εδω που τα λεμε, οτι μη-μαθηματικο εχω διαβασει του ρασσελ ηταν παπαρια ολκης. (εξαιρουνται τα προβληματα της φιλοσοφιας)
Printable View
εδω που τα λεμε, οτι μη-μαθηματικο εχω διαβασει του ρασσελ ηταν παπαρια ολκης. (εξαιρουνται τα προβληματα της φιλοσοφιας)
Τα παραλές νομίζω. Ντάξ, δεν είναι και όλο στα ίδια επίπεδα, αλλά μέχρι τώρα το "γιατί δεν είμαι χριστιανός" και αυτό που λέει αν η θρησκείες έχουν κάνει πραγματικά καλό στην κοινωνία (δε θυμάμαι τίτλο) γάμησαν.
Να πεταχτώ σαν τσουτσού και να πω ότι έχοντας διαβάσει ένα βιβλίο με διάφορα δοκίμιά του για διάφορα θέματα, πιστεύω ότι πρέπει να του συγχωρήσεις πολλά λόγω εποχής, και να κρατήσεις μόνο την ουσία (δηλαδή αυτά που λέει με τα οποία συμφωνείς), η οποία μόνο αυτή είναι ουσιώδης.
τα αντιδημοφιλη δοκιμια λες;
Όχι, συλλογή πρέπει να ήταν, Critical essays.
γλωσσολογια ειναι μωρε, η μελετη του νοηματος της γλωσσας σε σχεση με το πλαισιο στο οποιο εκφερεται.
δεν ειναι δικα της λογια, αλλα αυτο θα σου ελεγε τελος παντων =ρ
http://wereadtoknow.files.wordpress....ders-game.jpg?
Βασικά το ξεκίνησα προχτές και το τελείωσα χτες το πρωί στο μετρό για τη δουλειά, δεν το περίμενα τόσο καλο.. Σήμερα ήρθαν τα 2 "sequel" από το άμαζον και είπα να το ποστάρω...
Κάτι δε μ'αρέσει στον Όρσον Σκοτ Καρντ. Ίσως είναι το "Δεν είμαι πια Μορμόνος, why won't you love me?" κλίμα των βιβλίων του. Κατα τ' άλλα το Ender's Game είναι μεγάλη βιβλιάρα, άσχετα αν δεν ταιριάζει ακριβώς με το γούστο μου το σωστό να λέγεται. Τα επόμενα γίνονται όλο και πιο meeeeeh καθώς προχωράνε. Διάβασέ τα γενικά, αλλά καμία σχέση το επίπεδό τους με το πρώτο. Είναι και λίγο ίδιου κλίματος.... Βέβαια μαθαίνεις τι γίνεται με τον Ender και την αδερφή του, αν σ' ενδιαφέρει.
Το φοβόμουν οτι μπορεί να έπαιζε κάτι τέτοιο, γιαυτό πήρα μόνο τα 2 επόμενα και όχι όλη τη σειρά-- Αν η ποιότητα πέφτει με το ρυθμό που έπεφταν τα σήκουελ του dune τότε αξίζει τον κόπο και για τα επόμενα, νομίζω... Σήμερα ξεκινάω το speaker for the dead, θα σου πω εντυπώσεις αύριο...
Υ.Γ: Έλα ρε συ καλό ατομάκι είναι ο Ορσον, υπάρχουν τόσοι χειρότεροι (από γαμάτους συγγραφείς εννοώ)...
Επ! Με πρόλαβε ο Khalkji. Να συμπληρώσω ότι το βιβλιαράκι αυτό είναι αρκετά κατανοητό και έχει τέλεια παραδείγματα από διαλόγους της καθημερινότητας κλπ. Δείχνει τι ρόλο παίζουν οι ψυχολογικοί και κοινωνικοί παράγοντες στο πώς ερμηνεύουμε τις διάφορες προτάσεις και όχι μόνο.
Μαιξ - Μαικ θα σε χρειαστω,μπαινω φυλακη και θελω μαλλι να διαβαζω...θα με ταχτοποιησεις?
Μαικ Μπουλαρντ - μεγαλε Μαιξ,δυο σακ βουαγιαζ για σενα...ολα του Κωνσταντινιδη και σκεδον ολα τα Panderma-Κουρος-Ιδεοδρομιο(κλεμμενα σαφεστατα)
φουντογραφιες αλλη φορα...
ο Μπουλαρντ ηταν συμμαθητης του Κουφοντινα...αλλα προτιμησε το ουισκι και το μπεχο
Η Ελλαδα του Χιτλερ - Η εμπειρια της κατοχης.