πολύ προβλεπέ το μαλλί του συνονόματου.
επίσης, τι ξεφτυλίκια είναι αυτά για το όπλο; Μπλε μπερέδες στους μαύρους;;;; Στα δικά μου τα χρόνια, κΑυλώνα μόνο με μαύρο μπερέ κι όσο πάλιωνες τόσο η μύτη κόντευε να φτάσει στο πηγούνι σου.
Printable View
πολύ προβλεπέ το μαλλί του συνονόματου.
επίσης, τι ξεφτυλίκια είναι αυτά για το όπλο; Μπλε μπερέδες στους μαύρους;;;; Στα δικά μου τα χρόνια, κΑυλώνα μόνο με μαύρο μπερέ κι όσο πάλιωνες τόσο η μύτη κόντευε να φτάσει στο πηγούνι σου.
διαβιβαστές είναι
" ...Παρουσιαζομαι στην πρωινη αναφορα κυριε διοικητα για να αιτηθω πενθημερη αδεια επειδη παιζουμε με τους spurs "
:touched:
χαλαρή είσοδος στο κέντρο χωρίς μπαγκάζια και μαλακίες, με 5 ζευγάρια κάλτσες θα τη βγάλουνε
πάντως ντάξ, εγώ στο ίδιο κέντρο είχα στον ίδιο θάλαμο τον ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗ της ΑΕΚ (2 μισάωρα εμφανίστηκε), οπότε αφού κάθε τυχάρπαστος τατουαζάκιας μπορεί να κάνει και θητεία και να βγάζει τα χιλιαρικάκια του, γιατί να μη δείξουν τους αντετοκούμπους που στην τελική για αναβολή μπήκαν.
παραλιγο να ξαναπηγαιναμε και εμεις χτες
άκυρο!!!
13/9 Καλαμάτα :wave:
Καλή θητεία αδερφέ!
Άκουσα διασταυρωμένες φήμες ότι θα γίνει 12μηνη η θητεία....Άκουσε κανείς κατι παρόμοιο?
Εγώ άκουσα πως κάποιοι φαντάροι αυτοκτόνησαν και πως θα απολυθούν όλοι 2 μέρες αφού παρουσιαστούν.
na κάνετε ποστ τα άρθρα
Το άκουσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα απο δυο άτομα εντελώς άσχετα μεταξύ τους και θορυβήθηκα είναι η αλήθεια.
cool.
Το άκουσα κι εγώ από φίλο φίλου που ήταν μπροστά όταν έγινε 12μηνη
εμένα μου 'στειλε sms ο Καμμένος
εγώ το άκουσα όταν ήμουν φαντάρος ότι θα ήμασταν λέει η τελευταία 9μηνη σειρά και να μην πάρω αναβολή λέει γιατί μετά θα κάνω δωδεκάμηνο
ισχυει,σε καθε επομενη εσσο η θητεια γινεται 12μηνη
Τι μαλακιες ειναι αυτες που λενε παλι γαμω το μουνι που τους πεταγε. Υποχρεωτικη στα 18 λεει, 12-15μηνα λεει, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ;
Από "διασταυρωμένες φήμες" κι αυτό;
αυτό παίχτηκε πιο πολύ στα ΜΜΕ στα οποία αναφέρεται όμως ότι ο συριζα δεν έχει αποφασίσει αν θα το στηρίξει, ενώ η αντιπολίτευση είναι μέσα αν κατέβει. πιθανώς πρόταση καμμένου είναι.
Για το "υποχρεωτική στα 18" με ένα πρόχειρο σερτς καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ( ; ) πόσο πιθανό είναι να γίνει.
Για "12-15μηνα" που λέει ο Taliban, η τελευταία σχετική αναφορά με λέβελ σοβαρότητας "συζήτηση εποπ σε κψμ" ήταν τον Ιούλιο.
Με λίγα λόγια, ό,τι έγραψε ο Art in Haste πιο πάνω.
για τα 18 εννοούσα, δεν πρόσεξα ότι έλεγε για αύξηση της θητείας. αυτό είναι τελείως ράδιο αρβύλα
Η πρόταση Καμμένου (ξανά: Πρόταση) είναι να δίνονται κάποια κίνητρα στους 18άρηδες να μπούνε φαντάροι τότε. Φάση προϋπηρεσία για οδηγούς/μάγειρες, ίσως κάποια ένσημα, εκπαίδευση για τους κομπιουτεράδες (στα windows 98 που φαντάζομαι τρέχουν ακόμα στους υπολογιστές του στρατού) τέτοια πράματα. Η ΝΔ είπε "MESA MANMU" αλλά επειδή έχει αρμόδιο σ'αυτά τα θέματα τον Άδωνι, η φάση πήγε "Και υποχρεωτική στα 18 στηρίζουμε άμα λάχει yolo" γιατί Άδωνις είσαι.
@Ταλιβαν καταλαβαίνεις ότι από την παραπάνω παράγραφο μέχρι το "υποχρεωτική θητεία στα 18 για όλους και 14μηνο πατόψαρα!!!11" υπάρχει κάποια απόσταση, έτσι?
ναι μαν προφανως, το προβλημα ειναι οτι εχουμε φτασει 2016, εχουμε τοσα χαλια που παιζει να ειμαστε η πιο ασφαλης χωρα στο κοσμο απο σποντα, και ακομα υπαρχουν τετοιου ειδους προτασεις, συζητησεις ή ο,τι σκατα το πεις, απο ατομα τυπου καμμενος και μητσοτακης (που να ταν κανας μαλακας στρατοκαυλος να λεγες ναι ειναι μαλακας στρατοκαυλος λογικη συνεχεια της μαλακιας του, αλλα ουτε αυτο δεν ειναι) με δε ξερω κι εγω ποσους μονιμους/εποπ/δε-ξερω-τι-σκατα-αλλα που απλα υπαρχουν και πληρωνονται και και και και
Βασικα, ο,τι και να γινει εγω μεχρι σεπτεμβρη που ληγει η αναβολη μου εχω παρει πουλο και δε με βλεπω να ξαναρχομαι συντομα. Το εχω ψιλοπαρει αποφαση κανα δυο χρονια και καθε μερα ολο κατι γινεται και με πειθει, ολο και περισσοτερο, πως καλα θα κανω (οχι μονο σχετικο με στρατα)
Λοιπον ερωτησις ισως ξερει καποιος. Επειδη ολο το συζηταω το φανταρικο κ μου σπανε τα νευρα, εχει τυχει κι εχω μιλησει με πολυ κοσμο τελευταια που εβγαλε Ι5 ναρκωτικα. Απο τη περιπτωση "ηπια 2-3 τσιγαρα μεσα στη προηγουμενη εβδομαδα" μεχρι τη περιπτωση πινω οτι βρω συχνα πυκνα οποτε ειναι η φαση φουλ.
Ξερει καποιος τι προβληματα δημιουργει περαν του οτι δε θα μπορεσω να γινω ποτε μπατσος η πυροσβεστης η σεκιουριτας που ετσι κι αλλιως δε σκοπευα;
Αυτοι το θεωρησαν πιο κουλ απο το τρελοχαρτο γιατι και καλα ακομα κι αν παει να σου δημιουργηθει καποιου ειδους προβλημα στο μελλον κανεις μια εξεταση και τη τριβεις στη μουρη οποιου σου την ειπε.
Εσεις τι λετε;
Ξέρετε αν στέλνουν πλέον SMS όταν σου κόβεται η αναβολή ή παραδοσιακά με χαρτί? Γιατι έγινε με φίλο έτσι και εγώ ενώ κανονικά έχει λήξει δε πήρα τίποτα. Επίσης αν έρχεται χαρτί, επειδή μετακόμισα εγώ σε αυτά τα 10 χρόνια, έπρεπε να πάω να δηλώσω αλλαγή κατοικίας? (άρα και να ήρθε χαρτί στην παλιά διεύθυνση)
Λογικά θα σου ρθει κάτι τέτοιο
Spoiler
ρε μλκ σοβαρα ήρθε sms σε φίλο
Εμένα μου τηλεφώνησαν από το τοπικό Α.Τ. (8 η ώρα το πρωί οι γαμημένοι) και μου είπαν "καλημέρα σας. Τη Δευτέρα παρουσιάζεστε.".
Λογικά με τις μνημονιακές περικοπές θα σου κάνουν αναπάντητη
Τότε. Έτρεχα πανικόβλητος να ψάξω πώς να πάρω αναβολή, καθώς είχα τελειώσει το Λύκειο, δεν έδωσα ποτέ πανελλήνιες και η Αγγλία απείχε μερικούς μήνες. :lol:
κι εδώ τηλέφωνο από μπάτσους να παραλάβω το χαρτί από το ΑΤ, καμια 20αριά μέρες πριν την κατάταξη.
στο https://www.stratologia.gr/ δεν βγάζεις άκρη;
Όχι, ο άνθρωπος θέλει sms από τον λοχία Βλάχο του γ' στρατολογικού γραφείου.
Οι μπάτσοι σε παίρνουν τηλέφωνο κάμποσες μέρες πριν να πάς στο τμήμα να πάρεις το χαρτί κατάταξης. Σ' αυτό τσέκαρες; Θέλει και αριθμό ταυτότητας παρόλο που δε το χει με αστερίσκο.
Εμένα λέει "Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2017 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος), πλην δεν έχουν οριστικοποιηθεία ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε."
Γιωτάδες τα hints and tips σας :-o
Πω, σε ξέχασα τελείως ρε. Χτύπα μία κλήση στο skype ντε.