άυριο καπάκι μετά τη δουλειά καρφί Σαλόνικα, συνάντηση με άλλα 3-4 σαπίδια και βουρ καρφί για Γρεβενά στα όρη στ'άγρια βουνά για τρελό τρίημερο φούλ στο ψήσιμο. Κοψίδι και χοληστερίνη, μπύρα, κρασί ρετσίνα και ντάγκλες \m/
Printable View
άυριο καπάκι μετά τη δουλειά καρφί Σαλόνικα, συνάντηση με άλλα 3-4 σαπίδια και βουρ καρφί για Γρεβενά στα όρη στ'άγρια βουνά για τρελό τρίημερο φούλ στο ψήσιμο. Κοψίδι και χοληστερίνη, μπύρα, κρασί ρετσίνα και ντάγκλες \m/
Είναι Παρασκευή, απλά αυτό!
Νομίζω πως η καλύτερη στιγμη της εβδομάδας, είναι η στιγμή που σχολάς απ' τη δουλειά την Παρασκευή.
Μαλακίες λες. Η καλύτερη στιγμή είναι Δευτέρα πρωί που πηγαίνεις στη δουλειά και σκέφτεσαι "έχω μια ολόκληρη βδομάδα μπροστά μου να ικανοποιήσω το αφεντικό μου".
τσάκο πινκ.
σήμερα iStorm για να ικανοποιήσουμε την καπιταλιστικοκαταναλωτική πλευρά του είναι μας. mlr. και από δευτέρα fml πάλι.
σε συνέχεια του προηγούμενου, μπακάπς και snow leopard install. και πόσο θεικό το magic mouse.
Mετά από 9 χρόνια συνεχής παρουσίας, η αυριανή μέρα (!) θα είναι η τελευταία μέρα που ασχολούμαι με το προπτυχιακό. Παράδοση πτυχιακής και φινιτο καριολες.
:maikl::dick:
Μια βδομάδα Πόλη όλα πληρωμένα για δύο άτομα.
http://i594.photobucket.com/albums/t...84-300-170.gif
πινκ κ ίσως το καλύτερο τζιφ που έχει υπάρξει ποτές
Μιλαμε για επαρχεια και εταιρια νερου (ΔΕΥΑΛ συγκεκριμμενα). Τα λεφτα λενε ολοι οτι ειναι ικανοποιητικα για δεδομενα πρακτικης (400-450 γιουργια) και για αυτο εκανα αιτηση και εκει.
Φυσικα η πολεοδομια δινει 150-170, αλλα μου ειπε οτι μαλλον δεν μπορει να μου εξασφαλισει το εξαμηνο που θελω (καθοτι παιζει να γινει μπερδεμα στην αλλαγη απο νομαρχιες σε περιφερειες και δεν παιζει να ειναι ουτε οι ιδιοι εκει περα).
Τεσπα, ελπιζω να βγειτε ψευτες και κερασω μετα. :P
Πηγα να παρω εισιτηρια για επερχομενη συναυλια στο Madison Square Garden το Σαββατο (κι ενω η online προπωληση ειχε ξεκινησει απο την Παρασκευη) και μολις εφτασα μου ειπε ο τυπος στο ταμειο οτι ηταν sold out... μεχρι που πηρα τηλεφωνο την ξαδερφη μου να της πω οτι δεν ειχε εισιτηρια και μου απαντησε οτι δεν πειραζει γιατι το χριστουγεννιατικο δωρο μου φετος θα ειναι ενα εισιτηριο καθως η ιδια εκλεισε την Παρασκευη μεσω the internets και θα μου το κανε εκπληξη αλλα με ακουσε απογοητευμενο και μου το ειπε...MLR.
Spoiler
na kaei to stadio 3 meres prin re. :zhleuw:
Πηρα το μεταπτυχιακο μου :D
στρατος βεβαια τωρα :/
Σου δωσα το πρωτο πινκ
θενκς! να στε καλα! :D
Μόλις διέλυσα ένα κουνούπι "Τίγρη".
Συναυλίες amorphis και therapy σε διάστημα 10 ημερών μεταξύ τους, και εισιτήρια λονδίνο-αθήνα 130 λίρες...
Αλλοι ψαχνουν σπιτι κανα 4μηνο..εμεις στο πρωτο που πηγαμε μας το δωσαν. Ενα αγχος λιγοτερο... βεβαια ειναι για 3 μηνες, αλλα ισως μετα ξαναγυρισουμε σ αυτο που ειμαστε τωρα, εαν εχει λυθει η παρεξηγησης...
Ο σύλλογος γεωλόγων αιώνιων φοιτητών, από σήμερα μετρά ένα μέλος λιγότερο...
3:30 ωρες ειναι και τα 2 ταξιδια , τα ιδια καιει το αιρπλειν :P ποσο ειναι η ισοτιμια?
βασικα μου βγαλε οτι ειναι 149 ευρο , τοσο το ειχα υπολογισει πολλα μου φαινονται και παλι.
εμενα ειναι με επιστροφη λεμεεεεεεεε με klm απευθειας :P
Σόρρυ θεώρησα αυτονόητο το ότι είναι με επιστροφή, για σαββατοκύριακο έρχομαι όχι μόνιμα...
τελεια τοτες!!
Έχω τύμπανα σπιτάκι μου και πλέον μπορώ να παίζω. Επιπλέον σήμερα μπήκα πρώτη φορά σκοτεινό θάλαμο κι εμφάνισα το πρώτο μου φιλμ. Και τώρα βροχούλα έξω, φαγάκι και θριλεράκι μέσα. MLR ^_^
:pink:
Τι ελιτιστρια ρε, ΓΑΜΑΕΙ το φιλμ και ολη η διαδικασια
Πέρασα 7 μαθήματα σε αυτή την εξεταστική, 17 σύνολο φέτος και μου μένουν 13 για πτυχίο. Ένα MLR το καθένα. :bananafuck:
Το γιορτάζω τρώγοντας gingerbread, βγήκε γαμάτο. :hungry:
ψόφα, ζηλεύω
τελευταία μέρα στη δουλειά.-
aurio ean einai prwth mera sthn anergia mhn postareis sto FML :P