θα με φιλοξενησεις την κυριακη;
Printable View
θα με φιλοξενησεις την κυριακη;
Δε βάζω φρικιά σπίτι μου.
θα βαλεις~!
νομίζω ότι όλη η ουσία είναι το τελευταίο ποστ του αττίλα. Είπα σε προηγούμενο ποστ οτι στο σχολείο πρέπει να μαθαίνουμε τι θα μας περιμενει στο πανεπιστήμιο αν επιλέξουμε τη σχολή που θέλουμε. Τα μαθηματικά μηχανικών είναι δύσκολα, κι όσο κι αν έχτιζες μικρός σπίτια με τα λέγκο σου, ίσως δεν την παλέψεις για πολιτικός μηχανικός.
Δεν είπα να μείνουμε σε επίπεδο εμβαδού και απλής μελέτης συναρτήσεων, αλλά οι απαιτήσεις στις εξετάσεις μετά είναι απλά για γέλια και για κλάμματα (συμφωνούμε όλοι νομίζω).
Επίσης θυμάμαι την οργανική χημεία που διδαχτήκαμε και τί βρήκα μετά στο πανεπιστήμιο και εκνευρίζομαι
αχαχαχα δεν περίμενα ότι θα υπάρχει ακόμα κόσμος που θα θεωρούσε το πανεπιστημιακό ιδιαίτερο/φροντιστήριο κλπ ντροπή ή κάτι.
Δε με γαμείτε, χρωστάω ήδη 40 και έχει σπάσει κάθε ηθικός φραγμός.
Στο 'εξαρτάται τη σχολή', απλά δεν γίνεται να μαζευτούν τόσα μαθήματα σε κάποιες απ'αυτές.
Σε κάποιες άλλες μαζεύονται, ενώ περνάς και πάντα πλανάτε ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ.
Τώρα αυτή είναι μια τεράστια κουβέντα βέβαια, αλλά η μείωση της ύλης των μαθηματικών ειδικά στις μικρότερες τάξεις (3η Γυμνασίου, 1η Λυκείου σίγουρα) κακό δε θα έκανε, ειδικά αν συνοδευόταν με μια διαφορροποίηση της φιλοσοφίας των μαθημάτων. Τονίζω το Γυμνάσιο, γιατί εκεί μιλάμε για γενική παιδεία που δεν αποσκοπεί στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια κλπ και τελικά καταλήγουμε να έχουμε παιδιά που κάνουν μεν ασκήσεις με κλάσματα και διαίρεση πολυωνύμων (!), αλλά δε μπορούν να υπολογίσουν την έκπτωση σε ένα ρούχο αν τους δώσεις τιμή και ποσοστό.
Γενικά η μαθηματική παιδεία πάσχει δραματικά, άσχετα αν κάποιοι έμαθαν καλά μαθηματικά στο σύστημα αυτό - είναι συνήθως οι άνθρωποι που θα τα μάθαιναν ούτως ή άλλως και συχνά έχουν άλλα μεγάλα κενά.
εχει μπει?
real:
Spoiler
φτιαχτικο:
Spoiler
Σε πιο σοβαρά ζητήματα...
Spoiler
Ακόμη, τουλάχιστον για το 2012, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα λάβουν τις, έστω και πετσοκομμένες, χρηματοδοτήσεις τους, ανεξάρτητα από την συγκρότηση των συμβουλίων δοιήκησης.
Τουμόροου ιζ δε ντεη. Και εξαιτίας αυτού:
Spoiler
κατι πηρε το αυτι μου . δε το ακουσα καλα αν εχει καποιος πλεροφοριες ας πει. θα μειωσουν το προυπολογισμο για την παιδειακατα χ φραγκα, και θα τα κοψουν απο αναπληρωτες ωρομισθιους. καλα ακουσα? προβλεπεται χειροτερο μπαχαλο απο φετος, του χρονου