Στην αμερικανία πάντως ανθεί ως επάγγελμα ο "ουράκιας"
Printable View
Στην αμερικανία πάντως ανθεί ως επάγγελμα ο "ουράκιας"
H μεγαλη αοιδος Αντζελα πηρε επιτελους την αποφαση να μιλησει για τα καυτα θεματα της επικαιροτητας και χωρις να χαριζεται σε τιποτα και κανεναν τα λεει εξω απο τα δοντια.
Κοινωνικοι προβληματισμοι....Quote:
"Εγώ στεναχωριέμαι και λυπάμαι με αυτούς τους ανθρώπους, σε ένα ΑΤΜ που λιποθυμάνε και πέφτουν κάτω, αλλά τι να κάνουμε, πρέπει να το περάσουμε αυτό για να βάλουμε μυαλό. Πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας, πρέπει να είμαστε Έλληνες, πρέπει να γίνουμε Έλληνες.
Τέλος του μήνα έρχεται ξένος d.j. να παίξει στη Μύκονο. Γιατί να έρθει ξένος d.j; Δεν έχουμε Έλληνες;"
Οχι πια εγχωρια, μονο ελληνικα.Quote:
"Με νοιάζει εμένα που πάω στο σούπερ μάρκετ και δεν μπορώ να βρω ζάχαρη για τη μάνα μου. Δεν γουστάρω τα ξένα προϊόντα λοιπόν. Προτιμώ τα ελληνικά. Δεν μπορεί να μου αφαιρέσει το λάδι μου εμένα, το ελληνικό. Δεν γουστάρω το εγχώριο, δεν θέλω να πάρω το κρέας το εγχώριο, θέλω να πάρω το ελληνικό, το δικό μου από το χωριό μου", είπε.
http://www.theguardian.com/world/201...s-pope-francis
Οταν ο γαμημενος Πάπας τα λεει καλυτερα απο τα περισσοτερα δημοσια προσωπα (και δεν ειναι η πρωτη φορα, τρελο ρησπεκτ ο τυπος), τοτε αυτος ο κοσμος εχει παει κατα διαολου (ή θεου ξερω γω οπως το παρει κανεις)
Quote:
"I say this to you with regret: many grave sins were committed against the native peoples of America in the name of God.”
“I humbly ask forgiveness, not only for the offences of the church herself, but also for crimes committed against the native peoples during the so-called conquest of America."
“There was sin and an abundant amount of it.”
Quote:
"Pope Francis has urged the downtrodden to change the world economic order, denouncing a “new colonialism” by agencies that impose austerity programs and calling for the poor to have the “sacred rights” of labor, lodging and land"
Quote:
[“The new colonialism takes on different faces. At times it appears as the anonymous influence of mammon: corporations, loan agencies, certain ‘free trade’ treaties, and the imposition of measures of ‘austerity’ which always tighten the belt of workers and the poor,” he said.
Last week, Francis called on European authorities to keep human dignity at the centre of debate for a solution to the economic crisis in Greece.]
βεβαια ξερεις που τον εχουν γραμμενο τον παπα
Δανειστήκαμε τον πάτο μας τα τελευταία χρόνια. Έπαιξε εσωτερικά τεράστια κακοδιαχείριση (μίζες, offshore, επιδοτήσεις σε Καγιέν αντί στα χωράφια κλπ) και μια μέρα που έρχεται ο λογαριασμός λέμε δε θέλουμε άλλα λεφτά γιατί δε μας συμφέρει και είμαστε ήδη υπερχρεωμένοι.
Εκλέγεται μια κυβέρνηση με πρόγραμμα Θεσσαλονίκης (δεν το έχω διαβάσει) αντι-μνημονιακή. Κάνει δημοψήφισμα και προτρέπει τον κόσμο στο ΟΧΙ. Δεν κάθεται η διαπραγμάτευση σε αυτά που είχε υπολογίσει και τώρα συζητάει για κάτι τρις χειρότερο σε όρους ταπεινωτικούς ξεπούλημα.
Λοιπόν αν θέλετε Ευρώπη, παίζετε με τους όρους του παιχνιδιού. Αν όχι, πούλο.
*παίζετε
δεν ισχύει , που ειναι ο
http://admin-console.entertv.gr/site...c/xrisos_3.jpg
Έχει ενδιαφέρον για το αν πρόκειται για απλά ένα σκάνδαλο ή γιά ένα "χτύπημα" των Αμερικανώνε προς τους Γερμανώνε.
ΠΗΓΗQuote:
Απειλή γερμανικού Ντιτρόιτ μετά το σκάνδαλο της VW
Για τον κίνδυνο ενός γερμανικού Ντιτρόιτ προειδοποιούν δημοσιεύματα στον διεθνή οικονομικό Τύπο,
στον απόηχο του σκανδάλου με τον γερμανικό κολοσσό της αυτοκινητοβιομηχανίας, Volkswagen. Μεγαλύτερη απειλή από το Grexit βλέπουν αναλυτές.
«Το σκάνδαλο Volkswagen έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο κίνδυνο για τη γερμανική οικονομία από την ελληνική κρίση», αναφέρει ο επικεφαλής οικονομολόγος της ING Carsten Brzeski.
Το σκάνδαλο της VW συγκλόνισε τις γερμανικές επιχειρήσεις, αλλά και το πολιτικό κατεστημένο υπό την καγκελαρία της Α. Μέρκελ, ενώ οι αναλυτές προειδοποιούν πως μπορεί να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη απειλή για τη μεγαλύτερη οικονομία της ΕΕ από την ελληνική κρίση, αναφέρει το Reuters.
Το ενδιαφέρον για τη γερμανική κυβέρνηση είναι ότι άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως η Daimler (DAIGn.DE) και η BMW (BMWG.DE) θα μπορούσαν να υποστούν επιπτώσεις από την καταστροφή της Volkswagen.
'Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά άρθρο στο Reuters, η Volkswagen είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων της Γερμανίας και απασχολεί περισσότερους από 270.000 υπαλλήλους στη χώρα, και ακόμη περισσότερο που εργάζονται για τους προμηθευτές.
Βόλσμπουργκ, όπως Ντιτρόιτ
Δημοσίευμα του Bloomberg σημειώνει πως οι εξελίξεις του σκανδάλου μπορεί να μετατρέψουν την πόλη Βόλσμπουργκ, έδρα του γερμανικού κολοσσού της αυτοκινητοβιομηχανίας, σε ευρωπαϊκό Ντιτρόιτ.
Υπενθυνίζεται ότι η γερμανική πόλη ερήμωσε από την κατάρρευση των αμερικανικών γιγάντων της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ καταγράφηκαν μεγάλες περικοπές μισθών και θέσεων εργασίας, καθώς και λουκέτα στα εργοστάσια.
Ο διευθύνων σύμβουλος της VW Martin Winterkorn πλήρωσε το τίμημα για το σκάνδαλο, καθώς παραιτήθηκε και οι οικονομολόγοι εξετάζουν τώρα τις επιπτώσεις της κίνησης.
«Αν οι πωλήσεις της Volkswagen βυθιστούν στη Βόρεια Αμερική, θα υπάρξει αντίκτυπος όχι μόνο για την εταιρεία, αλλά και για τη γερμανική οικονομία στο σύνολό της», πρόσθεσε.
Πώληση 600.000 αυτοκινήτων στις ΗΠΑ
Η Volkswagen πούλησε 600.000 αυτοκίνητα στις ΗΠΑ τον περασμένο χρόνο, καταλαμβάνοντας 6% σε σύνολο των 9,5 εκατ. πωλήσεων παγκοσμίως.
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κυρώσεις μέχρι και 18 δισ. δολ., το οποίο είναι υψηλότερο από το σύνολο του λειτουργικού κέρδους για το περασμένο έτος. Παράλληλα, το σκάνδαλο εγείρει φόβους για μεγάλες περικοπές θέσεων εργασίας.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
http://www.1101.gr/
Παρακαλώ να βάλουν στο σποτ και τους τίγρη/Μπάγιεβιτς/Δέλλα
Πιο πολύ για sociopolitics off-topic
https://www.youtube.com/watch?v=4m1nN_vRCEU
Για όποιον κι όποια δεν έφτασε το πρωινό, ώστε να ξεράσει από κάθε τρύπα, ήρθε ο μπουμπούκος της καρδιάς μας να τελειώσει τη δουλειά.
https://www.youtube.com/watch?v=_n0rvZ5pLTY&feature=youtu.be
Έχει αφήσει πίσω χιλιόμετρα τα σποτ των Λεβέντη και Καμμένου, ενώ κονταροχτυπιέται για την κορυφή με τα σποτ του κινήματος Ελ.Λα.Δ.Α.
δίπλα στον πάγκο έχει και φωτιζόμενο i have a dream αντί να βάλει εναν φωτιζόμενο χριστούλη η άθεη
Αυτό είναι καλύτερο
https://www.youtube.com/watch?time_continue=61&v=_BnfjPgivIE
Το Βίντεο.Quote:
Ανέβασε μας ρε Τάκη να πάμε να τους σφάξουμε όλους τους προδότες.
ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΞΕΧΙΛΥΣΕ...
Αδέλφια καλημέρα απο αυστραλια..
Να ζητήσω συγνώμη για την γλώσσα μου..
Η οργή μου ξεχειλίζει στην σκέψη οτι η εθνική μας τιμή .. Η εθνική μας κληρονομιά.. Ο εθνικός μας ύμνος ( τα πνευματικά δικαιώματα) ξεπουλήθηκαν σε θυγατρική εταιρία της Sony εβραϊκής ιδιοκτησίας..
Γιατι θα πρέπει να ζήσω καθε φορα που θα ακούω τον εθνικό μου ύμνο .. Με την σκέψη οτι πληρώνω τον εβραίο;;;
Αυτο δεν εχει να κανει με κανενα κόμμα .. Ο εθνικός μας ύμνος ανήκει σε ολους τους ελληνες απανταχού!!!!
ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!!
Πατήστε το λινκ παρακάτω να διαβάσετε..
Να έχετε μια ομορφη Κυριακή και να με συγχωρείτε για τις βρισιές...
Τάκης απο Αυστραλία.
Τάκης από Αυστραλία.
open at your own risk...
Spoiler
Λίγες ώρες απομένουν πια για να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά η ανεξάρτητη Δημοκρατία της Καταλονίας. Πράγματι, το πρωί της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου 2015 θα μείνει σίγουρα στην ιστορία καθώς είναι τότε που το Κοινοβούλιο της Καταλονίας θα ψηφίσει τη Διακήρυξη που σηματοδοτεί τη ρήξη της χώρας με το Ισπανικό Κράτος!
http://info-war.gr/σε-λίγες-...ς-καταλ/
Shadow Brokers:
Eνδιαφέρον έχει η φάση που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο με τους πιθανολογούμενους Ρώσους χακεράδες Shadow Brokers που κοινοποίησαν μέρος κώδικα παρακολούθησης της NSA. Τους κατέβασαν από Twitter και τέτοια, όμως το μανιφέστο είναι ακόμα πάνω .Quote:
We want make sure Wealthy Elite recognizes the danger cyber weapons, this message, our auction, poses to their wealth and control
Ars Technica -σωστότατο σάητ.
Πού'σαι ικόνοκλαστ.
να πω την αλήθεια γέλασα, αλλά μετά με ενόχλησε, αν το μόνο που έχουν να πουν για τον Τραμπ είναι το "πουλάκι του" τότε την γαμήσαμε (που την γαμήσαμε ένιγουεϊ)
δεν πρόκειται να μας πηδήξει με αυτό, ούτως ή άλλως
H ανακοίνωση του δήμου πάντως ήταν γουστόζικη όταν το μαζέψανε
https://pbs.twimg.com/media/CqK6nGbVUAAi7U5.jpg
Τωρα δε ξερω αν πρεπει να μπει εδω αυτο η καπου αλλου οποτε το βαζω εδω κι ο,τι βρεξει ας κατεβασει