:pink:
harb, πες της να βάλει "τίποτα". Άλλαξα την ερώτηση για να μην μπορούν να μπουν bot αλλά για κάποιο λόγο εμφανίζεται η παλιά, θα το δω μετά.
Apo tote pou egine h allagh se vbulletin 4, exei provlhma me ta cookies kai to go to first unread post.
Sugkekrimena deite edw: http://www.vbulletin.com/forum/showt...ead-Post...Bug
Se mena toulaxiston ginetai auto pou leei:
Pio katw grafei enas mia lush, alla epeidh einai gia palio vbulleting den kserw an isxuei.Quote:
If say you read post 5 in a thread and then go do something else and head back to the forum and see there is now 4 new posts you will still go to post 5 as the first unread post is based on your last visit to the forums and not indivual thread views as IE would have issues with the size of the cookies.
Genika paizei na ginei kati giati mou spaei ta neyra? :)
Telika akuro, eftaige o opera kai sugkekrimena h rythmish Always Check Redirect (sto opera:config) pou einai apo default disabled opote den koitage to lastpost panta.
Oxi oti ton enoiakse kai kanena, apla an exei kaneis to idio provlhma na kserei :p
η στηλη στην κεντρικη με τα latest posts δειχνει ακομα και κειμενο μεσα σεSpoiler
δλδ αν γραψω στο lost thread πχ "ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΖΑΚ ZOMG!!11`!" σε spoiler tag,αυτο θα ειναι φανερο φατσα καρτα στην κεντρικη.
Να μην το γράψεις στην αρχή του ποστ τότε.
Και τώρα που το ξέρουμε κι οι υπόλοιποι, θα κάνουμε το ίδιο.
UPEFTHINES LUSEIS.
γιατί στο reply to thread δε δουλεύει κανένα κουμπάκι;
Εδώ μια χαρά δουλεύουν. Βάλε λίνουξ.
και δω μια χαρα δουλευουν.βαλε φινα.
πεθανε ο τζακ?
ναι
Χωρίς να ξέρω αν έχει αναφερθεί, όταν σε ένα θρεντ πατάς τον αριθμό των ρεπλαηζ σου πετάει ένα παραθυράκι με τον αριθμό των ποστ κάθε χρήστη που συμμετέχει στο θρεντ. Όταν πατάς στον αριθμό των ποστ κάθε χρήστη πρέπει να σου εμφανίζει τα ποστ του στο θρεντ αυτό. Σωστά? Δε γίνεται αυτό.
Έχω τον καντίρου στο ιγκνόρ οπότε δε βλέπω το σχόλιό του εδώ http://www.electricrequiem.com/forum...84%CE%BF%CF%85...... , όταν όμως πατάω view comment, αντί να μου το εμφανίζει, με στέλνει στο μέιν. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται bug ή feature, αλλά ναι..
το φορουμ μπλοκαρει οταν κανεις ιγκνορ τον Καντιρου.
πατάω στο search hip hop επειδή νομίζω πως θυμάμαι να υπάρχουν διάφορα θρεντς αλλά no results, τι ΠΑΙΖΕΙ;
hip hop :!:
format c:
Δε μου λες ρε Ντραγκονλορντ, εσύ τώρα πληρώνεις κάτι για υπάρχει το φόρουμ, ή είναι free λόγω των διαφημίσεων?
πληρώνει κι ένα μέρος το καλύπτουν οι διαφημίσεις, αλλά όχι όλο (φωνάζει απ' το τζακούζι το γεμισμένο με σαμπάνια, βαριέται να σηκωθεί).
αχα. Θενκς.
!!!Quote:
Dear μπιζαριος,
Your private messages box on Electric Requiem Forum has reached 90% of your allowed quota. To ensure that you do not reach 100% of your allowed messages, you should consider archiving or deleting some of your messages. Please visit this page to do so:
http://www.electricrequiem.com/forum/private.php
All the best,
Electric Requiem Forum
Δε μεγαλωνει αυτο ε? τωρα? save as text? :|
Όχι. Delete all.
εχω πμ με συναισθηματικη αξια.
π.χ. την πρωτη φορα που μου εστειλες οτι θελεις να ακουμπησεις τον κωλο μου.
ss τότενες.
Τα sent τα χεις σβήσει;
δεντακανει save
εεε τι να σου πω, δεν μπορεί να έχουν όλα συναισθηματική αξία, σβήσε τίποτα. δηλαδή και να τα αυξήσουμε (που ήδη τα είχαμε αυξήσει σε κάποια φάση), πάλι κάποτε θα γεμίσει
Βασικα πλακα πλακα το vbulletin πλεον εχει save as text. το ειχα δει σε αλλο forum και τελικα το εχουμε και εδω.
εσβησα ομως αρκετα.
θα υπάρχουν όμως πάντα στην καρδιά σου
που είναι τα πινκς/μούτζες;
Κάναμε upgrade στο τελευταίο vbulletin και υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο, υπομονή λίγες μέρες.
Εφυγε ένα βάρος από πάνω μου.
to My Profile [panw deksia] vgazei error .
όλα τα προφάιλς βασικά. :|
Εμένα έχει πρόβλημα και η αρίθμηση των σελίδων κάτω δεξιά, δεν εμφανίζεται η επιλογή last page και δε μπορώ να πατήσω στα νούμερα. αφού δε το 'χει αναφέρει κάνας άλλος, μάλλον ο οπερα θα φταίει