https://www.youtube.com/watch?v=CYykwKNBV4E
Printable View
= Έψαχνα 6 ώρες για να βρω αλλά δε βρήκα :!:
Οντοπικ, το κομμάτι είναι φτιαγμένο με κάποιο generator σε φάση thrash-o-matic, του πετάς μερικά riff απο exodus και θρασομπαντες 20χρονων των δυο τελευταίων δεκαετιών, βαζεις φωνητικά I am the table και έτοιμο. Still πιο αξιοπρεπής κίνηση απο οποιοαδήποτε μπάντα της ηλικίας τους, πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι για πόσο καιρό θα το κάνουν ακόμα. Το nostalgia marketing θα πουλήσει σίγουρα άλλα 5 χρόνια ακόμα, μετά; Το εξώφυλλο αν οριστικοποιηθεί θα είναι το χειρότερο εξώφυλλο Metallica ever.
Έμαθα για το album στο αντίστοιχο thread στο forum του Metal Archives και μόλις το είδα νόμιζα ότι είναι κάποιου είδος τρολλιά, από αυτές που βγαίνουν κάθε τόσο! Δυστυχώς δεν ήταν...
Γελάνε και τα πόμολα με τη νέα κατάντια των Metallica. Εκεί που λες δεν πάει πιο κάτω έρχονται να σε διαψεύσουν! Riffs, solo, drums, παραγωγή, εξώφυλλο, χάλια. Αδύνατον να πιστέψει κανείς ότι αυτή η μπάντα έχει γράψει κομμάτια όπως το ''To Live is to Die'' και όλα στους 4 πρώτους δίσκους βασικά, ή στίχους όπως ''Outlaw Torn'' και ''Fixxxer''... Μας κοροϊδεύουν τελείως, δεν εξηγείται αλλιώς.
ΥΓ. Φήμες λένε ότι τα τύμπανα για το νέο Metallica ηχογραφήθηκαν σε kit με 5 ταμπούρα, αφού ο Δανός αντικατέστησε όλα τα toms που μέχρι πρόσφατα είχε για φιγούρα στο kit του, με ταμπούρα για να νιώθει πιο άνετα. Όποιος μπορεί, ας επιβεβαιώσει την πληροφορία!
^Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα μια ζωή, πίσω στη μελέτη αμέσως!
Η μπάντα έχει χαρίσει ήδη με το νέο «πόνημά» της (πολλά εισαγωγικά και εδώ) άπειρο γέλιο στην παρέα, με καλύτερη ατάκα ώς ώρας πιθανότατα να είναι η πρόταση ότι μαζί με την μπότα του κομπάρσου ο παραγωγός έχει μιξάρει και τα mouse clicks με τα οποία edit-αρε τις τρίγκες.
Εύχομαι ολόψυχα ο δίσκος να σταθεί αντάξιος των υψηλών προσδοκιών που γεννήθηκαν με το πρώτο single.
Εγώ δεν συμμετέχω σε σοβαρή συζήτηση για τους μετάλικα με οπαδούς τους. Βασικά ήρθα για να πω την μαλακία μου πως είναι αστείοι να κόψω αντιδράσεις, να το διασκεδάσω και να φύγω*.
*μέχρι να βγει ο δίσκος να γελάσουμε όλοι σαν μια παρέα.
Απιστευτα τυχερος οποιος ηταν χθες βραδυ στη Μιννεαπολη*, εκπληκτικη εκτελεση και συναυλια γενικοτερα. Ο Λαρς το παιζει αψογα φυσικα, παρα τις αμφιβολιες.
*Εκτος φυσικα απο οσους ακουνε θρας τα τελευταια 20 χρονια, και αυτους που εχουν αγορασει το Adobe Thrash-O-Matic 4.0, ολοι αυτοι λογικα θα κλαινε τα λεφτα τους
οι μετάλλικα δεν πρέπει να 'χουν πολυκαταλάβει το death magnetic πάντως
Όχι, οι οπαδοί τους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα και οι Metallica τους διευκολύνουν με το να μην παίζουν κάποιο κομμάτι από αυτό. :cool:
Ε δυο fills έχει όλα κι όλα στα τύμπανα, και τα διπέταλα τα flamm-άρει, όπως πάντα.
Καλή προσπάθεια πάντως, αν και δεν θα πρέπει να γίνεται θέμα κάθε φορά που η μπάντα παίζει καλά τα κομμάτια της σε κάποιο Live, αυτό θα πρέπει να είναι ο κανόνας. Όσον αφορά τους Metallica, ο κανόνας είναι να μην τα παίζουν καλά, γι αυτό και όλοι ενθουσιάζονται.
Εισαι απιθανος. Δεν καταλαβαινεις καν ποτε ξεφτιλιζεσαι, και συνεχιζεις, εκει, δυνατα. :touched:
Μηπως δηλαδη οι Metallica θεωρουν το Justice και το Kill'Em All για πεταμα αφου επαιξαν μονο ενα τραγουδι απο το καθενα σε ΜΙΑ συναυλια προχθες?
Θελεις να παρουμε και τα setlists των 400 συναυλιων που εχουν δωσει απο τοτε που βγηκε το Death Magnetic μεχρι και σημερα μηπως ειναι διαφορετικα?
Ενταξει, καταλαβαινω οτι πειραχτηκες που στην ειπα επειδη γραφεις μονο βλακειουλες στο παρον τοπικ, συγγνωμη.
Φτανει οκ, υποσχομαι να μην σε ξαναπειραξω επειδη το 2012 εγραφες οτι το St. Anger ειναι οτι καλυτερο εχουν βγαλει τα τελευταια 20 χρονια :touched:
και φυσικά
Spoiler
το τραγουδι ειναι απλα ενα καλο κομματι , ουτε αξιο να γραφτουν διθυραμβοι κλπ αλλα οχι και για να απαξιωθει. Δεν μιλαμε παντα για οσους ψαχνουν αφορμη να κραξουν τους μεταλλικα, θα το εκαναν ακομα και αν εβγαζαν ενα αλμπουμ επιπεδου μαστερ εν ετη 2016. ειναι ενα καλο πρωτο δειγμα για το καινουριο αλμπουμ.
αλλα
πιστευω οτι το κομματι live απογειωνεται
Οκ γαμω τα παιδια αυτος που το εφτιαξε. Τα πρωτα 4 τα πετυχε σχεδον 100% on spot.
Για το Black Album και τα τυμπανα εχω αμφιβολιες, αν και οι κιθαρες ειναι αρκετα σωστες.
Τα αγαπω ολα. Οκ, εκτος απο το παιδακι με τα γυαλια. Το κοριτσακι με τη μπλουζα με το ουρανιο τοξο με κανει να θελω παιδια. Και το κοριτσακι που ηταν ηδη μεταλλο.
Πεθανα με ασιατακι "I don't think this classifies as music" :touched:
Τροφή για κουβέντα: Are Metallica the most important metal band of all time?
https://j.gifs.com/qx1j1p.gif
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Η νέα γενιά ρε φίλε. Αλλά πάλι, θυμάμαι κάτι βίντεο τύπου S&M που στο λάιβ ήταν όλοι σε καθίσματα θεάτρου και λέω, "γιατί"?
Απο τη μία, θα μου πείς, εντάξει, συμφωνική, βγάζει νόημα. Αλλά νομίζω, οι αμερικανοί είναι κάπως έτσι κρυόκωλοι στα λάιβ τους.
Η Anita και η Sydney είναι οι μεγάλες μορφές του βιδέου.
H Sydney ειναι 8 χρονων και ειπε αυτο:
https://www.youtube.com/watch?v=J4NbjU3qstA&t=2m26s
Spoiler
τη Sydney τη βλέπω σε κανα χρόνο να φοράει αυτό:
https://i.imgur.com/Aaq7xAg.jpg
Νεο κομμάτι στην κεντρική του www.metallica.com .Εχω ερωτευτεί το ρεφρέν.
Edit:
https://www.youtube.com/watch?v=1iprubvCfdM&app=desktop
Ωραίο και ειδικά ο ήχος του μπάσου.
Επίσης βλέπω όλη μέρα σήμερα κόσμος να δηλώνει πως θα πάμε 3+5 Φεβρουαρίου στις συναυλίες τους στην Κοπενχάγη να γουστάρουμε. Χαμός θα γίνει.
θελει πολυ ψαξιμο για τους καλοθελητες να βριυν κατι να κραξουν
:dfinger:
Ονιμποτσο, πες την αποψη σου για το τραγουδι. Εδω ειναι η δικη μου:
Επι 6 λεπτα η καυλα που βγαινει προς το συμπαν απο τις νοτες αυτου του τραγουδιου, ειναι πιο ισχυρη απο 33 χρονια ανουσιοτητας και μαλακιας που βγαζει η δικη σου η υπαρξη προς το συμπαν.
Η σιχαμάρα που προκάλεσες μέσα στα 10" που σου πήρε να γράψεις την άνωθεν μαλακία είναι μεγαλύτερη από του Τραμπ και της φιλενάδας σου της Χίλαρυ ΜΑΖΙ.
μην τσακώνεστε.... παίξτε όμορφα μαζί
Πάρτε και 2 χτεσινά:
https://www.youtube.com/watch?v=cJOSvvdy27I
https://www.youtube.com/watch?v=O7-XDrjWkS4
καλο ειναι νταξει αλλα με μπερδευει το hype και οι διθυραμβοι, δεν ειναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ νομιζω (επιφυλλασομαι βεβαια, ποτε δεν ξερεις πως σου κολλαει κατι στο μελλον).
αυτο που παρατηρησα κυριως απ το πρωτο κομματι ειναι πως ριχνουν τρελη δουλεια στο προμοσιον (οχι πως δεν το εκαναν παντα αλλα πρωτη φορα με σινγκλ μεταλλικα θυμαμαι να το ακουω παντου/το ξερουν ολοι απ εξω). παιζει και στο ιντρο του καινουριου, πονηροι οι παππουδες.
ας περιμενουμε το δισκο να τ ακουσουμε ολα με τη σειρα κλπ.
ποσο χρονων εισαι ρε σερπαντινα? απο μπλακ αλμπουμ και μετα οποτε εβγαζαν αλπουμ οι μεταλλικα στο εμ τιβι επαιζε μεταλλικα ανα 5 τραγουδια..
16, you?
για γιουτουμπ κλπ μιλαω κυριως, εχουν βγαλει διασκευες/φανβιντεος/σερπαντινες για το hardwired to self destruct, ισως παλι να θυμαμαι λαθος γιατι δεν τα χα πετυχει η παρακολουθησει σε τετοιο βαθμο. τωρα νιωθω οτι μου το χωνουν στη μουρη.
σε καθε περιπτωση το ξανακουσα και νομιζα οτι ακουγα volbeat, γιαικς.
Είναι λίγο power metal στο ρεφραίν; :O
Εμένα με άρεσε το δεύτερο, μου έφερε κατά κάποιον τρόπο στο μυαλό το στήσιμο του "I Disappear" το οποίο είναι κομματάρα και τότε που είχε βγει έλπιζα να συνεχίσουν οι 'τάλικα σε τέτοια κατεύθυνση. Έβγαλαν το St.Anger βέβαια αυτοί.