α, το βαλα εδω, για τους ανυποτακτους :ρ
Printable View
α, το βαλα εδω, για τους ανυποτακτους :ρ
ante teleiwnete
ti 8a ginei me tis meta8eseis sas ?
kana kalopaido gia pyroboliko,mhxaniko h te8wres sthn kallonh?
elate elate twra pou oi mhnes peftoun baria panw mou kai perimenw na 3espasw..elate..ta apotel injection sas perimenoun.
a.... ama er8ei kaneis mhxaniko sto 98 TMXE8 mhn kanei ton kopo na pei oti egrafe kai sto ER ...thn YPERGAMHSE.
Quote:
Originally Posted by Ruthless
xaxaxaxaxxa eisai 8eos...
magka parakala na mhn ginoun ta idia kai eisai fantaros
8a blastimhseis thn wra pou ta grafes.
exw kairo akomh gia na paw strato alla eipa na riksw mia matia.Quote:
Originally Posted by Dr. Death
ante gamhsou re vlaka,ti mlkies ka8ese k les? phgaine pes ta stous anoterous s! :rofl:
Αυτό. Δηλαδή υπάρχουν πολλοί που εκείνη την ώρα έλεγαν "μαλάκα καλή φάση, γλιτώσαμε στίβο μάχης"??Quote:
Σε εμάς btw στα ΛΥΒ οι στίβοι μάχης ήταν της πλάκας. Περίμενες στην ουρά, πήγαινες πίσω πίσω, και μετά ακολουθούσες τους πρωτους που τελείωναν και γυρνούσαν στο Λόχο, σαν κύριος. :D
Μάλλον εσείς δε ζήσατε την Καλαμάτα και τα λέτε αυτά(πχ ξέρω Θήβα πχ το κέντρο δεν έκανε τίποτα, για Λαμίες να μη μιλήσω καν - στη σειρά μου πάντα). Επειδή είδα αρκετούς 300άρηδες εγώ, όταν τους έλεγα πως τη μεγάλη πούτσα στον στρατό την έφαγα στο κέντρο(με τρέξιμο, στίβους μάχης, καταβάσεις για βολές κλπ) αυτοί μου λέγαν κέντρο ήμασταν κυριλέ, εδώ στη μονάδα δεν την παλεύουμε με τον δίκα. Και μετά μου εξηγούσαν πως κέντρο ρίξαν 1 βολή όλη κι όλη, ως ορκωμοσία είχαν κανονικά τρέξιμο αλλά μετά τις φωτιές τέλη Αυγούστου και όσο ήταν κέντρο ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. Φεύγαν για τις φωτιές και φιδιάζαν τρελά.
ΥΓ: Πέρυσι με τις φωτιές δε με χάλασε η 10άρα άδεια καθόλου.
Ruthless hsoun Kedb?? Poios dikas?Quote:
Originally Posted by Ruthless
Αν είσαι παντρεμένος πόσους μήνες υπηρετείς?
Με παιδι 6.
Στα χακί 79χρονος γέροντας στην Τουρκία!
Ικανός να υπηρετήσει στον τουρκικό στρατό κρίθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας σχεδόν 80 Μαΐων, ο οποίος στη συνέχεια στρατολογήθηκε και υποχρεώθηκε να μετέχει στις ίδιες κοπιαστικές σωματικές ασκήσεις μαζί με τους 20χρονους συστρατιώτες του, ενώ υφίστατο τις ίδιες ταλαιπωρίες και προσβολές. Καταδίκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Γεννηθείς το 1929, ο Χαμντί Ταστάν υπήρξε από παιδί βοσκός στη Σανλιουρφά. Κλήθηκε υπό τα όπλα το Φεβρουάριο του 2000, όταν οι συγχωριανοί του τον κατήγγειλαν ως ανυπότακτο, θέλοντας να τον εκδικηθούν για προσωπικές διαφορές.
Οι χωροφύλακες τον οδήγησαν στη στρατολογία, όπου ύστερα από ιατρική εξέταση κρίθηκε ικανός να υπηρετήσει. Ο 79χρονος σήμερα γέροντας συμμετείχε κανονικά στη βασική εκπαίδευση, με αποτέλεσμα να υπόκειται στην ίδια ταπεινωτική συμπεριφορά με τους νεαρούς συστρατιώτες του.
Άμεση συνέπεια ήταν να επιδεινωθεί η υγεία του. Για καλή του τύχη, ένα γιατρός τον έστειλε σε νοσοκομείο στο Ντιγιάρμπακιρ, απ’ όπου και έλαβε απαλλαγή, διότι πιστοποιήθηκε και επίσημα ότι όχι μόνον βρισκόταν σε ακατάλληλη ηλικία για να υπηρετήσει την πατρίδα του, αλλά και ότι έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια και διάφορα άλλα προβλήματα υγείας.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Τουρκία για την ταπεινωτική συμπεριφορά που επεφύλαξε στον ηλικιωμένο άνδρα, διαπιστώνοντας ομόφωνα ότι η περίπτωση αυτή συνιστά παραβίαση του άρθρου 3 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και επεδίκασε στον Ταστάν αποζημίωση 5.000 ευρώ για ηθική βλάβη και 1.000 επί πλέον για τα έξοδά του.
Χωρίς παιδί το 9μηνο το χεις?Quote:
Originally Posted by HAVOC
Με 2 παιδιά, 6 μήνες.
Με 1 παιδί, 9 μήνες.
Περισσότερα εδώ: http://thiteia.org/reduced.htm
Ως παντρεμένος θα έχεις άλλα καλά όμως, όπως κάτι διανυκτερεύσεις(το λίγοτερο) ως συνήθως 24ωρες τα Σ/Κ για να επιτελείς τα συζυγικά σου καθήκοντα. Πάντα βέβαια ο εκάστοτε δίκας θα αποφασίζει.
ερχομαι λογικα Μυτιληνη σε κανα 2 βδομαδες..Quote:
σημερα εφαγα εμπλοκη , σοιτζης 11 ωρο... 105 οπλα ... 4 φορες τα χρεωσα και τα ξεχρεωσα (ολα)... ... :evil: :evil: :evil: μια μαλακια = στρατοδικιο γαμω το μουνι που τους πεταξε
ερχομαι λογικα Μυτιληνη σε κανα 2 βδομαδες..Quote:
σημερα εφαγα εμπλοκη , σοιτζης 11 ωρο... 105 οπλα ... 4 φορες τα χρεωσα και τα ξεχρεωσα (ολα)... ... :evil: :evil: :evil: μια μαλακια = στρατοδικιο γαμω το μουνι που τους πεταξε
Πως γίνεται να έχεις φάει εμπλοκή αλλά να είσαι έξω και να postάρεις; Και σιγά το στρατοδικείο..μεγάλο παραμύθι αυτό, μου φαίνεται, μη ψαρώνεις.