θα πεθάνω από καρδιά
Printable View
θα πεθάνω από καρδιά
ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ.
ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ
Προβλέπω εξώφυλλο Φραγκοφονούλη να κοιτάει τα σκατά στα χέρια του.
ΠΡΩΤΟΝ
ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ
κατα τα αλλα:
http://www.trifiliworld.gr/images/ar...nis-fwtsis.jpg
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
ποσο τεραστιο ματς μπορει να εκανε
εκπληκτικος μπατιστ επισης για μια ακομα φορα σημερα :pink::pink:
συνεχιζουμε με ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστω στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ βασιλη σπανουλη που μας βοηθησε σημερα να παρουμε το ματς κανοντας οτι μπορουσε τις κρισιμες στιγμες..παρακαλω πολυ καποιος να βρει φωτο με την εκφραση του οταν του γλιστρισε η μπαλα :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
παντως ηταν φοβερος τελικος με πολυ αγωνια και θυμησε παλιες εποχες
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ -->
του χρονου παιδια :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
έχετε αποδεδειγμένα την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αν διώξετε και τους μαο-μαο θα είναι καλύτερα
ΘΑΥΜΑ!!!!! ΜΠΗΚΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!!!
ξενέρωσα αγρίως, γαμώ τα μαλακιστήρια που μπήκαν μέσα
εκεί με το πανί ''δεν θα το σηκώσετε ποτές'' πόνεσε αρκετά. στα αρχίδια μας όμως,γαύρος είσαι-ευτυχισμένος άνθρωπος θα τη βρεις την άκρη.
και πινκ στο μπουρούσαρο που τα γάμησε τη μάνα όλα.
Το "σου γαμώ τα ράμματα που καιρός για γράμματα" πανό-απάντηση στον εβαγγελισμό ήταν Ένα Έπος, ο παναθηναϊκός με τον ολυμπιακό είναι όντως ισάξιες ομάδες όταν δεν παίζει ο διαμαντίδης, και η διαιτησία με προβλημάτισε διότι σε κρίσιμα σημεία έκανε αστεία πράγματα, που νιώθω πως βοήθησαν λίγο τον παναθηναϊκό, σε αντίθεση με την αρχή που ήταν απλά οτινάναι. Δεν φοβήθηκα δευτερόλεπτο πως θα χάναμε. Μεγάλος Φώτσης και συνολικά ήταν το πρώτο πρωτάθλημα που δεν χάρηκα
τοσα χρονια βλεπω μπασκετ, αυτο που γινεται με το γαβρο δεν εχει ξαναγινει
ας πανε στην αδριατικη λιγκα, ε δε γινεται
ωραιο ματς...τρελο αγχος...εστω και οριακα το αξιζε ο παναθηναικος!
φωτσης το ματς της ζωης του - συγκινηση απλα!
να παν να γαμηθουν τα ζωα που μπηκαν μεσα κ οσοι γαμανε το ματς ενω κερδιζουμε κιολας...θανατος.
καλα μη λεμε και οτιναναι "δεν χαρηκαμε" και τετοια
το γαυρο γαμαμε καθε χρονο μια χαρα χαιρομαστε
λεσ και δεν εχουν ξαναγινει οακα επεισοδια δηλ παλια σε κρισιμα ματς;
δεν το χαιροσασταν και τοτε?
καλά αφού επιμένεις:
να χαρώ να χαρώ να χαρώ
το μωρό το μωρό το μωρό
μιλάμε για ασύλληπτες καθυστερημενιές. κροτίδες (από τις γερές -όχι στρακαστρούκες- μέσα στον κόσμο) και 20-30 παληκαράδες-μασκοφόρους πίσω από τον πάγκο του γαύρου. νιώσε σε παρακαλώ
γελάω με δηλώσεις του πουτάναςγιου φραγκοπουτανούλη, που δε θελει να μιλήσει για τη διαιτησία και την εχθρική ατμόσφαιρα..
Για άλλη μια φορά να μπει στον τριχωτό σου πάτο μπάσταρδε και το 32ο αλλά και τα επόμενα που θα έρθουν.. Μικρός παίχτης τελικά πολύ μικρός!
δεν ειναι και nba να φωναζουνε defence
μπασκετ σεφ οακα εχουνε γινει ΤΑ οργια χρονια τωρα
ατομα πισω απο παγκο γαυρου στο οακα γινετε χρονια
να τρωνε αντικειμενα φωτοβολιδες κλπ οι παγκοι απο το ζεσταμα ακομα
τι το διαφορετικο που δεν εχουμε ξαναδει ειδατε σημερα και ξενερωσατε εκει εχω απορια
πχ 2011 και οχι 1989, ρε γαμω την παναγια τους.
ωραιος ρε. περίμενες τοσες μερες . οπως ειπα και σε προηγούμενα ποστς τοχα πει για αλλους λογους .
άξιοι της μοίρας μας πραγματικα . προφανώς δεν φταιει καμια διαιτησία σε αυτη την σειρα .
παπαλουκα εισαι φιλότιμος πολυ αλλα οσο και να προσπαθώ να σε συμπαθήσω τοσο καιρο δεν μπορω ρε γαμωτο . γιατι εισαι ασσος , παιρνεις τοσα λεφτα και οταν ειναι να βαρέσεις τρίποντο δεν σε παρκαρει κανενας και σε βολες δεν βαζεις ποτε και τις δυο . τοσα λεφτα ρε πουστη .
σπανουλη αντε γαμησου ρε .
32
όργια φωτοσοπάδων τις επομενες μέρες με τον σπανούλη να κοιτάζει τα χέρια του. Οι γνωστοί φωτοσοπάδες.
kavla ghpedara kai porwsh
epeidh egw den to evlepa apo ton kanape kai thewrw oti sta 3 dekalepta toulaxiston mas xemouniasan ta korakia, peite mou kapoios antikeimenikos pws krinei th diathsia. ws gnwston sto ghpedo ta vlepoume ola enantion mas alla egw eida na mas paizoun 30-70 uper tou gaurou
kata ta alla
εβαγγελισμος
μολισ σθνειδητοποιισα οτι μοθ λειπσε το
ειναι χοντροσ ειναι και ποθτανασ γιοσ τρςει πολθ το λενε σοφοκλι
ασχετο αλλα ειπα να το αναφερς
εγώ που απλά έβλεπα το μπασκετάκι μπορώ να πω ότι η διαιτησία δεν είχε σκοπό να παίξει κάποια ομάδα, λάθη έγιναν, γενικά μέτρια διαιτησία, αλλά μεροληπτική δεν θα την έλεγα προς καμιά κατεύθυνση.
Μπερνι μόλις τέλειωσε το ματς, έκαμα ζάππινγκ και πέφτω στο Commando ... βρε μπαγάσα εσένα σκέφτηκα. Λέω πήρε πρωτάθλημα, έχει και σβασρτσενέγκερ, ποθτανα ολα.
Πιο πολύ βάζελο έπαιξε η διαιτησία.
ότι γίγαντες της διανόησης και πολιτιστικά κειμήλια τύπου μπέρνη βρίσκουν το θράσος να κάνουν πλάκα για ορθογραφικά πρέπει να είναι από τα μεγαλύτερα θαύματα του αθλητισμού.
ότι διάφορες εφημερίδες δε βρήκαν χώρο στα εξώφυλλα για τις τριφυλλάρες που έκαναν ντου φαντάζομαι είναι τυχαίο, στις μέσα σελίδες θα έχουν πύρινα και αγανακτισμένα άρθρα.
ότι η διαιτησία έπαιξε κάμποση πανάθα είναι προφανές αλλά με τι μούτρα να πεις τίποτε, πας βάζεις τις βολές στο τέλος και στέλνεις τους ναύτες των εξεδρών και τις κλαίουσες αμοιβάδες των φόρουμ σπίτια τους.
αυτά και του χρόνου ζήτω ποτέ ποτέ ποτέ.
πίνκαρα στην πρώτη πρόταση, το μετάνιωσα μετά
εμένα μου άρεσε η δεύτερη περισσότερο. για το υπόλοιπο :moutza:
ωραία όλα αυτά αλλά που διαφωνούμε να τα βρούμε βρε κρισμπος.
δε μιλάμε όμως και είναι κρίμα.
δεν έχει ενδιαφέρον ότι για τα εξώφυλλα των Σπορντέι και Εξέδρα δεν έγινε τπτ αξιοσημείωτο μετά τον αγώνα; ακόμα και αν μέσα έχουν τεράστια κείμενα με ρεπορτάζ και δηλώσεις και φωτογραφίες και προτάσεις και ξερωγωτιάλλο, δεν νομίζεις ότι τίθεται ένα κάποιο ζήτημα σχετικά με το πως αξιολογούν τα γεγονότα; δεν έπαιξε παναθηναϊκό η διαιτησία; δεν είναι κουραστικο το αστειάκι με το στόλο, είτε ντύνεσαι σα ναύτης για να πας γήπεδο είτε ντύνεσαι υπερβάζελος και κλαις στο ηαρ με τις πιξ; δε θα ήθελες να πεις γιατί το μετάνιωσες;
ρε φίλε, έχουμε και δουλειά.
Δεν ξέρω αν έπαιξε Παναθηναϊκό η διαιτησία, ήμουν γήπεδο σε σχετικά απομακρυσμένη θέση. Απλώς το "προφανώς" με κάνει να υποθέτω ότι συνεπάγεται "όπως κάθε άλλη φορά", οπότε να ένας λόγος να το μετανιώσω. Τώρα σχετικα με τις αμοιβάδες, έχω σχολιάσει ο ίδιος πριν από σένα στην ίδια σελίδα
εγώ πάντως γελάω με το ναύτη, εντάξει, δεν έχει πάει και με αμερικάνο η μάνα μου (νομίζω) οπότε το παίρνω στο χαβαλέ. αυτά ωραία είναι, να δουλευόμαστε, να πικάρουμε, να 'χει λίγο τζέρτζελο ρε αδερφέ.
αυτό που μου τη δίνει είναι τρόμπες τύπου μαξπέην που αυτό που βρήκαν να σχολιάσουν είναι μόνο η τεράστια πούτσα που έδωσε ο αντωνάρας στο γαύρο, μιας και έλα, πάντα αυτά τα μπάχαλα γίνονται, τώρα με τούτα θα ασχολούμαστε;;;
και του χρόνου στου καραϊσκάκη θα γίνουν πάλι τα ίδια και οι μεν θα γίνουν οι δε και "ε ρε μουνάκια τι περιμένατε, αφού εσείς μας τα κάνετε στο μπάσγκεντ, έτσι γουστάρουμε να τα παίρνουμε".
το "προφανώς" πήγαινε επειδή έγραψε ο ένας ότι έπαιξε παο, έγραψε ο άλλος ότι έπαιξε γαύρο (τον ξεμούνιασαν κιόλας τον μπέρνη) και επειδή από το σπιτάκι μου είχα την άνεση των ριπλέυ, λέω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία. δεν είπα ότι χάσαμε ένεκα τανατζήδων, ξέρω πολύ καλά πως είναι οι σφαγές.
και αν θες να ξέρεις, και εγώ αυτή τη στιγμή βγάζω το ψωμάκι μου αλλά αυτό δε με εμποδίζει να ποστάρω, πρέπει να έχουμε και κάποιες προτεραιότητες σε αυτή τη ζωή.