Θέλουμε πλήρη αναφορά μετά έτσι;
Λεφτά πήρες μαζί;
Printable View
Θέλουμε πλήρη αναφορά μετά έτσι;
Λεφτά πήρες μαζί;
oχι,αλλα εβαλα σωληνα και αρβυλες - το σκεφτομαι και για σφαιροζωνη
δεν μπορει ολο και καποια καθυστερημενη θα ψηθει
στις πουτανες θα πας?
ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ,κριμα που δεν ειναι ο πανκης ΟΝΛΑΙΝ να τα πει ο ιδιος οτι ΓΑΜΑΩ
εχω ραντεβου με χαριλαου-νεαπολη αρεα θρασερς για θρας εμετους
πουλακι εσυ στον πληθυντικο
Δεν πιάνουν τόσα οι σφαιροζώνες.
Ρε ρειζορ μ εχεις μπερδεψει. Ολο για μπουρδελοτσαρκες λες. σορυ κιολας.
Ρειζορ τελικα δε μας ειπες αν γαμησες ομως.
μπα δεν ειχε γαμησι σημερα,η πιο στενη επαφη με μουνι ηταν που κερασα 2 ποτα την ΒΑΝΑ στο κωλομπαρο της γειτονιας μου "Σευχελες" :(
Παμε για τρέλες στις Σευχέλες ο ο
οι γνωστές "σευχέλες"?
NSFW people. Βασικά, γενικά NOT SAFE...
Japanese WTF video
WTF indeed!
πόσα έσταξες για τα ποτά της ΒΑΝΑΣ;
20αρακι,τουλαχιστον επειδη ειμαι καλος πελατης μου βαζουν τρελη ποσοτητα στο ουισκι που παραγγελνω και με αφηνουν να πιανω και βυζους
1 βραδια με τον θρασερ - 10 δικιες σου ΧΤΙΚΙΟ
Αχχαχα έλεος. Και το φαντάστικα ότι θα έχει υγρά στο τέλος, αλλά δεν ήξερα τι είδους υγρά.
Αζόρ εσένα το μετανιώνουν με την πρώτη;
γουατ ντου γιου μιν(μιν)
Αμάν ρε γαμώτο.. έκανε πετυχημένο χιούμορ και δεν το πιασες.
κριμα.
παω να εξολοθρευσω τα γυρονια που μολις ηρθαν
19-25/6 SMS τσάμπα δαχτιλέρο κράμπα
25-30/6 SMS 2 cents
ΠΑΜΕ
ΜΩΡΗ
ΚΙΟΥ
irreligious,αυτοί είστε
http://www.telegraph.co.uk/travel/de...d-of-town.html
Quote:
HANDBAG OR MONEYBELT?
I never locked my door when I lived there and have never heard about any thefts or pickpocketing. Single women will likely be targeted by the local lotharios, or kamakia (harpoons), but the place is generally as safe as it gets.
ωπ σόρρυ,ΦΕΙΛ
Πάει και η Φάρα Φόσετ
To χε η μέρα σήμερα...
γελαστος κατεβαινω στον ταφο.
γαμω το ξενυχτι μου γαμω, μην γαμησω, γαμω γαμω γαμω, την κωλοεξεταστικη γαμω.
Ειμαι στη δουλεια και βαριεμαι απιστευτα.
Αλλα απο αυριο εχω αδεια 3 βδομαδες ....:-D
Fuck My Ενοχικό Δίκαιο.
για ένα χρόνο, κάθε σ/κ που ήμουν Θεσσαλονίκη είχα τζάμπα ιντερνετ.
τώρα που ήρθα για καλοκαίρι και έχω άπειρο χρόνο για λιώσιμο, ο μαλάκας ο γείτονας (μάλλον) πήγε διακοπές, ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
φακ. μάι. λάιφ.
Η καριόλα η αδερφή μου μαγείρεψε αντζούγιες. Φακ.
re den yparxei h mera leme, trakare kai o delikaris
ωραία ήταν σήμερα στην εφορία που πήγα να κάνω έναρξη. έγινε ένα λάθος στην ημερομηνία και πήρα πρόστιμο, η τύπισα στο γραφείο είναι από τα άτομα που ψάχνουν ευκαιρία να θυμώσουν και έχουν τέτοια συμπεριφορά που ικετεύει για καυγά και μετά παραληρούν για 3-4 λεπτά και συνεχίζουνε να μιλάνε παρόλο που το θέμα έχει λήξει και ήταν μεγάλη ΚΑΡΙΟΛΑ, ΣΚΡΟΦΑ, ΣΚΥΛΑ, ΧΙΛΙΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΥΝΕ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ, αλλά είναι πολύ όμορφη και μ' άρεσε και δε μπορώ να θυμώσω μαζί της :)
τελικά το πρόστιμο δε μου το έδωσε και το λάθος το διόρθωσε επειδή ήμουν λέει καλό παιδί :)
φταίει που δε φωνάζω ποτέ και είμαι πάντα ήρεμος και δε μαλώνω και καθόμουν απλά ήσυχα-ήσυχα και την άκουγα που παραληρούσε και της είπα και ευχαριστώ στο τέλος παρόλο που συμπεριφέρθηκε πάρα πολύ άσχημα χωρίς να κάνω τίποτα.
:) σε αυτήν θα πηγαίνω :)
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΣ,ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ
Ρε μη βλαστημάτε θα σας κάνω ignore.