-
Re: THE OMG-ENTELWS-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.
Quote:
Originally Posted by pixies451
exei tuxei pote na parete ploio gia kriti (anekke) pou sto praktoreio na mi sas vgazoun eisitirio katastroma i aeroporikes gt kai kala einai gemato kai na pate sto ploio ligo prin fugei kai na sas mpasoun anetotata?
χμ πριν ένα μήνα (αλλά δε θυμάμαι ποια εταιρεία) δε μας έβγαζαν για κατάστρωμα επειδή ήταν - και καλά - γεμάτο, οπότε βγάλαμε εισιτήριο για αεροπορικές οι οποίες χρεώνονται παραπάνω, ενώ παλιά δεν ήταν έτσι (δεν τα ξέρω καλά, θα τα πει άλλος καλύτερα). Φυσικά μέσα στο πλοίο διαπιστώσαμε ότι το κατάστρωμα δεν ήταν γεμάτο.
-
Κατάστρομα και αεροπορικές δεν είναι το ίδιο?
Πριν ενάμισι μήνα που κατέβηκα το ίδιο ήταν, κόβεις για κατάστρωμα και πας όπου θες.
-
πριν ακριβώς ένα μήνα που κατεβήκαμε, οι αεροπορικές ήταν + κάποια ευρώ. Όχι καμιά φοβερή διαφορά, αλλά το κατάστρωμα ΔΕΝ ήταν γεμάτο.
-
Μήπως μπερδεύεσαι με τις VIP?
Αν το έκαναν έτσι όπως λες, ένας ακόμα λόγος για να προτιμούμε το αεροπλάνο :P
-
Quote:
Θεώρημα του Θαλή : Αν τρεις ή περισσότερες παράλληλες ευθείες τέμνονται σε παραπάνω από τρία σημεία η καθεμιά τους, τότε λέγονται παράλληλες.
γονατίζω
-
αντε ρε πουστη τελευταια μερα δουλεια σημερα και στο καπακι 2 βδομαδες αδεια :dfinger: :dfinger: :dfinger:
-
[azor κουμπουρας mode on ]εγω ξερω μονο το θεωρημα του θαλη του μεταλ μιλισιου [/azor κεφαλας mode always on]
[carheart elitistic cunt mode on]θα μας μιλησει τωρα ο αζορ για τον μεταλ μιλισιο.μαλιστα.ο αζορ.για τον μεταλ μιλισιο[/carheart elitistic cunt mode off]
-
ειπαμε ο καρχαρτ ειναι ο ορισμος του μπλακ ΜΕΤΑΛΑ
μπγιορκ.
-
pethane to papagalaki mou :rip: :cry:
-
Egw xtes vrhka skotwmeno apo autokinhto enan gato pou taiza :(
-
-
235,149.17 EUR starting bid e?
polu kalo
-
Quote:
Originally Posted by X
Egw xtes vrhka skotwmeno apo autokinhto enan gato pou taiza :(
Xaxaxa! Molis hrthe sto mpalkoni mou :D
Allos htan telika. Den edwsa polu vash giati taraxthka.
-
το δικό μου το βρήκα με σπασμένη σπονδυλική από αμάξι πριν 2 μέρες :(
τώρα αναρρώνει σε καταστολή σπίτι, με λίγες ελπίδες επιβίωσης.
-
πριν κάνα 6μηνο πατησα ένα γατί με το τουτού :roll:
-
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
το δικό μου το βρήκα με σπασμένη σπονδυλική από αμάξι πριν 2 μέρες :(
τώρα αναρρώνει σε καταστολή σπίτι, με λίγες ελπίδες επιβίωσης.
Pwwwwwwwwwww.. trelh malakia. Sorry :( :(
-
Quote:
το θεωρημα του θαλη του μεταλ μιλισιου
χαχαχαχχα
-
Σ αυτη τη σελιδα εχουνε πεθανει περιπου τεσσερις γατες.
την σωζω.
-
-
-
έχει άλλες 6 ψυχές να κάψει 8)
-
αντε ρε πουστη σε 1 βδομαδα το 5ο τατουαζ θα ειναι γεγονος
σχεδιο:
http://img23.imageshack.us/img23/675...andlogojpg.jpg
πανκη :wave: :pink:
-
γελαω και μονο που θα το κανεις.
θα σου κανω δωρο ενα ξερο να κανεις σουζες στον περιφερειακο,ή αν πας αθηνα να ανεβαινεις στρεφη και να εισαι ξενοιαστος καβαλαρης.
α ρε καθυστεροπουλε...
edit:οταν το κανεις,πανε να το δειξεις στον οπαδοπατερα σας και να του γαργαλησεις ετσι την κωλοτρυπιδα με την γλωσσιτσα σου.πιστευω πως θα γινεις το πουλεν του και θα σου παρεχει προστασια.τυχερε!με 80-90ε τελειωσαν οι φαπες για εσενα!
-
mias kai piasame kai ayton kai aytous prin kati vdomades exw na dhlwsw pws :
http://www.rockorama.com/images/ISD74.JPG
go go
-
να το πω να παει στο διαολο?
οταν ψοφησε το μουνοπανο ο ιαν στιουαρτ,απο τους πρωτους που εστειλαν στεφανι ηταν και ο αρχιμαλακας σπαραλιασμενος κωλογερος κιλμιστερ.
-
:?:
πρωτη φορα το ακουω αυτο
-
ayto den to gnwriza. alla tpt den mou fainetai paraxeno meta apo ayto :
Quote:
YOU PLAYED WITH A LOT OF BANDS THAT BECAME BIG NAMES, WERE YOU EVER GOOD FRIENDS WITH THESE NOW BIG NAMES ?
We played with Motörhead, this was a lot later, they were really decent blokes. We would always have a drink with the other bands´ members if we were at one of their gigs. We often had drinks with Jimmy Pursey and the likes. One person that we were very good mates with was Stick Smith, he was in a band called Shag Nasty, who used to support us all of the time. I used to let them support us mainly because their guitarist looked like Keith Richards! Anyway, he went on to play for X-Ray Spex, we had a few arguments about it, but he was a decent sort of bloke. When we played with the Police we had a drink and chat with Sting, they borrowed our P.A at that gig. The Damned were really good blokes, we supported them a lot.
-
ε ναι ρε ρεηζορ!αφου ειναι ΤΡΟΥ.συνδυαζει το μεταλ με το πανκ με το ροκ εν ρολ με την αναρχια,τον φασισμο,τους χουλιγκανς,τους χιππηδες,τους χελς εηντζελς(που εσυ μισεις αν θυμαμαι καλα ε?)το μπιλιαρδο,το γκολφ,τις γκομενες,το αλκοολ,τους κοινωνικα ευαισθητοποιημενους στιχους,την μπαχαλη καφριλα,τον εκλυτο βιο και τις πλαστικες προσωπου για να δειχνει νεος!ειναι ΤΡΟΥ λεμε,τιμιος και πορωτικος ξερω γω και αχ να ημουν πρωτη σειρα τοτε στο ροδον κουφαλα ευη με παρατησες και ημουν λιωμα παρολο που εκανα διατροφη για να κατεβω σε αγωνες και δεν πηρα πενα μοτορχντ φανταστικη καυλωτικη τιμια και πορωτικη συναυλια.
προβατα ενωθειτε κατω απο τον μανδυα των μοτορχεντ λοιπον!
ναι ρε ρεηζορ!που να το ηξερες!αλλα εσυ δεν ηξερες πως ο πνευματικος μπαμπακας σου σηκωνε καποτε στοχαδια...και τωρα το παιζει καπεταν αναρχιας στα 45 του.
α!και ψαξε να βρεις την ΠΡΩΤΗ εκδοση,μια φωτο,του πρωτου δισκου των μοτορχεντ,στην chiswick records.η νεκροκεφαλη εχει μια σβαστικα πανω της.
αντε τωρα στο διαολο μαλακα.
-
Φίλε πάνκη με όλο το θάρρος, αν και σχετικά με την σβάστικα πάνω στην πρώτη έκδοση του snaggletooth έχεις δίκιο, εντούτοις έισαι λάθος να υπαινίσσεσαι οτιδήποτε σχετίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σχέση Motorhead - και σκατοκέφαλων πιθηκοναζίδων , γιατί απλά δεν υπάρχει τέτοια.Η όποια αισθητική σχέση Motorhead και ναζίδων, έχει καθαρά επιφανειακό χαρακτήρα έχει μπεί απλά και μόνο να "ιντριγκάρει". Επίσης το snaggletooth σαν σύλληψη είναι πρωτότυπη ιδέα του Petagno, και ο Lemmy απλά έκανε 2-3 αλλαγές πάνω σε αυτό. Τέλος, όλα νομίζω οτι εξηγούνται στη δήλωση του Lemmy οτι "έχω παρατηρήσει οτι πάντα οι 'κακοί' της ιστορίας έχουν τα ομορφότερα ρούχα.Και οι ναζί, λόγω εμφάνισης ήταν οι ροκστάρ της εποχής τους", όπως επίσης και στο οτι ο Lemmy είναι μανιώδης συλλέκτης αντικειμένων του Β' Παγκοσμίου.
Την ρήση του Lemmy αν ψάξω μπορώ να στην βρώ κατα λέξη. Το παραπάνω είναι το νόημα που μου έμεινε εμένα διαβάζοντάς την πριν καιρό.
-
χμμ.φιλε ταιλερ,
εκεινο που πραγματικα μου την σπαει ειναι οτι ο συγκεκριμενος εχει δωσει ενα καρο αφορμες,αλλα κανεις δεν το κατηγορει γιατι ξερω γω οι μοτορχεντ ειναι ιδεα,ειναι ηγετης μπλα μπλα.
εγω θα σου πω μονο 2 απο τις αφορμες του:
α)τα κολλητιλικια με τους χελλς εηντζελς.οταν τον ρωτησαν γιατι το διαστημα 78-80 εμενε μαζι τους,και οι περισσοτεροι εγιναν το ροουντ κρου του οταν μεγαλοπιαστηκαν πιο μετα,αυτος ειπε "δεν ειχα πουθενα αλλου να μεινω".
ναι αλλα ρε φιλε λεμμυ,μηπως ζουσες σε αλλη χωρα τοτε?γτ απο οσο εχω διαβασει/μαθει,οι χελλς εηντζελς ηταν τρελη μειοψηφια τοτε,και οι αναρχικες καταληψεις οπως και τα γιουθ χοστελ μπορουσαν να σε φιλοξενησουν.εσυ γιατι επελεξες να ζεις με τους δηλωμενους ΦΑΣΙΣΤΕΣ?που εχουν παραδοση στον ρατσισμο απο τις αρχες τους μεχρι και σημερα?και συνδεονται με καθε εθνικομαλακισμενο κινημα οπου και να βρισκονται,σε ολοκληρο τον κοσμο?
και φυσικα αυτοι σε εχουν για ηρωα.και φυσικα γραφεις απο τοτε το αιρον χορς και το αφιερωνεις σε αυτους.και γινονται ΟΛΟΙ ανεξαιρετως οπαδοι σου,οχι τοσο για την μουσικη,αλλα για την στηριξη που εσυ τους παρεχεις!θα μπορουσε ενας οποιοσδηποτε ΛΟΓΙΚΟΣ ανθρωπος να εχει παρε-δωσε με τους χελς εηντζελς?οχι,γιατι ειναι σεξιστες,ρατσιστες,και πανω απο ολα μεγαλα εθνικια του κερατα.και αυτο δεν το λεω απο την απεξω.ο ρεηζορ ξερει καποια πραγματα και απορω πως δεν μιλαει.
β)εχουμε τους σκρουντραιβερ.το 1977 ηταν μια απολιτικη πανκ μπαντα,οπως ΟΛΕΣ οι τοτε πρωιμες αγγλικες μπαντες.το 1979 αποφασιζει ο αρχιμαλακας τραγουδιστης τους να κανει την μεγαλη κινηση:να δηλωσει φασιστας,ρατσιστης,να διωξει ολα τα μελη,και να παρει αλλους,ιδιας ιδεολογιας για να ξεκινησει/συνεχιζει το εργο του.μπαινει στο british national party,απο το οποιο φευγει "αηδιασμενος" μιας και το παιδι ενιωθε πως τον εκμεταλλευονται.και ιδρυει δικια του οργανωση,το bloοd and honour,που ειναι οι πιο ακραιοι και ανελεητοι φασιστες.το bh εξαπλωνεται παντου με ταχυτατους ρυθμους,μιας και ο μαλακας βρηκε προσφορο εδαφος στην απεγνωσμενη νεολαια της εργατικης ταξης.
ο μαλακας σκοτωνεται το 1992 σε τροχαιο.και ξαφνικα ερχεται ο λεμμυ,και μολις το μαθαινει στελνει απο τους πρωτους στεφανι στην κηδεια-ηταν σε περιοδεια ο καημενος και δεν μπορουσε να παρευρεθει λεει.εγω τωρα αυτο πως να το παρω?γκουντ ολντ ντευς?μπολλοκς!εχουν περασει 13 γαμημενα χρονια απο τοτε που ο αλλος εκανε την "στροφη",και εσυ τον θυμηθηκες?οχι φυσικα,ολα αυτα τα χρονια ησουν κολληταρι του.γιατι οι ναζι σκινχεντς ηταν και αυτοι στο κρου σου.
αυτα,τι αλλο να πω ρε συ ταιλερ...
-
Κοίτα εγώ σαν φανμπόης, πες το κόλλημα , δεν μπορώ (για να είμαι πιο ειλικρινής ΔΕΝ ΘΕΛΩ κιολας) να διανοηθώ καν, τέτοια σχέση, παρά τις όποιες αφορμές δίνονται.εξάλλου στο "σκληρό ήχο" είναι πολύ λεπτών ισορροπιών το θέμα της επιτηδευμένης "προκλησης" και της πραγματικής μαλακίας που έχει κάποιος στο μυαλό του, και έχει σαν αποτέλεσμα να "προκαλεί και σοκάρει" ακριβώς όπως μια επιτιδευμένη κίνηση. Νομίζω πως οι πράξεις του "θείου" που συνήγορούν οτι δεν είναι φασίστας είναι περισσότερες απο αυτές που προσυπογράφουν.Και στην τελική να σου πω και κάτι; Μου θυμίζει λιγο η όλη φάση αυτό με τις γιαγιάδες το μέταλ και τον σατανισμό.έβαλαν οι σάμπαθ αναποδο σταυρό? σατανιστές. έβαλαν οι μέηντεν το 666 σε τραγούδι? το ίδιο. ε τελικά δεν νομίζω οτι μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα απο τέτοια στοιχεία για το τι σκατα κουβαλάει ο καθένας στο κεφάλι του, απο την στιγμή που όλα τα παραπάνω υποκεινται σε μια μάρκετινγκ λογική, και όσο πιο "μοβορικο" και "προκλητικό" είναι κάτι, τόσο πιο πολύ πουλάει στα πιτσιρικια.Αφου στα μάτια τα δικά μου τουλάχιστον, ο Lemmy δεν είναι κάτι που πρεσβεύει ξεκάθαρα (ή έστω δεν με πείθει για) τις όποιες "ναζιστικές" αντιλήψεις του, δεν μπόρω να αφορίσω τις τόσες στιγμές μουσικής κάβλας που προσωπικά βρίσκω στους δίσκους του, ούτε και να νιώσω ενοχές για τις 2-3 μαλακίες που είπε ή έκανε.
-
οτι και να λετε, μοτορχεντ ρε μουνια .-
-
χμ, από ένα ντοκιμαντέρι που είχα δει πάντως, το σπίτι του είναι γεμάτο σβάστικες και αετούς και άλλα τέτοια περίεργα.
και τι συλλέκτης του β' παγκοσμίου πολέμου? του πατερούλη (ιωσήφ) δεν είχε τίποτα.
:disco:
-
Κάποιο τσακαλάκι έμπειρο από ebay pm me please.
Ειδικά αν κάποιος ξέρει τι γίνεται σε περίπτωση που ένα αντικείμενο αφαιρείται από τις λίστες.
-
για οποιον βλεπει τωρα εμπολεμη ζωνη.. και για την x που ελεγε για τις μουφε φωτογραφιες με στρατιωτινες ισραελισ μουνες... ΤΙ ΤΡΕΛΟ ΠΙΠΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ? ΑΙΜ ΙΝ ΛΑΒ.
-
o allos egrapse "...sta lastixenia sinora tis kapotikis idonis"
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:shock:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
-
για πειτε ρε παιδια η καθαρά δευτέρα τι είναι εκριβώς;
πέρα απο τα κλασικά χαρταετοί, λαγάνα κ πως αρχίζει η νηστεία, συμβολίζει και κάτι ακόμα θρησκευτικά;
-
kati me thn sarakosth exei na kanei kai th nhsteia
-
πρωτη μερα της σαρακοστης ειναι
-
έχω αύριο ένα "interview" στη μαγούλα, με έναν τύπο ο οποίος μάλλον δεν καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ ηλιακού θερμοσίφωνα και φωτοβολταϊκού και ο οποίος αφού είχε το βιογραφικό μπροστά του και μιλούσαμε 10 λεπτά με ρώτησε αν έχω πάρει πτυχίο (..). Λυπάμαι το χαμένο μου αυριανό ύπνο από τώρα.