3 meres exw ginei melos sto forum kai perimenw ena kalo anekdoto na diavasw!! Ante ante kante katiiiiiiiiiiiii !!
Printable View
3 meres exw ginei melos sto forum kai perimenw ena kalo anekdoto na diavasw!! Ante ante kante katiiiiiiiiiiiii !!
ποσταρε εσυ βασικα. αν περιμενεις απο τυπους σαν τον καντιρου....
^Ξεκίνα να διαβάζεις τις πρώτες σελίδες πριν μπεί ο κάντιρος.
Ρε παιδιά δεν υπάρχει τρόπος να τον μπανάρουμε τουλάχιστον από το θρέντ; Ή να ανοίξει δικό του τα ανέκδοτα του Κάντι ώστε όποιος θέλει να τα διαβάζει;;;
Δε μου ρχεται κάτι γι αυτό περιμένω το καλό ... :p
Εδώ είναι το θέμα. Ότι τις πρώτες...βασικά όλες είχα τον κατάλληλο άνθρωπο να τις διαβάσει και να μου πει τα καλά μέσα σε 2 μέρες... ακόμα αναρωτιέμαι πως κατάφερε να διαβάσει 200 σελίδες!
Δηλαδή έβαλες κάποιον να διαβάσει όλο το θρεντ, να σπάσει το κεφάλι του με τις μαλακίες που έχει μέσα και να σου πει τα καλά;; λολ!
χαχαχαχαχαχαχα!!!
Όχι από μόνος του κάηκε... Eρχόταν και μου τα λεγε...Δυο μέρες έκαψε και μένα μαζί :p
θα το πω κι ότι γίνει....
Μεθυσμένος σε σουβλατζίδικο:
- Ένα γύρο απ’ όλα
- Πίτα?
- Άσε, λιώμα
:p
δεν τα στελνετε κατευθειαν στον σταθη να φτιαξει νταταμπεις για την επομενη χρονια?
Να πω το νεσαπουλιάτα ή θα με κράξετε;
Toso xalia? kala apo dw kai pera tha vlepw de tha milaw!! :P
και η sig σου είναι επιεικώς αυτοκτονική
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ
και γαμώ τα καμμένα είναι
Κάποτε ένας επισκέπτης σε ένα γραφικό ψαροχώρι και έψαχνε να βρει ψαρόσουπα. Τον πληροφόρησαν πολλοί ότι μια συγκεκριμένη ψαροταβέρνα έχει την κορυφαία στον κόσμο. Εντυπωσιάστηκε, πήγε εκεί, αλλά την βρίσκει άδεια. Ρωτάει, λοιπόν, τον σερβιτόρο:
-Μου είπαν ότι έχετε την καλύτερη ψαρόσουπα μα είστε άδειοι. Τι συμβαίνει;
-Δυστυχώς, κύριε, όποτε πάει κάποιος να παραγγείλει ψαρόσουπα, έρχεται ο Νεσαπουλιάτα και την παίρνει.
-Μα δεν λαμβάνετε κάποια μέτρα, τι γίνεται;
-Δοκιμάσαμε τα πάντα, δεν καταφέραμε τίποτα, είναι πολύ γρήγορος ο Νεσαπουλιάτα, καταλαβαίνει αμέσως την ψαρόσουπα.
Απορεί αλλά έχει και την περιέργεια.
-Λοιπόν, λέει στον σερβιτόρο, θα παραγγείλω ψαρόσουπα αλλά δεν θα κάτσω, θα μου κάνεις νόημα να έρθω να την πάρω, κρυφά.
-Οκ, κύριε.
Την ετοιμάζει, κάνει νόημα, πλησιάζει ο άλλος πολύ κοντά, πάει σιγά σιγά να του δώσει την ψαρόσουπα, ξαφνικά πετάχθηκε από το πουθενά ο Νεσαπουλιάτα να πάρει την ψαρόσουπα. Ο άλλος πήγε να την κρατησει αλλά χύθηκε πάνω του και τον έκαψε. Ο Νεσαπουλιάτα πήγε να φύγει, αλλά γύρισε πίσω να δει τι έγινε με το κάψιμο.
Οπότε ο άλλος γυρνάει και του λέει εκνευρισμένος:
"Φεύγα, Νεσαπουλιάτα, ψαρο-κάηκα!"
εξήγηση:
Spoiler
Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο.
Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται να
πάρει οπωσδήποτε ένα δάνειο των 5000$...
Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειασθεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο.
Έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από μια ολοκαίνουρια Ferrari, που είναι παρκαρισμένη στην είσοδο της τράπεζας.
Αφού πραγματοποιείται ο έλεγχος από την τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνομα του, μέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο, ο Έλληνας παίρνει τα χρήματα και φεύγει.
Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της τράπεζας και οι υπάλληλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έβαλε υποθήκη μια Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5.000! Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαράζ της τράπεζας.
Δυο εβδομάδες αργότερα ο Έλληνας επιστρέφει πληρώνει $5.000 και τον τόκο που ανέρχεται στα $15.41.
Ο υπάλληλος του λέει :
Κύριε είμαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε με την τράπεζα μας, όλα έγιναν σωστά μόνο που έχουμε μια απορία. Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαμε στον υπολογιστή και βρήκαμε ότι είσαστε δισεκατομμυριούχος!
Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!
Και ο Έλληνας απαντά:
Πες μου ένα άλλο σημείο στη Νέα Υόρκη που θα μπορούσε να αφήσει κανείς μια Ferrari με ασφάλεια για δυο εβδομάδες πληρώνοντας για παρκινγκ μόνο $15.41!!!
Κάνε εσύ κάτι!!!!Quote:
και η sig σου είναι επιεικώς αυτοκτονική
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ
Μη το κοιτάς!! :D
Ποτε γιορταζουν τα Βαμπιρ;
Spoiler
Καλως σας βρηκα...
Τι ήταν ο Σωκράτης;
Spoiler
Και τι είναι σήμερα;
Spoiler
Ξέρω αυτόν που έβγαλε το Νεσαπουλιάτα.
Tou eipes oti to anekdoto tou to leei o kantirou me gamhmenh eksigish sto telos?
Αφού το ξέρετε πως ο καντιρου είναι η ψυχή του θρεντ, και σας ΑΡΕΣΕΙ να διαβάζετε τα ανέκδοτα του. Τράβα με κι ας κλαίω...
τι λε ρε κουμπάρε;
Είναι μια ξανθιά και μια μελαχρινή και βλέπουν ειδήσεις. Το δελτίο είναι σχετικά με ένα τύπο που απειλεί να αυτοκτονήσει πηδώντας από ένα ουρανοξύστη. Μετά από λίγο μπαίνουν σπόντα διαφημίσεις: λεει η ξανθιά:
-Βάζω στοίχημα 20 χιλιάρικα ότι δεν θα πηδήξει.
-Πάει!
Γυρνάμε στο δελτίο όπου μετά από λίγη ώρα ο τύπος πηδάει.
-Ορίστε, πάρε τα 20 χιλιάρικά σου.
-Δεν μπορώ να τα δεχτώ. Παραήταν εύκολο.
-Μα επιμένω!
-Κοίτα, για να σου πω την αλήθεια, είχα δει το ίδιο πράγμα στο δελτίο των έξι και έτσι ήξερα ότι θα πηδήξει.
-Κι εγώ το είχα δει αλλά δεν πίστευα ότι είναι τόσο ηλίθιος να πηδήξει και δεύτερη φορά...
I wondered why the baseball was getting bigger. Then it hit me.
Without geometry, life is pointless.
A seal walks into a club. What a tragedy
I submitted ten puns to a pun contest, hoping one would win.
But no pun in ten did.
Μια 45χρονη γυναίκα έπαθε καρδιακή προσβολή και τη μεταφέρανε
επειγόντως στο νοσοκομείο. Ενώ ήταν στο χειρουργείο, είχε μια
υπερφυσική εμπειρία. Βλέποντας το Θεό, τον ρώτησε...
- Ηρθε η ώρα μου;...
Εκείνος απάντησε:
- Οχι, έχεις να ζήσεις ακόμη για 43 έτη, 2 μήνες και 8 ημέρες.
Αφού ανάρρωσε, η γυναίκα αποφάσισε να παραμείνει στο νοσοκομείο και
έκανε πλαστική προσώπου, λιπαναρρόφηση, μεγένθυνση μαστών και αφαίρεση
κοιλιακού λίπους. Μάλιστα, κάλεσε και κομμώτρια να έρθει να της
αλλαξει τα μαλλιά και έναν ορδοδοντικό να της κάνει "λίφτιγκ δοντιών".
Σκέφθηκε, αφού είχε τόσο καιρό μπροστά της, ας τον ζούσε με τον
καλύτερο τρόπο. Μετά την τελευταία της πλαστική εγχείριση και, αφού
ανάρρωσε, βγήκε από το νοσοκομείο, πέρασε το δρόμο και την πάτησε ένα
ασθενοφόρο. Περνώντας την πύλη του παραδείσου και φθάνοντας μπροστά
στον Θεό, απαίτησε να μάθει τι συνέβη:
- Εσύ μου είπες ότι είχα ακόμη 43 χρόνια! Γιατί δεν με έσωσες από το
ασθενοφόρο;;
Κι εκείνος απάντησε...
- Εσυ ησουν;;;;
Που να σε γνωρισω.....
αντε ρε βι μπουλετιν φερε πισω τα πινκς!!!
τις μούτζες θες να πεις
πως διαβάζουν το "Ice tea" οι τσιγγάνοι;
Spoiler
Λέει το αρσενικό σάντουϊτς στο θηλυκό:
- Θέλεις να κάνουμε έρωτα;
Και το θηλυκό απαντά:
- Α δεν μπορώ, έχω κέτσαπ...
:fear:
edit: ti 2 stoys 22 gamwtinmpanagia
edit2: hahah me to edit efigan oi moutzes
Η μία είναι επώνυμη
καθρεφτακι