...μέρα! ξεκουράστηκες? είσαι έτοιμος για το τριήμερο? 8)
Printable View
...μέρα! ξεκουράστηκες? είσαι έτοιμος για το τριήμερο? 8)
yeah \m/Quote:
Originally Posted by Raven Lord
to brady kata tis 9.30 spiti mou, e? mhn ksexniomaste :D
στάνταρ χεχε... για :beerz: και :pingpong:
:P
Ok, οπότε όλο το ER το βράδυ στο σπίτι του psychotron.Quote:
Originally Posted by psychotron
Κερνάει μπύρες και πίτσες :P
Xypnhsa stis 13:45 .... eixa repo shmera opote koimhthika...
kai twra kathomai edw..Milko,tyropita,ER,analogismos ths Httas.
Με απλά λόγια, γαμιέσαι! Ακούς εκεί 13:45.... :evil:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Quote:
Originally Posted by Stormtrooper
Trooperoylh doyleya apo thn prohgoymenh Deytera mexri xtes seri syn S/K....... :?
Το έχω κάνει κι εγώ αυτό αλλά ποτέ δεν μου δίνουν ρεπό :evil:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Το παίρνω απ'τη "σημαία" όμως :D
κάθε αργία που μου τρώνε, την παίρνω στάνταρ ρεπό την επόμενη βδομάδα... :D :PQuote:
Originally Posted by Stormtrooper
άντε, καλό σ/κ παιδιά... την κάνω νωρίς σήμερα... το αφεντικό λείπει στο εξωτερικό :D (βέβαια έχω μπόλικη δουλειά για το σπίτι :x )
με όσους πάνε, θα τα πούμε αύριο στο rockwave... :headbang:
Quote:
Υποθαλάσσια όντα και Πολιτισμοί
21 Ιουνίου 2004
Η ύπαρξη υποθαλάσσιων πολιτισμών και γενικότερα αγνώστου ταυτότητας υποθαλάσσιων όντων υπήρξε πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή αινίγματα για τους λάτρεις και ερευνητές των παραφυσικών φαινομένων. Κάποιοι θεωρούν την ύπαρξη νοημόνων όντων που ζουν μέσα στα σκοτεινά νερά των ωκεανών σαν κάτι δεδομένο … και δεν μιλάμε για φάλαινες και δελφίνια, αλλά για όντα που έχουν να επιδείξουν έναν τεχνολογικά υψηλό πολιτισμό. Αρκετές ιστορίες και διηγήσεις αυτόπτων μαρτύρων έρχονται να ενισχύσουν αυτές τις απόψεις.
Οι θάλασσες του πλανήτη που είναι οι συνήθεις ύποπτοι αυτών των συμβάντων είναι ο Περσικός Κόλπος, η Κινέζικη θάλασσα, η θάλασσα της Ινδοκίνας, αλλά και οι δυτικές ακτές του Ατλαντικού. Ας δούμε όμως μερικές περιπτώσεις:
Το 1963, ενώ διεξάγονταν μια άσκηση του πολεμικού Ναυτικού των Η.Π.Α. κοντά στο Πουέρτο Ρίκο, τα ραντάρ κατέγραψαν την «τρελή» πορεία ενός αγνώστου ταυτότητος υποθαλάσσιου αντικειμένου, το οποίο κινούνταν με ταχύτητα 150 κόμβων, τη στιγμή που ένα σύγχρονο υποβρύχιο μόλις φτάνει την ταχύτητα των 45 κόμβων. Η ταυτότητα αυτού του αντικειμένου έμεινε άγνωστη.
Αξιοπερίεργη επίσης είναι η περιγραφή του αμερικανού επιστήμονα A. Sanderson, ο οποίος διηγήθηκε ένα περιστατικό που παρατήρησε σε ένα ταξίδι του με ένα παγοθραυστικό στον Ατλαντικό: ξαφνικά ένα τεράστιο ασημένιο αντικείμενο έσπασε ένα χοντρό στρώμα πάγου και πέταξε ψηλά στον ουρανό μέχρι που εξαφανίστηκε από τα μάτια του.
Ο ίδιος πιστεύει ότι πρόκειται για δείγμα ύπαρξης ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου υποθαλάσσιου πολιτισμού.
Αλλά και απλοί άνθρωποι έχουν διηγηθεί περίεργες ιστορίες. 'Oπως οι κάτοικοι του χωριού Shuknovolk της Ρωσίας, οι οποίοι το 1928 είδαν έντρομοι έναν μεγάλο κύλινδρο που άφηνε πίσω του μια κόκκινη φλόγα να πέφτει από τον ουρανό και να βυθίζεται στα νερά της λίμνης του χωριού τους. Τα παράξενα γεγονότα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς τις επόμενες μέρες οι χωρικοί παρατηρούσαν στις όχθες της λίμνης ένα πλάσμα που δεν είχαν ξαναδεί. Είχε μήκος γύρω στο ένα μέτρο και περπατούσε χρησιμοποιώντας και τα χέρια του που διέθεταν τέσσερα δάκτυλα. Το «πλάσμα» ήταν ιδιαίτερα φοβητσιάρικο και εξαφανίζονταν μόλις έβλεπε ανθρώπους.
Πέρα όμως από καταγεγραμμένα συμβάντα, θα πρέπει κανείς να δώσει σημασία και σε παλιούς θρύλους που αναφέρονται σε τέτοια όντα. Για παράδειγμα, ένας γιαπωνέζικος θρύλος του 7ου αι. μ.Χ. μιλάει για έναν άνδρα που ζούσε κάτω από το νερό αλλά με την ίδια ευκολία πετούσε και στον αέρα και μάλιστα με εξαιρετική ταχύτητα.
http://100megsfree4.com/farshores/ufo04uc.htm
Ειλικρινά δεν είχα ξανακούσει τέτοια θεωρεία......
Ενδιαφέρον, πάντως.....
VORTEX: Σημεία Αντιβαρύτητας...
3 Ιουνίου 2004
http://tech.pathfinder.gr/xpaths/unexplained/246.html
http://egnatia.ee.auth.gr/~tom/images/tsonta.jpg
Άσχετο, αλλά μου άρεσε :P
poly endiaferon arthroQuote:
Originally Posted by Raven Lord
pantos sto telos pou anaferei to Penteliko oros exw akousei oti exei apodeixtei pos prokeite gia ofthalmapath
κι εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει :?Quote:
Originally Posted by DrButcher
alla 17 lepta kai peftw gia ypno! den antexw allo
ώρα μου κι εμένα να το κλείσω το μαγαζί... καλό σ/κ
πάμε μωρή ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
sas agapaw ma den pantreyomao.....
...mesa sta epomena 2 xronia
pantreyomao = pantreyomai+mao
kati se kommounistiko gamo
Μου τη σπάει στα νεύρα όποτε έχει αγώνα. Δε μπαίνει κανείς E.R. Βαρεμάρα.
des kai esy, tetoia paixnidia den ginontai kathe mera.Quote:
Originally Posted by Deggial
Ναι ρε γαμώτο, να πεθάνουνε οι ποδοσφαιριστές και το ποδόσφαιρο !!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
(μου σπάσανε τα αρχίδια σήμερα με την Ελλάδα)
ok skase omws, eisai ektos klimatos. :P
Quote:
THE OFFICIAL OFF-TOPIC THREAD
Άλλο off-topic άλλο εκτός κλίματος ρε μλκ :P
molis methisa
Ζηλεύω :(Quote:
Originally Posted by DARKe
egw pali ka8olou me toses mpyres shmera.Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
Elladara re!!!
Re malaka Pano. Emena me'xei gamhsei o lo3ugkas.
axaxaxaxaxaaaa...
akoma re sy???
Gamhseta,na dw pws 8a koimh8w.
sikwse to ktl ktl ktl :P
H sxoli mas einai TRU.Sto prwto examino eixame mathima metallognwsia.Gia na erthei o kathe flwros kai na fygei me mallia skoularikia kai epiroes Manowar!!!!! :headbang2: :headbang: :headbang:
:shock: :?:Quote:
Originally Posted by Silver-Vortex
ahhhhhhhhhhhh bariemai
sabbato bradu kai de bghka :shock: :?: wow :!:
alla pou na paw? kalokairiase kai mono trendadika einai anoixta.......... :(
ti na pw kai gw pou kathomai Savato 3:20 (ok ok kyriakh, oxi savato...) kai diavazw ena mathima pou mallon den tha perasw
Τι να πω και εγώ που κυριακή ξημερώματα (τι ξημερώματα, πρωί έφτασε) είμαι μόνος στο ER καικαίγομαι. Βασικά κατάφερα να μου δουλέψει το Direct Connect και κωλοχάρηκα και κατέβαζα όλο το βράδυ. Αντε πάω για ύπνο τώρα...Quote:
Originally Posted by DrButcher
Διαβάστε Αρχές Γλωσσών να γράψετε τίποτα, να (αντι)γράψω τίποτα και εγώ kthx.
Σιγά το μάθημα.Quote:
Originally Posted by Dark-Avenger