Βρες καμιά άκρη στο κτηματολόγιο να ρωτήσεις ή καναν μπάρμπα που βόσκει πρόβατα εκεί γύρω.
Printable View
Βρες καμιά άκρη στο κτηματολόγιο να ρωτήσεις ή καναν μπάρμπα που βόσκει πρόβατα εκεί γύρω.
Χμ, άσχετο, αλλά να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει καμία αίτηση για αιολικό στην περιοχή γιατί ΑΝ ΤΥΧΟΝ ο τύπος θέλει να στο αγοράσει για να το πουλήσει σε καμιά εταιρεία μετά, σε κατακλέβει όσα κι αν σου δώσει. Βέβαια στο Αλιβέρι κοντά λογικά δεν έχει πολλές αιτήσεις, αλλά just sayin'.
άσχετο αλλά εκεί στο Αλιβέρι ξέρω μια εταιρεία ελληνική που κατασκευάζει βίδες και άλλες ειδικές μεταλλικές μαλακίες. Στείλτε κανα βιογραφικό, ΒΙΔΟΜΕΤ λέγεται.
Εκτός αν ο τύπος θέλει να αγοράσει όμορο για να βγάλει αρτιότητα και να σηκώσει. Οπότε βάρα τον.
Λοιπον Adam.
Το καλυτερο ειναι να πας στην τοπογραφικη υπηρεσια να ρωτησεις ποσο περιπου παει το στρεμμα σε εκεινη ακριβως την περιοχη.
Υπαρχουν μετα καποιοι παραγοντες που επηρρεαζουν οπως:
1) Αν η περιοχη ειναι αναδασμος. Και γενικα η "ποιοτητα" της περιοχης αναλογα με το χωμα τα πετρωματα και μερικα αλλα.
2) Αν το χωραφι ειναι ξηρικο (δεν ποτιζεται δηλαδη) η ποτιστικο.
3) Αν το διπλανο ειναι ξηρικο η ποτιστικο.
Αν υπαρχει κοντα ποταμι η γεωτρηση, τοτε αυτοματα θεωρειται ποτιστικο (μπορεις δηλαδη να τραβηξεις νερο για να ποτισεις) και αρα ανεβαινει η τιμη του.
Αν ειναι αναδασμος επισης ανεβαινει η τιμη του (για προφανεις λογους).
Αν η τοπογραφικη δεν εχει ιδεα, τοτε αναγκαστικα καφενειο του χωριου και 4-5 διαφορετικες γνωμες για να καταληξεις καπου.
Ελπιζω να βοηθησα.
Α ναι. Και ψαξου με καμια κατασκευαστικη μηπως εχει σκοπο να σηκωσει πραμα εκει, γιατι η τιμη που θα παρεις απο εκει θα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη.
Wtf, υπάρχει Νεκτάριος Καραντζής και Νεκταρία Καραντζή και είναι κι οι δύο μουσικοί.
...αποταν εγινε το θεμα με τον βοριδα στο σχετικο θρεντ....
με πηραν τρεις φορες κατι τσουτσουνακια, δεν ξερω πως βρηκαν το τηλ μου αλλα μπορω να κανω μερικες υποθεσεις...
λοιπον επειδη εδω μενει μερικες φορες και καποια γυναικα που προσεχει μια καρκινοπαθη...οποιο μουνοπανο ξανακανει την στραβη θα του γαμησω το μουνακι που τον πεταγε με δραπανο
εχω ξενερωσει απιστευτα...εαν καποιοι δεν γουσταρετε καποιους πειτε το στα ισα μην κανετε τετοια
Eπική κρετινιά. ΜΠΡΑΒΟ ηαρ.
προφανως καποιος πολυ χαρκορ καταλαβε οτι υπερασπιζομαν τον βοριδα
τεσπα, το ''γαμωσπιτε φασιστα'' το ειπε με αισθησιακη φωνουλα παντως
Έλα ρε, για γέλια είναι, ούτε καν για να συγχίζεσαι. Αρκεί να σήκωσες το τηλέφωνο και να άκουσες τα μπινελίκια εσύ, και όχι κάποιος άλλος και να του 'ρθει ζαβλαμας. Που έμπλεξε το παιδί μου κτλ.
μετα απο 28 ωρες ξυπνιος παω να την πεσω για κανα 3ωρο για να αντεξω στην δουλεια μετα. Πουτανα βιοπαλη!
Οποιος τηλ του μιν μιν τα χαραματα, αν καταλαβα καλα, ειναι καριολης.-
Θα περασω απο εκει την Πεμπτη στις 13:00
φτιαξε μου καφε (γαλλικο λιγο γαλα, 2μιση ζαχαρη) και ερχομαι.