http://www.evilmilk.com/pictures/Phat_Finger.jpg
Printable View
βαλτο στο κωλαρακι σου
ΑΡΗ θυμίσου, πρίν λίγα χρόνια μέσα στα Ευρωπαϊκα σαλόνια! Μόναχο, Γάνδη και Ισπανία!
Οι οπαδοί σου γράψαν ιστορία!!
Και στο Τορίνο ξανά μαζί σου, όλοι εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου.. μαστουρωμένοι να τραγουδάμε και οι τουρκαλάδες να παραμιλανε...
Sorry la8os mh varas otan ton evlepa egw hmoun 6-7 kai den h3era onoma,ton exei o aderfos mou sto pc desktop kai ton rwthsa pws ton legane aftonan kai akousa la8os.Den pisteuw na diafwneis sxetika me thn arxhgia etsi?:PQuote:
Originally Posted by nothingman
Quote:
Originally Posted by Razor
prepei prwta na to bgalw apo to diko sou, alla meta 8a mou griniazeis opote asto
:pingpong:
και συνεχίζω στο ίδιο κλίμα:
αμα φέρω το θέιο μου που εχει ζώνη στο καρατε, θα δεις!
Καλα σου ρε... καλα σου... θα σου δείξω εγω
Kατι τοσο φρικαλεο επαθα απο τσιμπημα σφηκας το 15αυγουστο. θα μου μεινει αξεχαστο.Quote:
Originally Posted by MoRmEnGiL
tsimpima sfikas..tromaktiko.
otan imoun mikri sto paratrixa so8ika...
Περιμένω σχόλιο γκουντσάν. :D
:puke: αν είναι αληθινή..
όχι ότι έχω και πολλές αμφιβολίες περί της γνησιότητας.. :roll:
στο σέξυ αθλήτριες να τόβαζες
Alhthinotath.. H Amy Winehouse einai..
αϊ στο διάολο με τη σιχαμένη επιτέλους.
αφήστε τη να ψοφήσει να ησυχάσουμε.
καλά μουνιά και η δισκογραφική της.
εδω θα θελα να κανω ενα σχολιο για το avopolis και τα λοιπα που εχουν καθε τοσο ειδηση γαι την Amy, "αρρωστησε η Amy και δεν πηγε στο live", "εγινε η Amy, χτες απο τον αδερφο του Pete Doherty" "Σκαρτη η κοκα λεει η Amy, το εκανε τραγουδι, κυκλοφορει τον Νοεμβρη", "Ο μπαμπας της Αmy,τα βραδια κλαιει και τα πρωινα πουλαει λαικο λαχειο" "εκοψε τα ναρκωτικα η WInehouse, ΑΜΥn" "δεν της σηκωνεται πια της Amy, φταινε τα drugs λεει ο Noel Gallagher"...