δλδ η πορτο δινει 10 μυρια ευρο για τον μπελουτσι?:rofl:
Printable View
δλδ η πορτο δινει 10 μυρια ευρο για τον μπελουτσι?:rofl:
Μπα, απλά δεν παίρνουν το 50% που ανήκει στο Ζαχάβι =ρ
ειμαι σιγουρος οτι ειχε βγει οτι ειχατε δωσει 7.5 μυρια για τον μισο μπελ... παντως..
Αυτό κάναμε. Και η Πόρτο δίνει 4.5, επίσης για το μισό. Ξεμπερδέψου =ρ
Έντιτ: Υποθέτω δηλαδή, αν κυνηγάει το 100% πρόβλημά τους.
Έντιτ2: Και λογικά θα παίρνει και κανά μύριο μπόνους ο μάνατζέρ του, ή κάτι τέτχοιο, να βγάλει το πσωμάκι του.
Οταν μιλανε παναθηναικοι για τις μεταγραφες και το σχεδιασμο του Ολυμπιακου εχει πιο πολλη πλακα απο οτι κι οταν μιλανε για τα δικα τους. :smile: Σκατα στα μουτρα τους που δωσανε Μπελουτσι, ακομα κι αν παρουν Καλστρομ που προσωπικα ποτε δε μου αρεσε εκτος απο το μανατζερ που εβγαζε ματια.
οκ απλα προσπαθω να βρω ποιο ειναι το κερδος.... :razz: με εχει μπερδεψει το κεντρο σας... :oops:
Καλός είναι ο Κάλστρομ ρε, και σε καλή ηλικία, απλά ο Μπελούτσι θεωρώ πως είναι ο πιο αδικημένος παίχτης της δεκαετίας ή κσέρω γω τι. 25 χρονών, φέτος μόλις κατάφερε να κάνει την πρώτη του προετοιμασία με την ομάδα, λογικά θα έβγαζε μάτχια, αλλά γεια σας.
Θα τον κλαίμε άλλη ώρα, και η Πόρτο θα πανηγυρίζει που σε 1-2 χρόνια θα βγάλει 10+ εκατομμύρια από δαύτον.
Μακαρι να διαψευστω γιατι δεν τον εχω δει πολυ, αλλα οσες φορες τον εχω δει ενας φαφλατας ακομα ειναι που εχει καλο σουτ και ειναι αριστεροποδαρος.
E ναι και τι να τους κάνεις τους φαφλατάδες σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο τρεχαντήρια άμπαλους ξυλοκόπους.
Ο Μπελούτσι ήτο πράγματι ΚΑΛΟΣ παίχτης.
Τι είπαμε αστείο ρε γκαζμά;
Ον τόπικ:
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=100838Quote:
Η Στουτγκάρδη κατέθεσε νέα επίσημη πρόταση στη Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, όμως, ούτε αυτή ικανοποίησε τους ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Βελγίου. Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Πιέρ Φρανσουά αποκάλυψε πως η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν επαρκής, αλλά ο Σέρβος επιθετικός δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα «πράσινα».
καλη φαση,αν και εδω που τα λεμε περα απο τις εμφανισεις με την εθνικη δεν εχει κανει και τπτ το τρομερο στις ομαδες του
Δεν τον ξέρω τόσο πολύ, αλλά καλό βιογραφικό για Εργοτέλη.
οπως λενε ο λεντεσμα μενει
αν ειναι ο λεντεσμα του 1ου γυρου καλως να μεινει, αλλα κατι μου λεει οτι δε θα ειναι
οκ τον μπελουτσι τον δινουμε, θα παρουμε τον καλστρομ??τιποτα δεν εχει συμφωνηθει για το σουηδο και θαχουμε κλαματα
γαι αριστερο χαφ ο γκονζαλες μια χαρα ειναι, αλλα και αυτος τιποτα το οριστικο
αμα ο νταρμπι εχει προβλημα στους κοιλιακους, μαλλον θελουμε επιθετικο αμμεσα
οσον αφορα το μπελουτσι , ποτε δεν επαιξε τη σουπερ μπαλα που θα δικαιολογουσε τα 7,5 εκ για το 50%, αλλα περιμενα περισσοτερα φετος
τωρα αμα δεν του κανει του καραφλα και εχουν αναγκη απο ρευστο ε ας τον πουλησουν
παραμενει λατρεια ομως
http://www.gazzetta.gr/content/view/39597/999877/
:D :D :DQuote:
Ο Καντέ τι παραπάνω θα δώσει στην άμυνα;
Ο Καντέ μπορεί να μην αγωνίστηκε στο πρώτο ματς στη φυσική του θέση στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο έδειξε ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Οι πάσες του, οι κινήσεις του, η δύναμή του και η ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός είναι ορισμένα από τα στοιχεία που διαθέτει. Επίσης θα μας βοηθήσει και σε επίπεδο εμπειρίας, ενώ είναι σημαντικό ότι είναι αριστεροπόδαρος.
Συνεχίζω για τον γαυρο γιατί δεν έχω κάτι πιο καλό να κάνω.
Τα τελευταία δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ότι ο λεντεσμα μένει και ότι θα αγοραστεί ο καλστρομ - κάτι που κι εγώ θεωρώ δεδομένο, γενικά ο θειος παίρνει έναν παίκτη που θέλει πολύ ο προπονητής κάθε χρόνο (δωράκι). Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος του μπελουτσι (είναι πιο ακριβός), αλλά μάλλον χωράει πιο καλά σε ένα 4-4-2 που υποθέτω ότι θέλει να παίξει ο τιμουρ. Με τα παραπάνω δεδομένα, για μένα είναι απαραίτητος ο αριστερός χαφ και ο επιθετικός, αν όχι για τα προκριματικά, για το πρωτάθλημα. Φαντάζομαι ότι ο ματ και ο ντιογος μάλλον προορίζονται για περιφερειακοί επιθετικοί και θα παίζουν λίγο πιο πίσω.
καλα τα ξερουμε
διαβαζουμε και μεις αθλητικα σαιτ
αντιο
http://www.sport24.gr/ast/cov/be/belluschi0607_b.jpg
Λολ συμφωνώ σε όλα.
Λεντέσμα δε με χαλάει καθόλου να μείνει, αρκεί να έχει όρεξη για μπάλα και να μη μαλακιστεί αν δε του δώσουν παραπάνω φράγκα. Ο Κάλστρομ/Σέλστρομ (για να μη φωνάζει και ο τιποτάνθρωπος) είναι ερωτηματικό, δεν είναι από τους παίχτες που ξέρεις ότι θάρθει και θα βγάλει μάτια.
Αν ο Ρέγες πωλείται με 5 μύρια γιατί επιμένουν (αν επιμένουν) σε Γκονζάλες που είναι αρκετά πιο ακριβός; Έχω χάσει επεισόδια και είναι τόσο καλύτερος;
Όπως όλα δείχνουν πάμε σίγουρα για μέσο και αριστερό χαφ και ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι θα πάρουμε και επιθετικό, το περσινό ιστορικό μας αφήνει και λίγο με την αμφιβολία.
Ελπίζω να μη κάνουμε τα ίδια λάθη και φέτος αν και προς τα κει πάει το πράγμα.
Το γέλιο του αιώνα θα πέσει αν δε πάρουμε ούτε αριστερό χαφ και βγάλουμε τη χρονιά με το μπακάπ του Γκαλέτι. Αν αρχίσει ο Πρωταθλητής να γράφει ότι βγάζει μάτια ο Ζαϊρί, μεγάλη κλάση κτλ να αρχίσουμε να τρομάζουμε.
spinti gkonzales,reyes pxio statikos alla kaliteros me ti mpala kato.imo
θα παρουνε ρεQuote:
Το γέλιο του αιώνα θα πέσει αν δε πάρουμε ούτε αριστερό χαφ και βγάλουμε τη χρονιά με το μπακάπ του Γκαλέτι. Αν αρχίσει ο Πρωταθλητής να γράφει ότι βγάζει μάτια ο Ζαϊρί, μεγάλη κλάση κτλ να αρχίσουμε να τρομάζουμε.
και αριστερο και κεντρικο και σεντρα φορ
το θεμα ειναι ποιους
αμα πχ απο καλμστρομ καταληξουν σε τιποτα τετει
ε γελαει ο κοσμος
o Βιερινιας 4 χρονια στην Πορτο ειπαν στο ραδιο
Οντονιαν οταν γραφεις "ο θειος" σε φανταζομαι με πουρακι σε προπατζιδικο.
That's the point.
Και Rayban. :cool:
χαχαχαχαχααχχαχα ελεος ρε μαλακες βγηκαν φημες για Ρεγκειρο??
Νέρι: Δεν λέω τίποτα…
Οι Έλληνες ρεπόρτερ πολιόρκησαν τον Νέρι Καστίγιο που βρίσκεται στο Γκρένχεν με την αποστολή της Σαχτάρ, θέλοντας να μάθουν λεπτομέρειες για το «φλερτ» του πρώην άσου του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Μάταιος κόπος, όπως αποδείχτηκε.
Ο Νέρι αποδείχτηκε «σφίγγα» και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση για τον Παναθηναϊκό. «Δεν μπορώ να πω τίποτα για τον Παναθηναϊκό», είπε ο Μεξικανός, ενώ για την πρώην ομάδα του αρκέστηκε να πει πως «με τους οπαδούς του Ολυμπιακού εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα».
δεν μας τα λεει καλα ο μικρος ....
Εγώ απλά λέω ότι ο μικρός έλεγε παντού ανεπίσημα για ΠΑΟ για να ρίξει άδεια και να πιάσει γεμάτα και ίσως να ψήσει τον γαυρο να τον πάρει "από τα χέρια του Παναθηναικού". Δεν είναι τυχαίο ότι κυρίως κόκκινος τύπος ασχολήθηκε με το θέμα, ενώ οι δικοί μας δεν έλεγαν τίποτα. Ε τώρα δεν έκατσε και δε μπορεί να βγει ακριβώς και να πει ότι ποτέ δεν τον προσεγγίσαμε.
Ή τον έχουμε κλείσει.
:P
ασε ρε χαντερ τομπσον να ουμε..
λοιπον για μας ... για την μια μεταγραφη που ειδα ... καντε απιστευτα λιγος... και ναι ΚΡΙΝΩ απο 2 φιλικα.. και στο μουντιαλιτο να τον εβλεπα.. ειδικα για κεντιρκο αμυντικο καταλαβαινεις την στοφα του... 2 μεταγραφη λετο..δεν τον ηθελα τον σιχαινομουν στον γαυρο και πιστευω οτι θα φυγει κακην κακος.... μαλακισμενος παιχτης που ναι μεν ξερει μπαλα.. αλλα ατομιστης και νοιαζεται μονο για την παρτη του... επισης αρεσε στον φιξερ που ειναι αμπαλος οποτε μιλαμε για μεγαλο σαπακι... κατσουρ μεγαλη αγαπη απο παλια και σισσε μεγαλο σεντερ φορ.. αλλα μαυτα τα μπακ δε παμε ουτε για 16 ουεφα.. αυτα
Φρικ μην ποστάρεις κομμάτια ρε.
δεν ξερω ποιος σιχαμενος τωρα μας χωνει και Ρεγκέιρο, θα τον εγαμησω!!! αντε αντικειμενικα ο Βιτολο ειναι και καλος παιχτης και εχει και φορμα, τον αλλο για τα χυτα την τον εθελουμε!!
Στο... plan b περνά ο Ολυμπιακός, σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του χιλιανού Μαρκ Γκονζάλες. Μπορεί η Μπέτις να έριξε τις απαιτήσεις της, όμως οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν 6εκ. ευρώ (τόσα ζητούν οι σεβιγιάνοι). Η ελληνική ομάδα αντιπρότεινε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, 3εκ. ευρώ και τον Οσκαρ, τον οποίο μάλιστα οι άνθρωποι της Μπέτις φέρονται να "καλοβλέπουν"!
Η μαλακία των δημοσιογράφων έχει χτυπήσει κόκκινο (γιαυτό και έχουν γαμήσει τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού). Αν γίνει κάτι τέτοιο (λέμε τώρα) ο Αντωνίου θα είναι ο Θεός ο ίδιος μπροστά στο συνάδελφο από τη Μπέτις.
Χαχαχαχαχ ε δεν παίζει όντως. Πάντως το να στραφούν στον Μάρκ Γκονζάλεζ για μένα θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει, άσχετα αν τελικά ο λόγος είναι ότι χαλάει (αν ποτέ υπήρξε θέμα βασικά) του Κάλστρομ. Λογικά είτε έτσι είτε αλλιώς θα τον πάρει υποθέτω. Μετά ακούγεται του Τετέι, αλλά χρειαζεται επιπλέον έναν παίκτη ακόμα στο κέντρο και έναν τουλάχιστον επιθετικό.
Για τον Παναθηναικό σήμερα απ'ότι βλέπω τα ρεπορτάζ γράφουν πως πήραν απόφαση να κινηθούν για βασικό δεξί μπακ, καιρός ήταν. Αν πάρει τον Γκριγκέρα που ακούγεται και πάρει έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό πιο έμπειρο από τον Μπιερσμιρ τότε στα χαρτιά τουλάχιστον μιλάμε για τον καλύτερο Παναθηναικό εδώ και χρόνια. Ίσως να χρειάζεται πάντως έναν ακόμα περιφερειακό επιθετικό ή ένα δεξί χαφ, αλλά στη πρώτη περίπτωση όποιος αποκτηθεί θα είναι λογικά πάγκο ( σιγά μη βγει ο Καραγκούνης από την 11άδα) και στη δεύτερη θα πρέπει ο παίκτης να είναι καλύτερος από Νίνη, Γκάμπριελ και οκ, δεν μιλάμε για εξωπραγματικό μπάτζετ για να βρεθούν τόσα χρήματα
ο Γκριγκέρα έχει κασέ 3 μύρια το χρόνο, ένα περισότερο απο Σισσέ, οπότε άστο.
επίσης δεν υπάρχει χώρος για "ετήσιο tag Morientes", να κάνουμε κάτι.
Εγώ λεχω κρατήσει ένα ταγκ καβάτζα για να έχω.
...
Σκέψεις για Μπούρμπο
Εναν παλιό γνώριμο σκέφτονται μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μπακ. Πρόκειται για τον 26χρονο Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος έχει αγωνιστεί για τρεις χρονιές στην Ενωση. Βέβαια, είναι δικό του θέμα αν θα μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, με τον οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διάθεση συνεργασίας. Ο Μπούρμπος έχει προταθεί στην ΑΕΚ και είναι μια περίπτωση αρκετά ενδιαφέρουσα, την οποία μελετά ο Μπάγεβιτς, καθώς ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας όσο και ως χαφ (άλλωστε από την ΑΕΚ είχε αποκτηθεί ως επιθετικός για να τον μετατρέψει στην πορεία ο Σάντος σε μπακ). Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι βέβαιο πως ψάχνει έναν παίκτη με μεγαλύτερη εμπειρία για τα άκρα της άμυνας και συνολικά είναι προπονητής ο οποίος δεν αρέσκεται σε πολλές επιστροφές. Πάντως, το θέμα Μπούρμπου ενδέχεται να το εξετάσει το προσεχές διάστημα.
:shock:
ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ