E το χει τέντα.
Στο γυριμα, κσερω γω, εισαι στην μικρη περιοχη, απο πισω ερχεται παιχτης αεκ, γυρνας την μπαλα καθαρα στο τερμα με το ποδι (δεν ειναι οτι επεσε η μπαλα πανω στο ποδι του απο σποντα κλπ) και ο τερμας την πιανει. Θελει κι αλλο?
Printable View
E το χει τέντα.
Στο γυριμα, κσερω γω, εισαι στην μικρη περιοχη, απο πισω ερχεται παιχτης αεκ, γυρνας την μπαλα καθαρα στο τερμα με το ποδι (δεν ειναι οτι επεσε η μπαλα πανω στο ποδι του απο σποντα κλπ) και ο τερμας την πιανει. Θελει κι αλλο?
Δεν το εχω δει, δεν βρισκω βιντεο με 10 λεπτα φασεις, βρηκα μονο τις βασικες.
μόνο εσύ, λατρεία. :pink:
http://4.bp.blogspot.com/_ZlhEFJLJjq...2133557647.jpg
ματς πάλι δεν είδα, αλλά άλλη μία σημαντική νίκη (3 μέσα σε μία βδομάδα), κ αναγεννημένος Τοροσίδης :pink:
gia AEK
klassiki malkismeni AEK, epaize moni tis tin opoia mpala, ekane faseis dokaria alla... ,an den bazeis aytes tis efkairies trws 2 kai pas gia tsai. gia diaitisies klp den me noiazei i ta synithisa, edw ta leei o moralis egw ti na pw.
osfp
epaikse eksypna kai itan kai tyxeros ekane 3-4 antepitheseis ebale 2 gkol, an emeis eixame kanei tetoia emfanisi sto karaiskaki tha eixame fygei me minimum 6 gkol
το οτι κλεινεται πισω ο ολυμπιακος για χ,ψ λογους δεν τον κανει αυτοματα και κακο ε.
sou arese esena?
Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ακριβώς 2 και 2, με την μία δικιά μας να είναι γκολ και την μια δικιά σας η κωλόφαρδη λόμπα του Μπλάνκο. Είχατε υπεροχή στο παιχνίδι αλλά είσαστε ακίνδυνοι, πάντως κυκλοφορείτε καλά την μπάλα, δείγμα δουλειάς Ντούσαν.
Στο β' πρέπει να κάνατε μία φάση παραπάνω, αλλά χάσαμε και εμείς τα άχαστα. Προς το τέλος δεν κατάλαβα γιατί κλειστήκαμε τόσο, υποτίθεται ο Ζίκο γουστάρει επίθεση, με Μήτρογλου μέσα μας έπαιρνε να πιέσουμε, άργησε να τον βάλει. Ο Ντιόγο πάλι απογοητευτικός και τραγικά μόνος μπροστά.
warlord, τα βλέπεις γιατί σου λέω ΛΟΛ για τα Τορογίδια; Καλύτερα να μασάς...
Τα πέναλτι που ζητάτε είναι ΑΣΤΕΙΑ και δεν κάνω καν τον κόπο. Λάθη έγιναν εκατέρωθεν και πρέπει να είστε πολύ μίζεροι βρε αδερφέ να κάθεστε να ασχολείστε με την διαιτησία. Επικεντρωθείτε σε αυτόν τον μαλάκα που έχετε, τον Μαντούκα που σαν Ολυμπιακός τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τις τελικές του προσπάθειες.
Η εμφάνισή μας ήταν για τα δεδομένα των φετινών εμφανίσεων ανεβασμένη αλλά ο Ζαϊρί είναι αυστηρά ρεζέρβα και φαίνεται, το παιδί δεν έχει τελική προσπάθεια, ο Ζεβλάκωφ φέτος είναι ο χειρότερος που θυμάμαι έβερ, ο Λεονάρντο στον Ολυμπιακό έπρεπε να είναι η ρεζέρβα της ρεζέρβας κάποιου και για τον Μπράβο δεν έχω καταλήξει ακόμα. Ανέβαινε πολύ ψηλά, δικό του ήταν αυτό; Ντουντού πότε θα βρει φόρμα δεν ξέρω. Ντιόγο τα'παμε. Αυτοί στα αρνητικά.
Λεδέσμα αθόρυβος αλλά ουσιαστικότατος, Τοροσίδης δεν χρειάζεται να πω, Νικοπολίδης εννοείται εδώ και χρόνια, Μέλμπεργκ άρχοντας, Αβράμης το ίδιο, Στολτίδης θέλει λίγο χρόνο και ελπίζω να τον παίρνει από φυσική κατάσταση, είναι μεν σχετικά αργός αλλά γεμίζει το γήπεδο.
Με αυτά και μ'αυτά μόνο η Καβάλα μας έκοψε πόντους. Χα. Και λογικά πρέπει να ανέβει η απόδοσή μας, θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον το πρωτάθλημα φέτος.
Καλα κρασια.
επειδη ερωτηθηκα, δε μ αρεσει να παιζει ετσι ο οσφπ. ο παο επι μαρκαριαν επαιζε ετσι και στη λεωφορο με τον ηρακλη. επισης ο ολυμπιακος εχει ενα ροστερ στο οποιο η πιο ετοιμη εντεκαδα του ειναι 10 αμυντικοι και ο Ντιογο/Μητρογλου. Λυπουμαστε που με 9-10 αμυντικογενεις παικτες δεν γαμησαν με μπαλλαρα. Πραγματικα συγνωμμη απο ενα κοινο που θα γουσταρε ετσι κι αλλιως να μην περασουμε τη σεντρα και να χασουμε 5-0.
ο παο επαιζε ετσι απο αποψη (την οποια γουσταρετε κιολα)
οπως διαπιστωσατε, οταν ο ολυμπιακος επαιξε ετσι με την καβαλα στο καραισκακη, ο κοσμος, δε μπορουμε να πουμε οτι ξετρελαθηκε και ο απατεωνοταμπουροκαραφλας πηρε ποδι σε ντε τε.
επειδή βλέπω περίεργα πράματα και κόλπα να πούμε παιδιά ότι είναι πέναλτυ αυτό της λατρείας. άρα άλλο ματς θα βλέπαμε αν το έδωνε και η ζωή συνεχίστηκε και όλα αυτά.
αλλά αυτό τώρα που παίζει ο ολυμπιακός σα λογική και νοοτροπία και ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑ που σκατά διαφέρει από αυτό που έπαιζε με το μαλάκα πριν ένα μήνα, ας μου το εξηγήσει κάποιος. κακή μπάλα πριν, κακή και τώρα. απλά πριν είχαμε το θύμα έτοιμο και τώρα αυνανιζόμαστε με το "ε εντάξει, τι άλλο να κάνουμε πλέον", "ναι αλλά κερδίζουμε μπάεξ" και "αζαντάουα". που δεν είναι εντελώς λάθος αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι και δίκαιο και εμείς οι ολυμπιακοί είμαστε παραδοσιακά δίκαια τυπάκια. και επειδή βαθμούς έχουμε χάσει μόνο με την καβάλα και επειδή θα παίξουμε και με άλλες καβάλες στο πρωτάθλημα που θα κάτσουν πίσω, ενδεχομένως ακόμα πιο πίσω από εμάς που ήδη καθόμαστε πίσω στα μουλωχτά, ε άντε μετά βάνε γκολ. ότι κανείς πουσταράς δεν έτρεχε επί τιμούρ γιατί δεν τον γούσταρε και τώρα ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ εμένανε με θλίβει περισσότερο και από όσο με κάνει να χαμογελώ ο εκνευρισμένος μπάεβιτς ψες.
αυτά, έχω ήδη αργήσει.
θα σου απαντησω μετα το ματς με Πανιωνιο λοιπον.
να εχουμε 2 ιδια ματς συγκρισης!
καθ οτι και με τον Ογιος στον παγκο (που λεει ο λογος) και στην Τουμπα ετσι θα παιζες.
λέω, έτσι μπορείς τώρα, έτσι παίζεις (κ έτσι θα παίξεις με ηρακλή). παίρνεις αποτελεσματάκι παρά τα χάλια που βρέθηκε η ομάδα, οπότε μόκο. ο προπονητής πρέπει να ξέρει τι έχει και τι του γίνεται στην ομάδα και επίσης να εμπνέει τους παίκτες να παίξουν μπάλλα ΚΑΙ για την πάρτη του. αυτά. (τα λεγόμενά μου δεν είναι αιχμές εναντίον του γκαίη)
mits den exw xasei poutsa.. ee mats aek-gay ta teleftea 5-6 xronia. o xthesinos itan xeiroteros osfp kai apo to 4-0
πουτσα και στην προσφυγοπουλα λοιπον
να βγει και ο ποδοσφαιρανθρωπος warlordy να μας πει για τοροσιδη
Ήταν, το είπε κι ένας τύπος στο Μιαούλη μετά το ματς.
χεχ
Έχουμε τους γαυρους πολύ σωστά να χαίρονται για τα αποτελέσματα και ας ήρθαν με μέτριο ποδόσφαιρο (βρίσκοντας ελαφρυντικά στην ομάδα τους) και συγκρίνουμε με τους ρέηβενς - κι ας παίζουμε καλύτερη μπάλλλλα από τον γαυρο τη δεδομένη στιγμή.
Τελικά καλό έκανε στον γαυρο το δύσκολο πρόγραμμα. Με αυτές τις συνθήκες (απαξίωση ρόστερ και αλλαγή προπονητή) δεν είχε την υποχρέωση να παίξει ποδόσφαιρο και βασίστηκε στην πολύ καλή άμυνα για να πάρει τα αποτελέσματα. Αν προλάβει να τους μάθει ο ζικος κάτι και γυρίσουν οι τραυματίες, μετά τη διακοπή θα αρχίσει να νικάει και τους μικρούς.
Η αλήθεια είναι ότι (δύσκολο ξεδύσκολο πρόγραμμα) δεν περίμενα να είμαστε και πολύ μπροστά σε αυτή τη φάση.
ρε παιδια 4 αγωνιστικες εχουν παιχτει, τι πρεμουρα να βγαλετε απο τωρα τον πρωταθλητη ειναι αυτη?
δηλ. αν ο οσφπ εχανε χτες και στην Τουμπα εμενε εκτος τιτλου?
το αλλο το ΝΤΟΥΓΑΝΙ λεει οτι ειναι μιζερια να ασχολειται κανεις με τη διαιτησια
εξαρτάται τι εννοείς "καλή μπάλλα". το να βλέπεις καλό ματς ή να πατάς τον αντίπαλο? εγώ το 2ο το είδα μόνο επί κυράστα τελευταία και αυτό θεωρώ καλή μπάλλα. όταν σου δημιουργεί ευκαιρίες ο κάθε ημισοβαρός αντίπαλος που σκάει μύτη στην έδρα σου, δεν παίζεις καλή μπάλλα.
γιατι ρεηβεν, οι αλλοι δεν εχουνε δικαιωμα στην μπαλα?
Τι λε ρε ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ που θα με πεις και ντουγάνι; Τι θες τώρα; Να σου αρχίσω να σου αραδιάζω γιατί είναι μιζέρια να ασχολείσαι με την διαιτησία; Να αναλύσουμε μία-μία τις φάσεις; Να βγάλουμε έξω τους κανονισμούς; Να κάθομαι να βρίζω θεούς και δαίμονες που μου ακύρωσαν κανονικό γκολ στην Καβάλα;
Αλλά αφού καίγεστε, δικαιούστε έμμεσο στην φάση επιστροφής στον Νικοπολίδη και μία κίτρινη στον Τοροσίδη, αυστηρά γιατί αλλιώς θα σκίσετε καλσόν. Τα πέναλτι είναι αστεία και μου χρωστάτε φαουλάρα στον Ντιόγο και 2 κίτρινες σε όλο το ματς.
Κατά τ'άλλα ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟΡΟΓΙΔΙΣΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ.
Έλα ντε. Ημισοβαρός ο Άρης που έχει καλή και επιθετική ομάδα φέτος και με τον ΠΑΟ όλο μπροστά για να ισοφαρήσει και ότινάναι άμυνα λόγω τραυματισμών.
@ Φορντ: Όχι και κανονικό στην Καβάλα ε.
Μπάη δε γούη, είδα και το δικό μας μπέναλτυ με τον Άρη, σφυριζόταν σαφώς, αλλά δεν είναι και η σφαγή της δεκαετίας που δεν το έδωσε. Τουλάχιστον έπαιξε 50-50 σε όλο το ματς (κάνοντας λάθη και εις βάρος μας) και δε νομίζω ότι αξίζει να πούμε κάτι άλλο πέρα από το ότι έκανε ένα λάθος που αδίκησε τον Άρη.
ε καλα και με τον Θρασυβουλο δεν ηταν η σφαγη της δεκαετιας αλλα ειδαμε μαζικα κλαμματα δω μεσα.
υ.γ. χωρια που ηταν και πεναλτυ.
Εννοείται κανονικό το γκολ, απλά στα αρχίδια μου, δεν περιμένω από τέτοια να πάρω πρωτάθλημα και αποτελέσματα. Τα αφήνω για τα κουτορνίθια κάτι τέτοια.
Το δικό σας ήταν πέναλτυ και δεν βρίσκω ότι ήταν εσκεμμένο το λάθος, χαρείτε και σεις τώρα την παραφιλολογία για εύνοια!
Δε με απασχολούν τα μαζικά πράματα. Οι δικές μου "γκρίνιες" για τη διαιτησία δεν αφορούσαν μεμονωμένα λάθη ούτε το περιστασιακό σπρωξιματάκι (πέρα από σχολιασμό φάσεων, που μόλις έκανα και για τη δική μας) που παίρνει η μεγάλη ομάδα, αλλά αγώνες ολόκληρους που ο διαιτητής μπήκε μέσα με αποστολή. Τα θυμόμαστε, τα είπαμε, πάμε παρακάτω.
Τότε εσύ είσαι κωλοπιλάλας.
στη φάση του γκολ της αεκ ο μπλάνκο είναι οφσαϊντ?
Οριακή φάση. Εγώ δεν το έδινα.
Στα αρχίδια μου. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί, δεν φταίω εγώ αν ο κόσμος τους μαθαίνει από τους ΑΡΔ.
κλαψτε κι'αλλο,καυλωνω
στα παπαρια μας οι οριακες σας φασεις, ο μπλανκο μπορει να τανε και 300 μετρα οφφσαιντ, (ενα πραμα οπως στον τελικο κυπελλου περσι, οπου αντι να κλαιμε σαν χηρα, απλα πηραμε το κυπελλο. ειχαμε μεινει και με 9, αλλα ψιλα γραμματα) απλα οπως εχω γραψει 24 φορες απ το 04 κι επειτα εδω, οι αντιστοιχες οριακες μας φασεις εδω, προκαλουν απο οργη, μεχρι γελιο, αναλογα με ποια πλευρα εισαι.