-
Re: World of Warcraft
Ανάλογα.
Χρησιμοποιείς Incinerate ή Immolate και αν ναι πόσο συχνά σε σχέση με τα άλλα σπελλζ? Γιατί θα κερδίσεις 14 spelldamage* στα shadow αλλά θα χάσεις 40 στα Fire
Το Soulfrost δε θα κάνει τόσο μεγαλη διαφορά στο pvp όσο στο pve αλλά εάν στην ερώτηση της πρώτης πρότασης είπες όχι τότε πήγαινε τσέκαρε τα ματς στο AH πόσο έχουν, ρώτα πόσο είναι το fee και αν βγαίνει σχετικά φθηνά κάντο.
*: Αν έχεις empowered corription και άλλων παρόμοιων talents θα κερδίζεις πάνω απο 14 αλλα οκ.
-
κοιτα σαν slsl τα fire εχω ξεχασει οτι υπαρχουν και επειδη ειμαι της υπομονης το εκανα σχεδον στο καπακι απο το ποστ μου ;p
εφυγε ενα χιλιαρικο και βαλε αλλα δε γαμιεται...εδω τα πεταξα για πλακα στην χαρις πιλτον...ναν καλα τα daily κιε το alchemy
-
Πολύ ακριβό σου βγήκε. Αγόρασες εσύ τα mats ή στα έδωσε ο enchanter?
-
-
-
Όντως. Έκανα κι εγώ ένα apply εκεί πέρα αλλά δεν βγήκε τόσο καλό :( http://leiavmolde.net/aw/forums/viewtopic.php?f=3&t=835
-
Kelldorain, για πες τι χαρακτήρα έχεις και σε ποιόν server?
-
Asriel, ne druid στο silvermoon αλλά δεν πολυπαίζω atm επειδή είμαι στο διάστημα μεταξύ 2 ταξιδιών
-
Έβλεπα το topic από την αρχή και είχε φάση μπορώ να πω.
Female Draenei Shaman 48lvl
Jewelcrafting 127
Mining 224
First Aid 300
-
s4 chest και logitech g15 :D
μια χαρα μου κατσε
-
Εγώ βρίσκομαι κυρίως στον Nagrand (normal server).
Periandros ο main, belf Paladin
και Elmago ο 49άρης troll mage twink μου.
-
ελα ρε εχω πετυχει αρκετους απο τη guild σου σε bg κιαρενα
-
Χεχε PCMaster Maniacs και PCMaster Raiders FTW!
Είχαμε και ένα άσχημο νέο πριν από 2 βδομάδες, πέθανε ο GM μας και συντάκτης του περιοδικού PCMaster και προσωπικός μου φίλος, ο Νίκος Κεσίσογλου...
Αλλά το guild συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά με τους officers (εγώ και άλλα 5 παιδιά) να κάνουμε ότι μπορούμε και περνάει από τα χέρια μας.
-
Όχι ρε φίλε, σοβαρά μιλάς? Ατύχημα?
Btw να σε ρωτήσω ο Kuv παίζει? Αν ναι πες του ότι ο Asriel λέει να γυρίσει Silvermoon :P
-
Τροχαίο...
Ναι ο Kuv παίζει. Το είχε κόψει ένα διάστημα, αλλά επέστρεψε. Όπως λέει και ο ίδιος "όλοι εδώ γυρίζουμε" :D
Για να φύγει από Nagrand δεν το κόβω, γιατί είναι ο εκπρόσωπος του περιοδικού στο guild. Άρα η παρουσία του επιβάλετε.