κατεχει κανεις απο video senders?
Printable View
κατεχει κανεις απο video senders?
αν αγοράσω 4 κόπιες serious sam HD θα βρεθούν άλλοι 3 για να παίζουμε παρέα?
btw αν δεν βρεθούν 3, αγοράζω μια κόπια και το birds of prey που είναι επίσης σε προσφορά
αν περισσεύει δωσε κι απο δω
Μαλάκα μου θα ερχόμουν κι εγώ μιας και με το 1ο είχε πέσει τρελό γέλιο παλιά σε LAN (arena με τους ταύρους = νευρικό γέλιο ) αλλά ομολογουμένως μετά από κάποιο-χρονικό-διάστημα με ζαλίζει :/
Btw δεδομένου ότι έχω μια λατρεία στα WW2 FSims το Wings Of Prey φαίνεται ωραίο. Καργιόλα MS σταμάτησες τα Combat Flight Simulator, αν και οκ το 3 ήταν λίγο meh.
ο αμπρουτσης το πήρε, ινγκόλεμο είσαι ο λοχικααρμε? σπιριτ πες το στημ σου
exei megales gfx apaithseis?
Ξέρετε πως μπορώ, πατώντας το hotmail εικονίδιο στο msn, να ανοίγει τα mail στον chrome αντί του firefox?
edit: nevemind, βρήκα.
εχει κανείς καμια ιδέα τι έχει απογίνει το emule; δεν είχαν πέσει κατι σερβερς σε κάποια φάση;
Μια χαρά είναι. Κατέβασε την τελευταία έκδοση.
κατεβηκε το serious sam.αυριο απογευμα λογικα θα ειμαι μεσα.
σε αλλα νεα σημερα ειχαμε update σε ροστερ και ratings στο fifa 10 (παοκ και παο ειχαμε ενα μικρο buff) συν το ultimate team 2010.επισης στο psn εχει gow 3 demo (δεν εχω τσεκαρει ακομα αν ειναι το γνωστο e3 demo)
πως θα κρακαρουμε τον κωδικο εταιρικου πισιου για να λογκαρει σε administrator? ουτε firefox δε μπορω να κανω install.
κερναω και καφε.
Δε θα τον κρακάρουμε, γιατί δε μας νοιάζει. Απλά θα πρήζουμε το IT-department με ό,τι μικροπρόβλημα παρουσιάζεται εξαιτίας της απουσίας του Firefox. Όταν αποφασίσουν ότι το κόστος του πρηξίματος είναι μικρότερο από το να υποστηρίξουν Firefox, θα το κάνουν.
καλα δε παιζει να τους πω να μου κανουν install προγραμμα και να σηκωσουν κεφαλι και να μου πουν οχι. απλα κουραση να ρωτησω καποιον για να κανω install μια μαλακια. ασε που εχουν και υφακι αλανθαστου ενω η δουλεια τους ειναι χειροτερη απο μπακαλικου.
Και είσαι σίγουρος ότι θέλεις να δώσεις περισσότερη πολυπλοκότητα σε ένα σύστημα IΤ που διαχειρίζονται μπακάληδες; Εφόσον το pc δεν είναι δικό σου, απλά δε σε νοιάζει. Αν κάνεις καθημερινό backup τα αρχεία σου στο πισί σου (που εννοείται ότι πρέπει να το κάνεις), άσ' το να καεί, να γεμίσει ιούς, γουοτέβα, αρκεί να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Όποτε χαλάει τους το πας πίσω. Το αν αυτοί είναι ηλίθιοι δεν είναι δικό σου προμπ.
Trexeis portable firefox apo usb kai eisai magas. http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable
σε τοιχο μιλαω ρε μορμ? :P το προβλημα δεν ειναι να τρεξω firefox, τα βαλαμε αυτα, το θεμα ειναι να ξερω οτι μπορω να κανω install οτι θελω χωρις να ζητησω την αδεια καποιου.
Για Marillionς και γενικά προβληματισμένους-με-Wii τυπάδες
http://www.eurogamer.net/articles/th...puzzle-article
== Εάν το IT σου αφήνει να κάνεις install ό,τι θέλεις, είναι για μπουνιές.
πφφ dualboot με windows 7 θα κανω και ζμπουτσαμ. το IT με αφηνει να κανω install αλλα πρεπει να τους πω: "ε, θελω να μου κανεις install αυτο" και θα μπει απο remote να το κανει. μου βαλαν ολα τα browser, gimp, skype και messenger (τα 2 τελευταια για προσωπικη χρηση, δεν περνανε το δικτυο της εταιριας).
το θεμα ειναι οτι μεχρι και upgrade το itunes να θελω να κανω πρεπει να τους πω να μου το κανουν ή για να κανω install addon του firefox.
wtb ελευθερια . :|
Spoiler
Ε ναι, αλλα σιγά μην παίζει ονλάιν που είναι όλo το ζουμί :/
δοκίμασε ένα Linux live cd με τίτλο ophcrack (αν θυμάμαι καλά). Το χα χρησιμοποιήσει σε XP και δούλεψε τέλεια. Σου βγάζει όλα τα accounts που υπάρχουν στο λειτουργικό μαζί και τα passwords. Πιστεύω κυλοφορεί ακόμα εκτός αν το σουτάρανε, πριν καμιά 3ετία το χα δοκιμάσει.
Καλά αυτό που είπε ο Μπιζάριος είναι λολ.
τι λωλαρεις μωρη, με τον πονο μου παιζεις? :P
Μιας που τα λετε για Φωτιαλεπου, πολλες φορες, ενω εχω ανοιχτα 4-5 ταμπς, οχι παραπανω, το Firefox, αποφασιζει οτι ειναι καλο να καταναλωνει 95-100% της CPU. στο ΙΝΤΕΡΝΕΤΣ που εψαξα, ειδα οτι προτεινουν λυσεις του στυλ "απενεργοποιησε καποια addons του Firefox" αλλα δε με ικανοποιησε. αλλες ιδεες?
ναι, εχω ενα PIII στα 3,2 GHz και 1,5 (!) GB Ram DDR.
Opera/Chrome
oti eipe o panw..
E μα ρε μλκ, αυτό με την ελευθερία κτλ είναι αστείο :P
Καλοέμαθες από τα φοιτητικά σου χρόνια μου φαίνεται. Στη τελική το πισι είναι δικό τους δε γουστάρουν ο κάθε άμπαλος να βάζει τσόντες, ERs ή ότι ναναι. Πάρε ένα Laptop και μετά πες τους να παν να γαμηθούν και θα κάνεις ότι θες :P
Μόνο μην το πάρεις από αυτούς, με τις τιμές τους κοροϊδεύουν τον κοσμάκη :!: