ω ρε φίλε... :-|
Printable View
ω ρε φίλε... :-|
where's the booze, όπως το είπες.
στην Υδρα είδαμε μια
MILF
Μάλλον όχι αμα σκεφτείς πως έδωσε 900 ευρώ να τους δει έξω.
Αμαν... συλληπητηρια, δεν παιζει καμια λυση??
Η πρωτη εννοει την εγχειρηση μαλλον ε, δεν το περιμενα απο σενα πουτανακι της Αξυπολιτιδου.
Προφανώς εννοεί την εγχείρηση.
Και δεν είμαι πουτανάκι της Αξυπολιτίδου :(
E ενταξει, αν ειναι καμια ξαδερφη δεν ειναι και απαραιτητο, αλλα για να το γραφει, προφανως και πρεπει να ειναι εκει.
Ασε ρε, με τη μια ετρεχες για τα μπισκοτακια οποτε μας κερνουσε.
Α ναι. Είμαι όντως.
Σκάστε ρε, μπορεί να είναι μεγάλος φαν των ΓκογκολΜπουρδελο.
Μπα ε.
ακομα και ο θρασερ τους στηριζει
αμερικαν γουεντιν :dfinger:
Ο θράσερ με εκπλήσει όσο πάει.
Dragodude υγεία να έχουμε και δε γαμιέται, ευκαιρίες για τέτοια θα βρίσκουμε..
Guardian, ριχτου και αλατι ρε, δεν πονεσε αρκετα.
εψηνα σαλονικιο υπερφινο κοντοπου γκομενακι 2 μερες ...ειχε μεθυσει ημουν ετοιμος να θερισω τον καρπο μου... και λιγο την εγραψα γιατι μιλαγα με κατι παιδια.. και πηγε και φασωθηκε με εναν γνωστο μου.. και παιζει και να την πηδηξε.. η οποια εφευγε σημερις απτο νησι.
ΜΑΙ ΛΑΙΦ ΣΑΞ
ε μωρέ, έτσι το πα, να πάει καλά η εγχείρηση κ όλα τα άλλα εδώ είναι
Θενξ σε όλους :smile:
Εννοείται πάνω από όλα η υγεία, απλά ξέραμε για την εγχείρηση εδώ και αρκετό καιρό και περιμέναμε να γίνει νωρίτερα, οπότε σκεφτόμουν συνέχεια "ουφ τι σκατοκαταστάσεις είναι αυτές, άντε, σε x βδομάδες θα έχουν τελειώσει όλα και θα είμαι Βιέννη" οπότε τον ήπια λίγο. Είναι αρκετά κοντινό πρόσωπο και πρέπει να είμαι εδώ. Να τα κάνω δώρο το σκέφτηκα (ή να τα πουλήσω όλα πακέτο μισή τιμή ξερωγώ) αλλά το ακόμα πιο εκνευριστικό είναι ότι θα ξέρω ακριβώς ημερομηνία εγχείρησης τρεις μέρες πριν την πτήση και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Δε γίνεται να γλείψετε για να γίνει η εγχείρηση λίγούλι νωρίτερα ή αργότερα? (αν υπάρχουν περιθώρια για την υγεία του ανθρώπου φυσικά)
Ε βρες καποιον καλοπροαιρετο ανθρωπο (θελει ψαξιμο) που να δεχτει να ειναι στην καβαντζα να αγορασει το πακετο μισοτιμης οπως ειπες εξαρχης σε περιπτωση που τελικα οντως η εγχειρηση γινει εκεινες τις μερες ακριβως, και ο οποιος φυσικα να μην αποδειχθει μαλακας και να μην εχει προβλημα με το να του πεις στο τελος "ξερεις τελικα θα παω" γιατι υπαρχουν και τετοια ζωα σιγουρα.
Μπα, δυστυχώς, αν γινόταν νωρίτερα θα την είχαν ήδη κάνει, αργότερα δεν μπορεί να γίνει γιατί ήδη έχει αργήσει πολύ... θα δείξει, μπορεί να προσπαθήσω αυτό που λέει ο φίξξξερ γιατί έχω μείνει και σχεδόν ταπί, θα επικοινωνήσω τις επόμενες μέρες με ξενοδοχείο να δω αν παίζει να αλλάξει το όνομα της κράτησης.
Good luck και εύχομαι να πάνε όλα καλα με την εγχείρηση.
:thumbsup:
Μαλακία για το φεστιβάλ, περαστικά στο συγγενή σου Dragon =/
Δοκίμασε να κάνεις και σχετικά πόστ σε μουσικά φόρα, όλο και κάποιος μπορεί να θέλει να πάει.
Καλη ανάρρωση ;)
Good luck agaphte admin. Euxomai na katafereis telika na pas. Pantws den nomizw oti 8a uparxei problhma na allakseis to onoma tis krathshs. To exw kanei kai egw mia fora pou phga Londino.
den perimena na postarw edw, giati genika "... 8a mporousan k xirotera..." klp
alla[!]
apo mia allergia se kati antiflegmonodi, evgala e3an8ima sto podi [oxi to gnwsto, to allo]. Klasika: antistaminika, spray, alifes
to e3an8ima arxizei na stronei alla pristike. Klasika: antiviosi, 3ekourasi, to podi psila
den exw podi na patisw na paw avrio stin mikrofoniki, me8avrio sta dikastiria, to pou/sou se kati live
piga na perasw k to autokinito KTEO, emeine, ir8e i odiki voi8ia, to ama3i ston giatro tou k auto
exw na odigisw apo tin 7h dekemvri [3imeroma] k -poios na to lege- exei arxisei na mou lipei poli.
ti fml
edw milame gia trelo gamisei se nekra siggenika prosopa :-|
περαστικα δρακολορδε, μακρια απο τα γαμωνοσοκομεια, ολο παλι για τετοια ακουω!!
πινατερο/σχολη σερι μια βδομαδα τωρα FML S&M MLRots!
bonus, 40 ευρώ διεθνείς κλήσεις το μήνα Μάιο. Μα δεν πήγα εξωτερικό το μήνα Μάιο, ούτε κάλεσα εξωτερικό. Και αυτά τα 9 τηλεφωνήματα στην Αλγερία συνολικής διάρκειας μιάμισης ώρας;;; Α ναι. Αλγερία λοιπόν. FML.
Ειμαι κατω, σορρυ δεν αντεχω. Αλγερινη γατα στον Παρθενωνα. Ή στον Λυκαβηττο? Και τα δυο αστεια ειναι.
fyl.μεγάλη μαλακία
Μη τρελαίνεσαι, μπορεί με αυτά τα τηλεφωνήματα δυο απομακρυσμένες καρδιές να ενώθηκαν, μια αγάπη να αναθερμάνθηκε, μια ελπίδα να ξαναγεννήθηκε.
Βέβαια μπορεί να έπαιρνε και τον κολλητό του και να μιλούσαν για το Τζεμπούρ.