Γνωστος μπετατζης ο Κολουμπρας, ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει
Printable View
Γνωστος μπετατζης ο Κολουμπρας, ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει
kala mi to deneis kompo stis leptomeries gia tis posotites sta tsimenta giati den 3erw ti akrivos 8es na kaneis
pantos an 8es na fti3eis dapedo ekei eisai
an tora 8es apla na kalipseis to mosaiko tote den 8es pano apo 2 cm paxos pou ekei se vgazei kai 1 me 1,5 kiviko milame gia 6 tsimenta sthn ousia
ola auta vevea me thn proipo8esi oti 8a kaneis kali doulia na mi sou 3efloudisei h spasei me to proto vari epiplo pou 8a katsei pano
dld 8a exeis ka8arisei to mosaiko pio prin na min exei skones h kai na to astaroseis 3erw gw kai vasiko na tsekareis tis portes min tis kliseis sto telos kai 8eloun apistefto fagoma h ftia3eis skalopati apo to pou8ena
genika mi to fovase den ginete anepanor8oti zimia an dld to deis na vgenei porodes ftia3e pio neroulo migma kai to petas pano an to deis na vgenei pio psilo to tros meta
sthn ousia oso pio sosta to kaneis 8a glitoseis doulia kai taleporia
pos nomizeis oti eftia3a tetio kormi
και μιας και πιάσαμε τα πατώματα, θέλω να ξύσω ένα πάτωμα και μετά να του περάσω βερνίκι.
τεσπα, θα πιάσω το τρίψε τρίψε θα το κάνω, η απορία μου είναι άλλη. όταν του περάσω βερνίκι, μπορώ να περάσω δύο διαφορετικά;
φαντάζομαι δλδ θα θέλει δυο χέρια. έχω ένα που είναι διάφανο που μου είχε ξεμείνει από μια δουλειά και είχα χρησιμοποιήσει ελάχιστο και σκεφτόμουν να πάρω και ένα με χρώμα να έρθει να ζωντανέψει λίγο.. επίσης αν παίζει αυτό πιο βάζω πρώτα; η λογική λέει αυτό με το χρώμα, βέβαια...
εδιτ: αν το τρίψω μετά μπορώ να ζω σε αυτό χωρίς να έχω περάσει το βερνίκι ή πρέπει να γίνει η δουλειά γρήγορα;
αν μιλάς για ξύλινο πάτωμα μόλις το τρίψεις θέλει βάψιμο , ότι πέσει πάνω θα σου μείνει για πάντα.
Τώρα για τα χρώματα όπως το περιγράφεις και είναι και τα 2 το ίδιο , είτε περάσεις το διάφανο και από πάνω το χρώμα είτε ανάποδα λογικά οι διαφορές θα είναι σχεδόν αδιάφορες
ναι, ξύλινο είναι.
ωραία πρέπει να προετοιμαστώ για απίστευτη πούτσα δλδ, έστω είναι μικρό το δωμάτιο (έχει κ τα καλά του αυτό, τελικά).
Καταρχάς βεβαιώσου πως τα βερνίκια που έχεις είναι κατάλληλα για πατώματα. Δεν είναι όλα, κι αν βάλεις ένα τυχαίο βερνίκι, θα έχεις πρόβλημα. Δεύτερον, μετά το τρίψιμο θα περάσεις ένα, αν όχι δυο, χέρια αστάρι ξύλου, το οποίο θα τρίψεις με ψιλό γυαλόχαρτο όταν στεγνώσει τελείως. Μετά το τρίψιμο, θα φροντίσεις να απομακρύνεις και τον τελευταίο κόκκο σκόνης πριν ξεκινήσεις το βερνίκωμα. Το βερνίκι θέλει δυο χέρια, με τουλάχιστον 24 ώρες στεγνώματος μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου.
Θα βρίσκομαι στο κλεινόν άστυ μέχρι την Κυριακή. Αν θέτε, όσοι θέτε, να βρεθούμε για ένα αφέψημα! Ή για να τις παίξουμε, ότι αγαπάτε!!!! :p
Θα ήθελα να έχω πρόσβαση στο scopus* από το σπίτι. Μπορεί αυτό να γίνει, αλλάζοντας κάποια στοιχεία στη σύνδεσή μου, ώστε να φαίνομαι σαν "πανεπιστημιακή γραμμή";
*η σύνδεση για αναζήτηση επιστημονικών άρθρων, βιβλίων κλπ πραγματοποιείται μόνο όταν η σύνδεση γίνει μέσα από εξουσιοδοτημένη γραμμή, π.χ. αυτή του απθ. Θα μου πείτε τράβα ρε βαρεμένε στη βιβλιοθήκη, απλά το πανεπιστήμιο μου πέφτει λίγο μακριά και λόγω διπλωματικής χρειάζεται καθημερινό ψακτήρι στη σελίδα
είσαι σίγουρος ότι πρέπει να είσαι από πανεπιστημιακή σύνδεση; Νομίζω αρκεί να πας εδώ και να κάνεις login με τα στοιχεία που έχεις από το ίδρυμά σου για το heal link.
https://www.scopus.com/customer/inst...nBox&zone=main
Επίσης αν δεν, πριν πας στο IT και λοιπά, ψάχτο απλά στο google
https://it.auth.gr/el/netAccess/VPN
AUTH VPN ακολουθείς οδηγίες
Τα έκανα όπως λέει το λινκ του ρατ, αλλά δε συνδέεται επειδή λέει πως ο διακομιστής δεν ανταποκρίνεται. Θα πάω από εκεί να ρωτήσω σε κάποια φάση.
Θενξ φορ χελπινγκ, ένιγουεϊ :)
τέλος και για το grooveshark.com
σόρρυ αν έχει αναφερθεί κάπου αλλού, μη μουτζώσετε
Δεν ξέρω τι είναι το grooveshark.com, αλλά παραείμαι ψυχαναγκαστικός για να μη μουτζώσω. Σόρι.
Ο Χατζηνικολαου δειχνει τωρα που μιλαμε Βενιζελο. α ρε ΗΓΕΤΗ πες τα ρεεεεεε..... σε φαγαν τα κυκλωματα.
Μη μου βαζεις δυσκολα τωρα. Τα περασα που τα περασα στις εκλογες. Δεν ηξερα τι να διαλεξω, ΠΑΣΟΚ Βενιζελου, ή ΠΑΣΟΚ Παπανδρεου;
Διλημματα που εχει η ζωη....
Η φάση είναι DepressedPasok
Πείτε οι γυναίκες του φόρουμ (τελοσπάντων) τι γένεν με την φάση γυναικεία φρύδια Καραμανλή.
http://i.imgur.com/IiIxzqS.jpg?1
Είναι μόδα τα τελευταία 1-2 χρόνια ή ιδέα μου είναι; Η Ρίρι γιατί την είδε Karembeu;
http://i.imgur.com/8USfGeU.png
Το φόρουμ το βρίσκει ωραίο; (δεν μπορούμε να το πάρουμε γενικά φυσικά, κάθε πρόσωπο είναι ξεχωριστό, φρύδια-κουβέντα κάνουμε...)
Εγώ γιατί το βρίσκω τρέλα ρήχο σαν τρεντ; (κράζω; θαυμάζω) Γιατί κοριτσάκια που μέχρι πριν λίγο καιρό βγάζανε φρύδι σε φάση "βασικά-είμαι-καραφλή" τώρα αδειάζουν έναν Χόντο μολύβια στο κούτελο;
Ξαναλέω, αρχιδοκουβεντούλα να γίνεται, να ενημερωνόμαστε και λίγακι έγκυρα για τις τάσεις της μόδας (...), δεν κρίνουμε ανθρώπους από το πώς ντύνονται, χωρίς πλάκα.
είναι μόδα.
edit: μάλλον φταίει η καρα
http://media3.onsugar.com/files/2014...t-possible.jpg
Τα ηχεια του αυτοκινητου μου σαπισαν και πλεον πρεπει να τα αλλαξω
θελω καινουργια που να παιζουν τη μουσικουλα χωρις προβληματα. Οχι τιποτα γαματο, αλλα να ακους αξιοπρεπεστατα.
Εχει κανεις εμπειρια? Επισης πως τα αλλαζω (ενσωματωμενα στην πορτα)
δεν ξέρω πως τα αλλάζεις αλλά μάλλον ξεκουμπωνεις την τα πλαστικά στη πόρτα .....Πάντως από ηχεία πόρτας έχω κάτι τρικαναλα Sony εδώ και 17 χρόνια στις πόρτες και έχουν βγει σκυλιά .ράδιο έχω αλλάξει 2 φορές ηχεία ποτέ.Σου αναφέρω τρικαναλα γιατί ο ήχος είναι τζάμι.
Γυρίζω πτώμα σπίτι, πεινάω κ χέζομαι σε απελπιστικό βαθμό, είμαι με 2 ώρες ύπνο από χθες και σήμερα τρέξιμο όλο το πρωί από τις 10, με την αλεργία να έχει βαρέσει κόκκινο και να μην μπορώ να πάρω κανονική αναπνοή. fml
Πριν καμιά ώρα μπαίνω σπίτι, έχει φαΐ έτοιμο, τουαλέτα, got κατεβασμένο, κρεβάτι για ξάπλα, χάπια για την αλεργία -γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση- θα πάω να πάρω, όταν ξυπνήσω. mlr
Δεν κατάλαβα τι έγινε τελικά.
Ήταν εκείνο το milisecond κατά το οποίο συνυπήρξαν και οι 2 φάσεις (fml & mlr) και έφτασα ένα βήμα πιο κοντά στο Νόημα της Ύπαρξης.
δυισμός και κβαντική υπέρθεση
Να σου πω, αγαπητό ηαρ. Μου χαρίζουν ένα κρεβάτι χειροποίητο, σε απόσταση 300 μέτρων από το σπίτι μου, το οποίο όμως δε λύνεται. Είναι ουσιαστικά σαν μια μεγάλη παλέτα 1,30x2, με βαριές μασίφ τάβλες, η οποία πρέπει να κατέβει από τον δεύτερο, να μεταφερθεί τα 300 μέτρα, και να ανέβει στον τέταρτο. Από εμένα και ένα άτομο, δεν κουβαλιέται, χρειάζονται δυο στιβαροί άντρες. Δεν έχω λύσει ακόμα το θέμα της μεταφοράς, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος από εδώ στο κουβάλημα. Κι αν έχετε και καμιά ιδέα για τη μεταφορά, πέραν της μεταφορικής, ρίχτε την.
Α, επίσης, έχω μια κάρτα ανανέωσης wind mobile internet των 10ευ που μου είναι άχρηστη. Αν τη θέλει κάποιος, να του στείλω το πιν.
αν δεν έχει προσφερθεί κάποιος μέχρι την τετάρτη και το σπίτι σου βολεύει, το συζητάμε
αμοιβή μου ένα κιλό τσίπουρο
https://www.youtube.com/watch?v=Z-sZH8_kP4M
και γω βοηθαω αρκει να βολευει η ωρα
ακριβος ο raven lord αλλα πληρωνεις τα μπρατσα με τοσο μονοζυγο οποτε δικαιο :)
1,5 μήνα ακόμα -τουλάχιστον- που δεν κάνει να σηκώσω βάρη :(
κι εγώ μέσα γενικά, αλλά θα λείπω αυτό το ΣΚΔ.
Το Wind mobile internet το θέλω εγώ αν δεν πρόλαβε άλλος 8)
εχει να προτεινει κανεις κανα καλο οφθαλμιατρο κοντα Κυψελη ή εστω κέντρο;
μου χαλασε ο ενας φακος επαφης και θελω να παω να τον αλλαξω.
ευχαριστω.
Μεγαρο Μουσικης - Αρχιμανδρίτου (ή Αρχιμανδρίτη δεν ειμαι σίγουρη) Ευγενια
Σε αυτό το μιξεράκι του καφέ, έσπασε η πλαστική στρόγγυλη απόλιξη που έχει το μίξερ, ξέρει κανείς που βρίσκουμε ανταλλακτικό;
οχι