δεν αλλάζεις στάση, πας να δεις το κραστ σου με μπύρες απ' έξω και δε δίνεις φράγκο στο κράνος. δε στηρίζεις με κάποιο τρόπο δηλαδή, εκτός αν ο αριθμός των ατόμων που μαζεύονται για τις 2 ώρες του λάιβ είναι αυτοσκοπός.
Printable View
Δε γράφω πουθενά πως "στηρίζεις" αλλά το γεγονός πως βρίσκεσαι εκεί, άρα σου αρέσει. Άσχετα με το ότι και μπύρα να αγοράσεις από το μπαρ δε λέει κάτι. Επίσης, δε θυμάμαι να έχει κυκλοφορήσει κράνος στριτ ατακ. Απλώς ξαφνικά κάποιοι θυμήθηκαν ανοιχτά κεφάλια, μπάχαλα και ιστορίες για να δικαιολογήσουν την απραξία τους. Ούτε ο ξήγας τόση θραύση.
Η αναφορά μου στο όλο θέμα γίνεται για τον απλούστατο λόγο πως χάθηκαν χώροι όπου γινόντουσαν απίστευτα αυτοοργανωμένα λάηβ και πάρτυ και το πως κάποιοι που μιλάν για καβάτζα όσον αφορά το βιολογικό είναι ηλίθιος συμβιβασμός.
Τέλος πάντων, το ότι άτομα από στριτ ατακ θέλουν να χωθούν σε βιολογικό για να φέρνουν μπάντες κτλ ακούγεται κάπως. Θα δείξει.
Δε ξέρω γιατί βρέθηκα να υπερασπίζομαι κατά κάποιο τρόπο την στριτ ατακ. Μάλλον επειδή είδα εκεί από varukers και disorder μέχρι ΑΡΧΙΔΙΑ.
σχετικα με στριτ ατακ, αν αναφερεσαι στην πιο προσφατη επιθεση στην υφανετ, δεν προηλθε απο αυτους, τουλαχιτον τοτε λεγανε για χουλιγκανια. γεγονος ειναι οτι οι αλλες καταληψεις δεν τους πολυ γουσταρουν, προσωπικα δεν μου αρεσει το καλεσμα πορειας με ολους τους αλλους εκτος απο αυτους. μιλαω για αφισακια πορειων στο παρελθον. γενικα, εκ των εσω της στριτ ατακ, επεφτε πολυ καταπιεση απο τα "μεγαλα κεφαλια" που σε αυτη την περιπτωση οντως υπηρχαν.
όλα στην φόρα.
Μάγκες χρωστάμε λεφτά από το φεστιβάλ ΕΑΑΚ Βόλου, θα περάσει ιντερνετικό κράνος για τα ψιλά σας.
Τα περι απραξίας αν θες τα συζητάμε.
Για τα ανοιγμένα κεφάλια κτλ τα ανέφερα μόνο και μόνο επειδή άνοιξε κουβέντα για το ότι ρίξανε την street attack και δεν ασχολήθηκε κανένας, ενώ αν τολμούσανε και ακουμπούσανε πχ υφανέτ θα καιγότανε η πόλη 2 μέρες. Και σιγά τα άγνωστα γεγονότα.
Ναι, ωραία. Και εγώ έθιξα το σκεπτικό μεγάλου ποσοστού ατόμων που πήγαιναν στα λάηβ στην στριτ ατακ. Αυτό.
Τώρα αυτό που κάνεις με τη σύγκριση με την υφανέτ είναι μεγάλη μούφα, γιατί αν πραγματικά υπήρχε κόσμος να κάψει την πόλη για 2 μέρες, θα έρχονταν αντιμέτωπος πχ με τα άτομα στο σκηνικό του 06 με τον κόνδορα και δε θα την έπεφτε σε μία άδεια κατάληψη για να την πληρώσουν τελικά και άτομα που δεν έφεραν καμία απολύτως ευθύνη.
Και γενικότερα το να διαχωρίζεις/ συγκρίνεις τέτοιους χώρους μου κάνει κάπως προβληματικό.
Μαλακισμός και αντιφάσεις.Quote:
[...]Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ζώο ικανό να σκοτώσει τον όμοιό του για την απλή ευχαρίστηση να το κάνει. Είναι το μοναδικό ζώο που κατορθώνει να κάνει ένα παρόμοιο πράγμα, και αυτή την κατάσταση δεν την υπερβαίνει, δεν υπάρχει απορρόφηση που να διαθέτει αξία στο εσωτερικό αυτής της διάστασης, διότι ο άνθρωπος είναι αυτό εδώ το πράγμα, είναι λύκος για τους όμοιους του, όχι με τη χομπσιανή έννοια, αλλά με την πραγματική, με την έννοια ότι τα πράγματα αυτά υπάρχουν στον άνθρωπο και δεν μπορούν να ακυρωθούν από καμία κατασταλτική δύναμη. Μπορούν να προσπεραστούν, δηλαδή να τροποποιηθούν σε μια διάσταση μέσα στην οποία αποκτούμε συνείδηση για το τί είναι πραγματικά η ύπαρξή μας, όλων μας, τους γεγονότος ότι όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για αυτούς τους βιασμούς, για αυτές τις δολοφονίες, διότι να μην κάνουμε τίποτα, αρκούμενοι απλά να πληροφορούμεθα περί αυτού που συμβαίνει, είμαστε όπως οι δολοφόνοι, είμαστε επίσης κι εμείς βασανιστές, είμαστε βιαστές και εμείς και αυτή ακριβώς η συνθήκη της συνυπευθυνότητας δεν μπορεί να ακυρωθεί διαμέσου μιας λογικής διεργασίας, από ένα ποιοτικό άλμα, όπως έλεγε ο Χέγκελ. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ποιοτικό άλμα μέσα στην πραγματικότητα.
που θα γίνει το λαιβ αυτών των ντισκέλμα ξέρετε; δεν κατάλαβα ακριβώς όταν με ενημέρωσε γνωστός συμφορουμίτης.
Στο στέκι στο βιολογικό.
λοιπόν να κάνω εγώ μια ερώτηση... Γιατί τη πρωτομαγιά ο "χώρος" είχε καλέσει ξεχωριστεί προσυγκέντρωση Βικτωρία; και πλίζ μου πείτε ότι είναι σωματεία και όχι του χώρου ας μη κοροιδευόμαστε. και γιατί οι του χώρου που είχαν μαζευτεί στο Μουσείο με τα πρωτοβάθμεια πριν αρχίσει η πορεία προσπάθησαν να βάλουν πανώ μπροστά από εκείνο των πρωτοβάθμειων;;
Εσύ 19 χρόνων δεν είσαι; τί κάθεσαι και ασχολείσαι με τέτοια πράματα;
Οι αναρχικοί (με αλφάδι) είχαν καλέσει Μουσείο. Αναρχικά καλέσματα υπήρχαν από τη συνέλευση του πολυμορφικού και τον Κύκλο της Φωτιάς.
Βικτώρια είχαν καλέσει τα πρωτοβάθμια σωματία που τείνουν προς τον αναρχικό χώρο και τον αναρχοσυνδικάλσμο (ή τον αυτόνομο συνδικαλισμό τελοσπάντων), δηλαδή ΣΒΕΟΔ και Σερβιτόρων-Μαγείρων.
inb4 indymedia τις μολοτοφ στην μαρφιν τις ριξαν χρυσαυγιτες για προβοκατσια!
τι γινεται ρε;3 νεκροι λεει.
δεν περίμεναν να κάψουν τράπεζα οι άλλοι και την άφησαν ανοιχτή.
Ούτε δικαιολογώ ούτε χαίρομαι , αλλά καμιά φορά ξέρεις έτσι? το να είσαι προνοητικός δεν είναι και τεράστια σοφία. Και να εξαλείψεις τέτοια κινητοποίηση με 3 νεκρούς είναι σαφώς πιο εύκολο.
Οι συνομήλικοί μου έχουμε και ένα ΚΑΠΑ ΜΑΡΟΥΣΙΣ να θυμόμαστε, με τις μεγαλύτερες μαθητικές κινητοποιήσεις το 1989 (αν θυμάμαι καλά).
Και ούτε χρειάζεται προβοκάτσια, απλά λίγο παραπάνω πρόκληση
Λες για 1991, με τους 6 νεκρους λιγο μετα τον Τεμπονερα;
και για το ιστορικό της Υπόθεσης
λινκQuote:
10/1/1991: «ΚΑΠΑ ΜΑΡΟΥΣΗ». Χαρακτηρίστηκε ως η μαζικότερη επίθεση κατά πολιτών από τις δυνάμεις καταστολής. Την επαύριο της δολοφονίας του καθηγητή Τεμπονέρα, μικροεπεισόδια στις παρυφές διαδήλωσης στην Αθήνα κατέληξαν σε πολύωρες συγκρούσεις νέων με τα ΜΑΤ. Ενα από τα εκατοντάδες δακρυγόνα που ρίχτηκαν κατά των διαδηλωτών προκάλεσε πυρκαγιά στο βιβλιοχαρτοπωλείο Λίβα και στο κτίριο του «Κ. Μαρούση». Νεκροί από ασφυξία ανασύρθηκαν ο 32χρονος επιχειρηματίας Περικλής Ρεπάκης, ο 57χρονος δικηγόρος Μανόλης Κοντόπουλος, ο 59χρονος χρυσοχόος Ιωάννης Νεμετζίδης κι ένα -αγνώστων στοιχείων- νεαρό άτομο. Παρά την ύπαρξη πλήθους επώνυμων μαρτύρων για τα αίτια της πυρκαγιάς, η υπηρεσιακή ΕΔΕ έκλεισε την υπόθεση κάνοντας λόγο για «εμπρησμό του κτιρίου από αναρχικούς». Αργότερα, σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών (3418/1997), η πυρκαγιά χαρακτηρίστηκε βομβιστική ενέργεια και αποδόθηκε είτε σε ρίψη βόμβας μολότοφ από τους αναρχικούς είτε σε ρίψη δακρυγόνων με ειδικά τουφέκια από τους αστυνομικούς.
εδώ λένε ερχόντουσαν τα πυροσβεστικά να βγάλουν τον κόσμο έξω και οι άλλοι τους πετούσαν πέτρες (ένα το κάψανε κιόλας λέει τώρα). Φυσικά και δεν είναι αρκετό για να διαγράψεις μία ολόκληρη κινητοποίηση, φυσικά και είναι αρκετό για να διαγράψεις ένα συγκεκριμένο χώρο.
σιγουρα ειναι απολυτη καθυστερηση να ανοιξεις τραπεζα στην σταδιου τετοια μερα... αλλα .... ΕΛΕΟΣ.
Χρήστο από μαρτυρία γνωστού που ήταν μπροστά όταν συνέβη, αυτό είναι ψέμα.
Eϊναι τόσο τραγικό, που μπορεί να διαγράψει αυτόματα μια κινητοποίηση. Για τον "χώρο", δεν το συζητάμε καν.
Δεν είναι θέμα το τι θα πεί ένα "μεσος" ανθρωπος (όπου μέσος, βάλε το "ημιενημερωμένος") ή η κυρά Κούλα, αλλά είναι τόσο τραγικό το γεγονός, που πραγματικά σε κάνει να λες πως έτσι και ξαναβρουν μολοτωφ σε κάποιον, ότι θέλει κρέμασμα. Αν είναι δυνατόν.
η αλήθεια είναι ότι όπως δεν έχω κανένα λόγο να πιστέψω την προπαγάνδα των ΜΜΕ έτσι δεν έχω και κανένα λόγο να πιστέψω τη μαρτυρία του φίλου σου, οπότε δε πιστεύω τίποτα μέχρι να βγει κάτι που δε διαψεύδεται, όπως εικόνα μαζί με ήχο ετς. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει όταν χάνεις την εμπιστοσύνη σου σε κάποια πράγματα, ε?
Εύχομαι σε όλα τα γαμώφρικα των εξαρχείων να τους φάει τα σωθικά ο καρκίνος μπαμ μπουμ :)
κλασικά υπάρχουν κ οι απόψεις "εγώ θα το έκανα καλύτερα" ε!?
....
Αφού όλοι ξέρουμε ποιοι έφταιγαν (οι άλλοι), ανεξάρτητα από το χώρο που ανήκει κάποιος, τι το ψάχνετε.
A όχι, όταν εγώ λέω λένε εννοώ λένε και όταν λέω λέω εννοώ λέω! (πες το φωναχτά αυτό αν είσαι μάγκας)
η αλήθεια θα μαθευτεί εύκολα όπως τόσες κ τόσες φορές! (το έχει δείξει κ η ιστορία)
Περιμενω εναγωνιως την τοποθετηση του χρηστη trololololololololololo
Οπότε δεν γαμιέται? Ας την κάψουμε!