βγάλε χολή , αλλά όταν χρειάζεται παίζουμε :P
Printable View
After Wednesday’s 3-1 defeat to Blackburn, coupled with a frankly awful performance, Hodgson’s job hung by the thinnest of threads. But, if this morning’s papers are to believed, he has one more chance to prove himself.
Unfortunately for him, it’s away at Old Trafford.
John W. Henry is looking at things tora.2 mines apolitos tpt
όταν ανέλαβαν, έδωσαν "υπόσχεση" ότι δε θα αλλάξουν προπονητή τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς για να μη φανούν δικτάτορες, αλλά βλέποντας ότι βουίζει ο τόπος οφείλουν πια να δραστηριοποιηθούν
Tελος.
dalglish :pink:
:thumbsup:
Προκαλεί ευχάριστους συνειρμούς ο Kenny στον πάγκο, αλλά έχει να κοουτσάρει πολλά χρόνια (περίπου 11) και δεν νομίζω ότι αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση. Με τα χάλια που έχει η ομάδα βέβαια αυτή τη στιγμή, ο οποιοσδήποτε θα έκανε καλύτερη δουλειά από τον Woy Dodgson.
Όπως και να 'χει, είμαι ο τελευταίος που θα πει κακό λόγο για τον Kenny και ελπίζω να τα καταφέρει.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:j...736505.jpg&t=1
off-topic(μιας και FA cup).
Φτηνά τη γλύτωσαν τα μωρά του Βενγκέρ.
Σας περιμένουμε στο Elland Road....
δε νομίζω ότι υπάρχει προπονητής στον κόσμο που θα μπορούσε να κάνει πολλά παραπάνω σε αυτή τη Λίβερπουλ από όσα ο Χότζον. έχει τόσες χτυπητές αδυναμίες αυτή η ομάδα που θα είναι κρίμα να τα φορτωθεί όλα εκείνος. και εκτός αυτού, θα είναι και ο πιο εύκολος τρόπος να χαθεί ακόμα πιο γρήγορα το όποιο μομέντουμ δημιουργήθηκε με τον Νταλγκλίς, στοίχημα ότι σε ενάμιση μήνα ίδια μπάλα θα παίζει η Λίβερπουλ.
δν ξερω αν απλα εχετε τυφλωθει απο την κατρακυλα σας, αλλα σκεπτομενοι ορθολογικα σε τι ελπιζετε με τη συγκεκριμενη αλλαγη ;
οκ ο Χοτζον ηταν σαφως λιγος, δν νομιζω ομως πως θα ερθει καποια σημαντικη βελτιωση με αυτη την επιλογη (κ γενικοτερα απλα με αλλαγη προπονητη).
ΟΚ δικο σας παιδι, παιχταρας κ προπονηταρας καποτε, αλλα συνταξιουχος εδω κ ποσα χρονια ρε παιδια.
περασμενα μεγαλεια. οπως λενε ακομα εδω στο Ελλαντα ο Μπαγιεβιτς ειναι ακομα προπονηταρα.
θα μεταμορφωσει τον Κυριακο σε Βιντιτς κ τον Λουκας σε Τσαμπι κτλ κτλ ;
με το ροστερ που χετε κ ο Μουρινιο @@ θα κανε, σορρυ κιολας
Τιμη και δοξα στην φτωχη Stevenage, στην πρωτη της σαιζον στην League 2, πεταξε οξω 3-1 τη Newcastle εχτες.
Κουφαλες, εμεις απ τις μικρες ειμαστε εδω, αγκαθι στο κωλαρακι σας.
http://news.bbcimg.co.uk/media/image...10971718-1.jpg
Γελάει ο κόσμος με το πέναλτυ.
partin omada k fige kenny
http://i27.photobucket.com/albums/c1...ancbastard.jpg
και κόκκινη ο τζέραρντ.
όπου φτωχός κι η μοίρα του.
Η ποινή γι' αυτην μεταφέρεται στην Πρεμιερ ε;
Μεγάλος Webb πάντως, κρατάει την παράδοση του Old Trafford
http://i53.tinypic.com/5a49cp.jpg
γαμώ την παναγία πως μου ξέφυγε αυτός ο άσσος. κακή season κρίμα.
oute o ferguson do dwsei mpen'alty auto
Γενικά τραγική διαιτησία , αλλά με την αγωνιστική μοιρολατρία της Λίβερπουλ λογικό είναι να παίξει έτσι το κοράκι.
Αυτός ο Τόρρες δεν έχει θέση ούτε στους αμπαλOthers
Για τη κόκκινη τι λέτε?
Ψιλουπερβολική μου φάνηκε.
λεφτά έχουμε ...
Spoiler
Martin O'Neill will replace Avram Grant as manager of West Ham after Saturday's match against Arsenal, BBC Sport understands
ΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ
εχει υλικο η west ham?
μονο ο εβραιουλης φταιει;
στα αλλα εχει γινει στορυ και με το γηπεδο (καιρο τωρα)
να παει η τοτεναμ στο ολυμπιακο σταδιο που θαναι στα λημερια της west ham
ενω φαινοταν οτι το εκαναν για να πιεσουν τον κακλαμανη της περιοχης ψιλοβρωμαει οτι το κοιτανε σοβαρα να φυγουν απο β. Λονδινο
οικονομικα συμφερει λενε αλλα ξεφτιλικια
μπράβο!
μακάρι να την κρατήσει πάνω μπας και πέσει καμιά αντιπαθητική.
για υλικό βέβαια δεν ξέρω, φέτος δεν έχω δει σχεδόν καθόλου (μόνο το ματς με λίβερπουλ που η west ham ήταν πραγματικά αισχρή) αλλά πέρσυ είχε μια χαρά παίκτες και πάλι χάλια πήγαινε. Για να δούμενες
δεν εχει τραγικους παιχτες..ανετα μενει με το υλικο...για να δουμε..ελπιζουμε σε αλλαγη ψυχολογιας και κανα καλο σερι
Αφού πετούσε με Γκραντ η Τσέλσι ρε σεις!
έπαιρνε έτοιμη την ομάδα του τενκάτε μωρέ.
παρόλαυτά, δεν την είχε πάει χάλια την τσέλσι, να είμαστε δίκαιοι.
αυτό δε λέω;
α είσαι όντως από αυτούς που πιστεύουν ότι όλη τη δουλειά την έκανε ο τενκάτε δλδ;
δεν έχω άποψη να πω την αλήθεια (ούτε για τσέλσι ούτε για μπαρτσελόνα) αλλά μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο σενάριο. τέλος πάντων.
Δεν το ΠΙΣΤΕΥΩ γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω αλλά έχω σαφείς ενδείξεις για αυτό με βάση το ότι η τσέλσι σερνόταν πριν τον προσλάβει και ο ράικαρντ (το "ολόγραμμα" κατά συμπαθείς χρήστες και ακροατές του φάιτ κλαμπ) εκτέθηκε όταν τον έχασε.
Πάντως, χωρίς προφανώς να ξέρω τι ακριβώς γινόταν, στα σχετικά forums κλπ υπήρχε γενικά η παραδοχή ότι ο Τεν Κάτε έκανε όλη τη δουλειά σε θέματα τακτικής, εξάλλου ο Γκραντ δεν συμμετείχε σχεδόν καθόλου στις προπονήσεις. Απλά είχε αρκετά κακές σχέσεις με πολλούς παίκτες (και άρα τον αντιπαθούσαν και οπαδοί), γι' αυτό και τελικά απολύθηκε ενώ αρχικά το πλάνο ήταν να μείνει βοηθός και του επόμενου προπονητή.
Η ομάδα,βασει ονομάτων,διεθνων ποδοσφαιριστών, και υλικού γενικότερα έχει τα φόντα να τελειώσει σε μιντ τέιμπλ θέση.
Ο Γκραντ τα ΣΚΑΤΩΣΕ άσχημα με τις μεταγραφές του καλοκαιριού,Μπαρέρα ακόμα προσαρμόζεται,ο Ριντ επαιζε εκτος θέσης στις μισές του συμμετοχές και δεν πείθει γενικότερα,ο Γιάκομπσεν οκ,ελευθερος απο τη Μπλακμπερν ήρθε τι να περιμένουμε,Πικιόν και Ομπινα μια παίζουν,μια τον παίζουν,ο Χιτζ σακατεύτηκε με το που πάτησε στο Chadwell Heath,τι να πούμε.Χώστε μετά τα ντεφορμαρίσματα διαρκείας των Απσον και Κόουλ(που ποτέ δεν ήταν και κανά φορ που εμπνέει φόβο,αλλά έκανε αρκετή δουλειά),το συνεχές ροτέισον,και θα δείτε πως σχηματίζεται η εικόνα.
Πρέπει να καταβληθεί κάθε μα κάθε προσπάθεια να μη φύγει ο Πάρκερ,γιατί αποτελεί το βαρόμετρο της ομάδας,φάση Σισέ και ΠΑΟ έχει γίνει.
Η κατάσταση δεν είναι ακόμα πολύ ανησυχητική,μας χωρίζουν 3 πόντοι από τη 14η θέση,αλλά μπορούν κάλλιστα να γίνουν,αν φτάσουμε μέσα Φεβρουαρίου και δε δούμε βελτίωση.