:!:
Printable View
:!:
ειδα χθες τον ικονοκλαστ στον υπνο μου και δηλωνω σοκαρισμενος.
ειδα οτι πηγαινα σε μια λεωφορο με εναν φιλο μου να οδηγει... και στην αρχη ειχε κατι τυπους με κιθαρες που ζητιανευαν και μας κυνηγουσαν απο πισω... μετα απο λιγο παιδακια που ουρλιαζαν κυνηγατε τους , ηταν ψιλοσκοτεινα και μετα απο λιγο εβλεπες παντου νεκρα παιδακια πατημενα η ημιθανη (τυπου καρμαγεδον) και ενα τσουρμο παιδακια-ζητιανακια να ουρλιαζουν , σταματηστε τους ... φρικη . Εννοειται οτι ξυπνησα και ειχα κλασει μπαμιες.
εμεις παντως δεν πατησαμε κανενα ουφφ
ημασταν εγω, ο Βλασσης Μπονατσος και κανα 2 ακομα κ καναμε ποδηλατο στο κεντρο.
καπου αποφασιζουμε να αλλαξουμε μεταφορικο μεσο και εγω με τον Μπονατσο κλεβουμε ενα καμπριο που το λεμε χαιδευτικά "το λαπτοπ".
οι αλλοι δε θυμαμαι τι κλέψαν, παντως σιγουρα κατι οχι τοσο γαματο γτ ζηλευαν κ ο Βλασσης τους ειπε οτι θα τους το δινει καμια φορα οταν δε θα εχει να βγει με τη Ρενια.
Προσπαθωντας να βγουμε απτο κωλοστενο παμε αναποδα σε 2 μονοδρομους και στον 2ο παταμε σχεδον 3 δημοτομπατσους οι οποιοι μας γραφουν κληση για κρανος και στο υπολοιπο ονειρο προσπαθω να εξηγησω στο μπατσο οτι ημασταν σε αμαξι οποτετικρανοςλεςρεβλακα, μαζι με 3 πιτσιρικια που τα ειχαν πιασει με μικροποσοτητα χασιsch.
Eida oti hmoun sto banio m koitazomoun sto kathrefti kai maxaironomoun , meta ekova voltes mesa sto spiti kai zalizomoun/parapataga !.
!.
Είδα το καλύτερο όνειρο εδώ και πολύ καιρό. Ήμασταν λέει στην Χαλκίδα και οι Routes έκαναν ένα χύμα live κάπου σ'έναν ΔΡΟΜΟ. Κι εκεί που ήμασταν καμιά πενηντάρα γνωστοί, αρχίζουν να παίζουν μια διασκευή Sleep (Dragonaut νομίζω, κλασικά, δεν μπορώ να θυμηθώ όμως ακριβώς, ίσως ήταν και κάποια άλλη εισαγωγή). Αλλά τέλος πάντων, όταν ΕΧΩΣΕ το κομμάτι, άρχισα να ουρλιάζω και τα έβλεπα γύρω όλα WARPED και με πήραν τα ζουμιά και φώναζε ο μπασίστας ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ.
(μετά έλεγα οτι είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί με συναυλία μετά το κανονικό λαιβ sleep)
:pink: :pink: :pink: :pink:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
αραζα με τον παμπλο (πικασσο ρε) στο ατελιε του , μιλαγαμε για την γκουερνικα και τον εψηνα να μου χαρισει κανα σχεδιακι να κανω την τυχη μου , και τωρα διαβαζω στο ιντερνετ...
Πικάσο το ένα από τα τρία έργα τέχνης που εκλάπησαν από την Εθνική Πινακοθήκη
http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231144972
(αμα δω σεισμο θα σας ενημερωσω)
Ημουν λεει σε πρωιναδικο στο Αμστερνταμ και η σερβιτορα, η Ανιτα Βαν Δη, μολις με σερβιρε στο φρεσκοπλυμενο πεζουλι του δρομου, τα περιστερια την πεφτουν στις αθωες περιστερές με σκοπο την υλιστικη σχεση και το ποταμι κυλαει βαριεστημενα κι ολα εδειχναν ηρεμα. Ολα εκτος απ τον χρυσοπρασινο δρακο που φοραει ρουχα μπαλετου και παιζει ταβλι με τον Προφητη Ηλια, ο οποιος φερνει συνεχεια εξαρες. Λιγο πριν το τελευταιο φευγα, ξαφνικα, αρχιζει να βρεχει ροδακινα και ανοιγουμε τις ομπρελες μας που ειναι καμωμενες απο 100ευρα ραμμενα μεταξυ τους. η Σερβιτορα που τωρα λεγεται Αρλετα Βαν Μπαστεν, και παιζει στην Ρομα, μου φερνει πατατακια Τοτι ποιοτη, να συνοδεψω μαζι με το σαμπανιζε καφεδακι μου ενω οι ποδηλατισες της Παρασκευης ντυμενες με στολες αστροναυτη εκτοξευονται προς το χιουστον....
...ότι έγινε σεισμός. Έγινε στην πραγματικότητα.
Είδα πολλές καμμενιές χτες.
Σε μία από αυτές σχολίαζε λέει ο Ντράγκονλορντ ένα σταντ απ κόμεντυ σόου που είχε κάνει ο ικόνοκλαστ σε κάποιο κρητικό κανάλι όταν ήταν πρωτοετής, λέγοντας πως κοίτα να δεις το μαλακισμένο που από τότε το είχε το λέγειν, ακόμα και στο άτσαλο σόου του. Βάζω λοιπόν κι εγώ όλο περιέργεια να δω τι μαλακίες έλεγε ο 18χρονος ικόνοκλαστ και έρχομαι αντιμέτωπη με το πιο κακό και ντροπιαστικό σταντ απ κόμεντυ που έχω δει. Μέχρι κι ο παρουσιαστής τον προέτρεπε να τελειώνει και να μπει σε τίποτα "καλό", χαμογελώντας αμήχανα προς το κοινό. Σ'εκείνη τη φάση ο ικόνο ξεκίνησε ένα απίστευτα γελοίο σκετσάκι στο οποίο χόρευε παίζοντας ένα μικρό αρμόνιο και ψυθιρίζοντας κάτι για μουνιά. Ήταν τόσο ντροπιαστική και άβολη και cannot unsee η φάση που ξύπνησα πριν μπει το.. "καλό".
Μετά είδα πως ήμουν κάπου 16 χρονών και με είχαν πάρει υπό την προστασία τους κάτι τσιγκάνοι. Πηγαίναμε λοιπόν με έναν από αυτούς, που ήταν κάτι σαν πατέρας μου πια, στον οδοντίατρο. Στη διαδρομή μου αποκάλυψε πως φοράμε όλοι μασέλες πάνω από τα κανονικά μας δόντια, οπότε βγάζοντας και ξαναβάζοντας τη δική μου, διαπίστωσα πως τα κανονικά μου δόντια πονάνε και πιέζονται και πως κάτι δεν πάει καλά γενικά, και μου εξήγησε πως κανονικά παίρνονταν μέτρα για τις μασέλες, με καλούπια των δοντιών μας ασούμε, αλλά έχοντας προκύψει έκτακτα εγώ, μου δώσανε τη μασέλα μιας πεθαμένης. Μετά προβληματιζόμουν για το πόσο κακό φαίνεται όλο το σκηνικό για τα κανονικά μας δόντια, αφού τις μασέλες δεν τις βγάζαμε γενικά, αυτές πλέναμε σαν κανονικά δόντια μας και τα από μέσα αργά η γρήγορα θα σάπιζαν. Με αυτό το άγχος ξύπνησα νιώθωντας τα δόντια μου να πονάνε γάμα τα κι όταν τα πέρασα με τη γλώσσα μου διαπίστωσα πως κουνιέται ο αριστερός κυνόδοντας και είναι έτοιμος να φύγει και κωλοαγχώθηκα γιατί ξημέρωνε κυριακή και που σκατά θα βρώ οδοντίατρο κυριακάτικα και πως θα καταφέρω να φάω χωρίς να μου φύγει και τι θα κάνω με τον πόνο κτλ. Και εκεί ξαναξύπνησα και πέρασα δειλά δειλά τη γλώσσα μου πάνω από τον κυνόδοντα και μου φάνηκε οκ αλλά τον έπιασα και με τα δάχτυλά μου για να σιγουρευτώ και ήταν όντως καλά και ανακουφίστηκα φοβερά. ΙΝΣΕΠΣΙΟΝ.
Στο τέλος είδα μια απόλυτη καμμενιά με δαίμονες και καταδιώξεις σε τρομαχτικά κάστρα και δάση και τύπους με όπλα και άγχος και πανικό, αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες.
είδα οτι ήμασταν στο γήπεδο της Τούμπας και ο Μάρκος Σεφερλής έβαλε κάτι γυμνούς(?) φασίστες να μας κυνηγήσουνε και στο τέλος όταν κάπως ξεμπερδέψαμε τον κοίταγα και του έλεγα ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ
και γω ειδα οτι πηγαινα ντουμπαι αλλα κατεβηκα αντιπαρο και ειχα να παω δουλεια πειραια... και κατι παπαριες.
μετα απο 3 συνεχόμενα επεισοδια american horror story ειδα εφιαλτη οτι εβλεπα εφιαλτη... ε ντρημ γουιθιν α ντρημ , ινσεψιον φαση.