http://i.imgur.com/fKynD55.png
Στην πόλη του, με μια περισσότερη νίκη, με μηδενική βοήθεια από την ομάδα του.
http://www.viralhoops.com/wp-content...ean-Tweets.png
Printable View
http://i.imgur.com/fKynD55.png
Στην πόλη του, με μια περισσότερη νίκη, με μηδενική βοήθεια από την ομάδα του.
http://www.viralhoops.com/wp-content...ean-Tweets.png
Ενώ στο Sacramento ο Cousins έχει τον Omni που κάνει τη διαφορά. :p
https://youtu.be/1wKp9yHwVlI
:touched:
TEAM EAST
* Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers)
* DeMar DeRozan (Toronto Raptors)
* Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)
* Jimmy Butler (Chicago Bulls)
* LeBron James (Cleveland Cavaliers)
John Wall (Washington Wizards)
Isaiah Thomas (Boston Celtics)
Kevin Love (Cleveland Cavaliers)
Paul George (Indiana Pacers)
Kemba Walker (Charlotte Hornets)
Paul Millsap (Atlanta Hawks)
Kyle Lowry (Toronto Raptors)
TEAM WEST
* Stephen Curry (Golden State Warriors)
* James Harden (Houston Rockets)
* Anthony Davis (New Orleans Pelicans)
* Kawhi Leonard (San Antonio Spurs)
* Kevin Durant (Golden State Warriors)
Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder)
Gordon Hayward (Utah Jazz)
Klay Thompson (Golden State Warriors)
DeMarcus Cousins (Sacramento Kings)
Draymond Green (Golden State Warriors)
DeAndre Jordan (Los Angeles Clippers)
Marc Gasol (Memphis Grizzlies)
Οτιναναι ρόστερς. Η ανατολή με έξι PG αν βάλουμε και το ΓΙΑΝΝΑΡΟ και χωρίς C την ώρα που η δύση έχει 4 (5 με τον Green).
Από απουσίες ποια να πρωτοπούμε.
Δε γνωρίζω αν υπάρχουν οπαδοί των Clippers στο forum, αλλά τι 46 πόντους ρε πούστη; Κλάμα...
Kevin Durant has hired armed security for his return to Oklahoma City tonight, according to ESPN.
Αυτό που συμβαίνει αναεσα στο Τορόντο και το Σικάγο περνάει στη σφαίρα του μεταφυσικού. 11 σερί νίκες για τους Μπουλς, που όσο χώμα κι αν είναι, όσο σκατά ρόστερ κι αν εχουν, εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τη νίκη απέναντι στους Ράπτορς.
Μεγάλη κίνηση βέγβαια από το Τορόντο το trade του Ibaka, ξεφορτώθηκαν τον απειθαρχο κι εντελώς ασταθή Ross για έναν παίχτη που μπορεί να τους βοηθήσει στην post-season. Ιδιαίτερα τώρα που το Cleveland τον ήπιε χοντρά με την περίπτωση του Love (δε σε χάλασε σίχαμα, που θες πέρα από μπαίχτης, να είσια και πρόεδρος και GM και Νταλάρας).
Bulls , Wade ap' ta palia kai Butler afou , siga to metafysiko
Μάλλον δεν είδες το παιχνίδι. Χωρίς Wade, Mirotic (ναι, οκ, big deal) και μιλάμε για τη 2η -3η καλύτερη ομάδα της Ανατολής με μια που παλεύει για να μπει στα playoffs.
Υπερσυντέλικε, για πες. Ήταν φάουλ;
Προλογίζοντας να πω ότι συμπαθώ Bulls, δε γίνεται να είσαι μπασκετόφιλος και να μη συμπαθείς Bulls.
Παρ' όλα αυτά με κάτι τέτοια σφυρίγματα γελάει ο κόσμος, απόλυτη ντροπή. Το ακραίο είναι ότι περιμένουν πρώτα να το χάσει και 2-3 δευτερόλεπτα μετά σφυράνε το φάουλ.
Το βίδεο εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=gn9rBnrR9TQ
Σε άλλα νέα, δεν έχω δει μεγαλύτερη γκάφα από δημοσιογράφο έβερ. Ο τύπος είπε αδιανόητη μαλακία. Και ως κάτοχος OteTV έχω να πω ότι ήταν από τους καλύτερούς τους, καθόλου βαρετός και πολύ καλός σπίκερ. Πήρε ήδη πούλο από Νέα Ορλεάνη και μετάδοση του All Star, παίζει και να πάρει πούλο γενικώς. Παρ' όλο που τον συμπαθώ δεν έπρεπε να περάσει στο ντούκου.
https://www.youtube.com/watch?v=Z-azREnRgLw
Συμφωνώ, δεν ξέρω αν προσπάθησαν τα κοράκια να σώσουν το σφύριγμα που δεν έδωσαν στην προηγούμενη κατοχή με το φάουλ στο σώμα, από τον Smart, αλλά δεν έπρεπε να γίνει. Γενικότερα, εφόσον παρακολουθείς το πρωτάθλημα, θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως το επίπεδο της διαιτησίας φθίνει χρόνο με το χρόνο, ειδικά στον τομέα του τι σφυρίζεται ως βήματα και τι όχι. Πλήρης ασυλία στο υπερτροφικό γατί του Κλήβελαντ.
Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω πως θεωρείς τον Ρήγα "από τους καλύτερούς τους". Δηλαδή, συγκρινόμενος με τον Ασπρούλια, ναι, είναι κάπως καλύτερος, αλλά γενικά είναι ΗΛΙΘΙΟΣ και τόσο αυτός, όσο κι ο Σκουντής ακούγονται καλύτερα στο MUTE.
Αν ήμουν κάτοχος ΟΤΕ TV, αυτό θα ήταν η σταγόνα για να ξεχυλίσει το ποτήρι και να διακόψω τη συνδρομή μου. Αν γινόταν σε άλλη χώρα, σίγουρα τώρα κάποιο δικηγορικό γραφείο θα είχε αναλάβει την αγωγή κάποιου συνδρομητή για την προσβολή που ξεστόμισε ο δημοσιοκάφρος του δικτύου αυτού. Κι όταν το περιέγραφα χθες στη γυναίκα μου, της έλεγα ότι του δίνω το ελαφρυντικό (υπεραισιόδοξο σενάριο) ότι κάπως προσπάθησε να το συνδέσει με τον Trump, με το όλο ρατσιστικό κύμα εκεί κτλ κτλ, αλλά ο τύπος απλά έκανε airball στο lay-up.
Καταρχάς κι αυτόν (μέχρι πρότεινος) και τον Σκουντή τους πάω φουλ. Μ'αρέσει λίγο που είναι χαβαλέδες, που αγαπάνε πολύ το άθλημα κλπ. Ντάξει γούστα είναι αυτά για έναν τύπο που βλέπει ματς στην τηλεόραση, δε θα κάτσω να τους υπερασπιστώ.
Ο συγκεκριμένος όμως παλιότερα, όταν άρχισε να ανεβαίνει το θέμα Αντετοκούμπο, και ήταν της μοδός το βίντεο Μιχαλολιάκου που βρίζει Γιάννη, η ιστορία με τους φασίστες και το "Greek Freak" κλπ, λάμβανε φασιστοSMS εν ώρα εκπομπής και τα έκραζε, αρκετά "σωστά" ας πούμε. Συν το ότι έχει κάνει αντίστοιχες δηλώσεις για Παπαχρήστου παλιότερα κλπ.
Καταλήγω στο ότι: σε καμία περίπτωση δεν είναι χρυσαυγιτάκι, ήθελε απλά να κάνει ένα σχόλιο του τύπου "ο Blake Griffin είναι ένας άσπρος παίκτης με σωματοδομή μαύρου" και τα σκάτωσε. Λέω λοιπόν ότι ΟΡΘΑ τιμωρήθηκε, γιατί αν πέρναγε κάτι τέτοιο στο ντούκου θα ήταν δωράκι στους φασίστες.
Προφανώς, γούστα είναι αυτά, εγώ δεν αντέχω τους βερμπαλισμούς του Σκουντή, δεν υποφέρεται η φλυαρία του και επίσης οι παλιότεροι θυμόμαστε ότι ανελίχθη λόγω Γκάλη κι έπειτα απλά έγλυφε τα αρχίδια των Γιαννακόπουλων. Τέλος πάντων, δε θεωρώ ότι είναι βλάκας στην κλίμακα "Βαγγέλης Ιωάννου βλάκας", αλλά κατ' εμέ δεν υποφέρεται και δεν τον σώζει το γεγονός ότι υπάρχουν Φιλιππούσηδες, Χατζηγεωργίου και λοιποί.
Όσον αφορά στο άλλο, δε διαφωνώ καθόλου. Αυτό πιστεύω ότι πήγε να κάνει κι εγώ, αλλά όπως έγραψα, air ball στο lay-up. Και σίγουρα σωστά τιμωρήθηκε, όχι μόνο για το λόγο που αναφέρεις. Ήταν τεράστια γκάφα, από τον τρόπο που ξεκίνησε την ερώτηση με το "is it oksymoron" μέχρι τη συνολική διατύπωση.
Επίσης, άσχετο και πολύ μικρότερης σημασίας, εσύ με μούντζωσες ρε μπαγάσα;
Ήμουν σχεδόν σίγουρος, ήθελα απλώς να βεβαιωθώ. Όχι ότι θα υπήρχε πρόβλημα αν ήσουν εσύ. Ή ο οποιοσδήποτε, εδώ που τα λέμε. :)
Cousins/Davis μαζί λοιπόν. Ελπίζουμε σε ματσαπ McGee με αυτούς τους 2 πρώτο γύρο για τρελά γλέντια.
Με μια πρώτη ανάγνωση φαίνεται να είναι μεγάλη κλοπή. Βέβαια με το συμβόλαιο του Cousins να λήγει το καλοκαίρι ήταν λίγο με την πλάτη στον τοίχο. Pelicans κράτησαν Holiday, Frazier, πλέον δεν αποτελούν αδιάφορη και βαρετή ομάδα και φαίνεται να πηγαίνουν βουρ για playoffs. Με τους Kings αντίστοιχα γελάει λίγο ο κόσμος, αν ήμουν στη θέση τους θα έδινα και Gay, Afflalo και θα μάζευα ό,τι πικ υπήρχε, για tanking 3ετίας τουλάχιστον.
τι λιγο πολυ γελαει :P
μεχρι 17-18 ειχε o cousins με το καινουριο cba μαλλον επρεπε να του δωσουν extension το καλοκαιρι με τρελα λεφτα και γιαυτο τον δωσανε απο τωρα
για τραυματια gay και afflalo δεν προκειται να παρουν τπτ σοβαρο
για τα πανηγυρια γενικα kings σερι απο μλκιες τοσα χρονια
Φετιχιστές οι αμερικάνοι, αρέσκονται ως γνωστόν στις περίεργες στατιστικές. Και ιδιαιτέρως σε όσες αφορούν σερί. Έτσι λοιπόν, οι Bulls κρατούν ένα αήττητο σερί είτε παίζουν με τους Σιχαvaliers είτε με τους Warriors (ενώ ενδιάμεσα χάνουν απ' το μετριότατο Denver), όσο οι αγώνες τους προβάλονται από το ΤΝΤ.
:touched:
inb4, το πρώτο ever post του Saloth Sar στο ΝΒΑ thread.
ξενερα του σαββατου
τοχω κατεβασει φτιαγμενος να το δω και βλεπω 5αδες δεν επαιζε κανεις :|
Διάλα οι Bulls, έχασαν από τους Celtics με κάτω τα χέρια, έχασαν και οι Cavs, φορμαρισμένοι οι Wizards. Στις τρεις πρώτες θέσεις της Ανατολής πλέον όλα είναι πιθανά.
https://www.youtube.com/watch?v=Pan_1zX0RPE
Πάμε ρε πουλέν :pink:
70 ρε μλκ
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καυλωτικότατος
Και με κάμα και βροχή και με Wade και χωρίς, αλλά με ΤΝΤ, ο ΛεΠρος και οι Σιχαβαλίερς θα χάνουν.
Έχεις κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει, έχεις μάθει το άθλημα σε 10 εκατομμύρια αθλητικά αμόρφωτους, που το τελευταίο πράγμα που είχαν να θυμούνται ήταν καμιά 20αριά χρόνια πριν από σένα τον τελικό της ΑΕΚ του Αμερικάνου, έχεις τρελλάνει Ντακουρήδες, Πετροβίτσηδες, Σαμπόνηδες, Μαρτσουλιόνηδες, Μακαντούδες κι έχεις γαμήσει (κι έχεις δείρει) κάτι μπεκροκοιλιάδες τύπου Μπανάνε και έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, μπαίνεις στο Basketball Hall of Fame.
Πολύ κλάμα στις 8 Σεπτεμβρίου. <3
σκάσε βλάκα
Άντε βρε νούμερο τράβα φτύσε τα μπούτια σου.
PlayOffs με μεγάλα break στην πρεμιέρα:
1) O Kyle Lowrie δεν ξέρω τι παθαίνει και ενώ μέσα στη χρονιά βγάζει μάτια, με το που ξεκινάει η post-season πέφτει κατακόρυφα. Παρολίγον τσαμπουκάς μεταξύ Mr Unorthodoxon & DeRozan στο 4ο 12λεπτο.
2) Συγκινητικός Isaiah Thomas που σκόραρε 33 παρόλο το βαρύ προσωπικό του πένθος, αλλά "the Butler did it again" και 0-1.
3) Η Utah έπαιξε ακριβώς όπως έπρεπε για να κερδίσει τους πλέον ασόβαρους Clippers. Η προσωπική μου εκτίμηση (και επιθυμία) είναι πως ο Doc δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο πλέον εκεί, ας πάρει το γιο του (ή και όχι, δε με πειράζει) κι ας επιστρέψει στη γενέτειρά του, να στήσει σοβαρή ομάδα, γιατί ο "δήμαρχος" είναι πολύ λίγος και το Hoi-ball δεν ήρθε ποτέ.
Τα σιχάματα του Cleveland παραλίγο να χάσουν στην πρεμιέρα, σήμερα κέρδισαν πιο άνετα την λίγη Indiana του μόνου και αβοήθητου George (ενώ οι οπαδοί τους κουνούσαν καρτελάκια με τα μούτρα του Trump, μάλλον γουστάρουν μπόμπες εκεί στο Mistake by the Lake) και με κάνουν να πιστεύω ότι επίτηδες βγήκαν 2οι για να αποφύγουν τη φετινή τους Νέμεσις.
1) LeDad, LeViathan, LeGod, LeDickler
2) https://streamable.com/ma9vu
LeChoke & LeBrick