Ccleaner και το άλλο με το 10 που έλεγαν τίποτα, αλλά αυτό δούλεψε, oπότε :pink: και thanks και στους 2Quote:
Originally Posted by Ingolemo
Printable View
Ccleaner και το άλλο με το 10 που έλεγαν τίποτα, αλλά αυτό δούλεψε, oπότε :pink: και thanks και στους 2Quote:
Originally Posted by Ingolemo
αυτό που έλεγα πριν λίγο καιρό ότι μου πέφτει το ίντερνετ
ανακάλυψα ότι γίνεται όποτε ανοίγω το μtorrent
δε γίνεται να μην το ανοίγω,έχουμε και Λοστ
πως θα γίνει να μη πέφτει για;
Peftei to net h den mporeis na browsareis me utorrent anoixto?
An einai to prwto mallon einai gtp to modem sou kai exeis polles sundeseis, pas Options->Preferences->Bandwidth->Number of Connections kai vazeis sto global 100-300.
An einai to deutero kai exeis windows xp, phgaineis edw katevazeis kai trexeis to programmataki, vazwntas 100 otan se rwthsei (to default einai 10).
Auto allazei ena hlithio orio sta windowsXp gia tis sundeseis kai pleon browsareis aneta me utorrent anoixto.
Genika pantws dokimase reinstall to utorrent h na valeis kana allo programma, mpas kai exei gamithei tpt allo.
μεφτιαξε "φιλαρακι" απο το psn
http://img199.imageshack.us/img199/1025/0195x.jpg
και ειναι...παλι καλα που μενει 1 μηνας και κατι =D
και αυτα γινονται οταν πετυχαινεις(σπανια βεβαια) τετοια ατομα στο fifa online.τα καλυτερα match.
http://img190.imageshack.us/img190/3774/0194l.jpg
λοιπον μαλλιαδες πηρα αυτονα...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?...-ESSENTIAL-1TB
τον συνδεσα στις σωστες τρυπες ετρεξα το σεταπ μπλα μπλα
οταν πηγα να κανω κλασικα επιμορφωσις απο φατ32 σε ντφς με λεει οτι ειναι απο την μαμα του ντφς
αρχιναω να χωνω μαλλι για αρχιναω και ανησυχαω?
ειπαμε ειμαι απο χωριο δεν τα ξερω αυτα τα επιστημονικα
E einai hdh formated se ntfs.
Den tha prepe na xeis provlhma, opote arxinas.
An thes na eisai super sigouros, kantou kana format pali (oxi quick) h checkdisk mpas kai exei kana bad sector, alla den nomizw.
αρχινισα γιατι γεμισαν ολοι οι αλλοι ντενεκεδες και επειγομε
οταν εβαλα ubuntu εγινε μαλακια με τα partition του σκληρου και πλεον έχω 80 GB που δε μπορουν να γραφτουν. πορευομαι με 19 GB προς το παρον, μεχρι να το πεταξω το καρβουδιστήρι.
κατεβασα λοιπόν ένα αρχείο 8 GB από το μπλουγουαιτ, επειδή ήταν φρη και χρειαζόμουν το ratio και είπα να μην το πετάξω τώρα που δεν το χρειάζομαι πια, αλλά να το μεταφέρω στον εξωτερικό σκληρό. στον οποίο μετά από 4 GB σταματάει η εγγραφή και δείχνει error, γιατί το αρχείο είναι λέει πολύ μεγάλο για μεταφορά. το κανα καναδυο φορές αυτό και δε γίνεται τίποτα, σταματάει στα 4. υπάρχει καμιά ελπίδα ή να το στείλω το αρχείο στο καλό να αναπνεύσει λίγο ο σκληρός;
Ο σκληρός είναι σε FAT32? αν ναι δεν μπορεί πάνω από 4 GB ένα αρχείο. Σπάσ'το σε 2 rar.
πως το σπαμε; :oops:
Right-Click > Compress > (επιλογή φορμάτ) > Split in parts.
Αν δεν, εγκατάστησε πρώτα το πακέτο 7zip, που υποστηρίζει multipart. Και/η το πακέτο rar
Ένα τσακαλάκι να μου πει ποιο download manager να χρησιμοποιήσω για premium rapidshare. Στη συνέχεια να μου πει όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω. Με το rapget δεν έβγαλα άκρη, έκανα c/p τα λινκς κ πατούσα start αλλά δεν τα κατέβαζε. Κάτι κάνω λάθος.
Πείτε :)
cryptload εχω εγω...για premium δεν ξερω,τζαμπατζης ειμαι
αλλα απλο ειναι,θα βγαλεις ακρη
jdownloader
νομίζω είναι το καλύτερο :)
Βολεύτηκα με jdownloader προς το παρόν, αλλά είναι δυνατόν ~200kb/sec με premium;
Vale parapanw sundeseis/download kai parapanw max downloads.
(deksi click sto tray icon-> simultanious downloads, concurrent connections).
Vale 5-10 downloads, kai 3-7 connections.
Genika oi taxythtes an einai rythmismena swsta ta programmata einai thema provider/service.
zavvi.com εχει forza 3 και resident evil darkside cronicles στο 20euro.για 24h ε.
Bioshock 2 μεθαύριο!
Forza tsibi8ike, an kai tetio styl racing exw na pexw apo gran turismo 2 sto ps1.Ektote me sapizoun.Borei kai na omws :D
Kala exei kai dark void 13lires, exei kana 2 vdomades pou vgike auto.Prepei na ne terastio skoupidi...
Χαζεύοντας σε κάτι φόρα, είδα ότι κυκλοφόρησε το Inquisitor επιτέλους. Προς το παρόν υπάρχει μόνο η Τσέχικη έκδοση αλλά σύντομα λένε (Q1 2010) θα βγει και η αγγλική.
Για όποιον δεν το ξέρει είναι ένα παιχνίδι που υποτίθεται αναπτύσσεται περίπου 10 χρόνια και λένε ότι έχει πολύ μεγάλη διάρκεια (>100ώρες), πάρα πολλούς διαλόγους, πολύ λεπτομερή τοπία και μια 2d/3d ισομετρική μηχανή γραφικών που θυμίζει τέλη δεκαετίας 90. Εξελίσσεται σε ένα σκοτεινό/μεσαιωνικό κόσμο και εσύ ελέγχεις έναν inquisitor και τα γαμάς όλα. Τα πρώτα reviews λένε ότι είναι αρκετά καλό και το συγκρίνουν με το baldurs gate (εμένα προσωπικά μου θυμίζει αρκετά Arckanum). Γενικά φαίνεται πολύ μιαμ και περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει.
Αν ξέρει κανείς τσέχικα μπορεί να τσεκάρει και εδώ για επιπλέον πληροφορίες.
Τι παίζει με το premium γαμώτο; Λογικά έχει κάποιο όριο ε;
Από χτες το απόγευμα που πόσταρα εδώ μέχρι σήμερα το μεσημέρι έχω κατεβάσει γύρω στα 7-8 gb. Απ' το μεσημέρι και μετά κατεβάζει χωρίς premium. Πάω στις ρυθμίσεις του jdownloader και μου λέει "You have exceeded the download quota" και "no traffic left".
πες μας και για πιο premium μιλας ομως ;p
rs πρέπει να λέει, 5 giga τη μέρα είναι το όριο
το χαμηλωσαν τοσο;lol ελεος.
RS ναι.
5 gb?!?! Τι το θελα τότε γαμώ το σταυρό μου :moutza:
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί πάντως, δηλαδή παιζει αν σήμερα δεν κατεβάσεις τίποτα, αύριο να έχεις πάνω από 5 διαθέσιμα, όχι 10 βέβαια. Αλλά το έχουν μειώσει αισθητά, ναι.
βασικα εχω premium μεχρι το μαη απο τα bonus που εδινε πριν κανα χρονο αναλογα τα points.αλλα περα απο τις σειρες σπανια κατεβαζω κατι αλλο,οποτε δεν εχω ιδεα τι παιζει με τα ορια.
Εγώ χτες αγόρασα για ένα μήνα και είπα να κατεβάσω καμιά ταινία HD για να το χαρώ. Δε φανταζόμουν οτι θα έχει όριο 5 γίγα. Τώρα πρέπει να κάνω μηνιαίο πρόγραμμα για τα downloads μου.
Ναι ίσως να ήταν καλύτερο κανένα hotfile.com ή κανένα megaupload (αν και ακριβό). Δεν ξέρω και πιο είναι το πιο δημοφιλές από τα μη-rapidshare
Επίσης τα έχουν κάνει μουνί πια
L.A. Noire, the stylish new period drama from Rockstar, is no longer exclusively in development for PS3.
An Xbox 360 version is now planned too, according to US magazine Game Informer. In comments on a post about the magazine's new preview of L.A. Noire, editor Matt Kato wrote, "It's not a PS3-exclusive. It was at one point, but it's coming out for the PS3 and 360."
Fellow staff member Matt Bertz added, "To be clear, this is NOT a PS3 exclusive. Rockstar has another game called The Agent it announced last June that fulfills that role."
Tipota rapidshare efage oristiko X pleon.Kaloma8ane oi kirioi kai kanoun oti goustaroun.Pote xana , oute san free users.Mia epoxi xestikan sta lefta, anti na ependisoun se bandwith , siriknonoun filezones, klp... 0 kai geia sas :D
Βασικά σαν free είναι όντως χάλια. Πέρα από το όλο θέμα με τα free slots ακόμα και όταν κατεβάζω είναι σαν να τρώει lag spikes κάθε 3 και λίγο και να κολλάει το download.
Μέχρι στιγμής Megaupload γαμάει για δωρεάν, αλλά δεν πρέπει να είναι πιο δημοφιλές από hotfile
Νομίζω είναι, τουλάχιστον σε όσα warez sites τσεκάρω είναι 2ο μακράν του 3ου. Αλλά το hotfile ανεβαίνει πολύ τον τελευταίο καιρό.
Σαν free έχω την εντύπωση ότι το mediafire βολεύει περισσότερο απ'όλα
Στηρίχτε τα καλά free και άστε τα premium.
Το καλύτερο αυτόν τον καιρό είναι το x7. Με διαφορά. Θυμίζει hotfile όταν πρωτομπήκε και ακόμα καλύτερο. Όριο ανά αρχείο δεν υπάρχει, επιτρέπει resume, με download manager κατεβάζεις άνετα με πάνω από MB/sec. Δηλαδή από τότε που το βρήκα έκοψα και τα links MU και πλέον πρώτα ψάχνομαι σε x7.
Bioshock 2 razor1911.