γυφτισσα, αμορφωτη.
Printable View
... πως είχα κάνει τεχνητή γονιμοποίηση για να αποκτήσω παιδί -όχι πως δε μπορούσα, αλλά το ήθελα μόνη μου- κ πως γένναγα από ώρα σε ώρα.
τεσπα, ξυπνάω το πρωί φτύνω τον κόρφο μου ανατριχιασμένη και πίνω το καφεδάκι μου πριν αρχίσω την δουλειά.
Αυτά στις 7,30 περίπου.
Spoiler
Οτι πήγα να κάνω τατουάζ μανίκι και ξεκινάει ο τύπος και μου φτιάχνει μια περικεφαλαία. Μετά θυμήθηκα τη φάση που είχε πει εδώ ένας (Roswell?) για μια μπλούζα με περικεφαλαία και κάτι χρυσαυγίτες, τσακώθηκα με τον τατουατζή και έφυγα με μισοτελειωμένο τατουάζ.
Ladykiller λες το σκυλο σου dyke?
χαχαχα
... κ τι κατάλαβα; γκαστρώθηκε.
νιωθεις προδομενη?
ήταν το καμάρι μου. αυτά τα περίμενα από την αδερφή της.
αυτό ήταν, θα αλλάξω επάγγελμα.
αυτή τη φορά είδα πως είχε μείνει από κάτω ο Butch Cassidy με το αμάξι του και μας χτύπησε το κουδούνι να του δώσουμε ρεύμα από το αμάξι της αδερφής μου, το οποίο για άγνωστο λόγο μεταφέραμε από τον δρόμο στο σαλόνι κ τα καλώδια τα πετάξαμε από το μπαλκόνι.
μία-δύο τίποτα.
μας λέει πως δε γίνεται γιατί ειναι μεγάλη η απόσταση ανάμεσα στα δυο αμάξια κ χάνεται κάπου το ρεύμα στον δρόμο, οπότε μας ζήτησε να βρούμε έναν άλλο τρόπο κ η αδερφή μου του πέταξε ένα πολύπριζο.
μετά ξύπνησα.
πιο μετά πήγαμε σούπερ μάρκετ κ όταν τελειώσαμε τα ψώνια πάνω που φεύγαμε μας ρώτησε ένας αν είχα καλώδια να τον βοηθήσουμε με το αμάξι.
οπότε κάντε μια σειρά κ ελάτε σιγά σιγά να σας πω τα μελλούμενα.
πσ. όπου βρισκόταν ο Cassidy κ το αυτοκίνητό του ήταν ασπρόμαυρα και λίγο άγρια δύση ενώ όλα τα υπόλοιπα όπως πάντα.
Είχα ξεκολλήσει μια αφίσα από συναυλία χωρίς να την σκίσω στο ελάχιστο και καθώς τσαλάκωνα για να την πετάξω, ήρθε ο κασερινος με παρέα -εκ των οποίων ήξερα μόνο κοιλιά- και μου είπε με κλαμμένο ύφος "ρε μαλάκα την ήθελα". Αλλά εγώ αδιαφόρησα. Μετά χώθηκα και γω στο μπουλούκι μαζί τους και πήγαμε σε ένα παράξενο μαγαζί που είχε κάτι το εξωτικό, οι περισσότεροι φορούσαν πουκάμισα με λουλούδια και από το ταβάνι κρέμονταν διάφορα περίεργα φυτά. Πίναμε χυμούς και όλοι ήταν σκαλωμένοι "ρε μαλάκες γιατί δεν έχει ούτε δείγμα γυναίκας εδώ?".
Πέρασε ρόζγουελ με νταλίκα -την οποία όπως μου είπε την δανείστηκε από ένα θείο του για το σκ- και χαιρέτησα τα παιδιά για να φύγω μαζί του. Για κάποιο λόγο, ένας περίεργος άγνωστος ρωσοκαγκουρέξ από το μαγαζί με ακολούθησε και μπήκε και αυτός στη νταλίκα. Θυμάμαι έντονα το μαύρο τριχωτό στήθος του, που το τόνιζε έχοντας ανοιχτό το πουκάμισο, και την αντίθεση από την χρυσή αλυσίδα που 'χε κρεμασμένη στο λαιμό.
Δεν έχω ιδέα που πηγαίναμε, αλλά ο δρόμος ήταν απλός μικρός επαρχιακός, γεμάτος αυτοκίνητα και δεξιά είχε άπειρο κόσμο. Μάλλον συναυλία φάση. Κάποια στιγμή άρχισε να τρέχει ο ροζγουελ και να προσπερνά αβέρτα αυτοκίνητα, μέχρι που κάποια στιγμή όταν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα συγκρουστήκαμε μετωπικά με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Είχα φρικάρει, ήμουν στη θέση του συνοδηγού. Και μετά από φόβο πήγα πίσω -αλλάζοντας θέση με γκουντσαν, ναι για κάποιο περίεργο λόγο χώθηκε από το πουθενά και όλο χαρά κάθισε στη θέση του συνοδηγού φορώντας μια παράξενη ζώνη ασφαλείας-. Μάλιστα, ο ρόζγουελ συνέχισε να παίρνει παραμάζωμα οτιδήποτε βρισκόταν μπροστά μας, λες και μας καταδίωκε κάποιος. Αφού μου έφυγε το άγχος από τις συγκρούσεις, μετά τα όσα είχε γαμήσει ένιωθα τουλάχιστον ότι δε θα πεθάνουμε, ξαφνικά ο δρόμος έγινε τεράστιος -3 λωρίδες κάθε ρεύμα- και ήταν τελείως άδειος. Τότε ήταν που άρχισαν να μας κυνηγάνε καμιά δεκαριά ασθενοφόρα αλλά δεν ανησύχησα ιδιαίτερα.
Κατεβήκαμε, αφού είχε γαμηθεί η μηχανή, και βρέθηκα κοντά σε ένα παράξενο λόφο από την κορυφή του οποίου μια καθηγήτρια μου φώναζε πως πάλι άργησα και έφερα και μαζί μου το σκυλί ενώ μου έχει πει χίλιες φορές πως απαγορεύεται. Στη προσπάθεια μου να ανέβω στο λόφο, μπήκα σε ένα πλήθος από τυπάδες που δούλευαν σε τσίρκο με φρικιά στην αμερική δεκαετία '10-'20 φάση. Ο ένας μάλιστα, είχε ένα χέρι, ένα πόδι και μια τεράστια πούτσα που την έπαιζε συνεχώς καθώς περπατούσε.
Τελικά δε πήγα στο μάθημα, αλλά σπίτι μου, το οποίο κάποια ανώτερη δύναμη είχε μεταφέρει αυτούσιο σε μια αγαπημένη γειτονιά άνω πόλη.
Απο τη στιγμη που βγηκαν οι βασεις βλεπω σχεδον ΚΑΘΕ μερα το ιδιο γαμημενο ονειρο με ελαχιστες παραλλαγες. Τα θεματα των μαθηματικων που απο μαλακιες δεν ελυσα, τη θεωρια που ειχα ολοσωστη και τελευταια στιγμη την αλλαξα, χαρτια, αριθμοι, αγχος κλπ.
Σημερα σηκωθηκα, πηγα στη τουαλετα, και τη στιγμη που κατουρουσα συνηλθα απο το ονειρο...ακομα το βλεπα. ΦΜΛ
γελαω γιατι, οντως ρε μαλακα θα την ηθελα την αφισα...
GTA φάση ο tispanagias tamatia
Η τελευταία εικόνα που είδα πριν ανοίξω τα μάτια μου, ήταν ο εαυτός μου (αυτο)κρεμασμένος σε ένα δέντρο.
Καλημέρα =|
καλη επιτυχια