Έλα, αηδίες!! :dangry:
Printable View
Έλα, αηδίες!! :dangry:
εμένα στον δαχτυλάκι του Άντζα με πείραξε που είναι τόσο κότα που το έκανε ξύσιμο, αν είχε τα αρχίδια ας το έκανε κανονικά
Αφού ξύσιμο ήταν!!!!!
:disco:
Νομίζω εδώ κολάει κ παρακάτω πικ
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...003/05/11b.jpg
:D
[spoiler:2wo4u798]http://www.moblog.gr/Content/Images/...as__aek_s2.jpg[/spoiler:2wo4u798]
8)
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/UEFA ... 10329.html
Quote:
Οι πιθανοί αντίπαλοι του οσφπ
Εγιναν γνωστοί το πρωί της Παρασκευής οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του οσφπ στην κλήρωση του πρώτου γύρου του κυπέλλου UEFA που θα γίνει στις 14.00.
Η UEFA χώρισε σε οκτώ μίνι-γκρουπ ισχυρών και αδυνάτων τις 80 ομάδες που συμμετέχουν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, με τον οσφπ να είναι στο όγδοο γκρουπ. Οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Σεντ Ετιέν (στην οποία αγωνίζεται ο Στάθης Ταυλαρίδης) (Γαλλία), Αρτμέντια (Σλοβακία), Ουνιρέα Ουρζιτσένι (Ρουμανία), Νόρτζελαντ (Δανία) και Κάλμαρ (Σουηδία).
Ουπς....
Λάθος τόπικ....
xexe
Όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός ήταν ανέκαθεν ψηλά, σε ό,τι αφορά τις εκτός συνόρων παρουσίες του. Μετά το πέρας των προκριματικών του Champions League, οι «πράσινοι» έκαναν άλμα προς τα πάνω. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την υπηρεσία στατιστικής και ιστορίας του ποδοσφαίρου, το «τριφύλλι» φιγουράρει πλέον στη 19η θέση του πίνακα, από την 43η που βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα. Η δεύτερη ελληνική ομάδας στην κατάταξη είναι ο Ολυμπιακός (40ός).
PHGH: http://www.sport-fm.gr/article/145178
8)
λάθος τόπικ.
πάει στα γελοία πρωτοσέλιδα
PIOS SKATA DIAVAZEI AYTH THN EFIMERIDA???
εγω παντως οχι
τα 20000 φύλλα που πουλάει σε αθήνα - πειραιά μαρτυρούν άλλο... ειδικά αν συγκριθούν με τις πωλήσεις των υπόλοιπων οπαδικών (πλην του "φωτός")
Ayto lew re, xerw posa poulaei kai mou prokalei aporia.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
εγω δεν μενω αθηνα η πειραια ομως
http://www.derby-sports.gr/sthles_detai ... ent_id=850Quote:
Ριμέικ στον «Δικηγόρο του διαβόλου» 26/9/2008
Το απόσπασμα του ρεπορτάζ, έχει ως εξής:
«Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κώστας Πηλαδάκης είπε: «Δεν ήξερα ότι ο βαθμός στον κ. Τρύφωνα (σ.σ. βοηθός διαιτητή στον αγώνα Αρη-Παναθηναϊκού) ήταν 8,3. Αλλιώς θα το έκανα θέμα στη συνάντηση».
«Δεν μας ξεγελάει κανείς. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στην ΕΠΟ...», είπε ο Αντώνης Αντωνιάδης για να δώσει το έναυσμα να ξεκινήσει η κουβέντα για την διαιτησία.
Γκαγκάτσης: «Αν έχεις κάποια καταγγελία να την καταθέσεις. Η ανακοίνωση ήταν άστοχη».
Αντωνιάδης: «Γιατί;».
Γκαγκάτσης: «Ο ρόλος της ΕΠΟ είναι θεσμικός. Δεν είναι δυνατόν να κατηγορείτε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας. Τους παρατηρητές ορίζει η Σούπερ Λίγκα και τους διαιτητές η ΚΕΔ».
Αντωνιάδης: «Καθ' υπόδειξη του Γκαγκάτση βρίσκονται στον πίνακα παρατηρητών κάποιοι που θα έπρεπε να έχουν φύγει».
Γκαγκάτσης: «Ποιος το είπε αυτό;»
Αντωνιάδης: «Μου τα έχει πει ο Μπίκας...»
Γκαγκάτσης: «Είναι συκοφαντία. Θα κληθεί να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει. Προχθές είπε ότι ουδεμία παρέμβαση έγινε από εμένα. Να μου πεις ποιους έχω βάλει στους πίνακες».
Αντωνιάδης: «Έχεις βάλει τον Κούτρη».
Γκαγκάτσης: «Τι έχεις με τον Κούτρη; Πες το τώρα».
Αντωνιάδης: «Μην κολλάς στους παρατηρητές. Εμείς δεν είχαμε σκοπό να βγάλουμε ανακοίνωση. Αδικηθήκαμε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Δεν μιλήσαμε αλλά δεν αντέξαμε όταν είδαμε να τιμωρούνται άλλοι και όχι αυτός που αδίκησε εμάς».
Γκαγκάτσης: «Αν δεν σας αρέσει, αλλάξτε εκπρόσωπο στην ΚΕΔ. Αυτός ορίζει τους παρατηρητές. Εκτός αν θέλετε να συνεδριάζουμε κάθε εβδομάδα, εδώ στην ΕΠΟ, για να αποφασίζουμε ποιους διαιτητές θα βάζουμε στους αγώνες».
Αντωνιάδης: «Μην πας τη συζήτηση εκεί που σε βολεύει. Με την ανακοίνωση ως Παναθηναϊκός αναρωτιέμαι που πάει αυτή η ιστορία με τη διαιτησία».
Γκαγκάτσης: «Δεν δέχομαι αμφισβητήσεις για την εντιμότητά μου. Αυτά είναι συκοφαντίες».
Αντωνιάδης: «Εμείς θέλουμε η διαιτησία να στέκεται στο ύψος της. Να κάνουν τη δουλειά τους οι παρατηρητές».
Σ. Θεοδωρίδης: «Όλο τα ίδια και τα ίδια. Αυτά είναι αστείες ιστορίες. Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να μην ασχολείται με τη διαιτησία. Οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να μιλάνε. Στην Ευρώπη κανένας μεγάλος σύλλογος δεν ασχολείται. Είχα μιλήσει πριν από ημέρες και είχα πει τι πρόκειται να γίνει με τη διαιτησία και τις διαμαρτυρίες. Εμείς κινούμαστε με πύραυλο και οι άλλοι με γαϊδούρι».
Ο Γιώργος Ψυχομάνης, που ήταν παρών στο συμβούλιο δεν πήρε θέση.» - τέλος του αποσπάσματος.
Δεν πέρασαν τρεις μέρες και αυτός που σαν την πορδή είχε πεταχτεί για να υπερασπιστεί τον συνάδελφό του και τους λοιπούς υπαλλήλους αυτού που γαμάει (?) τη γυναίκα του άλλαξε γνώμη:
http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&la=1&clubid=2Quote:
Σάββας: Δώστε του πράσινη φανέλα!
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι φωνές του Παναθηναϊκού επηρέασαν τον Μαζαράκο
29/9/2008
Ο Σάββας Θεοδωρίδης έδωσε για μία ακόμη φορά... ρέστα όσον αφορά τη διαιτησία του Μαζαράκου στην ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.
Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην κόκκινη φανέλα με την οποία είχε φωτογραφηθεί ο εν λόγω διαιτητής και τόνισε ότι πλέον πρέπει να του απονείμουν την... πράσινη φανέλα
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θεοδωρίδης στον «Sentra 103.3»:
Για την διαιτησία: Εγώ είπα την προηγούμενη φορά ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να μιλάει για την διαιτησία. Τελεία και παύλα, ας αφήσουμε την διαιτησία ήσυχη να κάνει αυτό που πρέπει έτσι ώστε να μπορέσει να διαπρέψει. Αλλά ο Ολυμπιακός θα επαγρυπνεί συνέχεια και αν δει ότι κάτι πάει στραβά θα επέμβει αμέσως. Αυτό είπα εγώ. Και είδατε ότι ακόμα εμείς δεν έχουμε πει τίποτα για την διαιτησία, απλούστατα γιατί όλος ο κόσμος έχει δει, όλη η Ελλάδα αυτά τα οποία γίνανε στην Κρήτη, που δείχνουν ότι μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε στην Κρήτη. Εκεί πρέπει να γυμνάζεις ομάδα να την στέλνεις σε σχολή πολεμικών τεχνών για να παίξεις μπάλα. Και όλα αυτά δεν γίνανε τυχαία.
Εδώ βγήκαν οι εφημερίδες και γράφανε για πριμ και τέτοια. Εγώ δεν ξέρω για ποιον λόγο δόθηκε το πριμ αυτό. Για να γίνει αυτό το μακελειό εις βάρος του Ολυμπιακού... Ρωτήστε τους παίκτες του ΟΦΗ... το έχουν πάρει το περσινό πριμ για την νίκη με τον Παναθηναϊκό... Και κάτι άλλο ακόμα, ότι μόλις ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό έδιωξαν τον λεβέντη τον προπονητή τον Παράσχο. Για να τα βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Τώρα μιλάτε μαζί μου που ξέρω ορισμένα πράγματα. Ο Παράσχος είναι ένας λεβέντης προπονητής, ένας άριστος προπονητής, ο οποίος θέλει το όνομά του να γράφεται με χρυσά γράμματα στο ποδόσφαιρο. Τον έδιωξαν τον Παράσχο. Είχε προπονητή τότε ο ΟΦΗ.
Για το αν όσα έγιναν ήταν συνέχεια και αποτέλεσμα των παραπόνων του Παναθηναϊκού: Εσείς τι λέτε... Ας φωνάζουν όλοι. Είδε όλος ο κόσμος, είδαν οι κύριοι αυτοί που ασχολούνται με την διαιτησία το τι έγινε εκεί πέρα. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Εμείς δεν αρχίζουμε ούτε να γκρινιάζουμε ούτε να φωνάζουμε. Εμείς θέλουμε βάση της εικόνας που φάνηκε να αποδοθεί το δίκαιο. Τον κύριο Μαζαράκο τον είχαν εμφανίσει με κάτι κόκκινα κασκόλ κάτι εφημερίδες των αντιπάλων μας.
Εγώ ποτέ μα ποτέ δεν θέλω διαιτητές τέτοιους να διαιτητεύουν τον Ολυμπιακό γιατί ξέρω εκ των προτέρων τι θα συμβεί. Δεν θα ήθελα με τίποτα τον κύριο Μαζαράκο, σας το λέω τώρα. Και όσους διαιτητές εμπλέκονται σε κάτι τέτοια σχόλια. Μα έτσι όπως το πάνε δεν θα υπάρχει διαιτητής να μπορεί να διαιτητεύσει παιχνίδι. Και είδατε τα αποτελέσματα με τον κύριο Μαζαράκο. Μάλλον πρέπει να του απονείμουν την πράσινη φανέλα. Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα για την διαιτησία.
Θα αφήσουμε την διαιτησία να πάει όπως πάει με την ησυχία της. Αυτοί οι οποίοι συνέχεια βγαίνουνε και βάλουνε κατά της διαιτησίας πρέπει να καταλάβουν ότι κάνουν το μεγαλύτερο κακό. Αυτό δεν το κάνει ο Ολυμπιακός. Το κάνουν οι εφημερίδες, τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις και εξοργίζουν τον κόσμο. Ο μισός πληθυσμός της Ελλάδος είναι Ολυμπιακός, τι θα πούμε εμείς στον κόσμο αυτό... Έχουμε υποχρέωση να λογοδοτήσουμε στον κόσμο αυτό. Θα αφήσουμε τον Ολυμπιακό ανυπεράσπιστο...
Πρέπει να επέμβουμε. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος, έχει τους διπλούς φιλάθλους, να αφήνουμε τον Ολυμπιακό να τον σφάζουν... Αυτά που γίνανε στην Κρήτη δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ. Και βλέπετε ότι δεν κριτικάρω τα προηγούμενα ματς που και εκεί ξέρετε τι έγινε εις βάρος του Ολυμπιακού, ούτε θέλω να ρίξω λάδι στην φωτιά. Εμείς ούτε για την διαιτησία θα μιλούσαμε χθες. Εμείς θέλαμε να παίξει 50-50 και να τηρήσει τους κανονισμούς. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει ομάδα κατς ούτε ομάδα παλαιστική. Ομάδα ποδοσφαίρου έχει. Δίνουμε τόσα εκατομμύρια να φέρουμε ξένους παίκτες... και άμα σπάσουν τα πλευρά κανενός ή το πόδι άλλου θα ξανάρθει ποτέ ξένος παίκτης στην Ελλάδα της περιωπής αυτών... Και εν όψει κυπέλλου Ευρώπης που παίζουμε την Πέμπτη, στα ματς αυτά κοντεύουμε να χάσουμε την μισή ομάδα. Έχω δίκιο ή άδικο...
Πρέπει να γίνει ειδικό σεμινάριο. Σε όλη την Ευρώπη είδατε με τι ευκολία βγαίνει κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή όταν είναι για γκανγκστερικά χτυπήματα. Επίσης ποτέ δεν μιλάς εγώ άμα έχει κερδίσει η ομάδα, μιλάω μόνο για φάσεις που έχουν διαμορφώσει αποτέλεσμα. Το γκολ του Ντιόγκο για μένα και για όλον τον κόσμο δείξτε το σε όλους τους σταθμούς της Ευρώπης και θα σας πούνε ότι είναι από τα ωραιότερα γκολ που έχουν μπει τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τέτοια γκολ μπαίνουν πενήντα κάθε εβδομάδα στην Ευρώπη. Η φάση εξελίχτηκε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο και δεν υπάρχει υπόνοια φάουλ. Ελάτε να δείτε τον Ντούντου, τον Μπελούσι, τον Γκαλέτι, όλα τα παιδιά, όλοι κουτσαίνουν.
Για τον Ντούντου: Τον έχουν εδώ οι γιατροί, προσπαθούμε να δούμε τι θα γίνει. Όλο το ιατρικό τιμ έχει πέσει από το Σάββατο το βράδυ πάνω του. Αντί να πάμε σπίτια μας να κοιμηθούμε τρέχαμε στο νοσοκομείο του Ρέντη. Δεν είναι πράγματα αυτά. Δεν μπορεί να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο αν αφήνουμε να γίνουν τέτοια αίσχη στα γήπεδα. Να χτυπάνε εν ψυχρώ. Σας λέω ότι και ο ΠΑΟΚ δικαίως φωνάζει. Δεν είναι μόνο για μας.
Για όσους λένε ότι ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να δημιουργήσει κλίμα εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ: Δεν έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός να καλλιεργήσει κανένα κλίμα. Έχει τα εργαλεία, έχει τους παίκτες και θα κατέβει να παίξει μπάλα. Δεν καλλιεργεί ποτέ κλίμα ο Ολυμπιακός. Δεν το δέχομαι ούτε για αστείο. ʼλλοι το κάνουν μόνιμα αυτό. Εμείς δεν το έχουμε ανάγκη. Το κλίμα αυτό είναι εις βάρος μας. Θα κατέβει ο Ολυμπιακός με τους παιχταράδες που έχει πάρει ο πρόεδρός μας και θα παίξει την μπάλα που ξέρει στο γήπεδο. Μόνο αυτό.
Αλήθεια με ποιους παικταράδες θα κατέβει να παίξει? Με τους τραυματίες? Με αυτούς που σακάτεψαν οι περσινοί λεβέντες φετινοί παλαιστές κρητικοί ?
Τέσπα, κάποια στιγμή θα απαντηθούν και αυτά τα ερωτήματα.
Το θέμα τώρα είναι πως και αποφάσισε να μιλήσει γιθα τη διαιτησία.
Δυο τινά μπορώ να φανταστώ.
1. Κατάλαβε επιτέλους με 50 χρόνια καθυστέρηση ότι το μπουρδέλο που εκπροσωπεί έχει τόση σχέση με μεγάλη ομάδα όση σχέση ένας πιγκουίνος με ένα κεραμίδι
2. Είχε μπερδευτεί πολύ στη συνάντηση της έπο, του ήρθε ξαφνικό και του ξέφυγε αυτή η παπαριά - ψέμμα κάτι που φυσικά μετάνιωσε.
Τέλος πάντως, προιν κλείσω το ποστ βάζω και κάτι άλλο για να θυμόμαστε
http://www.sport24.gr/html/ent/325/ent.253325.aspQuote:
Επέστρεψε... ο Σόλιντ
Εν τω μεταξύ, ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, όχι όμως με τόσο καλό σκοπό... Ο λόγος για τον Τροντ Σόλιντ (κάθησε στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά από το καλοκαίρι του 2005 μέχρι το τέλος του 2006), με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να "υποδέχεται" ειδοποίηση από τον δικηγόρο του Νορβηγού προπονητή. Ζαν Λουί Ντιπόν, στο οποίο ο Σκανδιναβός ζητάει να πληρωθεί τα περίπου 2 εκ.ευρώ που του επιδίκασε το CAS στις 8 Αυγούστου.
Στο συγκεκριμένο εξώδικο αναφέρεται μάλιστα -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου- πως σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί άμεσα με την απόφαση η διοίκηση του Ολυμπιακού, τότε το θέμα θα φτάσει στα γραφία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FIFA), με τη διαδικασία της "απλής διαπίστωσης".
Σε περίπτωση που ο Νορβηγος δεν πάρει τα λεφτά του (μετά και την παρέμβαση της FIFA), μπορεί να ζητήσει ανάκληση των δελτίων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, όμως θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως οι δύο πλευρές δεν θα φτάσουν στα άκρα και θα υπάρξει τελικά διευθέτηση του ζητήματος.
πού είσαι ρε ματάκια και μας έλειψες?
Παρατήρησα ότι αν μπαίνω συχνά ηαρ αρχίζω να επαναλαμβάνομαι και τα ποστς μου χάνουν κάτι από τη μαγεία τους, κάτι από αυτό που με έκανε τόσο αγαπητό στο κόσμο εδώ μέσα (και κυρίως στη κλίκα μου)
Δεε θέλω να γίνω γραφικός σαν κάτι άλλους....
Σίγουρα κάπου το γράψατε αλλά επειδή βαριέμαι να ψάχνω το βάζω κι εδώ.
Από gazzeta.gr
Το πιο αστείο είναι ότι ο κομπλεξικός υπάλληλος / σφουγκοκωλάριος του κατάσκοπου, ακόμη δεν έχει αρνηθεί τη θέση μετά το σάλο που ξέσπασε.Quote:
Πιο σοβαρό από τον αρχικό... χιουμοριστικό του χαρακτήρα είναι το θέμα της πρόσληψης του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Αντώνη Νικοπολίδη στον δήμο Κηφισιάς στην θέση του κηπουρού. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από το μεσημέρι της Παρασκευής και την συζήτηση που έγινε σε όλα την Ελλάδα προκλήθηκαν τριγμοί, οι οποίοι... ανάγκασαν τον πρωθυπούργο, Κώστα Καραμανλή να ζητήσει εξηγήσεις από τον αρμόδιο υφυπούργο σε θέματα αθλητισμού, Γιάννη Ιωσννίδη.
Η... πρόσληψη του πρώην διεθνή τερματοφύλακα που ανακοινώθηκε μάλιστα και από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Το θέμα αυτό ήταν εδώ και καιρό γνωστό στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ο Νικοπολίδης πήρε θέση... δενδροκηπουρού στην Κηφισιά, κάτι που εδικαιούτο από την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004.
Βέβαια το θέμα δεν άργησε να πάρει διαστάσεις, μιας και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε για την πλειοψηφία του κόσμου αποτελεί πρόκληση και το θέμα προβλήθηκε ακόμα και στα δελτία ειδήσεων.
Πάντως, το όλο ζήτημα δημιούργησε τριγμούς στην κυβέρνηση και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής ζήτησε εξηγήσεις από τον Ιωαννίδη που αξίζει να σημειώσουμε πως εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα έχουν ειπωθεί ρίχνοντας τις ευθυνές στο ΠΑΣΟΚ.
Αναλυτικά:
«Σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τον διορισμό του κ. Αντώνη Νικοπολίδη στον Δήμο Κηφισιάς, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται:
Ο διορισμός έγινε σύμφωνα με τον νόμο του ΠΑΣΟΚ 2725/99 άρθρο 34 παράγραφος 8, ο οποίος αναφέρει ότι «αθλητές που σημειώνουν μια εξαιρετική αγωνιστική διάκριση επιτρέπεται να διορίζονται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων σε κενές θέσεις φορέων του δημοσίου τομέα». Με βάση την αίτηση που έκανε ο αθλητής το 2005 και το γεγονός ότι κατέκτησε τη 1η θέση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ανδρών (EURO 2004), έγινε ο διορισμός του σε κενή οργανική θέση του Δήμου Κηφισιάς.
Όλοι οι αθλητές που πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις του νόμου και έχουν υποβάλει σχετικές αιτήσεις τον Απρίλιο του 2005, διορίζονται σήμερα σε κενές οργανικές θέσεις που υποδεικνύονται από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Με τον νόμο 3708/08 που ψήφισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το Σεπτέμβριο του 2008, καταργούνται αυτά τα προνόμια διορισμού και ισχύουν προνόμια διορισμού μόνο για «αθλητές που κατακτούν την 1η έως και την 3η νίκη σε θερινούς ή χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και επιτρέπεται σε αυτούς να διορίζονται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων σε κενές θέσεις είτε της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των εποπτευόμενων από αυτήν φορέων είτε σε οργανισμούς, φορείς, γραφεία ή υπηρεσίες αθλητικού αντικειμένου των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) Α και Β βαθμού». Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας».
Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ο συγκεκριμένος νόμος ορίζει ότι διοριζόμενος ο ..."αθλητής" πρέπει και να δουλεύει εκεί που τον διόρισαν ή απλά θα εισπράττει το μισθό του χωρίς καν να πατάει.
Καλό θα είναι να δώσει εξηγήσεις ο δήμαρχος, το λιγότερο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θα πρέπει να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά του, να δουλεύει δλδ στα άλση και τις πλατείες της Κηφισιάς καθημερινά για να μαζεύει τα σκατά των σκύλων, να απλώνει τη κοπριά και να περνάει ο κόσμος να τον οικτίρει για την κατάντια του (κατάντια πάντως που δεν συγκρίνεται με τίποτα με τη τωρινή του θέση ως ευρωπούτανο με το σήμα της κεφάλας κάποιου gay στο στήθος) , αυτό απαιτεί η κοινή λογική και ο νόμος αν έχω καταλάβει καλά.
Θα δείξει πάντως, έχει ψωμί το θέμα.
Όποιος είναι από ΒΠ και τον δει καμιά μέρα με κανα σκαληστήρι ας το ποστάρει σ αυτό το τόπικ.
Για την Ευρώπη τα είπαμε. Άλλοι πρώτοι σε όμιλο μεγαθηρίων του Ch league και άλλοι τρίτοι και καταιδρωμένοι σε όμιλο των πέντε χωριών στο "ουεφάκι" (πάντα σύμφωνα με δηλώσεις των οπαδών του οσφπ μέχρι πέρσι). Η οποιαδήποτε σύγκριση προκαλεί θλίψη και μόνο.
Και κάτι για το μπάσκετ και τέλος.
Γερά ρε ΜΑΓΚΑQuote:
«Μάτσε»: Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Θα κερδίσω την δίκη
Την πεποίθησή του ότι θα δικαιωθεί από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών του ΕΣΑΚΕ ως προς την αποζημίωση του συμβολαίου που διεκδικεί από τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας.
«Εμπιστεύομαι απόλυτα τους δικαστές και πιστεύω ότι θα κερδίσω τη δίκη», είπε για την συγκεκριμένη υπόθεση το Λιθουανός γκαρντ από την πατρίδα του, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες έπειτα και την ολοκλήρωση του ατομικού προγράμματος ενδυνάμωσης που ακολούθησε μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.
«Μπορώ να μπω στο γήπεδο»
Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Αισθάνομαι τέλεια. Τώρα μπορώ να μπω στο γήπεδο. Η κατάστασή μου είναι ιδανική. Μπορώ να παίξω. Έπαιξα μπάσκετ και αισθάνομαι καλά. Απλά πρέπει να διαλέξω ομάδα. Δεν ξέρω που θα παίξω. Τώρα σκέφτομαι την προετοιμασία και τις γιορτές. Μέχρι το νέο έτος όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Θέλω να κάνω γιορτές στο σπίτι μου. Εδώ και πολλά χρόνια κάνω Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μακριά, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία για διακοπές στην πατρίδα. Θα μείνω δύο περίπου εβδομάδες και επειδή θα έρθει ο Κοσάουσκας πιθανότατα θα συνεχίσω να δουλεύω στο Κάουνας».
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=84115
ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Καλώς σας βρήκα, καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους.
Επίθεση με καφέ στον Σ. Θεοδωρίδη
Την επίθεση ενός νεαρού άνδρα δέχθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος του gay είδε ξαφνικά κάποιον να τον φτύνει και στην συνέχεια να του πετά καφέ στο πρόσωπο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Στην συνέχεια ο νεαρός άνδρας άρχισε να απομακρύνεται τρέχοντας και βρίζοντας τον παράγοντα των «ερυθρολεύκων», ενώ κανείς δεν βοήθησε στην σύλληψη του. Μόνο ένα άτομο που βρισκόταν μαζί με τον Σάββα Θεοδωρίδη προσπάθησε να τον αποτρέψει χωρίς να τα καταφέρει.
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=175569
Επίσης εδώ μέσα δεν έχει μπει κι αυτό που με τίποτα δεν πρέπει να ξεχαστεί:
http://resources.sport-fm.gr/Imagina...3436.jpg?w=400Quote:
Η Π.Α.Ε. οσφπ συγχαίρει τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Β. Γκαγκάτση, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τα σοβαρά και μεγάλα θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είναι προφανές από όσους καλόπιστα παρακολουθούν την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας, ότι ανεξάρτητα από τα όποια λάθη έγιναν και τα όποια προβλήματα παραμένουν, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μία καλύτερη εικόνα από αυτή των προηγούμενων δεκαετιών.
Οι επιτυχίες των Εθνικών ομάδων μας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση από την Εθνική ομάδα των ανδρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004, κάτι που χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη επιτυχία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η 2η συνεχόμενη πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2008, η καλή ως σήμερα πορεία για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, η διάκριση των ομάδων νέων, εφήβων και παίδων, καθώς και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών σε όλη τη χώρα, καταδεικνύουν τον σωστό προγραμματισμό, καθώς και την άρτια, συνεπή και οργανωμένη δουλειά που έγινε σε επίπεδο εθνικών ομάδων και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Οι επιτυχίες αυτές, είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο για μία χώρα με το βεληνεκές της Ελλάδας.
Επίσης, η μεγάλη προσπάθεια του απερχόμενου Προέδρου και του συμβουλίου της Ε.Π.Ο. προκειμένου να εφαρμοστεί και να τηρηθεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, σύμφωνα και με τις επιταγές της FIFA και της UEFA ήταν μία διαρκής και δύσκολη μάχη, αλλά σίγουρα προς τη σωστή κατεύθυνση για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Θεωρούμε ότι το σημαντικότατο αυτό θέμα, το οποίο επέφερε τόσο τον οικονομικό αποκλεισμό της Ε.Π.Ο. από κάθε οικονομική στήριξη της πολιτείας όσο και την αντιπαράθεση της με τους εκπροσώπους των εκάστοτε κυβερνήσεων, αλλά και κάποια μικροσυλλογικά συμφέροντα, που στόχευαν επί μονίμου βάσεως την ηγεσία της Ε.Π.Ο., ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. σε παραίτηση.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε μελλοντική του ενασχόληση.
Π.Α.Ε. οσφπ
http://e.imagehost.org/0521/Gagatsis.jpg
στη θεση του γκαγκατση στην παραπανω φωτο μπορεις επισης να ποσταρεις και ολοκληρη τη παναθηναικη οικογενεια....
απ οτι ακουσα κιολας, ο γκαρσια μετα προχωρησε στην απ το Μικρολιμανο στη Λαμπρακη και στο Πασαλιμανι, διαλυοντας και καταστρεφοντας τα παντα στο περασμα του παρα την προσπαθεια στρατου του Κοκκαλη να τον σταματησει. Ηταν μια νυχτα τρομου.
και πλιατσικο και πλιατσικο! μαλιστα καποια γυαλια εκανε δωρο Χριστουγεννων στους Βερον και Βρυζα!
αυτο το πρασινη ειρηνη δε με αρεσει!
Εγώ πάντως συγνώμη αλλά δεν μπορώ να δεχτώ τα παραπάνω αν δεν υπάρχουν στοιχεία.
Παρακαλώ εμείνατε στα ντοκούμεντα και όχι σε προσωπικές εκτιμήσεις και "μου είπαν" "άκουσα" κλπ.
Αχου το μωρέ το αδίκησαν το φουκαριάρικο.Quote:
sportdog/ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ:
Τηλεφωνικά παράπονα Σάββα, σε Ψυχομάνη-Μπίκα
Τρίτη 06 Ιανουαρίου 2009, 12:07
Γράφει: sportdog team
Στα γραφεία της παε οσφπ βρέθηκε χθες ο Σάββας Θεοδωρίδης, για να ασχοληθεί με τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου. Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», μάλιστα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους κ. Ψυχομάνη και Μπίκα, εκφράζοντάς τους κάποια παράπονά του.
Στον πρόεδρο τη ΚΕΔ παραπονέθηκε για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του Λιμανιού από ένα μέρος των Ελλήνων διαιτητών, ενώ στον επικεφαλής των παρατηρητών διαμαρτυρήθηκε για τη βαθμολογία ορισμένων παρατηρητών σε παιχνίδια του οσφπ και όχι μόνο.
Ελπίζω να σήκωσε λίγο τη φωνή και να βάρεσε και το χέρι στο τραπέζι για να τους αγριέψει, δεν είναι πια κατάσταση αυτή φέτος. Βρε μπως να πάρει το νόμο στα χέρια του ο πύρινος λα(γ)ός? :roll:
http://www.gazzetta.gr/content/view/22104/196/
Quote:
Στις ΗΠΑ ο Τσίλντρες!
Το αρχικό πρόβλημα τραυματισμού του Τζος Τσίλντρες στην αριστερή βουβωνική χώρα, το οποίο του στέρησε τη συμμετοχή στις αναμετρήσεις του οσφπ κόντρα σε Μαρούσι και ΛεΜαν, φαίνεται πως είναι σοβαρότερο, καθώς ο Αμερικανός θα αναχωρήσει την Κυριακή για τις ΗΠΑ, προκειμένου να εξεταστεί από δικούς του γιατρούς.
Ο Τζος Τσίλντρες απουσίασε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του οσφπ το τελευταίο διάστημα με πρόβλημα τραυματισμού στη βουβωνική χώρα, γεγονός που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί εναντίον του Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά και της ΛεΜαν στο ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης.
Η είδηση της τελευταίας στιγμής, όμως, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο «Τσίλι» την Κυριακή θα ταξιδέψει για την πατρίδα του, τις ΗΠΑ, προκειμένου να πάρει τη γνώμη και την ιατρική εκτίμηση «δικών του» γιατρών πάνω στο θέμα, ούτως ώστε να έχουν... το κεφάλι τους ήσυχο, τόσο ο Αμερικανός, όσο και η ομάδα του «λιμανιού», η οποία το καλοκαίρι που πέρασε έστρωσε στα πόδια του «χρυσάφι», βλέποντας στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες.
Το πρόβλημα τραυματισμού του Τσίλντρες παρουσιάστηκε μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την προτελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα και παρουσίασε επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ να πάρει άμεσα το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του, για να υποβληθεί σε εξετάσεις σε ειδικό ιατρικό κέντρο. Τον παίκτη συνοδεύει στο ταξίδι του ο γιατρός του οσφπ , Κώστας Χατζούλης.
Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» επί του θέματος αναφέρει επί λέξει:
«Η ΚΑΕ οσφπ ανακοινώνει ότι λόγω των συνεχιζόμενων ενοχλήσεων που νιώθει ο Τζος Τσίλντρες στην αριστερή βουβωνική χώρα, αποφασίστηκε να επισκεφτεί ειδικό κέντρο στις ΗΠΑ για περαιτέρω έλεγχο με τη συνοδεία του ιατρού του οσφπ κ. Κώστα Χατζούλη».
http://www.gazzetta.gr/content/view/22317/196/
Quote:
Στην «έξοδο» ο Τεόντοσιτς!
Η σημερινή απουσία του από την αποστολή ήταν ένα από τα στοιχεία για τη λύση του μυστηρίου. Το gazzetta.gr γνωρίζει και τα υπόλοιπα, που «δείχνουν» την απομάκρυνση του Μίλος Τεόντοσιτς από τον οσφπ ! Οι εξετάσεις του Τζος Τσίλντρες θα κρίνουν το... διαβατήριο του αντικαταστάτη του.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Αιγάλεω, πως ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν συμπεριλήφθηκε στην 12άδα, ώστε να δουν χρόνο συμμετοχής και κάποιοι άλλοι παίκτες. Αυτή, όμως, ήταν η μισή αλήθεια, αφού η υπόλοιπη, σύμφωνα και με πληροφορίες του gazzetta.gr, λέει πως ο Σέρβος γκαρντ πλησιάζει την «έξοδο» από το «λιμάνι»!
Η μέχρι τώρα παρουσία του παίκτη δεν έχει ικανοποιήσει τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», εξ ου και τα λίγα λεπτά που έχει πάρει (20' με 7π. και 2.5ασ. στην Α1 και 16'42'' με 4.3π. και 2.2ασ. στην Ευρωλίγκα) και ήδη στον Πειραιά ετοιμάζονται να ρίξουν «δίχτυα» στην αγορά για την ανεύρευση του αντικαταστάτη του. Τα... σημάδια δείχνουν πως αυτός θα προέρχεται από την κοινοτική αγορά, αλλά πολλά περισσότερα θα κριθούν από το τι θα πουν οι γιατροί για τον Τζος Τσίλντρες. Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται από σήμερα στις ΗΠΑ για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη βουβωνική χώρα και σε περίπτωση που χρειαστεί να περάσει από το χειρουργείο τότε στον οσφπ θα σκεφτούν και την αμερικανική λύση, που θα έχει, συν τοις άλλοις, και έφεση στο σκοράρισμα.
Όσο για τον ίδιο τον Τεόντοσιτς, ήδη βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον ατζέντη του, που είναι ενήμερος για τις προθέσεις των ιθυνόντων στο «λιμάνι». Και είναι σχεδόν σίγουρο πως στην πρώτη πρόταση που θα φέρει, οι «ερυθρόλευκοι» δε θα πουν «όχι». Ας είναι και δανεισμός...
Εκεί που έχει ταξιδέψει αυτός....
http://img25.imageshack.us/img25/4353/eurothrinos.jpg
διαφορά ποιότητας
Δε βαρεθήκατε?
Ε εντάξει αλλά εγώ πιο πολύ στενοχωριέμαι γιατί η εικόνα μου κόβεται και δε φαίνεται το έμβλημα πάνω δεξιά και δυο τρία "ταξίδια" κάτω δεξιά.
levenths, axaxaxax
αεκτζης!!
χαχαχαχαχα
wino διευκρίνισε ή το μπούλο από το τόπικ.
rantevou ston pasiako mounia, 8a sas kunhgaw me spanakoturopites
Πάμε με μερικά πρόσφατα που ξεχάστηκαν, έτσι για τα εγκαίνια του νέου φόρουμ.
Στο πρωτοσέλιδο του Σαββάτου 7/3/09 ο πρωκταθλητής μας έλεγε ότι στο γυναικείο βόλεϊ ήταν έτοιμες να …. καρφώσουν ξανά τον ΠΑΟ
Στο πρωτοσέλιδο της Κυριακής δεν είδα λέξη, είχε μέσα τίποτα ψιλά γράμματα που να έλεγε τι ωραία που μας κάρφωσαν (με το κώλο τους) ή τα γνωστά κοκοκο?
Τα νέα της παράγκας του μπαρμπασωκράτη είναι τα εξής:
http://www.epo.gr/refs/detail.asp?e_...icle_cat_id=13Quote:
Δελτίο Τύπου ΚΕΔ/ΕΠΟ (6/3/2009) 6/3/2009 1:27:53 μμ
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ, ως έχει δικαίωμα βάσει του άρθρου 39 του κανονισμού διαιτησίας, βαθμολόγησε εκ νέου τον βοηθό Ι. Σταματόγλου (ΣΔΠ Καβάλας) του αγώνα Ολυμπιακός-Αρης της 14/2/09. Η νέα βαθμολογία του κ. Σταματόγλου είναι 7,30. Υπενθυμίζεται ότι ο παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Ολυμπιακός-Αρης, Α. Σίπκας (ΣΔΠ Φλώρινας), τέθηκε στη διάθεση της ΚΕΔ λόγω της βαθμολογίας του στον εν λόγω βοηθό (5).
Μετά τον αγώνα με τον μπαοκ 8/3/09:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...os/233031.htmlQuote:
Θεοδωρίδης: "Δεν μίλησα ποτέ για αναβολή"
Για την ατμόσφαιρα που έζησε ο Ολυμπιακός, χαρακτηρίζοντας εφιαλτική τη βραδιά, μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος του αγώνα, διαψεύδοντας τις ίδιες τις δηλώσεις του (!) πριν τη σέντρα περί αναβολής του αγώνα.
"Δεν έχουμε κανέναν παράπονο από την διοίκηση του ΠΑΟΚ που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι αλλά η αλήθεια είναι ότι ζήσαμε μια εφιαλτική βραδιά. Δεν έχω παράπονο από τον Ζαγοράκη και τους ανθρώπους της ομάδας. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι ενθουσιώδεις, επειδή όμως οι δύο ομάδες θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Ευρώπη, θα πρέπει να ξέρουν ότι η ΟΥΕΦΑ δεν επιτρέπει τέτοια πράγματα", τόνισε για να προσθέσει:
"Δεν είπα για αναβολή. Μη λέτε ό,τι θέλετε. Δεν μίλησα ποτέ για κάτι τέτοιο. Απλώς φοβήθηκα για σύρραξη μέσα στο γήπεδο. Αφήστε τις μικρότητες. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλες ομάδες με πολύ κόσμο και ας κοιτάξουν πως θα πάει το ποδόσφαιρο μπροστά. Ο ΠΑΟΚ έχει φοβερούς φιλάθλους. Ας κοιτάξει να δημιουργήσει και μία μεγάλη ομάδα. Τα οπαδικά τελείωσαν, τώρα ας κοιτάξουμε το αύριο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ".
Πριν τον αγώνα με τον μπαοκ 8/3/09:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...os/232989.htmlQuote:
Θεοδωρίδης: "Πρέπει να αναβληθεί το παιχνίδι!"
Την επιθυμία του να αναβληθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε από την Τούμπα λίγη ώρα πριν τη σέντρα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώστας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arrena".
"Ελπίζω οι αρμόδιοι να πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να αναβληθεί αυτό το παιχνίδι. Η κατάσταση είναι τραγική. Είμαστε εγκλωβισμένοι στα αποδυτήρια εδώ και μία ώρα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Υπάρχουν φθορές και στο αμάξι του διαιτητή".
Για να προσθέσει: "Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και κάνουν δηλώσεις για να πάρουν μερικές ψήφους".
και ένα παλιότερο για να μη χαθεί, 4/3/09 ο καημένοι οι λαγοί ζητάνε ως συνήθως την προστασία της αστυνομίας
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...os/232685.htmlQuote:
Επιστολές με τις οποίες ζητά τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας από τους αρμόδιους φορείς απέστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, την Πέμπτη (5/3), εν όψει της αναμέτρησης των "ερυθρολεύκων" στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή.
Η σχετική ανακοίνωση
"Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί, από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη".