Ποιό είναι το δεύτερο ακκάουντ;
Printable View
Ποιό είναι το δεύτερο ακκάουντ;
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. Μολις το πω θα το μπαναρεις. Και ειναι και πολυ καλο.
E τι; Δεν είναι το Deckard Cain;
It's beginning to feel like some great evil is permeating the air around here...
Πάντως εδώ που τα λέμε, είναι λίγο άδικο να μπανάρονται σωρηδόν τα φακεσ του Φάιρστορμ και να μένουν ανέπαφες να μας πρήζουν οι ΚΑΠΟΤΕΣ και τα άλλα καθυστερημένα fakes του KLAPSE.
Spoiler
Πηρες μουτζα γιατι προσβαλες τον KLAPSE. Προσεχε τα λογια σου. ΚΑΠΟΤΑ εχει κανει καποια καλα ποστ, απο κει και περα δεν εχει ουσιαστικη ποιοτητα.
Ναι εμειναν αλλα τρια ._. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ
ο KLAPSE μια χαρά είναι, τα fakes του όμως απόλυτο 0.
εδώ υπάρχει το θρυλικό dfghtdg στο φορουμ από το μυθικό duvazimam και σας φταίει ο firestorm και τα fakes του
(μην διανοηθείτε να κάνετε μπαν τον Deckard Cain)
εννοειται πως δεν το μπαναρουμε. το dfghtdg ειναι ποιητικη μηχανη
leech agorina to teleutaio fake m nomizw htan to 2solipsists1cup
Χρήστες που δεν έχουν να πουν τίποτα ούτε και με τα βασικά τους(λολ) account, βρίσκονται να έχουν χάσει και το λογαριασμό με τα fake:!:
Sygxarht;hria
πιστεύεις τώρα εσύ ότι έχω δώσει σημασία κ με ενδιαφέρει κ όλα το πόσα ακάουντ έχεις, αν είναι πραγματικό πρόσωπο το κλάπσε ή αν έχεις φάει ποτε μπαν.. μάηστα. τρολς αρ ολ δε σέημ του μι
όσο απολαυστικό είναι να τρολλάρεις, άλλο τόσο κ περσότερο κουραστικό είναι να τα διαβάζεις. το καταλαβαίνεις μέχρι κ εσύ πιστεύω αυτό.
σε αναφέρω κ σε επόμενο ποστ πάντως αν θες να βγάλεις κ άλλη χολή
μα φυσικα, εννοειται πως δεν εχεις δωσει καθολου σημασια αλλα εκει που τα λεμε αναφερεις οτι 'ο φαιρστορμ μιλαει με τον εαυτο του' που υποδηλωνει χιλια δυο πραγματα. ποση κακοπροαιρετη απαξιωση πια; και μαλιστα σε 3 συνεχομενα ποστ. δεν εχω ορεξη να βγαλω καμια χολη, απλα ΣΠΑΝΕ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ οταν λεγονται πραγματα που δεν ισχυουν και τα πιστευουν ποσο μαλλον οι αλλοι χωρις δισταγμο. και πεταγεται ο καθε ηλιθιος και με ρωταει 'ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΕΗΚ ΣΟΥ;'... απο κει και περα whatever, χανεται οποιαδηποτε πλακα εχει η φαση με αυτες τις συζητησεις/κραξιματα
κασσχερν προβληματισου με το ποσο χρησιμα ηταν τα 964 σου ποστ. στο ER βρισκεσαι. με τα φεηκ δε θα το ξαναπω, δυο εχω. ;ante gam;hsoy