παίζει να υπήρχε φάουλ στην τελευταία φάση;
Printable View
παίζει να υπήρχε φάουλ στην τελευταία φάση;
δεν νομιζω
ειδα φαουλ στο σουτ που περασαν μπροστα οι σερβοι πριν το φανε απο τους τουρκοι
τεοντοσιτς επειδη τουκατσε μια φορα τοχτισε αψυχολογητος κι αυτος και ο τουρκογλου
σασπενς ειχε αλλα ποιοτικα ξυλικι με τριποντα ηταν το ματς
ποσο τελειο ηταν που ο ασικ 'τραυματιστηκε' απο σφαλιαρα τεοντοσιτς, βγηκε και εριξε ο αρσλαν βολες?:touched:
Γαμω την πουτανα, ένα δέκατο πιο μετά να γινόταν η ταπα θα επρεπε να μετρησει για κάθοδος .
Με Ουσα δε παίζει να 'ναι τόσο αδερφές, ούτε οι διαιτητές τόσο προκλητικοί. Χαλαρά 30αρα προβλέπω (αρκεί να μην τους λυπηθούν :P)
οχι αλλοι αδιαφοροι τελικοι ομως.
τη τελευταια πενταετια ο μονος τελικος που αξιζε ηταν το ισπανια-ρωσια στο euro 07 με ολα τα υπολοιπα περιπατους.
πήγαν να κάνουν ΤΗΝ ανατροπή οι Ισπανοί αλλά ευτυχώς δεν τους βγήκε. κρίμα για τις λατρείες, έπρεπε πιο πάνω από 5η θέση.
Πόσο εύκολα τα κάνει να φαίνονται όλα ο Ντουράντ :touched:
33 ποντους ο κλειζα . μαλιστα..
χθες που εκαιγε η μπαλα δεν ομως....
αυτοι οι ψηλοι της τουρκιας γτπ...αμαν δλδ..βαλτε κανα καλαθι..ποση διαφορα υψους πια θελουν!!!
χωρις ντουραντ θαταν ντερμπυ...μονο αμυνα παιζουν ταμερικανακια.
Γουστάρω γιούχα σε εθνικό ύμνο από Τούρκους.:dfinger:
ελα τωρα αφου στη σεζον δεν παιζουν καλες αμυνες...λογικο μεν...γιατι ειναι 82 παιχνιδια!
εκτος απο τα ντερμπυ lakers - celtics κτλπ
στα play off αρχιζει το ξυλικι...
Ιλιασοβα μονο μεμας επαιξε καλα? ελεος
ξενερωμα τελικος...ομως Ντουραντ one man show :)
χθες
δεν είχα δει το παιχνίδι τουρκίας - σερβίας και το δα στην ΕΤ3 των αγρίων ωρών. από τα παιχνίδια που θα θυμάμαι για τα τελευταία τους 2 λεπτά. αυτό και έναν νομίζω ξεχασμένο σερβίας - αργεντινής που τα τελευταία 2' παιζότανε κανά τέταρτο. χθες, τρελό σπρώξιμο, με πολλά γκολ φάουλ που ΔΕΝ δόθηκαν για τους πρώην γιουγκοσλάβους. ΗΑTS OFF για τον ίβκοβιτς τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ!
σήμερα
ντάξει ο ματιασμένος πλεόν ελέω speaker ντουράν έκανε θάματα, οκ, καλό το αμέρικα.
σόρυ κιόλας από τον speaker που στα πρώτα 3 10' οι τούρκοι δεν αφήσανε τους αμερικάνους να τρέξουν. ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ το μπάσκετ... αν το έκανε η ΕΛΛΑΣ θάτανε η μέγιστη τακτική (το 2006, αλλά νομίζω σχολίαζε ο σκουντής ορ νοτ? )
Γτπ η Τουρκια, μου τη σπαει οταν διοργανωτες ευννοουνται τοσο πολυ.
Ήθελα Σερβία τελικό ρε γμτ, κυρίως για τη λατρεία τον Ίβκοβιτς...
Πρώτα απ' όλα πρέπει να πω ότι η Τουρκία έκανε εξαιρετική δουλειά στο οργανωτικό κομμάτι. Από και κει μετά, όμως, ήταν το χειρότερο Μουντομπάσκετ!" είπε ο Ίβκοβιτς, που μίλησε σε πολύ σκληρό ύφος και δεν ασχολήθηκε καν με τον μικρό τελικό και την ήττα της ομάδας του από τη Λιθουανία.
"Έγιναν πολλά περίεργα ματς και επίσης έχουν ειπωθεί πολλά περίεργα πράγματα!" υπογράμμισε για να προσθέσει: "Για το 1998 ακόμη γράφουν και λένε. Εδώ τίποτα. Κανείς από τους υπεύθυνους δεν έχει βγει να πει κάτι για τη διαιτησία του ημιτελικού. Κανείς κύριος δεν έχει τιμωρηθεί. Εγώ, λοιπόν, λέω πως αν δεν τιμωρηθεί κανείς από τους διαιτητές τότε ο κύριος Κοτλέμπα και ο κύριος Μπάουμαν που είναι υπεύθυνοι πρέπει να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους!"
Ο Ίβκοβιτς συνέχισε τον μονόλογό του: "Λέω να παραιτηθούν αν δεν τιμωρήσουν τους διαιτητές. Δεν θα τιμωρήσουν, όμως, κανέναν. Πείτε μου ωστόσο πώς γίνεται να παίζουν δυο ευρωπαϊκές ομάδες και να μην υπάρχει Ευρωπαίος διαιτητής! Τί γίνεται όταν ένας παίκτης πέφτει κάτω και προσποιείται πως είναι τραυματίας για να εκτελέσει άλλος στη θέση του τις βολές (σ.σ αναφέρεται στην περίπτωση του Ασίκ και το τρικ του Τάνιεβιτς)..."
Και τα καρφιά συνεχίστηκαν: "Εντάξει, καταλαβαίνω ότι έπρεπε να ικανοποιηθούν οι σπόνσορες που πληρώνουν. Με το μπάσκετ, όμως, τι γίνεται; Οι περισσότερες ομοσπονδίες έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά εδώ όπως φαίνεται πρέπει να μένει ικανοποιημένη η διοίκηση! Δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ, μετά τον μικρό τελικό που τελείωσε τα μεσάνυχτα. Φύγαμε από το γήπεδο στις 2 λόγω μέτρων ασφαλείας και στις 9:45 το πρωί μας έδιναν το γήπεδο για προπόνηση. Πώς να κάνουμε προπόνηση τέτοια ώρα, ενώ παίζαμε ένα ματς μεταλλίου. Έχω απόλυτη επίγνωση του τι λέω τώρα και περιμένω μια απάντηση".
Τι εγινε το 98, δεν θυμαμαι.
ε μουντομπασκετ στην Αθηνα, στον ημιτελικο τους κερδιζαμε 15 ποντους στο ημιχρονιο
αλλα τους πηραν απο το χερακι οι ρεφ και τους πηγαν στον τελικο οπου το πηραν
τις δηλώσεις Ιβκοβιτς σχολιάζουμε!
το κατάλαβα, ο άλλος ρώτησε τι έγινε το '98, εσύ απάντησες κι εγώ είπα ότι δεν ήταν μόνο σφαγή από τους διαιτητές και ότι ο Γιαννάκης τον έπαιζε, που είναι το prob?
ο παπανικολαου εχασε τις γαμωβολες ετσι?
κανένα προβλημα, απλά με κουόταρες κι ήταν λίγο άσχετο με αυτο που λέγαμε
βεβαίως μια χαρά την πήγαινε πάντα την εθνική ο δράκος, καλά σας γαμάει γενικώς
τα αποτελέσματα είναι 100% μαζί του αλλά δεν έχει συστημα εναντίον ζώνης!
Για το '95 έχουμε να πούμε τίποτα κύριε οΝτουνταντεη;
πρωτη περιοδο λες 97 (4η θεση στο ευρωμπασκετ) και 98 (4η θεση στο παγκοσμιο)?
πραγματικα τα ειχε γαμησει ολα την μανα ο αποτυχημενος
και μετα βεβαια τα γαμουσε την μανα, 2004 (5η θεση στην ολυμπιαδα), 2005 (1η θεση ευρωμπασκετ),
2006 (2η στο παγκοσμιο), 2007 (4η ευρωμπασκετ), 2008 (5η στην ολυμπιαδα)
τρεμω στην ιδεα να τον ξαναπροσλαβουν τον παλιοτελευταιο
ΕΠ, κάποιος πάτησε γραμμή και ο ρεφ έβλεπε..
Νταξ τελικά οι μόνοι διοργανωτές που παίζει να μην έχουν ευνοηθεί από διατησία είμαστε εμείς...τουλάχιστον σε ημιτελικούς 95 κ 98 (ευρωπαϊκό κ παγκόσμιο) με Σερβία χαλαρά μας είχαν απαυτώσει - βολές από την αρχή σχεδόν του κάθε ημιχρόνου κλπ...
Καλά, πάντως σε αυτό το ματς τουρκία - σερβία πρέπει να έχει πέσει το χειρότερο σπρώξιμο έβερ! Δηλαδή τι να πρωτοθυμηθείς, καλάθια σέρβων που δεν μέτρησαν, επιθετικά φάουλ που έδωσε αμυντικά, αμυντικά φάουλ των τούρκων που δεν έδιναν, τεχνικές για τον πάγκο που έμπαινε στο γήπεδο, αμυντικά φάουλ στους σέρβους που δεν ήταν... Το αποκορύφωμα φυσικά είναι η φάση στο βιντεάκι που ο ρεφ ΒΛΕΠΕΙ το γαμημένο πόδι, αλλά μούγκα.
Δεν είναι προφανώς ότι έχω καμμιά αγάπη προς τους σέρβους, αλλά ρε πούστη μου μουντομπάσκετ είναι, γιατί μας σιχτιριάζουν γαμώ το σπίτι τους..
Προφανως δε θυμασαι το Σερβια-Αργεντινη το 2002.
Έχεις ένα δίκιο, πραγματικά το είχα ξεχάσει.
(btw, τι ομάδα είχαν όμως τότε οι γιούγκοι!)
Το 95 μια χαρα δικαια το πηρανε, εμας απλα μας ετσουξε που μας κερδισαν και θελαμε Λιθουανους.
Πάντως μετά και από αυτό το μουντομπάσκετ, πιστεύω ότι οι δικοί μας υστερούν πολύ σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τις άλλες ομάδες.
Οι ψηλοί μας δεν πηδούν ούτε εφημερίδα και είναι πιο αργοί και από το ριπλέι.
Οι κοντοί μας το ίδιο, δεν έχουμε έναν παίχτη να πεις θα πάρει φόρα να μπει και θα τα γαμήσει όλα, ενώ όλες οι άλλες ομάδες έχουν τουλάχιστον έναν.
Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν έχουμε και παίχτη στο nba νομίζω.
epishs eimaste h monadikh xwra pou den exei paixth scorer, h estw na xlatswnei triponta. Mono o spanoulhs skorarei arketa alla kai pali einai me tis meres tou
Έχουμε το Βασιλειάδη με πολύ καλή σεζόν στην Ισπανία, με το καλύτερο τρίποντο για Έλληνα παίχτη, σε καλή ηλικία, αλλά λόγω της γαμημένης της ποινής αναγκάστηκε να πάρει Βουγιούκες κλπ μη μείνει χωρίς ψηλούς...