off του πεταλιου...
αγανακτω...
Λετε για πεταλιερες και μεση και ωμους και μαλακιες και ακομα αγωνιουμε για το αν ο Tribe ειναι απλα φιλος του Ακατανομαστου ή η πρωην του
μειωσις 1,5 ευρω στο ιλιγγιωδες ποσο των 313 εουρο της αναπηρικιας μου
χαλαλι...προεχουν οι ενστολοι του Εθνους
εξαγωγή φρονιμίτη :dfinger:
Spoiler
νταξ αν ειχε ξεπεταξει τα πραμτα θα δεν ειναι και τοσο τραγικα
το δυσκολο ειναι οταν βγαινει σε καθετη διευθυνση σε σχεση με τα αλλα και ειναι κατω απο το ουλο