:rofl:
Printable View
:rofl:
χαχα δυστυχως το θυμαμαι χαρακτηριστικα :/ αν φυγει ο καρνεζης τοτε ναι οκ αναγκαστικα θελουμε τον φερναντεζ..αν ομως εχουν αποφασισει να μεινει..τοτε δεν πιστευω ποια οτι ηταν και τοσο αναγκαια μεταγραφη και οτι ο καρνεζης ειναι τοσο αχρηστος
ακούγεται ότι θα φύγει καρνέζης (δανεικός) για να πάρει παιχνίδια και παίζει να φύγει κ ο γκαλίνοβιτς. οπότε μένει ο ραντοβάνοβιτς 3ος.
αν ειναι ετσι οκ λογικο
βέβαια από την άλλη μιλάμε για λογική σε ομάδα με πρόεδρο τον κωνσταντόπουλο! :P
ούτε μια κανέλλη να γουστάρουμε :(
Απο το φιλικό με την Μάινζ:
καλή χρονιά.Quote:
36' ΤΟ 0-1: Άσχημο γύρισμα του Βύντρα στον Τζόρβα, αυτός δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά, ο Μπαμπαγκίτα καραδοκούσε και σε κενό τέρμα σκόραρε
επισης κατι πιο χαρακτηριστικο:
Quote:
53' Γύρισμα Καραγκούνη από το κέντρο, με την μπάλα να πηγαίνει προς τα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Τζόρβας την τελευταία στιγμή κατάφερε να διώξει.
Νταξ τις είδα τις φάσεις στη τηλεόραση και τρολολολολολολ!!! Είναι κρίμα να μπορείς να κατεβάσεις Ζιλμπέρτο Κατσουράνη Γκοβού Λέτο Νίνη Σισέ από κέντρο και μπρος και πίσω να έχεις καλύτερο παίχτη τον .... Καντέ!!
Ρε γαμώτο δεν είναι ανάγκη ο κεντρικός αμυντικός να είναι ο Γκαλάς, ο Κρις ή ο Μαρτσένα.. Αρκούσε ένας καλός στο ψηλό παιχνίδι, σοβαρός και σταθερός. Δηλαδή όχι ο Μπουμσόνγκ!
παιζει να την κανει ο ζιλμπερτο λεει..
μαλιστα...η αληθεια ειναι οτι ηταν ο στυλοβατης του κεντρου περυσι....εκπληκτικη χρονια πραγματικα..θα ειναι απωλεια..βεβαια απο την αλλη ηταν μια χρονια που με μουντιαλ πρωταθλημα ευρωπη δεν εχει ξεκουραστει καθολου..και με δεδομενο οτι ειναι 34(ε?) δεν ειναι και ασχημη κινηση αν γινει το σωστο deal...
ανάλογα τι θα φέρουν στη θέση του. αν φύγει
ε ναι εννοειται...και εγω δεν το εχω σιγουρο οτι θα την κανει....η προταση που εχει ακουστει και καλα οτι εγινε δε μου γεμιζει και πολυ το ματι..βεβαια ο κλεμπερσον δεν εχω ιδεα σε τι κατασταση ειναι και τους αλλους ουτε που τους ξερω
μακαρι να βγω ψευτης αλλα βλεπω να αποχωρει ε..λεει θα δωσει συνεντευξη τυπου στις 20:00...
<< Ο αρχηγός της "σελεσάο" θα μιλήσει στην πατρίδα του, το Μπέλο Οριζόντε, στις 14:00, όταν στην Ελλάδα το ρολόι θα δείχνει 20:00.
Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει σχετικά με το ποια είναι η στάση του στην πρόταση της Φλαμένγκο, ωστόσο δημοσιογράφοι από την Βραζιλία επιμένουν ότι έχει αποφασίσει να την αποδεχτεί. Βέβαια η διαδικασία δεν είναι απλή, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και επομένως, χρειάζεται τη συγκατάθεση του.
Στη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Ζιλμπέρτο θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του και θεωρεί ότι ο κύκλος του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχεο ολοκληρωθεί. Λένε χαρακτηριστικά ότι ο τεχνικός διευθυντής της Φλαμένγκο, Ζίκο, δεν είπε στην τύχη όσα στη συνέντευξη Τύπου ότι ο αρχηγός αναζητά την επιστροφή του...>>
για τον μαλακα το γιο του εκανε την δηλωση ο παυλος σημερα?
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα ο πρόεδρος για την νίκη επί της Ιντερ ...
:touched::touched::touched:
Spoiler
:touched: ε αφου δεν ξερει και τι αλλο να κανει ... ας κανει ετσι αισθητη την παρουσια του !
από την άλλη φυσικά είναι εκπληκτικό πόσο σκατάδες είμαστε σαν οπαδοί οι περισσότεροι , ο ένας μας ξινίζει , ο άλλος μας βρωμάει , ο ένας είναι υπερβολικά κύριος , ο άλλος λαμόγιο ... τελικά αυτοί είμαστε , αυτούς που μας αξίζουν έχουμε και τα ίδια για το μπουρδέλο που λέμε πρωτάθλημα :)
εχεις απολυτο δικιο σε αυτο..βεβαια ο συγκεκριμενος δεν εχει καμια σχεση με μπαλα οποτε ειναι ενα ποιντ
Η "νέα" μας εμφάνιση....
http://prasinanea.gr/football/articl...fanisi+nea.jpg
πρέπει να έχουν πέσει τρελές λιποθυμίες για την σύλληψη των καινοτομιών της καινούργιας φανέλας σε σχέση με την περσινή αλλά και την "επετειακή"....
α! καλως ήρθε πίσω το τζιγκερόχρωμα το κυπαρισσί :puke:
re poios thn gamaei tin emfanish to cosmote na min fygei... :P
καλό είναι το φιλικό να το δείτε σαν ξεμούδιασμα ...
Η ομάδα έρχεται από υπερ ατλαντικό ταξίδι , και δεν νομίζω ότι αξίζει να βγει το παραμικρό συμπέρασμα
ε ναι..γιατι εχουν τυχει χρονιες που βλεπεις ομαδα να γαμαει στα φιλικα και μετα να σερνεται..μονο καποιες ενδειξεις για το πως θα παιζει η ομαδα μπορεις να παρεις..
σε μια εβδομαδα με τζενοα και μετα με ξανθη θα μπορουμε να πουμε κατι πιο συγκεκριμενο..
παντως πρεπει να αποκτηθει επιθετικος..και οχι τελειως της πλακας..δλδ η καλυτερη λυση ειναι καποιος νεος σχετικα νορμαλ τιμη ο οποιος φετος θα παρει λιγα παιχνιδια στα ποδια του..γιατι αν ο σισσε κανει μια νορμαλ χρονια τοτε ειμαι κατα 90% σιγουρος οτι του χρονου θα την κανει...και προφανως δε γινεται να τη βγαλεις μονο με σισσε επιθεση(ο πετροπουλος που μου αρεσε γενικα δεν ξερω γιατι σερνεται τωρα τελευταια)
εντάξει , είδα και το βιντεάκι του καρχαρτ .... :touched:
παντως την κανει την πασα με ανετο στυλ ε :touched:
αρχιζει να κανει αποσβεση το hummer
Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε ξεκάθαρο με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι χρειάζεται επιθετικό και ότι δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου στα προπονητικά διπλά και με αυτό τον τρόπο έβγαλε "οφσάιντ" τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος την Παρασκευή, είχε δηλώσει πως αν ο Μάντζιος παραμείνει στην ομάδα θα υπολογίζεται από τον 45χρονο τεχνικό.
:pink:
δυστυχώς, δεν τον βλέπω καλά το νιόπλια :?
E έχει μέχρι την παρέλαση, εξάλλου είναι ώρα για τον μεγάλο Σπύρο Λιβαθηνό να επιστρέψει στους πάγκους που τόσο αγάπησε.
Πάντως επος συνέντευξη Γόντικα, ειδικά το "θα 'ναι ευχάριστος πονοκέφαλος να 'ρθει πρόταση για το Σισέ απ' τη Ρεάλ" :touched:
pink στον νιοπλια :pink:
νταξ συνεντευξη γοντικα λες και ακουγα υπουργο οικονομικων ε....
εχει να πεσει πολυ κραξιμο αυριο...στανταρ αυτο..μαλακια βεβαια γιατι ναι μεν τα εχει κανει πουτανα ηδη ο τζιγκερ αλλα κριμα να μπαινεις στη νεα σεζον με μουρμουρες..
Χαχαχαχαχα,τουλάχιστον ο Πίπης έχει βρει ήδη αντικαταστάτη.
http://www.levadiakos.gr/wp-content/...-GEORGE_4_.gif
Εξάλλου,μεγάλος θεός ο Πόντικας.Πρεσβεύει ότι ακριβώς και το αφεντικό του.
εδιτ @ Tζακ:Τι μουρμούρες ρε μαλάκα,οι άνθρωποι είναι τραγικοί και αντιπαναθηναικοί.
Σου λέει ο κόουτς:
-Θέλω Κρις
Του απαντάνε:
-Θέλε
-Θέλω Γκαλάς
-Θέλε
-Θελω Nέμεθ
-Θέλε
-Δεν θέλω Μάτζιο
-Θα τον έχεις
Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου.Ο πορτογάλος Γκότζος μου έχει τρία κινητά για να προλαβαίνει να κλείνει παίχτες,ο Πόντικας μιλάει σε φοιτητές οικονομικών και ο Κορμοράνος επικοινωνεί με τους παίχτες μέσω MSN.
Είναι καταραμένη αυτή η ομάδα.-
ρε μαζι σου..και προφανως ο τζιγκερ τα αξιζει ολα αυτα..γιατι οκ ειπαμε οικονομικη σταθεροτητα θελει αλλα το γαμησε τελειως..οταν εισαι προεδρος σε μια γαμημενη ομαδα πρεπει να σαρεσει να εισαι εκει και να σπρωχνεις κανα φραγκο που και που..το ποιντ μου ομως ηταν οτι οι μουρμουρες φοβαμαι μην επηρεασουν την ομαδα..προφανως στα παπαρια μου για διοικηση και τζιγκερ κια κωνσταντοπουλους και τον μπουλουκο τον φρειτας
Αυτά πάντως γίνονται και αλλού
Οι Blancos έχουν ήδη δαπανήσει 74 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, με τους Μεσούτ Οζίλ, Σάμι Κεντίρα, Ανχελ ντι Μαρία, Πέδρο Λέον, Σέρχιο Κανάλες και Ρικάρντο Καρβάλιο να μετακομίζουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και οι διοικούντες τον σύλλογο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ρίξουν κι άλλο χρήμα στην αγορά παρά την επιθυμία του «Μου» για ένα Νο9.
δεν ειναι το ιδιο :P και η λεξη κλειδι δεν ειναι τα λεφτα(ειπαμε διαφορετικα δεδομενα)...αλλα το ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ..εμεις μεχρι τωρα δωσαμε 500κ ε...αυτο ηταν το τρανσφερ μπαντζετ ως τωρα..
Ε κάνει έξυπνες κινήσεις ο τζίγγερ, αγοράζει ελεύθερους :P
Ο Τζίγκερ δεν αγοράζει."Δανείζεται".
αμαν γαμω με τον μαλακα τον τζιγγερ δεν παει να παιξει με κανα μουνακι παλι;οχου
εντιτ: δευτερο ωχ...αν και δεν ξερω αν πρεπει να μπει εδω 'η στο πολιτικς. ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ προεδρος; ο γνωστος του Συνασπισμου; παμε καλα; τι ξεφτιλικια ειναι αυτα
παίζει κανά λινκ να δούμε το ματσάκι σήμερις?