κατσουράνη πάντα ήθελα.
οι άλλοι 2 πιστεύω θα βγουν παλτουδιές ή θα πλακωθούν με τον κλαριζτή. τουλάχιστο δε θα κρυώνουμε το χειμώνα. θα έχει φύγει κι ο τεν τεν. κάτι γίνεται. ελπίζω να διαψευσθώ.
Printable View
κατσουράνη πάντα ήθελα.
οι άλλοι 2 πιστεύω θα βγουν παλτουδιές ή θα πλακωθούν με τον κλαριζτή. τουλάχιστο δε θα κρυώνουμε το χειμώνα. θα έχει φύγει κι ο τεν τεν. κάτι γίνεται. ελπίζω να διαψευσθώ.
Σου έχει πηδήξει την γκόμενα ο Τεν Κάτε;
Γιατί ακόμα και να μην πιάσει ο Σισέ, στα 28 του και με τις αποδεδειγμένες ικανότητες που έχει, παλτό δεν τον λες - ούτε τον Λετο να προσθέσω.
Συμφωνω με Οντονιαν για τους παικτες, αλλα ο Τεν Κατε ειναι αχρηστος σαν προπονητης ε.
Κάπου είχα ένα quote πρόχειρο. :razz:
Εγώ είπα ότι θα τον κρίνω στο τέλος αυτής της χρονιάς (όχι της αγωνιστικής, του 2009). Τα μεγάλα λάθη τα έκανε στην αρχή που δεν ήξερε το υλικό και το πρωτάθλημα. Ας τον δούμε τώρα με μια ομάδα που μπορεί να παίξει αυτό που θέλει και σοφότερο.
λεφτα εχουμε... ας παρουμε κετσπαγια!
.. ή Σεγκούρα, είναι στις ακαδημίες της Liverpool και έχει περάσει και από την κόκκινη αρμάδα..
εχει κανει και νταμπλ
Λολ στις εφημερίδες γράφουν ότι θέλουμε και Γκονζάλες και Κάλστρομ. Και όνομα στην επίθεση.
Έχει να πέσει πολύ γκρίνια όταν θα σκάνε οι δανεικοί.
παλι το φως σημερα για καστιγιο στο παο γραφει
Μετά θα γράφει ότι μας έριξε πόρτα.
Μπα, μάλλον θα έρθει και αυτός. Και κρίμα γιατί καλός παίχτης είναι, αλλά άμα έρθει ως πεισμωμένος εκδικητής μόνο γέλωτα θα προκαλέσει, αλήθχεια. Σε άλλα νέα, τον σιχαίνεστε περισσότερο από ό,τι εμείς τον Κυργιάκο. Θα έχει ενδιαφέρον αν γίνει.
Άμα πάρουμε Γκονζάλες δεν αγχωνόμασθε. Τι Λέτοι και τι Νέριδες, άλλη κλάση.
Τα δικά σας μέσα επιμένουν περισσότερο πάντως και ο ίδιος ο καστιγιος. Δε λέω ότι δε μπορεί να έρθει, αλλά σίγουρα δεν είναι πρώτη επιλογή για τον περιφερειακό επιθετικό που θέλουμε.
δηλαδη αν ειναι να ρθει δεν εχετε κανενα προβλημα?? δε θα το εμποδισετε??
α?
Ναι θα το εμποδίσω εγώ από το er.
Βασικά η γνώμη μου είναι ότι δε θα έρθει και ότι δεν τον θέλουμε. Αν με διαψεύσει η Ιστορία, θα το δούμε.
Εγώ πάντως δεν τον θέλω στον ΠΑΟ.
Βασικά πόσο μπουρδέλο παίζει να γίνει μια ομάδα με Σισσέ, Καστίγιο, Λέτο και Κάτε, στα ίδια αποδυτήρια. Πόσο.
θα οργανωνουν 2 vs 2 .....
ουτε εγω τον θελω και δεν πιστευω οτι θα ερθει...
Απαντάς σε κάτι που έγραψα; Αν θέλεις να πεις κάτι άσχετο, υπάρχει και το οφφ τόπικ.
"Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου."
οκ. υπαρχει και το οφφ τοπικ.
http://web.pu.acad.bg/stu0705661039/...en_394753a.jpg
ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΡΕ ΘΕΙΟ
ειναι λατρεια δε λεω αλλα πραγματικα πιστευετε οτι μπορει να βοηθησει αν ερθει?
Εχει να παίξει μπάλα 4-5 χρόνια ξερω γω
(Btw, τώρα είδα τα tags, κλαίω)
Χλωμό να έρθει ο Όουεν. Αν έρθει, σιγά μη δε βοηθήσει μαλάκες, ο Όουεν είναι. Ριμέμπερ Ντάρκο.
Μακρια απο δω, σιχαμενος, επαιξε μπαλα 2 χρονια και εγινε ηρωας κι απο τοτε οποτε τον βλεπω τον λυπαμαι.
Να τον πάρετε, θα ταιριάξει καλά με τον ματ, θα πηγαίνουν για μπυρόνια.
http://img10.imageshack.us/img10/9052/72184718.jpg
απο το site της φιφα!!
Αυτό είναι παλιό, cristiano's next
http://img132.imageshack.us/img132/6975/cisse.jpg
http://www.fifa.com/index.html δεξιά
edit: σκέφτομαι τις αυριανές αναφορές στις εφημεριδες για το θέμα
:malakia:
ntaksei ayti ti stigmi tou cisse einai teleios brosta, kai sto noumero ena. plakosane ta aderfia kai pidiksan teleios to poll :)
Μολις ψηφισα και γω Σισσε.
Τετοιο τσιρκο βλαμμενων, ειναι κριμα να μη το στηριξεις.
apo sinitheia e?
Nαι, συνηθεια.
και περσι Σισε ειχα ψηφισει οταν πηγε στην Σαντερλαντ.
ψήφισα και εγω σισσε για να πωρώσω κοσμο
αναμενω πρωτοσέλιδα αυριανων εφημερίδων \μ/
Βασικά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Οι περισσότεροι που ψήφισαν Σισέ ήταν Παναθηναικοί που μπήκαν στο σάιτ επειδή το έγραψαν κάτι γκαζέτες και όντως ψήφισαν αληθινά, αφού η ερώτηση είναι "which of the following transfers have you found most exciting". Ε αν είσαι οπαδός του ΠΑΟ, γιατί να πεις κάτι άλλο;
Αν είσαι οπαδός του γαυρου βέβαια υποστηρίζεις τσίρκο βλαμένων!
Βασικά πριν το βάλει το gazzetta είχε 7% και τώρα πάει για αυτοδυναμία, προφανώς έχουν μπει μαζικά με ip restarts ε :P. Αλλά έτσι κι αλλιώς πλάκα έχει, ψήφισα με 2 browsers, περιμένω πρωτοσέλιδα
πρωταθλητή: "ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΙΣΕ"
Ε εισαι θεος, προσκυναει το συμπαν, ακομα κι αυτη τη γραφικοτητα που ουδεμια σχεση εχει με την ομαδα σου και τα συμφεροντα της γιατι ειναι στο σαιτ της ΦΙΦΑ βρηκες ενα τροπο να την υπερασπιστεις, ουτε ο συνηγορος του Σισε δε θα ηταν τοσο αποτελεσματικος. Παω να ψηφισω κι εγω, με εψησε ο Μιτσμανν.
Χαχ είσαι αστείος, όπως και στο άλλο θρεντ που μόλις σου απάντησα, επειδή περιμένεις κάποιου είδους απαντήσεις από μένα, διαβάζεις οτιναναι.
Εμένα ως οπαδό του Παναθηναικού μου φάνηκε πιο exciting το γεγονός ότι πήραμε τον Σισέ απότι το ότι η Ρεάλ πήρε τον Κακά. Ούτε Ρεάλ είμαι, ούτε ισπανική μπάλα βλέπω. Να τον έπαιρνε η Λίβερπουλ (τον Κακά ε λολ), κάτι λέμε.
Αν η ερώτηση ήταν ποια ήταν η πιο σημαντική μεταγραφή στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο, τότε θα ήταν γραφικό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κι εγώ μαζί σας.
Το γεγονός ότι τόσοι καμένοι Παναθηναικοί (και γαυροι!) μπήκαν και ψήφισαν, έχει να κάνει με την αστειότητα της γκαζέτας να το ανεβάσει ως ΖΟΜΓΚ ΝΕΟ και την ευκολία με την οποία κάνεις ένα κλικ στο ίντερνετ. Σιγά μην κλικάραμε στο πολλ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ που θα βγει πρώτος ο Σισέ. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιο πράγμα υποστηρίζω εδώ, πέρα από τα προφανή.
Αν ήταν παίκτης του γαυρου, προφανώς τα ίδια θα γινόσαντο και τα ίδια θα έλεγα.
Έντιτ: Η αρχική μου απάντηση, όπως και αυτή, έγιναν γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να θεωρείται βλαμένος επειδή ψήφισε στο πολλ αυτό - αν ο μιτσμανν εννοεί την γκαζετα ή τις αυριανές εφημερίδες που θα το γράψουν, πάω πάσο.