Ναι ρε το ξέρω για πλάκα το είπα. Απλά είχε ιδρύσει ένα από τα ιστορικότερα guild του server μας
Printable View
Ναι ρε το ξέρω για πλάκα το είπα. Απλά είχε ιδρύσει ένα από τα ιστορικότερα guild του server μας
Τώρα που το θυμήθηκα, στον Silvermoon έχω παρκαρισμένους 2-3 χαρακτήρες με ποιο αξιόλογο έναν draenei shadow priest 37 level...Ήμουνα στο guild Greek Spirit (ή κάπως έτσι)Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Egw vare8ika to hunter.Eftia3a ena dranaei shaman(mhn mou 3ana peitegiati pali alliance:D) ton eftasa se ena dekahmero 44 lvl kai eimai polu kala.Mail stoles.Herod shoulder berzerker helm(apo SM) 4(!) merh mou epsan apo to scarlet set(Wrists leggings chest kai belt) kai krataw duals.Duals thelw kalutera akomh alla kai pali me ta windfury pou kovw kai pali gamaei.Profanws exw enhanc opws tha katalavate.Exw ena filo pou ton paizei apo twra rest.Kaspimo milame.Alla aftos as poume xwnei kai warrior,egw duskoleuomai.
Φίλε, αν μάθεις να παίζεις shamy, και ψιλοντυθείς λίγο καλά, βγαίνεις πάντα πρώτος στα bg's! Ειδικά οι ally σπέρνουν (άσχετα αν χάνουν στα bgs στο τέλος :D ), αλλά από hordes δεν έχω δει shamy να τα πηγαίνει τόσο καλά όσο οι draeneis shamans.
I loled.Quote:
Originally Posted by Antonisjk
GrazQuote:
Originally Posted by BLi
οταν λες πρωτος στα μπιτζις τι εννοεις?
γιατι για 2 χρονια απο την αρχη τον μπιτζις μεχρι που σταματησα το γουορκραφτ χαντερς και καστερς ηταν πρωτοι σε ολα στο 90% των περιπτωσεων.
dr death θα παίξεις warhammer online?
παιζω ειτζ οφ κοναν που και που απο λογαριασμο ενος φιλου
εχω μια 60αρα ντεμο
γενικως στο γκειμ με λιγη ωρα καθε μερα ανεβαζεις αβερτα λεβελ..τα μπαγκς βεβαια το σκοτωνουν το παινχιδι αλλα κατα τ αλλα γαμει και δερνει.
γενικως αν δεν ηταν ο φιλος να μου δωσει το ακαουντ να φτιαξω χαρακτηρα δεν θα ειχα ασχοληθει καθολου με κανενα εμ εμ οου.
και το πως την εχω φτασει 60 ενας θεος ξερει καθως μονο 10 μερες εχω παιξει ψιλοκαμμενα λογω διακοπων και βαρεμαρας.
την ειχα 20 λεβελ τσακ μπαμ σε 3-4 μερες και την ειχα παρατησει για 2 μηνες...επεσε η βαρεμαρα και δεν εχω τι να κανω εδω και ενα δεκαημερο και η βλεπω ολυμπιακους η ανεβαζω την ντεμο μου.
40 λεβελ σε μια βδομαδα μια χαρα ειναι.
τα παραταω παλι καθως φευγω διακοπες και μετα δουλεια.
1οι στα KBs. Μα πραγματικά όποτε πέφτει Shaman ally, κατά 90% θα βγει πρώτος (βέβαια πολλές φορές πετυχαίνω τους ίδιους 2-3 shamans, οι οποίοι είναι twinkάκια)...
κατσε για τι μιλας για τουινκς?
η 70αρηδες?
1οι οι σαμανοι στα ΚΒ?
μαιστα .. η δεν εχετε χαντερς και λοκς/μειτζις στο σερβερ σας η ειναι τοσο ασχετοι ωστε να τους περνουν κιλς οι σαμανοι.
Για twinks lvl49 μιλάω. Θα ανεβάσω μερικά screenshots να σας δείξω...
γιατι να φτιαξεις χαρακτηρα και να τον πας 49 λεβελ και να τον αφησεις τουινκ?
ιδου η απορια
για να εχεις και καλα μαουντ?
στο 30 δεν τα πηγανε πλεον τα μαουντ?
δεν το πιανω ειλικρινα.
το σωστο τουινκ δεν ανεβαινει πανω απο 19 λεβελ.
εσυ ασε τα κοναν και τα τουινκς και παιξε κανα προ μπας και σηκωσεις καμια κουπιτσα :!:
Vasika toshammy ap oti pianw ton theloune stis Arenes giati exei to upertato earth shock pou mporei na tous kopsei to castarisma.Kai h apofugh enos stun h sleep h kati tetoio einai ousiwhs