Printable View
Για γέλια δεν ξέρω, αξίζει πάντως για το blast from the past, μπορεί να πετύχεις και τον εαυτό σου σε καμιά φωτογραφία, αν και δεν έχει πολλές. Το έδειχνα σήμερα στη δουλειά σε κάποιους 30ρηδες+ και ήταν όλοι έτσι --> :touched:
To μονιτορ βγαίνει ακόμα ή το κόψανε;
Εγώ δεν ξέρω καν τι είναι το Μόνιτορ αλλά θα το ψάξω. 80ς ήμουν Αθήνα αλλά 90ς θα πρέπει να έχει καλό πράγμα όπως μου το περιγράφεις.
το Οικογενειακές Ιστορίες είναι δύναμις
πάτε όλοι google.com, είναι τόσο ωραίο το σημερινό, ξέχασα τι ήθελα να ψάξω
ακομα και αν επιλεξεις google.com in english κατω δεξια,δε βγαζει τιποτα εδω.τουλαχιστον ακομα.
Εχει Angry Birds theme, σιγα
Χρονια πολλα σε Γεωλογικο Καροτο, σε Πινκατερο και σε Παρασαητ, να στε καλα ολοι με υγεια και ολα τα υπολοιπα
ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ 8.
Μετά από ένα εξάμηνο απουσίας δηλώνω περήφανα ΠΑΡΩΝ
βάλε http://www.google.de/webhp?hl=de
και στο google.com μου το βγάζει, τι στο καλό
:touched:Quote:
ginetai na sygxoneyseis kapws ola ta firestorm1,2,3,4 ?
1) Γύρισε αφενός γιατί μου κλαιγόταν στο fb ότι είναι 20χρονος άεργος και ότι κατάλαβε ότι μαλακίστηκε στο παρελθόν και ότι θα σοβαρευτεί, αφετέρου επειδή κάποιοι χρήστες βρήκαν συγκινητική την προσπάθεια του να ανήκει στην Κοινότητα και ζήτησαν να του δοθεί μια τελευταία ευκαιρία.
2) 30 xronwn anthrwpos me douleia mpainei sto er na pei kamia malakia kai exei enan firestorm na tou spaei ta paparia...dhladh vrhka ton xermano kai ayto eixe na mou pei! les kai de to exw ksanakousei 1000000000 fores apolous. o tsonos alwnise ta kane ola limpa toso kairo kai tipota gia ban, o firestorm molis mpei...ban! e yposxeseis de dinw, panta psinomai gia malakia. to shmerino htan anepitrepto, den ekana tipota. telospantwn giati kai gw 20 xronwn anergos eimai, thelw na mpainw er na lew kamia malakia. ksempanare mou ta ola kai ase me ksemparko. de tha ksanaprokalesw (poly).