Επειδή ψάχνω κανά μήνα να πάρω τηλέφωνο και όλο το αναβάλλω, διαβάζω τακτικά τα σχόλια στο skroutz για 2-3 κινητά που με ενδιαφέρουν. Να μη στα γράφω, μπες και δες εσύ αναλυτικότερα.
Printable View
Επειδή ψάχνω κανά μήνα να πάρω τηλέφωνο και όλο το αναβάλλω, διαβάζω τακτικά τα σχόλια στο skroutz για 2-3 κινητά που με ενδιαφέρουν. Να μη στα γράφω, μπες και δες εσύ αναλυτικότερα.
Erm, sorry αλλά δε μου λένε τπτ τα γραφόμενα στο σκρούτζ, for all i know they're paid promoters.
Σοβαρά τώρα, γιατί δεν παίρνετε ένα iPhone και κάθεστε και αλλάζετε κινητά με android κάθε 1-2 χρόνια;
Γιατί apple, child labor, work ethics, business ethics,γενικά fuck apple και λολ 500 ευραίοι για ένα γαμωκινητό.
Δεν είναι ανάγκη να πάρεις με 500. Βέβαια αν πάρεις, θα βγάλεις 3-4 χρόνια χωρίς πρόβλημα και θα χεις και μεταπώληση τουλάχιστον 1/3 απ´ το ποσό που έδωσες. Το καλοκαίρι κλείνω 3 χρόνια με iPhone SE, δεν έχει κολλήσει ΠΟΤΕ, battery health 87% capacity και με βγάζει άνετα μια μέρα με χρήση σαν αυτή που θέλει ο τσιμπουκλανο και ιντερνετ κυρίως 3g και όχι wifi.
Μπορείς να ψαχτείς για ενα μεταχειρισμένο/εκθεσιακό iPhone 7 ή ακόμη καλύτερα 8, με καλή μπαταρία εννοείται, με κανα 350αρι ξερωγω. Όσες φορές είχα android μου σκότιζε ταρχίδια μετά από ένα χρόνο max.
Αν οι λόγοι είναι ιδεολογικοί, πάσο.
Αν υπήρχε ηθικό θέμα δε θα φορούσαμε και δε θα τρώγαμε τίποτα.
Απλώς τα προϊόντα της Απλ είναι πανάκριβα γι αυτό που προσφέρουν, υπάρχουν αντίστοιχα κινητά πλέον σε πολύ χαμηλότερη τιμή που δεν τα κρατάς μόνο 2 χρόνια όπως λες.
Και ποιο 8άρι; Άσε που δεν κάνει 350, 4,7 ίντσες, μπέζελ τεράστια και ανάλυση άστα να πάνε.
Βέβαια με ό,τι βολεύεται ο καθένας.
Ναι είναι ακριβότερα σε σχέση με αυτά που προτείνετε αλλά επιμένω έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αξία μεταπώλησης, οπότε «η μία ή η άλλη».
Σε αυτά τα τρία χρόνια που έχω το SE, η αδερφή μου πήρε ένα xiaomi redmi 6, η κοπέλα μου ένα huawei p10 lite και ο πατέρας μου ένα xiaomi MA1 κάτι τέτοιο, γύρω στα 220-250 το καθένα όταν τα πήραν.
Ε, έχουν κλατάρει όλα.
Το 8άρι άντε να κάνει 370-380 αν όχι 350. Στο ινσόμνια μπαίνουν 20 αγγελίες καθημερινά.