To TRX είναι που σε κάνει να νιώθεις άνετος να ψάχνεσαι για καβγάδες έχοντας γυναίκα και παιδί μαζί;
Printable View
To TRX είναι που σε κάνει να νιώθεις άνετος να ψάχνεσαι για καβγάδες έχοντας γυναίκα και παιδί μαζί;
Χα χα, όχι βέβαια! Το γρήγορο αυτοκίνητο! :p
Για πείτε λίγο, σε πόρτα ασφαλείας θέλουμε να αλλάξει η κλειδαριά και να μπει μία σχετικά καλή προς πολύ καλή, οπότε πόσο περίπου θα πάει το μαλλί; Σε θεσσαλονίκη ψάχνουμε, άρα αν έχετε κανά μάστορα που θα μας κάνει τη δουλειά, ας ρίξει κανά pm (κερνάμε και μπύρα ΑΜΣΤΕΛ).
ωχ... καλή ασφαλείας βλέπω κουστουμάκι 200 ευρώ
Όχι ότι είναι λίγα τα φράγκα, αλλά α) χρειάζεται οπωσδήποτε γιατί παίζουν πράγματα αξίας από πίσω, β) κάπου εκεί είχε γίνει η αρχική εκτίμηση για καλή κλειδαριά. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να πάω σε πορτάδικο και να τους πω το και το, ή σε μάστορα μερακλή εξαρχής; Και που βρίσκω κάποιον τέτοιο;
οπως μου χε πει ο κλειδαρας , οταν βαλαμε νεα κλειδαρια... λεει αυτη ειναι η ακριβοτερη.. σε κανα διμηνο θα χουν βρει τα τσακαλια τροπο να την ανοιγουν σε ενα λεπτο . Ταδε εφη ο αλανος .
οπως μου χε πει ο κλειδαρας , οταν βαλαμε νεα κλειδαρια... λεει αυτη ειναι η ακριβοτερη.. σε κανα διμηνο θα χουν βρει τα τσακαλια τροπο να την ανοιγουν σε ενα λεπτο . Ταδε εφη ο αλανος .
εγω φταιω που δε δουλευει το ντηλητ ; :P
Νομιζω ηταν μια απο τις πιο φτηνες, τις καφε, στην ελληνικη Μονοπολυ, αστο δε λεει. Μπορει να ηταν και μια απο τις μπλε βεβαια, αλλα και παλι σκατα
Το μόνο πρόβλημα στη κυψέλη είναι το παρκάρισμα. Καλή η Επτανήσου αλλά καλύτερη η Αγίας Ζώνης ειδικά το κομμάτι που είναι πεζόδρομος.
Είναι safe ρε παιδί μου να κυκλοφορεί εκεί γυναίκα τη νύχτα μόνη της? Αυτό με ενδιαφέρει. Μην κοιτάς εσύ αν είσαι μουσάτος κοιλαράς και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι!
Ναι αμέ ;)
Γυναίκα μόνη νύχτα.. δεν έχει κανένα νόημα να το βλέπεις έτσι. Οκ μπορεί εγώ να είμαι άνετος επειδή ζω στον άγιο Παντελεήμονα και δε νιώθω πλέον. Όπως και να χει με μια δυο βόλτες θα μπορείς να έχεις την δική σου άποψη.
Ε νταξ, από πάντα που μένω Κυψέλη μια φορά έγινε στραβή για κλέψιμο και αυτό στα 15. Γενικά πάντως τα τελευταία χρόνια είναι καλύτερα τα πράγματα,δες και προς την πλατεία καλύτερα (αν και λογικά θα είναι ακριβότερα)
Το κλεισα το σπιτάκι στην Επτανήσου, παιδιά! Δε μου λέτε, έχουμε κάνα παλικάρι με φορτηγάκι να με βοηθήσει να μεταφέρουμε ένα ψυγείο? Θέλω να φέρω και κάτι πράγματα από το Δήλεσι, αν μπορεί να βοηθήσει κάνας χριστιανός, στείλτε πιεμ πληζ.
Βρήκες σπίτι, θες να βρεις και άντρα αμέσως; Ταχτοποιήσου πρώτα, και μετά.
λολ τι θυμάσαι ρε φίλε
ωραίος
τι λες, μωρέ; εμείς ακόμα παίζουμε μονόπολυ ΜΕ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ!
θέλω να βρω διάφανη αυτοκόλλητη μεμβράνη σε Α4 που να εκτυπώνεται σε Inkjet εκτυπωτή και
να είναι οσο πιο λεπτή γίνεται. (π.χ. βρίσκω 0,05mm, που νομίζω μου κάνει)
Έχει κανείς δοκιμάσει κάτι τέτοιο ποτέ; Βρίσκω διάφορα σε site και υπάρχει μεγάλη ποικιλία αλλά ρωτάω
μπας και έχει κανείς εμπειρία ή έχει κάτι να προτείνει.
ηρθε η στιγμη να αλλαξω μπαταρια αυτοκινητου
πειτε λιγο τι πρεπει να ξερω απο τεχνικης και οικονομικη πλευρας για να κανω καλή έρευνα αγοράς και παζαρια.
peugeot 206, 1.4cc, 2002 το μονδελο
:-)
κανα 50+ υπολογιζε. για να παρεις μια που δε θα την αλλαξεις σε 2 χρονια
σας ευχαριστω συντροφια
Ο τυπικός χρόνος ζωής μια μπαταρίας μολύβδου είναι 5 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής της.
Υπάρχουν αποκλίσεις και προς τα πάνω και προς τα κάτω.
Αν μια μπαταρία είναι σόι θα πρέπει να σε πάει άνετα 3+ χρόνια για να μην πω 4+
Απλά θα πρέπει να μην έχει μείνει πολύ καιρό στο ράφι και να φορτίζεται σωστά.
αν μένεις Αθήνα έχει ένα καλό μαγαζί με μεγάλη ποικιλία και άτομα που ξέρουν http://www.automotobatteries.gr Δεν κάνω διαφήμιση απλά έχω αλλάξει σε δύο αυτοκίνητα σαυτους και είναι μια χαρά και ελεγμενες.
ευχαριστω ουρλικ αλλα ειμαι σαλουνικ :)
Τεεεεεεεεεελικα πηρα 55αρα στα 50 ευρω μαρκα Fiam
{δεν εχω ιδεα τι πηρα}
Χυτό δάπεδο. Πατητό τσιμεντοκονίαμα.
Τέσσερις λέξεις που τα κατάφερναν μέχρι τώρα να αποδράσουν από αυτό το υπέροχο ποιητικό ταξίδι των έντεκα και πλέον χρόνων του αγαπημένου μας φόρο. Έστεκαν στη δίνη του χρόνου περιμένοντας καρτερικά κάποιος να τις χρησιμοποιήσει, να τους δώσει υπόσταση, στέγη και στοργή. Εγώ θα είμαι αυτός.
Λοιπόν, η φάση είναι ότι θέλω να καλύψω ένα άθλιο μωσαικό (50τμ, εσωτερικός χώρος) με τον πιο φτηνό και DIY τρόπο, όσο πιο industrial τόσο το καλύτερο. Έχει νόημα να ψαχτώ με τα έτοιμα πατητά τσιμεντοκονιάματα της DUROSTICK™ ή να καταλήξω σε τίποτα βινύλια/laminate/ψεύτικα δάπεδα; Υπάρχει γνώση; Βοηθήστε.
To μόνο σίγουρο είναι πως για χυτό δάπεδο θα χρειαστεί να πληρώσεις και μάστορα, γιατί μόνος σου θα το κάνεις μουνί. Το κόστος δεν έχω ιδέα πόσο μπορεί να είναι. Το laminate, αν είσαι λίγο γάτος, το τοποθετείς και μόνος σου, αλλά industrial δεν το λες (εκτός αν βρεις τίποτα σε φάση και καλά παλαιωμένο ξύλο).
https://www.youtube.com/watch?v=HnlRBZatHn4
https://www.youtube.com/watch?t=198&v=KR96-gKA9mI
Έχω μάστορα αλλά παρολαυτά μου φαίνεται ιδιαίτερα απλό. Και μουνί να τα κάνεις διορθώνεις ό,τι χρειαστεί με το τριβείο, πόσο σκατά να γίνει;
Oκ, προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Mπορεί να είναι όσο απλό φαίνεται, αλλά έχω τις αμφιβολίες μου. Καλή τύχη!
gia arxi na 3ereis pos pseftiko dapedo einai pio efkolo sthn topo8etisi mias kai to mo mono pou xriazete einai na kopseis sosta ta komatia kai na ta koliseis sosta alla einai kai pio akrivi an kai dinonte polles epiloges analoga me to ti 8a valeis
tora gia patiti mpori na dixnei efkolo alla den einai
prepei na 3ereis pos an to kaneis monos sou 8a kourasteis einai zoriki doulia pernei polu wra kai h pi8anotita malakias einai megali
gia arxi 8a xriasteis mixer gia to migma giati me to xeri 8a sou vgei h panagia kai den 3erw kata poso to exeis me xironaktiki doulia alla 8elei mpratsa kai upomoni
vlakas den eisai fantazome an akolou8iseis tis odigies 8a ftia3eis to migma opos prepei oute polu neroulo gia na min aplonei san zoumi alla oute paxirefsto oste otan to aploneis na afinei kena h na ginete porodes se simia apo to la8os patima pou auto simenei argotera an katsei kati vari pano sto dapedo 8a sou to spasei
to mistiko einai na 3ekiniseis apo ena simio kai oso proxoras pros to telos na eisai sigouros pos to exeis kanei sosta se oli thn epifania oste na mi xriastei na giriseis pali piso pantontas pano sto fresko dapedo afinontas patimasies
sigoura 8a sou tixei kai 8a skefteis oti den trexei 8a to aploso pali alla h fasi einai pos ka8e lepto pou pernaei stegnonei kai meta apo ligo den aplonei alla fevgei se komatia kai ftou ki ap thn arxi
episis prepei na exei kapio paxos pou den 8a tou epitrepesei na spasei argotera otan stegnosei min aploseis mia flouda den 8a kaneis doulia kai 8a talepori8eis tzampa
vasiko einai afou telioseis analoga me ton kairo kai thn igrasia na to vre3eis oste na exei igrasia kai na min ragisei sto stegnoma
isos xriastei pano apo mia fora
min parei lastixo kai to mpougeloseis giati 8a kaneis mikres tripoules apo tis stagones pou 8a peftoun pano tou apla vres kapia patenta na tou mouskepseis
apla einai megali epifania 50 tetragonika 8a xriastoun peripou 5 kivika tsimento kamia 30 toulaxiston tsouvalia na ipologizeis kai den 3erw poso kanei auto ths durostick alla to aplo kanei 8 me 10 euro to tsouvali
auth h posostita einai an to kaneis me paxos pano apo 5cm alios an 8es apla epistrosi skepsou thn misi posotita
einai zoriki doulia pantos kai skepsou to sovara an einai na to kaneis monos g'auto isos na efernes mastora gia na min kles ta lefta sou se periptosi pou to kaneis la8os kai an oxi sigoura kapio filo sou na se voi8aei
prepei na thn kanw tora den 3erw an 3exasa kati an exeis kamia aporia rota isos 3erw
Coloubra ένα τέτοιο ποστ χρειαζόμουν, θα ρωτήσω και τον μάστορα να μου πει αλλά κατατόπισες φουλ, σευχαριστώ.