"ανακόλουθος ο πρόεδρος των Generals"
Printable View
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
http://i271.photobucket.com/albums/j...63731910_l.gif
2007-2010.
"Περασαν μηνες.
Περασαν χρονια.
οι δεικτες οσο κι αν κυλουν
η πουτσα θα ναι αιωνια"
(απο τα Απομνημονευματα του Προεδρου και την ποιητικη συλλογη "Αμπαλαδερς" εδαφιο 31:22)
Δε το θελαμε αλλα αναγκαστηκαμε. Δεν το επιθυμησαμε αλλα δεν ειχαμε αλλη επιλογη. Δεν θα ασχολουμασταν αλλα δεν ειμαστε και τοσο υπερανω.
Χρονια μετα τον Τελευταιο Βιασμο (του Καζαντζακι Δε Ριππερ) ελαφρως μεταλλαγμενη σαν νεα σειρα Χ-Μεν, η γελοια συναξη αρλεκινων επιστρεφει. Σαν αυγουστιατικη βροχη που διακοπτει την καλοκαιρινη ραστωνη, σαν ενοχλητικο κουνουπι που περιφερεται σαν τον Καραγκουνη στο δωματιο σου την ωρα που κοιμασαι, σαν τα χιονια, βρε!, ο περιπλανωμενος θιασος, χτυπησε.
Η πορεια διαμαρτυρομενων σταντ απ ποδοσφαιριστων, σταματησε εξω απ τα γραφεια μας απαιτησε αλλη μια Μαχη. Αλλη μια Συγκρουση. Αλλη μια Μονομαχια στο Ελ Καζο.
Το τηλεπαιχνιδι "ER εχεις αταλαντους" εφτιαξε την καλυτερη ομαδα του βερσιον 2010 και την αμολαει σαν τυφλο γερικο μεθυσμενο τσομπανοσκυλο που δε ξερει που παν τα τεσσερα. (αλλα ξερει που παν τα τρια) σε λαδωμενο οδοστρωμα.
Η μαζωξη των Αχρηστων (οσων επιβιωσαν απ τον τρομο που επελασε και αναγκασε τους μισους να πανε για ποτακι, για πορεια με το κομμα, για πλεξιμο, για χεσιμο, για πεσιμο) επανερχεται για να μαζεψει εμπειριες, φαπες και τα συγκαταβατικα βλεμματα του περιγυρου μαζι με σακια απο μουτζες για τις δυσκολες ωρες του χειμωνα.
Αντι να κατσουν στα αυγα τους, αποφασιζουν να φανε τα αυγα μας.
Ερωτω σε, ουδετερε κι αντικειμενικε παρατηρητη ποιος φταιει?
Ποιος?
Ποιος?
Θελω να ξερω ποιος?
και οι Τζενεραλς?
Αλλη μια φορα το κοκκινομαυρο τηλεφωνο χτυπα και οι σειρηνες ηχουν στο κρυσφηγετο των Ηρωων αυτου του Φορουμ, των αγαπημενων μας Γιουζερς, της Ομαδας που εγινε διασημη μεσα απο κακουχιες, ταπεινοφροσυνη και χαμηλοβλεπουσες εκδοχες πανηγυρισμων.
Αλλη μια φορα οι Ηρωες στο ιντρο με μουσικη μεταλ απο γιαπωνεζο κιθαριστα τρεχουν, φορανε τα μαυροκοκκινα τους, δενουν τις καλαμιδες τους, εφαρμοζουν τα γαντια τους, και το αγερι της αυγης ανεμιζει το μαλλι τους ως τα περατα του Οριζοντα.
Η Ομαδα που αγαπησατε, εχει αλλη μια υποχρεωση. Αλλη μια δουλεια να τελειωσει. Αλλη μια μπουγαδα να καθαρισει. Αλλη μια μπουγατσα να... (οκ, οκ).
Κι ετσι εχουμε φτασει στο σημειο 0 αλλη μια φορα. Στον Ρουβικωνα μας. Στην ενατη πυλη τους.
Κι ετσι το παιχνιδι Ανικανοποιητοι - Ανικανοι θα διεξαχθει αλλo ενα βραδυ. Σαν ντεζα βου του Ματριξ, η πραγματικοτητα θα παρει σαρκα και οστα και θα εξελιχθει σε Σισσυφικο μαρτυριο για τον καθε ατυχο που αποφασισε για λογους αγνωστους να βρεθει στο Διαβα μας.
το παιχνιδι που χωρισε το απλο φορουμ απ τους Πρωταγωνιστες, την Ηρα απ το Σταρι, την Πικρα απ το Παπαρι, τους εχοντες απ τους εξεχοντες, το παιχνιδι που ξεχωριζει τα γυναικοπαιδα απ τους Αντρες, το παιχνιδι που πολλοι το επαιξαν, λιγοι επιβιωσαν, και ο Κατωριμος ακομα νομιζει οτι ξερει μπαλα, επανερχεται σαν αφρος κουνημενης σαμπανιας.
Γι αυτο,
ΚΥΡΗΣΣΟΥΜΕ.
Γενικη επιστρατευση.
απ την Αθηνα.
απ την Σαλαμινα.
απ την Ροδο.
απ την Νεα Υορκη.
ΤΖΕΝΕΡΑΛΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.
"η ωρα φτανει εικοσιτρεις, κι η πουτσα μας ωτομοτρις"
ΚΑΛΟΥΜΕ
Ολο το φορουμ να ειναι εκει.
με καμερες.
με βιντεο.
με αποδεικτικα στοιχεια.
με ΜΜS.
με VGA.
Μη χασετε την ευκαιρια.
Εκδρομουλα.
Μπαλα.
Γαμησι.
3 σε ενα. Νοικοκυρεμενα.
Αποθεωστε την Μια και Μοναδικη Αρμαδα αυτου του Διαδικτυακου Τοπισκου.
Καταθεστε Φορο Τιμης 23% στην ανυπερβλητη Ομορφια του γρασιδιου.
Προσκυνηστε με συντριβη και ταπεινοτητα τα εικονιδια μας.
Θα ειμαστε εκει. Ολοι. Με ανιερο ποθο στα σκελια και βρωμικα μυαλα.
Generals FC.
εκ του ΔΣ
Mitsmann.
p.s. "Forgive me Other, for I have sinned."
χαχχαχχαχ :touched:
τα λογια ειναι τσαμπα μιτς, γραφε κατεβατα
ελπιζω μονο να μην εχετε τυπωσει αντιστοιχα μπλουζακια
τελικά κανονίστηκε δουλειά δευτέρα πρωί στην αθήνα, αλλά σήμερα δεν μπορώ να ξεκινήσω πριν τις 8.30-9.00... οπότε αθήνα το νωρίτερο 12.00 :( FML
pame mwrh omada
Επιτέλους έφτασε η μέρα!
σιγα ρε επιλοχιες να ουμε... πεος σημερα και με χανγκοβερ και με ενεσεις και με 2 ωρες υπνου... δεν κολλαμε ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.
Ελλαδα εδω και 8 ωρες, μολις 3 ωρες υπνου... τα λεμε σε καμια ωρα
Υπάρχει κάποιο λινκ για αυτό?
Χα πρόλαβα. Ότι πουν οι Generals είναι ψέματα.
Μπάνιο, ύπνο, διακοπές :)
Bye.
παλεψαμε και πεσαμε ηρωικα , δεν υστερησε κανεις απο την ομαδα , αλλα λιγο τα λαθη τακτικης λογω μη δεσιματος (πρωτη εμφανιση μας) και η εξωτερικη βοηθεια απο ΜΗ ΓΙΟΥΖΕΡΖ οδηγησε σε αυτη την τιμητικη ηττα με 9-5. γουιλ μπι μπακ!
υγ- κερδισαμε τις εντυπωσεις στις μπακες παντως.
εντάξει χάσαμε αξιόμαχα , έπνιξα και κανα δύο :oops:
Το χάρηκα όμως πάρα πολύ, γνώρισα και μερικούς ακόμα users (οκ και κάτι άγνωστους ).
Μακάρι να ξαναγίνει :)
Εγώ απλά θα στείλω άπειρα πινκς σε όσους γιούζερς γνώρισα γιατί αποδείχτηκαν γαμώ τα παιδιά.
Όλοι τους.
Το σκορ αδιάφορο, ήταν καλό ματσάκι. Ο ρεφ ήταν λίγο μαλακάκος αλλά νταξ.
Until the next time..cheers ;)
ηταν να μην ποσταρω καθως ειμαι -ακομα- εκνευρισμενος απ την προσωπικη μου αποδοση.
αλλα οι Τζενεραλς ζητησαν ανακοινωση του ΔΣ.
αυριο, λεπτομερειες ενος ακομα ξεβρακωματος.
Ο Κοιλιασαμπρελας ειναι απο τα πιο συμπαθη ατομα που εχω γνωρισει ποτε :pink:
Χαιρετισματα σε οσους γνωρισα για πρωτη φορα, περασαμε ωραια γενικως πιστευω και πρεπει να επαναληφθει.
Κραταω μεστη και εντυπωσιακη αποδοση Magellan με 4 γκολ και την τριπλα που εκανα σε carheart κατω απο τα ποδια.
Πανω κατω το ματσακι, δυνατη ομαδα οι αμπαλαδερς κυριως με τρεχαλατζηδες Τζακ και Τζεινμπι, εκπληκτικο freak brother που τον θυμομουν
πολυ χειροτερο αλλα ηταν απο τους καλυτερους και τιμιοι ολοι οι υπολοιπο. Οι δικοι μας να κατσουν να σκεφτουν σοβαρα τι εφταιξε
Ήταν ωραία, να ξαναγίνει. Γνωρίσαμε και λίγο ακόμα καλό ηαρόκοσμο.
ωραιο ματσακι...ηταν φανερο οτι δεν ειχαμε πλανο και αυτο στοιχισε αλλα ακομα και ετσι ηταν ενδιαφερον το ματς
απειρα πινκς σε κοιλιασαμπρελα αλλα και στους υπολοιπους γιουζερς που γνωρισα
οι μπυρες στο τελος γαμησαν
αα επισης τα λεφτα τα εβαλες εσυ κοιλια?? γιατι κατι τετοιο πρεπει να παιχτηκε..αφησαμε τεσπα λεφτα εγω και ο τζει εν μπι σε ενα γιουζερ θα τα παρεις αμεσα :P
οι χορηγοί εξωτερικού συγχαίρουν την ομάδα
ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :oops: :oops: :oops:
Ποιος έβαλε λεφτά από τους Άλλοι;
τι εννοείς ?
Ποιος πλήρωσε για το γήπεδο, γιατί έχω τα λεφτά του Τζακ και Τζεη εν Μπι που δεν πρόλαβαν να τα δώσουν.
τα θες σε χαρτινα η σε ρευστη μορφη ? :D
giati oloi oi diaithtes sta 5x5,8x8, ktl ghpedakia einai trompes?
kataplhktiko a3iwma
γενικά για να γίνεις διαιτητής πρέπει να είσαι λίγο τρόμπας
εγώ δεν έχω άποψη γιατί υπήρξε εκνευρισμός πάντως .... :oops:
Προτεινω μονιμη στελέχωση Others με 'μοναδες' που δωσανε δειγματα γραφης στο γηπεδο και προπονησεις παραυτα.
Βοηθαω αν οχι σαν παιχτης, σαν τεχνικο ΤΕΑΜ σιγουρα.
ποιος χρηστης ηταν η δαντελα του ματς?
Ολοι οι αδερς ηταν η Δαντελα του Μιτς.
Ξαναβρηκα την αυτοπεποιθηση μου, Ανακοινωση ερχεται να θεσει τα πραματα σε ΣΩΣΤΗ βαση.
εν ολιγοις, πότε?
ΠΟΤΕ?